2/3/15


​Epeisodio 13 i ekdromi ant1 Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 2/3/2015 Ο Φίλιππος παρέα με τον Γεράσιμο θα έχουν μια πολύ έντονη αντιπαράθεση σχετικά με το παρελθόν που τους ενώνει και θα βγάλουν πολύ παλιές ιστορίες στη φόρα. Ο Μάρκος θα ακούσει αυτά που λένε οι δύο τους και θα μάθει πολλά πράγματα που αφορούν τη μητέρα του γεγονός που θα τον συγκλονίσει. Ο Φίλιππος αρχίζει να καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί. Αργότερα θα δούμε τον Μάρκο να πηγαίνει στην αποθήκη που κρύβεται ο Θωμάς ζητώντας να του μιλήσει για την κόρη του. Τα λόγια όμως του Θωμά θα φανερώσουν την αρρώστια του και θα φέρουν τον Μάρκο στα όρια του. Ο Σταύρος θα βρει ένα όπλο μέσα στο σάκο της Νατάσας και έτσι θα σιγουρευτεί για τον ύποπτο ρόλο που έχει. Ο Βαγγέλης θα διαπιστώσει ότι εξαφανίστηκε το πτώμα του Πάνου μέσα από το ψυγείο. Ακόμα θα δούμε την Έλλη να πλησιάζει το Μάρκο και να μιλά για το παιδί της ενώ ο Σταύρος θα ανακαλύψει το πτώμα του Θωμά μέσα στην αποθήκη.


​oi symmathites episodio 79 Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 2/3/2015 Ο Παύλος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι η Τατιάνα τον απατάει μαζί με τον Στέφανο. Η Ντίνα σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι καθώς νιώθει προδομένη. Θα σηκωθεί και θα πάει στο σπίτι της Μαριλένας όπου θα βρει τον Αριστείδη και θα μοιραστούν μέσα στη χαρά ότι αυτοί οι δύο έχουν πια κάτι κοινό.


​Kato partali epeisodio 21 mega Κάτω Παρτάλι τι θα δούμε σήμερα 2/3/2015 Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ προδομένος από την Μυρτώ αλλά δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει όλο αυτό το γεγονός. Προς στιγμήν θα προσπαθήσει με την βοήθεια που θα του δίνει ο Μανώλης να της βάζει τρικλοποδιές κάθε φορά που θα πηγαίνει να συναντήσει τον Βλάση. Έτσι θα τον βλέπουμε να εμφανίζεται μπροστά τους εντελώς τυχαία. Ακόμα βλέπουμε την Βίβιαν να πολιορκείται στην κυριολεξία από το φλερτ του Ρούσου Ρουσουνέλου και έτσι αρχίζει μέρα με τη μέρα να γοητεύεται όλο και περισσότερο και στο τέλος δεν θα διστάσει να ενδώσει στο φλερτ του...


​Min arxizeis ti mourmoura 52 Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 2/3/2015 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η Μαρίνα έχει πάθει μία κίνηση πανικού αφού έγινε σεισμός. Θα προσπαθήσει να πείσει τον Ηλία να πάνε και να αλλάξουν σπίτι και να πάνε σε ένα πιο καινούργιο ώστε να είναι και πιο ασφαλές αλλά ο Ηλίας δεν φαίνεται να έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ακόμα βλέπουμε ότι η κυρία Βούλα έπεισε τον κύριο Μηνά να πάνε και να κάνουν γενικές εξετάσεις.Ο κύριος Μηνάς φαίνεται να γκρινιάζει και δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις ενώ η Βούλα έχει το πρόβλημα και όχι εκείνος. Ακόμα βλέπουμε ότι ο Χάρης θα θέλει να γίνει μουσικός του δρόμου ώστε να καταφέρει να εκφράσει την τέχνη του αλλά από την άλλη μεριά η κοπέλα του η Βάσω ούτε καν θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο. Αφού ούτε ο Χάρης της αναγνωρίζει την φωνάρα της και αρνείται να της κάνει μουσικά μαθήματα.


​Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 502 2/3/2015 Klemmena Oneira
Ο Σταύρος και η Ελίνα ασχολούνται πυρετωδώς με το πρότζεκτ για τον Μπίλυ και η Ελίνα λέει στον Σταύρο ότι ήδη κυκλοφόρησε κάποιες πληροφορίες για τα σχέδιά τους στο ίντερνετ. Η Μαρία μαθαίνει από τον Σταύρο ότι ο Νότης έχει μπει στο στόχαστρο της Ηρούς σχετικά με τα συμβάντα στο σπίτι του Πετρίδη. Όταν ακούει ότι η σχέση του με τη Λήδα προβληματίζει την αστυνομικό, η Μαρία θορυβείται…


​Δικαίωση Επεισόδιο 69 Δευτέρα 2/3/2015 DIKAIOSI EPEISODIA
Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το'σκασε.Η Βάλια δείχνει να ανησυχεί για την Έλλη, αλλά η Ανθή δεν συμμερίζεται το άγχος της.Η Κλαίρη προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι την Ερμιόνη. Η κατάσταση του Αχμέτ σταθεροποιείται και ο Ασίμ τον επισκέπτεται στην εντατική. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανησυχούν για τον φίλο τους και σκέφτονται να πάνε στη Σύρο για συμπαράσταση.Ο Θησέας εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Λία και ο Λευτέρης καλοβλέπει αυτό το «προξενιό». Ο Φώτης μαθαίνει απ'τον πατέρα του για τις απειλές του Λευτέρη και τη μετάθεσή του στη Θεσσαλονίκη.Η Νατάσσα το σκάει από την έπαυλη του Πρίγκιπα. Η Έλλη αποφασίζει ν'απομακρύνει τον Μάξιμο από το θέατρο και κρίνει άσχημα τη δουλειά του. Η Βάλια στην αρχή δεν πείθεται, όμως σύντομα συγκρούεται μαζί του, καθώς διαφωνούν για το έργο.Ο Γιώργος, από φόβο για την οικογένειά του, ζητάει από τη Λία να χωρίσουν για ένα διάστημα, όμως η Λία τσατίζεται και δεν δείχνει καμία κατανόηση. Ο Ασίμ περνάει δύσκολες ώρες κι ενώ νιώθει εντελώς μόνος, εμφανίζεται μπροστά του η Νατάσσα. Ο Θησέας ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί το ροζ σκάνδαλο του Κλέωνα αλλά η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι αντίθετοι με την απόφασή του.Ο Μάξιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί την άκομψη συμπεριφορά της Βάλιας και η Έλλη πιστεύει πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου. Όμως εκείνος δείχνει να'χει κάτι άλλο στο νου του. Ο Μάριος νομίζει πως ο Χρηστίδης έχει σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση του φόνου και ειδοποιεί τον Πρίγκιπα ότι τα δύσκολα πέρασαν, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος κυνηγάει την αλήθεια. Ο Πρίγκιπας γυρεύει τη Νατάσσα για να το γιορτάσουν και συνειδητοποιεί ότι το'σκασε.


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 85 Δευτέρα 2/3/15 Mavro Triantafyllo
Η Οζλέμ, μετά την ανακοίνωσή της, περιμένει να δει τις αντιδράσεις από τον διοικητή Ογούζ. Βρίσκεται όμως αντιμέτωπη με καταστάσεις, που δεν τις είχε υπολογίσει. Η Εμπρού ακολουθεί το ένστικτό της και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα. Αναγκάζεται να τα πει όλα στα παιδιά της. Βλέποντας όμως την αντίδραση της Αντά δεν ξέρει τι να κάνει.
Ο Φιράτ και πάλι στηρίζει στα δύσκολα την Εμπρού. Ο Κεντάλ κατηγορεί τον αδελφό του για άλλη μία φορά, που υποστηρίζει την Εμπρού.Εν τω μεταξύ, η Καντριγιέ μαθαίνει τις κατηγορίες της Εμπρού προς τον Κεντάλ. Ο Ογούζ μαθαίνει την κράτηση έξι ατόμων, που έκανε ο Μουράτ με αποτέλεσμα να ενισχύονται οι υποψίες του για τον Κεντάλ…


​Μπρούσκο επεισόδιο 302 Δευτέρα 2-3-2015 BROUSKO EPISODIA MPROUSKO VIDEO
Μπρούσκο στο επεισόδιο 302 όπου η συνάντηση που έχει ο Αχιλλέας μαζί με την Αλεξάνδρα θα του θυμίσει τις παλιές ατασθαλίες που έκανε πριν γνωρίσει και ερωτευτεί τη Μελίνα.Ακόμα βλέπουμε το Μανωλιό να πηγαίνει και να φορτώνεται στη Δάφνη, όπου και θα αναλάβει να πάει και να πείσει τη φιλενάδα της για τα λεφτά που τους έχουν κλέψει.Το γεγονός ότι η Δάφνη ασχολείται συνέχεια με τα προβλήματα των άλλων, θα εξοργίσει για τα καλά τον Μάρκο και δεν αργεί να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς αναμεταξύ τους.H γιαγιά καταφέρνει και να πείθει την Λουκία ώστε να πάει και να επιστρέψει στην Κρήτη. Ύστερα από ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα δεχτεί η Όλγα βλέπουμε ότι θα καταφέρει και θα πείσει τον Ματθαίο ώστε να επιστρέψουν στη Λευκωσία.Eνα γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα πάντα μέσα στη σειρά κι αυτό είναι ότι ο Νεκτάριος θα δει σε ένα κοσμηματοπωλείο ένα δαχτυλίδι από εκείνα τα κοσμήματα που είχαν κλέψει από τη γιαγιά Αδριανή και όπως φαίνονται τα πράγματα ο χρόνος όσο πάει και λιγοστεύει ώστε να ξεσκεπαστεί η Ευρυδίκη.Ο Σήφης καταφέρνει και παίζει τον ερωτευμένο στην Αγγελική ώστε να καταφέρει,να μην πάρει την κόρη τους από κοντά του. Σε μια έξοδο που θα έχει ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και τις φίλες της θα έρθει σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί θα ξαναπέσει για δεύτερη φορά πάνω στην Αλεξάνδρα και αυτή την φορά δεν θα είναι μόνος του αλλά μπροστά θα είναι η Μελίνα όπου θα αναγκαστεί να της την συστήσει.
Μπρούσκο επεισόδιο 302 VIDEO


​Επεισόδιο 112 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 112 Δευτέρα 2/3/15
Το Επεισόδιο 112 της σειράς του Αντ1 «Ρουά ματ» Ο Μάξιμος κάνει έρωτα με την Μυρτώ γεγονός που μαθαίνει η Ρουμπίνη και χάνει πάσα ιδέα για κείνον. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Θάλεια πως ο λόγος που δείχνει μεταστροφή στην αντιμετώπιση της Ρουμπίνης είναι γιατί θέλει να την εκδικηθεί και ψάχνουν μαζί τρόπο να εκθέσουν την Ρουμπίνη. Η Θάλεια δεν χάνει την ευκαιρία και προτείνει να την ενοχοποιήσουν για το σαμποτάζ. Παράλληλα η Βίκυ είναι ενθουσιασμένη γιατί γίνεται δεκτή από μία γκαλερί για να εκθέσει τους πίνακες της ενώ ο Δημήτρης πάει στην κηδεία του πατέρα του όπου τον απομονώνουν όλοι. Τέλος ο μυστηριώδης τύπος ξανακάνει την εμφάνιση του τρομοκρατώντας για άλλη μία φορά την Ειρήνη και τον Ακύλα.. και φαίνεται πως ένα πολύ σοβαρό μυστικό που υπάρχει από το παρελθόν τους αναστατώνει και τρέμουν μην μαθευτεί.
Επεισόδιο 112 roua mat VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget