3/3/15


​Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 503 3/3/2015 Klemmena Oneira
Η Ηρώ ανακρίνει τη Λήδα και προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να καταλάβει τι ακριβώς έγινε τη νύχτα του φόνου. Η Μαρία αντιμετωπίζει επιφυλακτικά τον Νότη και του εκμυστηρεύεται την καχυποψία της Μάνιας απέναντί του… Εκείνος την καθησυχάζει και τη διαβεβαιώνει ότι έχει άλλοθι για τη βραδιά του φόνου… Η Λήδα αποκαλύπτει στον Νότη ότι έχει σκοπό να παραμείνει στο σπίτι του Πετρίδη με στόχο να στείλει τη Χαρά στο νοσοκομείο και τη Μάνια στο ψυχιατρείο…


​Μπρούσκο, επεισόδιο 303 BROUSKO EPEISODIO 303 VIDEO MPROUSKO . Η Μελίνα απαιτεί από τον Αχιλλέα να της πει ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα, γιατί όπως φάνηκε μεταξύ τους υπήρχε ένα δυνατό παρελθόν. Ο Αχιλλέας αρνείται να της αποκαλύψει και η Μελίνα γεμάτη ζήλεια ξεκινά να συλλέγει πληροφορίες για το ποιος ήταν ο ρόλος της κοπέλας στη ζωή του Αχιλλέα. Όταν μάθει την αλήθεια η Μελίνα θα αρχίσει να αμφιβάλει για τα πραγματικά αισθήματα του Αχιλλέα προς το πρόσωπο της. Ο Σηφης λέει στην Αγγελική πως την αγαπά και θέλει να είναι για πάντα μαζί. Αυτή καταλαβαίνει το παιχνίδι του και τσακώνονται άγρια. Ο Νεκτάριος έρχεται πολύ κοντά με την γυναίκα του, αλλά στο μυαλό του έχει την Αντιγόνη, ενώ ο Ματθαίος του μιλάει άσχημα καθώς θεωρεί πως έχει προδώσει την Δήμητρα. Η Ευρυδίκη κατηγορείται πως έκλεψε τα κοσμήματα της γιαγιάς, ενώ η Όλγα δέχεται παράξενα τηλεφωνήματα, τα οποία την αναστατώνουν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Ο Χρήστος και η Αλίκη έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ η Δάφνη τσακώνεται συνεχώς με τον Μάρκο γιατί αυτός πιστεύει πως η γυναίκα του τον παραμελεί. Ο Παύλος ζητά να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί της Λουκίας και αυτή αρνείται.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 303 ΒΙΝΤΕΟ


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 86 Τρίτη 3/3/15 Mavro Triantafyllo
Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας, ο Κεντάλ ξανακαταθέτει. Η Ναρίν θέλει να φτιάξει τη σχέση της με τον Μπαράν. 'Ετσι αποφασίζει να περάσει λίγο χρόνο με τον Μπαράν και την Αϊσέ. Η Ναρίν όμως φοβάται μήπως ο Μουράτ πει στην Εμπρού για τον Μπαράν.Ο Φιράτ βοηθάει την Εμπρού να ξεπεράσει το πρόβλημα με την Αντά. Ωστόσο δεν γνωρίζει τι τον περιμένει. Η Εμπρού κυνηγάει τον Κεντάλ. Ο Κεντάλ προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Αυτό όμως που κανείς δεν ξέρει, είναι πως κάποιος τους παρακολουθεί και αποφασίζει να δράσει...


​Εθνική Ελλάδος τι θα δούμε σήμερα 3/3/2015 ethniki ellados epeisodio 7 simerino. Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε μία πρώην συνεργάτιδα που είχε η Νίκη αλλά και οι δύο παράξενοι γείτονες που έχει ο Χρήστος και μία δημοσιογράφος πολύ φιλόδοξη που θα εισβάλουν στη ζωή της Φοίβης και θα έρθουν να να ταράξουν τα νερά από την Εθνική Ελλάδος όπου και αυτοί με τη σειρά τους τους βλέπουμε να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την συμμετοχή που θα έχουν στο πρώτο διεθνές αγώνα. Η Σταλλω τελικά θα βρει δουλειά ενώ ο Αχιλλέας έχει μπροστά του πολλά εμπόδια στην προσπάθεια που κάνει ώστε να καταφέρει να κατακτήσει την Φοίβη ενώ η Φρόσω θα σταθεί στο πλευρό του Παντελή που βλέπουμε να τον οδηγούν στην Αστυνομία...


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 3/3/2015 oi symmathites epeisodio 80 Ο Στέφανος εκβιάζει για τα καλά την Τατιάνα και κάνει τον Παύλο να κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα. Βλέπουμε την Πωλίνα να έρχεται πιο κοντά μαζί με τον Άρη. Ο Γρηγόρης θα πάει και θα ζητήσει την βοήθεια της Βάλιας ώστε να έρθει πιο κοντά με την Πωλίνα,ενώ η Μαριλένα θα την βάλει να βρει πληροφορίες από την Κρίστη για τον Στέφανο.


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 70 DIKAIWSI EPEISODIA Δικαίωση επεισόδια 70 dikaiosi

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 70 Τριτη 3-3-2015
Ο Ανδρέου ειδοποιεί τον Λευτέρη πως ήρθε η ώρα να υπογράψουν τα συμβόλαια μεταβίβασης του εμπορικού, όμως ο Λευτέρης αντιδρά κι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα δικά του όπλα. Η Κλαίρη επισκέπτεται τα γραφεία της εκλογικής καμπάνιας και κλέβει την ιδέα του διαφημιστικού σποτ της Μυρτώς, παρουσιάζοντάς την για δική της.Ο Γιώργος ανακοινώνει στους δικούς του ότι θα τους ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Λευτέρης απειλεί τη Βάλια πως αν δεν τον αφήσει ήσυχο ο Ανδρέου, θα μιλήσει στην αστυνομία για την παράνομη σχέση της με τον Νικηφόρο. Η Βάλια, αφόρητα πιεσμένη, περνάει στην αντεπίθεση.Η Μυρτώ σοκάρεται από το θράσος της Κλαίρης κι εξηγεί στον Χρήστο πως της έκλεψε την ιδέα, αλλά εκείνος δεν πείθεται, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν για μια ακόμη φορά.Ο Φίλιππος και η 'Ελλη ζουν τον έρωτά τους και εκείνος της προτείνει να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μαζί. 'Οταν εκείνη αρνείται, τότε της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σ' εκείνον και τη δουλειά της. Η Βάλια μιλάει ανοιχτά στον Πρίγκιπα και του αποκαλύπτει ότι ο Λευτέρης κάποτε την βίασε. Η 'Ελλη είναι διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Φίλιππο και τη δίψα να δικαιώσει τον θάνατο του πατέρα της.Ο Χρηστίδης εντοπίζει τον Θωμά και τον καλεί σε ανάκριση. Η Μυρτώ κατηγορεί τον Χρήστο ότι είναι τυφλός και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι παντρεμένος με μια γυναίκα σαν την Κλαίρη. Ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο debate του Κλέωνα και του Θησέα, οι δυο τους μαλώνουν άσχημα για μια ακόμη φορά. Η Βάλια βρίσκεται σε εξομολογητική διάθεση και νιώθει ανασφάλεια για το μέλλον, όμως η Ανθή δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες της. Ο Φίλιππος κάνει μια τυχαία ανακάλυψη στο σπίτι της 'Ελλης.


​Επεισόδιο 113 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 113 VIDEO

Η ίντριγκα που στήνουν η Θάλεια με την Ιωάννα μπαίνει σε εφαρμογή. Η Ρουμπίνη χωρίς να το ξέρει, κινδυνεύει κι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα τους.Την ίδια στιγμή, η Λυδία αρνείται να παντρευτεί τον Δημήτρη, γιατί νιώθει ότι πάντα θα έρχεται δεύτερη στη ζωή του κι ο Μάξιμος ξεκινάει μια καινούργια ερωτική σχέση με τη Μυρτώ.Πως θα αντιδράσει η Ρουμπίνη; Η ζήλια κι ο εγωισμός θα υπερισχύσουν της λογικής;Ταυτόχρονα, η Βίκυ ετοιμάζει πυρετωδώς την έκθεση ζωγραφικής κι έχει πάρει τα «πάνω» της. Ο Μιχαήλ φαίνεται να μην έχει κανέναν πλέον ρόλο στη ζωή της. Μπορεί όμως αυτός ο μεγάλος έρωτας να τελειώσει τόσο εύκολα;


​The slap τι θα δούμε σήμερα 3/3/2015... Τελικά αυτό το περιβόητο χαστούκι αλλά και οι παρενέργειες που άφησε στην παλιά ενωμένη παρέα έχει αφήσει ανεπηρέαστη την καθημερινότητα της Ανούκ. Όταν τελικά θα την δούμε να συναντιέται με τις άλλες δύο φίλες της την Ρόζι αλλά και την Αίσα τότε η Ανούκ δεν φαίνεται να μασάει τα λόγια της και θα τα πει στην Ρόζι έξω από τα δόντια αψηφώντας όλες τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή η κίνηση της. Ακόμα ο πρέπει να αντιμετωπίσει και την σκληρή στάση της μητέρας της, αφού η Βιρτζίνια θα της ανακοινώσει μια απόφαση όπου θα ανατρέψει όλη την οικογενειακή ισορροπία. Την Ανούκ την βλέπουμε να νιώθει ξεκρέμαστη αλλά και προδομένη αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζει ότι πίσω από αυτήν την απόφαση υπάρχει ακόμα και μια μεγαλύτερη ανατροπή. Την ίδια την περιμένει ακόμα και το τεστ εγκυμοσύνης και όλο αυτό το γεγονός θα βάλει σε δοκιμασία την σχέση που έχει με τον Τζέιμι του, το μικρότερο κατά δεκατρία χρόνια σύντροφο που έχει.


​trixes-3-3-2015 epeisodio 15 Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 3/3/2015
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο αστυνόμος Καραντινός μαζί με την Μάρω από το κόκκινο δωμάτιο θα προσπαθήσουν να σώσουν όλους τους ομήρους από τους δήθεν τρομοκράτες.Εεί βλέπουμε ότι η αγωνία κορυφώνεται αφού ο αστυνόμος Καραντινός θα πάρει την απόφαση να μπει μέσα στο κομμωτήριο. Ο αστυνόμος θα ξεσκεπάσει τους τρομοκράτες κερνώντας τους hod dog.Ύστερα από τους ληστές σειρά έχει η Ντοντό που θα αποκαλυφθεί η σχέση που είχε μαζί με τον Τάσο. Ενώ παράλληλα βλέπουμε ότι οι ειδικές δυνάμεις θα σταλούν μέσα στο κομμωτήριο όπου και θα συλλάβουν τους δύο ληστές. Βλέπουμε ένα σκηνικό πολέμου με κροτίδες και καπνούς να βγαίνουν μέσα από το κομμωτήριο και οι όμηροι να απελευθερώνονται. Αργότερα οι ληστές αλλά και ο εγκέφαλος της ληστείας ο Θανάσης είναι υπό την κρίση του αστυνόμου.


​iroides epeisodio 7 simerino Ηρωίδες τι θα δούμε σήμερα 3/3/2015 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Μιμή μαζί με την Έλλη να ξεκινούν τις καινούργιες τους εργασίες και οι δύο θα τα βρουν πάρα πολύ σκούρα. Η Λούκι φαίνεται να είναι πολύ τρομαγμένη και η αιτία θα είναι ότι ο Νικόλας έχει μπει πάρα πολύ μέσα στη ζωή της γεγονός που θα τον διώξει από το σπίτι ενώ θα συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να λύσει και το θέμα με τον πατέρα της ώστε να καταφέρει να προχωρήσει. Έτσι τον βλέπουμε να πηγαίνει στο σπίτι της Αγνής ώστε να ζητήσει την βοήθεια για να βρει τον πατέρα της . Η Μιμή είναι εντελώς απογοητευμένοι από τον περιβόητο « αυτόν » και την βλέπουμε να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί με τον Μάρκο. Ακόμα βλέπουμε ότι η Έλλη καταλαβαίνει ότι παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Τάσο και έτσι δεν βλέπουμε να αναλαμβάνει δράση..

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget