23/2/15


​Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η απονομή των βραβείων Όσκαρ με την ταινία "Birdman - Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας" του Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου να είναι ο θριαμβευτής της μεγάλης βραδιάς.

Το Birdman κατέκτησε τα βραβεία καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου και Φωτογραφίας.

Το "Ξενοδοχείο Grand Budapest" χρυσώθηκε με τα βραβεία Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Κοστουμιών και Μουσικής ενώ το "Whiplash - Χωρίς Μέτρο" απέσπασε τα βραβεία καλύτερου Μοντάζ, Ήχου και Β΄Αντρικού ρόλου για το φαβορί Τζ. Κ. Σίμονς.


Η Τζούλιαν Μουρ πήρε το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για το "Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει" και ο νεαρός Έντι Ρέντμεϊν απέσπασε το Όσκαρ Α' Αντρικού ρόλου για τη "Θεωρία των Πάντων".

Αναλυτικά οι νικητές:

Καλύτερη Ταινία
Birdman
Α' Ανδρικός Ρόλος
Έντι Ρέντμεϊν, Η Θεωρία των Πάντων
Α' Γυναικείος Ρόλος
Τζούλιαν Μουρ, Still Alice
Σκηνοθεσία
Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ινιαρίτου, Birdman
Πρωτότυπο Σενάριο
Αλεχάντρο Γκ. Ινιαρίτου, Νικολάς Τζιακομπόνε, Αλεξάντερ Ντινελάρις Τζ., Αρμάντο Μπο, Birdman
Διασκευασμένο Σενάριο
Γκράχαμ Μουρ, Το Παιχνίδι της Μίμησης
Β' Ανδρικός Ρόλος
Τζ.Κ. Σίμονς, Χωρίς Μέτρο
Β' Γυναικείος Ρόλος
Πατρίσια Αρκέτ, Μεγαλώνοντας
Ξενόγλωσση Ταινία
Ida (Πολωνία)
Φωτογραφίας
Εμανουέλ Λουμπέσκι, Birdman
Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων
Big Hero 6
Κοστούμια
Μιλένα Κανονέρο, Grand Budapest Hotel
Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Άνταμ Στοκχάουζεν και Άννα Πίνοκ, Grand Budapest Hotel
Μακιγιάζ
Φράνσις Χάνον και Μαρκ Κούλιερ, Grand Budapest Hotel
Μιξάζ Ήχου
Χωρίς Μέτρο
Μοντάζ Ηχητικών Εφέ
Ελεύθερος Σκοπευτής
Οπτικά Εφε
Interstellar
Μοντάζ
Τομ Κρος Χωρίς Μέτρο
Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους
Crisis Hotline: Veterans Press 1
Καλύτερη Μικρού Μήκους Ταινία Κινουμένων Σχεδίων
Feast
Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους
The Phone Call
Καλύτερο Ντοκιμαντέρ
Citizenfour
Τραγούδι
"Glory", Selma
Μουσική
Αλεξάντρ Ντεσπλά, Grand Budapest Hotel
Πηγή: cinemag


​Klemmena Oneira epeisodia 497- Κλεμμενα Ονειρα επεισοδια
Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 497 Δευτερα 23/2/2015
Η Λήδα παραμένει τραυματισμένη στο σαλόνι του Πετρίδη ενώ ο Νότης επιστρέφει στο ίδρυμα προσπαθώντας να ξαναβρεί την αυτοκυριαρχία του. Η Μάνια φτάνει στο σπίτι και αντικρίζει το φρικτό θέαμα… Σε κατάσταση σοκ, ειδοποιεί τον Σταύρο και καλεί την αστυνομία. Η Λήδα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο ενώ η Μάνια και η Χαρά θρηνούν για την απώλεια του πατέρα τους.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 297 Δευτέρα 23/2/2015

Μπρούσκο στο επεισόδιο 297 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Παύλο να είναι περικυκλωμένος από πολλά ερωτήματα, ενώ ο Σήφης αντιθέτως φαίνεται να ζει μέσα στην ανησυχία μήπως και η Αγγελική του πάρει την κόρη του από δίπλα.Το ενδιαφέρον που θα δείξει ο Πάτροκλος για τον Διαμαντή θα κινήσει τις υποψίες της Δάφνης.H γιαγιά θα πάει και θα καλέσει στο γάμο την Λουκία, ενώ θα αγνοεί ότι η Όλγα είναι αναστατωμένη από τις αποκαλύψεις που της έκανε η Αναστασία σχετικά με το παιδί. Η Όλγα θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα φαίνεται αποφασισμένη να διαλύσει το γάμο.Ο Αχιλλέας φαίνεται ότι μπαίνει σιγά σιγά στα επαγγελματικά του βήματα, αλλά οι κρίσεις πανικού που έχει φαίνεται να τον επηρεάζουν ακόμα γεγονός που θα δημιουργεί ανησυχία στην Μελίνα. Η Άννα λέει στον Πάτροκλο ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.Ο Διαμαντής θα πάει και θα υποχρεώσει τον Σήφη να πάει μαζί του στην Κύπρο και θα επικαλεστεί κάποιους επαγγελματικούς σκοπούς.Η Αναστασία θα εμπιστευτεί την Αγγελική ότι εντελώς σκόπιμα πήγε και αποκάλυψε στην Όλγα,όλη την αλήθεια σχετικά με το παιδί,αφού βαθιά μέσα της θα θέλει να διαλυθεί ο γάμος της Όλγας μαζί με του Ματθαίου.


​Min-arxizeis-ti-mourmoyra-23-2-2015 Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: βλέπουμε τον Χάρη να βρίσκει δουλειά σαν μουσικός μέσα σε μία θεατρική παράσταση .Ο σκηνοθέτης την τελευταία στιγμή παίρνει την απόφαση ώστε να του δώσει και μια ατάκα.Η Βάσω φαίνεται να είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη που έχει ο Χάρης, αλλά στην πρεμιέρα της παράστασης θα απογοητευτεί πάρα πολύ,με το κοινό που θα έχει η παράσταση.Ενώ πιτσιρίκι φαίνεται ότι ταλαιπωρεί για τα καλά τον Ηλία και η Μαρίνα που θεωρεί ότι είναι μία εξπέρ μαζί με τα παιδιά, τρέχει να σώσει την κατάσταση. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε τον κύριο Μηνά να γυρνάει σκασμένος στο σπίτι του. Η αιτία που ο Μηνάς είναι σκασμένος είναι ότι κάποιος πήγε και του έκλεψε το πορτοφόλι του.Η Βούλα τον βλέπει τόσο πολύ στεναχωρημένο και φοβάται να μην πάθει τίποτα και αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει και να τον κάνει να το ξεχάσει. Την τελευταία στιγμή όμως βλέπουμε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι και έτσι όπως τα λέει ο Μηνάς.


​Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015 Ο φόνος του Στέλιου θα δυσκολέψει τα πράγματα και τα σχέδια στην ομάδα των απαγωγέων όπου θα αναγκαστούν επισπεύσουν τα σχέδια τους, όσο γρήγορα μπορούν. Ωστόσο όμως η ξαφνική και μυστηριώδης εξαφάνιση του, θα ταράξει τους υπόλοιπους στον ξενώνα. Ο Λάζαρος θα ανακαλύψει την σχέση που είχε ο Γεράσιμος μαζί με την οικογένεια της Έλλης αλλά και με τη γυναίκα που είχε δολοφονηθεί πριν δεκαπέντε χρόνια, έτσι παίρνει την απόφαση μαζί με την Έλλη να πιέσουν την Βιργινία δείχνοντας της το βίντεο με τον εξαφανισμένο σύζυγο της. Η Βιργινία όταν βλέπει το βίντεο καταλαβαίνει ότι ο άντρας της μπορεί και να είναι ζωντανός τότε θα λιποθυμήσει. Ακόμα βλέπουμε την Έλλη να έχει μία περίεργη συνάντηση μαζί με τον Σταύρο,όπου θα της εξομολογηθεί παλιές αμαρτίες του παρελθόντος. Ακριβώς την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος φαίνεται να έχει πειστεί για τα καλά για την ταυτότητα που έχει ο Μάρκος και εκεί τον βλέπουμε να του ανοίγεται και του ζητάει να τον πάει εκεί που κρύβουν τον Φίλιππο.


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015- Ο Ανδρέας, ο Παύλος, η Μαριλένα, αλλά και ο Αρης παίρνουν την απόφαση ώστε να μιλήσουν για πρώτη φορά όλοι μαζί. Η μόνη διαφορά όμως που βλέπουμε είναι ότι κανείς δεν θα κάνει πίσω και ο λόγος θα είναι ο εγωισμός του. Ο Φίλιππος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις στο Γρηγόρη και θα του κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν του. Η Πωλίνα κάνει μια προσπάθεια ώστε να πλησιάσει τη Σοφία. Η Ντίνα μαζί με τον Ισίδωρο γνωρίζουν τον Ζήση και προσπαθούν να του προξενέψουν Γκέλυ.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 23/2/2015 Η Ιωάννα με τη βοήθεια του Μιχαήλ βγάζουν το συμπέρασμα ότι κάποιος έχει σαμποτάρει το γιαούρτι και γι αυτό προκλήθηκαν τόσες μαζικές δηλητηριάσεις στο μαγαζί. Έτσι παίρνει την απόφαση πλέον να καλέσουν την Αστυνομία αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ακόμα σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη τελικά να δέχεται ως σπόνσορα τον Ιωάννου και ο μοναδικός λόγος είναι να μην μείνουν στο δρόμο οι συνεργάτες του.


​Nik The Greek - Varoufakis Dijsselbloem Merkel Putin - HIP HOP
Η ραπ μάχη της Ευρώπης-Όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο, η "κόντρα" του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και Γερούν Ντάισελμπλουμ-Μέρκελ-Πούτιν περνά σε άλλο επίπεδο! Μια σατυρική εκπομπή στην Ολλανδία δημιούργησε το βίντεο όπου σωσίες των δυο και όχι μόνο προχωρούν σε προκλήσεις μέσα από τη "HIP HOP"...
Varoufakis vs Dijsselbloem (ft. Merkel and Putin) VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget