19/2/15


​Μπρούσκο Επεισόδιο 296 19/2/2015 MPROUSKO EPEISODIA 296 όπου είναι άσχημα τα νέα για τον Σήφη,η μικρή του κόρη θα μπει επειγόντως στο χειρουργείο και ο Σήφης είναι στην κυριολεξία έξω φρενών, αφού το είχε σκάσει η Αγγελική τόσες μέρες με το παιδι, γεγονός που θα της επιτεθεί άσχημα. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Λουκία τελικά θα σπάσει και θα πει στη Δάφνη ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της. Η Δάφνη πιέζεται έντονα από το Μάρκο, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να του αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας. Ο Μηνάς μαζί με την Πανίτσα θα έχουν έναν πολύ άσχημο καβγά και η αφορμή θα είναι οι μαγνητοφωνήσεις που έχουν κάνει, ώστε να καταφέρουν και να έχουν τα κατάλληλα στοιχεία για το σύντομο φλερτ που είχαν. Ο Αχιλλέας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον αδερφό του,ώστε να επεκταθούν αυτή τη φορά στην Ελλάδα και να πάνε και να αγοράσουν κάποια αμπέλια που είναι κοντά στην Αττική, μαζί με αυτά τα αμπέλια θα συνοδεύονται και με ένα οινοποιείο. Ο Νεκτάριος θα πει μια ψεύτικη δικαιολογία στη Δήμητρα ώστε να καταφέρει να πάει στα Χανιά για να αλλάξει την γνώμη της Αντιγόνης σχετικά με το χωρισμό. Στα Χανιά δεν πηγαίνει μόνο ο Νεκτάριος αλλά πηγαίνει και η Όλγα ώστε να κάνει μια σύντομη κουβέντα μαζί με την Αναστασία, πριν το γάμο της για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού .Η απάντησή που θα δώσει η Αναστασία στην Όλγα σχετικά με το παιδί και ποιος είναι ο πατέρας, δεν θα είναι καλή γι αυτήν και δεν θα της άρεσε καθόλου. Η Αναστασία φαίνεται στην αρχή να κομπιάζει αλλά τελικά παίρνει την απόφαση και της ανακοινώνει ότι το παιδί δεν είναι αλλουνού, παρά μόνο του Ματθαίου! Η Όλγα φαίνεται να είναι σοκαρισμένη και επιστρέφει πίσω στην Κύπρο αποφασισμένη για όλα και έτσι θα μιλήσει στο Ματθαίο όπου και θα του πει τα νέα για το παιδί. Οι εξελίξεις που μας περιμένουν θα είναι εντελώς ανατρεπτικές, αφού ο Ματθαίος θα μοιάζει λες και το έχει τραβήξει το χαλάκι κάτω απ τα πόδια και φαίνεται να είναι σοκαρισμένος με αυτά που του λέει η Όλγα. Όχι μόνο είναι σοκαρισμένος αλλά φαίνεται ότι αρχίζει και μεγαλώνει το μίσος του για την Αναστασία,γι αυτό το γεγονός που του έχει κρύψει και δεν είναι μικρό αυτό που έχει κάνει, του έχει κρύψει ότι έχει παιδί και ο Ματθαίος φαίνεται ότι θα το διεκδικήσει για τα καλά.


​Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 495 4ος κύκλος Πέμπτη 19/2/2015
Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 495 όπου ο Απόστολος Πετρίδης ετοιμάζεται ώστε να αντιμετωπίσει κατάματα την Λήδα αλλά και τον Νότη στο βραδινό γεύμα όπου ο ίδιος φαίνεται ότι έχει στήσει για να καταφέρει να τους αντιμετωπίσει. Η Λήδα μαζί με τον Νότη γνωρίζουν ότι κάτι δυσάρεστο τους έχει ετοιμάσει ο Πετρίδης και έτσι παίρνουν την απόφαση ώστε να πάρουν τα μέτρα τους. Ο Απόστολος Πετρίδης θα περάσει από το μπαράκι ώστε να δει τις κόρες του,όπου κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες σχετικά με το βραδινό πάρτι που θα κάνει η Χαρά στα γενέθλια της. Το ύφος που έχει ο Πετρίδης θα παραξενέψει τις κόρες του και τότε εκείνες θα καταλάβουν ότι κάτι του συμβαίνει. Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Απόστολος Πετρίδης θα δείξει στη Λήδα αλλά και στον Νότη ένα σλάιντς από φωτογραφίες όπου απεικονίζονται να φιλιούνται.


​roya-mat-19-2-2015-Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 19/2/2015
Μετά τις πολλές προσβολές του Δημήτρη προς τη Ρουμπίνη, ο Γιώργος πήρε την απόφαση να του κλείσει και το εστιατόριο.Η Ρουμπίνη δεν έχει την ίδια άποψη και κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να του αλλάξει γνώμη του. Η Bίκυ είναι σίγουρη ότι ο Μιχαήλ κρύβει κάτι και έτσι θα πάει να προσλάβει ένα ντετέκτιβ για να τον παρακολουθήσει. Ο Μάξιμος παρέα με τον Ακύλα μιλάνε ανοιχτά και έτσι θα δουν ότι έχουν κάποια κοινά σημεία στις ζωές τους.


​dikaiosi-19-2-2015 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 19/2/2015
Ο Μάριος φαίνεται ότι θα πλησιάσει την Ελένη ώστε να καταφέρει να της αποσπάσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον αστυνόμο Χρηστίδη και την κόντρα που έχει με τον πρίγκιπα. Θα την συμβουλέψει να μείνει μακριά από αυτή τη βεντέτα. Ο αστυνόμος Χρηστίδης και το δεξί χέρι της Βάλιας η Ανθή θα βρουν πάρα πολλά κοινά σημεία όπου φαίνεται ότι τους ενώνει και όλο αυτό το γεγονός θα ενοχλήσει τη Βάλια αφού όπως φαίνεται δεν αποτελεί το κέντρο της προσοχής και της συζήτησης .Θα προσπαθήσει να του αποσπάσει μερικές πληροφορίες σχετικά με τη Ρέα και που βρίσκεται, αλλά ο αστυνόμος δεν είναι κορόιδο και έχει τα χαρτιά του κλειστά και δεν λέει τίποτα.Η Έλλη μαζί με τον Φίλιππο ανταλλάζουν για πρώτη της φορά το πρώτο τους φιλί. Η Έλλη ύστερα από πάρα πολύ καιρό θα αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο χωρίς να ελέγχει το πάθος που νιώθει. Η Νατάσα θα κάνει μία πρόταση στον Ασίμ ώστε να το σκάσουν από την έπαυλη, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να παίρνει την πρόταση της και πολύ σοβαρά.Η Λία θα βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου αφού δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού, αλλά οι αναποδιές δεν θα αργήσουν να έρθουν και όλα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήξουν να περνάνε την βραδιά τους στο πάρκο. Ο Φίλιππος μαζί με την Έλλη θα κάνουν έρωτα, αλλά ο Φίλιππος θα εξαφανιστεί ακριβώς το επόμενο πρωί. Ο Λευτέρης είναι στην κυριολεξία άγριο θηρίο και ψάχνει οποιονδήποτε τρόπο ώστε να εκδικηθεί τον Γιώργο. Η Βάλια θα δώσει κάποιες συμβουλές στην Ανθή ώστε να μείνει μακριά από τον αστυνόμο γιατί αν συνεχίσει θα πληγωθεί και αυτό δεν το θέλει. Ο Θησέας θα πάει να κάνει μία επίσκεψη στη βίλα του πρίγκιπα και εκεί μπροστά του θα δει τη Νατάσα. Θα της κάνει μία πρόταση ώστε να συμμαχήσουν, αλλά εκείνη θα του αρνηθεί κατηγορηματικά. Ο Μάξιμος φαίνεται ότι φλερτάρει έντονα την Έλλη, αλλά εκείνη αδιαφορεί χωρίς να του δίνει σημασία.Ο Χρήστος θα κάνει μία αποκάλυψη στη Μυρτώ ότι είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της, εκείνη θα του πει, να ξεχάσουν ότι έχει γίνει και να προχωρήσουν στη ζωή τους.


​mana-x-ouranou-19-2-2015 - Μάνα Χ ουρανού τι θα δούμε σήμερα 19/2/2015
Το secret valentine είναι ένα παιχνίδι που έρχεται να αναστάτωσε όλο το σχολείο. Για να μην μείνει κανείς χωρίς δώρο ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου είτε είναι ερωτευμένος είτε όχι, οι μαθητές πήραν την απόφαση ώστε να διοργανώσουν ένα παιχνίδι το secret valentine, που τραβάς χαρτάκι από τη γυάλα και πρέπει να πάρεις δώρο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε όποιον σου τύχει.Ο Πάνος φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει το καλύτερο ραντεβού για την Αλεξία και έχει ως σκοπό ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να κάνουν για πρώτη φορά έρωτα και έτσι θα την πείσει να βρουν μια κοπέλα για τον Δημήτρη. Η Κατερίνα τρομάζει όταν ο Γρηγόρης της δηλώνει την απόφαση να οργανώσει αυτός τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου και το αναθέτει στην Εμυ που αποφασίζει να οργανώσει μια βραδιά με θέμα τις 50 αποχρώσεις του γκρι.


​Το Σόι σου τι θα δούμε σήμερα 19/2/2015 Αυτή η Κυριακή είναι από πολλές απόψεις διαφορετική για την οικογένεια Χαμπέα. Η Χαρούλα έχει χάσει το κέφι και τη ζωντάνια της, παρόλο που κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κρύψει από όλους για να μην τους στενοχωρήσει. Οι τελευταίες εξετάσεις στον γυναικολόγο της έδειξαν πράγματα πολύ φυσιολογικά για την ηλικία της, αλλά ποτέ ευχάριστα. Ο Διονύσης με την Αλίνα όμως μπαίνουν στο σπίτι και φέρνουν μαζί τους την πιο χαρμόσυνη είδηση για όλους! Ή μήπως τελικά, ακόμα και με αυτήν την είδηση, οι Χαμπέοι καταφέρνουν πάλι να τσακώνονται, να εξαγριώνονται, να φωνάζουν, να ανεβάζουν πίεση και τελικά να συγκινούνται;


​BROUSKO 302-303-304-305-306 MROUSKO EPEISODIA

Μπρούσκο επεισόδιο 302 Δευτέρα 2-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 302 όπου η συνάντηση που έχει ο Αχιλλέας μαζί με την Αλεξάνδρα θα του θυμίσει τις παλιές ατασθαλίες που έκανε πριν γνωρίσει και ερωτευτεί τη Μελίνα.Ακόμα βλέπουμε το Μανωλιό να πηγαίνει και να φορτώνεται στη Δάφνη, όπου και θα αναλάβει να πάει και να πείσει τη φιλενάδα της για τα λεφτά που τους έχουν κλέψει.Το γεγονός ότι η Δάφνη ασχολείται συνέχεια με τα προβλήματα των άλλων, θα εξοργίσει για τα καλά τον Μάρκο και δεν αργεί να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς αναμεταξύ τους.H γιαγιά καταφέρνει και να πείθει την Λουκία ώστε να πάει και να επιστρέψει στην Κρήτη. Ύστερα από ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα δεχτεί η Όλγα βλέπουμε ότι θα καταφέρει και θα πείσει τον Ματθαίο ώστε να επιστρέψουν στη Λευκωσία.Eνα γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα πάντα μέσα στη σειρά κι αυτό είναι ότι ο Νεκτάριος θα δει σε ένα κοσμηματοπωλείο ένα δαχτυλίδι από εκείνα τα κοσμήματα που είχαν κλέψει από τη γιαγιά Αδριανή και όπως φαίνονται τα πράγματα ο χρόνος όσο πάει και λιγοστεύει ώστε να ξεσκεπαστεί η Ευρυδίκη.Ο Σήφης καταφέρνει και παίζει τον ερωτευμένο στην Αγγελική ώστε να καταφέρει,να μην πάρει την κόρη τους από κοντά του. Σε μια έξοδο που θα έχει ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και τις φίλες της θα έρθει σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί θα ξαναπέσει για δεύτερη φορά πάνω στην Αλεξάνδρα και αυτή την φορά δεν θα είναι μόνος του αλλά μπροστά θα είναι η Μελίνα όπου θα αναγκαστεί να της την συστήσει.

Μπρούσκο επεισόδιο 303 Τρίτη 3-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 303 όπου δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αχιλλέα αφού η Μελίνα επιμένει να της εξηγήσει ποια είναι αυτή η περιβόητη όμορφη νεαρή γυναίκα με το όνομα Αλεξάνδρα, γιατί όπως φαίνονται τα πράγματα γύρω τους πρέπει να είχαν ένα πολύ έντονο παρελθόν.Η στάση όμως που κρατάει ο Αχιλλέας αφού αρνείται κατηγορηματικά να της εξηγήσει ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα, θα κινήσει περισσότερο τη ζήλια και το ενδιαφέρον που έχει η Μελίνα ώστε να καταφέρει να μάθει τι σημαίνει αυτή η κοπέλα. Η αλήθεια όμως που θα καταφέρει να μάθει θα την γεμίσει στην κυριολεξία πολλές αμφιβολίες για την ακεραιότητα που έχει ο Αχιλλέας στη σχέση τους. Ο Σήφης συνεχίζει και παίζει το παιχνίδι του και φλερτάρει συνεχώς την Αγγελική και εκεί τον βλέπουμε να της κάνει μια βαθιά ερωτική εξομολόγηση ώστε να καταφέρει να την εμποδίσει να φύγει από κοντά του και να του πάρει και την κόρη του.Η Αγγελική όμως καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζει και γίνεται έξω φρενών και θα έχουν έναν άσχημο καβγά.Ο Νεκτάριος ύστερα από πολύ καιρό τον βλέπουμε να κάνει έρωτα μαζί με τη Δήμητρα αλλά μέσα στο μυαλό του είναι συνέχεια η Αντιγόνη. Ο Ματθαίος φαίνεται να είναι έξαλλος στην κυριολεξία με τα ψέματά του Νεκτάριου αλλά και την προδοσία που έχει κάνει απέναντι στη Δήμητρα και τον προειδοποιεί και του μιλάει έντονα.Πλέον υπόθεση στην σειρά συνεχίζει και μπερδεύεται ακόμα περισσότερο αφού βλέπουμε την Ευρυδίκη να είναι κατηγορούμενη στην ανάμιξη σχετικά με την κλοπή των κοσμημάτων της γιαγιάς.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού τα παράξενα τηλεφωνήματα που λαμβάνει η Όλγα συνεχίζονται και ένα πάρα πολύ ύποπτα και το ταξίδι που θα κάνει κρυφά από το Ματθαίο θα μας προβληματίσουν και θα μας εκπλήξουν πάρα πολύ στην υπόθεση, γιατί θυμηθείτε αυτό είναι ένα στοιχείο που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο προσεχώς επεισόδια.Ποιος είναι πραγματικά αυτός ο άγνωστος που συνομιλεί κρυφά η Όλγα και γιατί τον φοβάται τόσο πολύ. Ο Χρήστος μαζί με την Αλίκη φαίνεται να τα έχουν βρει για τα καλά και έτσι θα προγραμματίσουν την επόμενη συνάντηση που θα έχουν. Η Δάφνη παρέα με τον Μάρκο συνεχίζουν να έχουν έντονους καβγάδες, αφού ο Μάρκος νιώθει ότι η Δάφνη τον παραμελεί.Ο Παύλος Γιαννακάκης κάνει ένα βήμα παραπάνω και ζητάει από την Λουκία να κάνουν τεστ πατρότητας για το μωρό ώστε να ξεκαθαριστεί πλέον πως είναι ο πατέρας. Η Λουκία όμως αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 304 Τετάρτη 4-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 304 όπου η συνάντηση που θα έχει τελικά με αυτόν τον ύποπτο η Όλγα θα φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ένα μυστικό εφιαλτικό για την Όλγα, που την κρατάει πολύ καιρό όμηρο και φαίνεται να απειλεί κανονικά τον γάμο που έχει με τον Ματθαίο.Η συνομιλία που θα έχει η Στεφανία παρέα με την Λουκία, θα κάνουν άγριο θηρίο τον Σήφη, γεγονός που φαίνεται για πρώτη φορά να τον υποχρεώνει να καταλάβει τι συνέπειες στις πράξεις που έχει κάνει. Ο Αχιλλέας θα πάει να βρει στο γραφείο της, την Αλεξάνδρα όπου και θα της ζητήσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό το σύνδρομο πανικού που έχει και τον βασανίζει αλλά θα αντιμετωπίσει την απόλυτη άρνηση από μεριά της.Ακόμα βλέπουμε τη Μελίνα να συνεχίζει να έχει πολλές ανασφάλειες χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος σχετικός λόγος. ο Μηνάς ύστερα από τις πολύτιμες οδηγίες που θα του δώσει η Δάφνη θα καταφέρει με έναν πραγματικά απίστευτο τρόπο να ρίξει ερωτικά τη Βασιλική και τότε τους βλέπουμε να ανοίγει μια καινούργια σελίδα στη ζωή τους και από τότε είναι ξανά ζευγάρι.Ο Μάρκος όσο προχωράνε οι μέρες φαίνεται κάθε μέρα και πιο αγανακτισμένος με τη στάση που κρατά η Δάφνη, όπου κάθε μέρα βρίσκεται εκτός σπιτιού και πηγαίνει και λύνει προβλήματα των φίλων της . Ο Πάτροκλος σε ένα απίστευτο στην κυριολεξία ερωτικό ξέσπασμα που θα έχει,θα δώσει ένα πολύ καυτό φιλί με πολύ μεγάλο πάθος στην Δήμητρα και όπως φαίνεται εκείνη θα ανταποκριθεί για τα καλά.

Μπρούσκο Επεισόδιο 305 Πέμπτη 5-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 305 όπου ο Νεκτάριος μαζί με την συμπαράσταση αλλά και την βοήθεια του Αχιλλέα θα πάει και θα αποκαλύψει στο Ματθαίο ότι τελικά ο Διαμαντής είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ύστερα από το σοκ που θα πάθει ο Ματθαίος θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν και το θέμα με τον Πάτροκλο, ο οποίος πρέπει να τους γυρίσει τα χρήματα που έχει πάρει από εκείνους. Τώρα θα μεταφερθούμε στην Όλγα που βλέπει τον Πάτροκλο να φιλάει με μεγάλο πάθος την Δήμητρα. Τώρα θα μεταφερθούμε στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του Παύλου Γιαννακάκη ο οποίος έχει βρεθεί με την Λουκία και θα έχουν μια στοιχειώδη συμφωνία σχετικά με το τεστ πατρότητας, αλλά η Λουκία φαίνεται ότι αρνείται πεισματικά να πάει να κάνει αυτό το περιβόητο τεστ.Ο Μάρκος θα πάθει ένα κοινό εποχιακό κρυολόγημα, γεγονός που θα τους κολλήσει όλους και αυτό το πράγμα θα κάνει έξω φρενών την Δάφνη.Παρόλα αυτά που συμβαίνουν η Δάφνη δεν φαίνεται να πτοείται και θα πάει να μάθει ακόμα έναν μονόλογο στο Μηνά ώστε να καταφέρει να κατακτήσει για τα καλά την Βασιλική.Ο Αχιλλέας από μεριά του φαίνεται να πολιορκεί για τα καλά την Αλεξάνδρα ώστε να τον βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά εκείνη από μεριά της φαίνεται να αρνείται αυτό το γεγονός πεισματικά. Ο Αχιλλέας παρέα με την Μελίνα όμως,αυτές τις μέρες δείχνουν να παίρνουν πολύ μεγάλες στιγμές ευτυχίας και πλέον τίποτα δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο μπροστά στη σχέση τους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 306 Παρασκευή 6-3-2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 306 όπου η Αναστασία θα πάει στην κυριολεξία σοκ όταν θα μάθει το νέο σχετικά με τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο ότι είναι παιδιά του Διαμαντή. Εκεί βλέπουμε τον Ματθαίο να έρχεται σε μια άσχημη ρήξη μαζί του.Η γιαγιά θα πάθει έναν γέρο κλονισμό όταν θα μάθει αυτά τα νέα, αλλά εξακολουθεί να έχει μια γλυκιά και ζεστή αγάπη και για τους δύο και για το Νεκτάριο αλλά και για τον Πάτροκλο. Αντιθέτως μέσα στη σειρά βλέπουμε τον Σήφη να είναι ανήσυχος σχετικά με τα νέα περιουσιακά στοιχεία και έτσι θα επιτεθεί άσχημα στη Μελίνα όπου και θα την κατηγορεί ότι του έκρυψε όλο αυτό το γεγονός. Η Λουκία δείχνει μπροστά σε όλους το ολοφάνερο και μεγάλο μίσος που τρέφει για το πρόσωπο του Σήφη και αφήνει κάποιες υπόνοιες στον αέρα σχετικά με το παιδί, γεγονός που θα ταράξει τον Σήφη για τα καλά χωρίς όμως αυτό να ξεκαθαρίζει οριστικά την όλη υπόθεση. Ο Μάρκος θα πάει και θα κολλήσει την Πανίτσα αλλά και την Δάφνη με την ίωση που έχει και έτσι το μωρό θα το αναλάβει να το φροντίσει η Κωνσταντίνα παρέα με τον Μανώλιο. Ένα γεγονός έρχεται να συνταράξει το σπίτι του Ματθαίων και αυτό είναι η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας μέσα στο σπίτι.Η ύπαρξή της καραμπίνας μέσα στο σπίτι θα αναστάτωση τόσο τον Νεκτάριο αλλά και τη Δήμητρα. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Πάτροκλο μαζί με την Όλγα να έχουν έναν καβγά όπου και θα το ομολογήσει ότι τον είδε να φιλάει με μεγάλο πάθος την Δήμητρα. Οι κρίσεις πανικού που συνεχίζει να έχει ο Αχιλλέας θα τον οδηγήσουν για ακόμα μια φορά στα κρυφά παρακαλώ μπροστά από την πόρτα της Αλεξάνδρας ,αφού είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό το γεγονός, έστω και προσωρινά.

BROUSKO επομενα επεισοδια 307-308-309-310-311


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 79 Πέμπτη 19/2/2015
Η απόφαση της Εμπρού να επωμισθεί το αδίκημα του Φιράτ, ήταν σαν μία βόμβα, που έπεσε στο αρχοντικό. Και ενώ η ενέδρα, που έστησε ο Κεντάλ, έστειλε την Εμπρού πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο Φιράτ δεν παραιτήθηκε από αυτήν την υπόθεση. Μόνο, που αυτήν την επιμονή του, ο Φιράτ θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Ο Φιράτ θα υπογράψει με το αίμα του την αγάπ, που νιώθει για την Εμπρού. Όλοι οι άνθρωποι του αρχοντικού, ακόμα και αν υπήρχαν διαφορές, εξακολουθούσαν να έχουν υποψίες για την Εμπρού. Όταν το έμαθε όμως η Καντριγιέ, προστάτεψε την πίστη, που είχε απέναντι στην Εμπρού και έτσι αυτή η κατάσταση γίνεται αιτία να δυναμώσουν οι δεσμοί, που υπήρχαν ανάμεσα στην Εμπρού και στην Καντριγιέ…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget