12/2/15


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 12/2/2015

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Μάξιμο να επιτίθεται στον Δημήτρη όπου και παραδέχεται ότι είχε πάντα κόλλημα  μαζί με την Ιωάννα.  Του λέει ότι δεν τον πρόδωσε και ότι η σχέση τους τελειώνει εδώ.
Αυτό θα έχει ως συνέπεια ο Δημήτρης να φύγει για το εξωτερικό.  Ακόμα βλέπουμε την Παυλίνα να μετανιώνει για την παρορμητικότητα της να πει στον Ηρόδοτο πως ο γάμος τους ήταν ένα λάθος.


​Μάνα Χ ουρανού τι θα δούμε σήμερα 12/2/2015 Πλέον αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια σχετικά με τον Δημήτρη τον Πάνο αλλά και την Αλεξία.  Ο Γρηγόρης πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει θα εισβάλει το Σ.Δ.Ο.Ε μέσα στο στριπτιτζάδικο.  Όλοι φαίνονται να τρέχουν να γλιτώσουν τη σύλληψη και εκεί βλέπουμε την Μαριλίζα μαζί με την Κατερίνα να καταφέρνουν να φυγαδευτούν στο αμάξι των Αράβων σαν στρίπερ.
 Στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται οι Άραβες η Κατερίνα μαζί με τη Μαριλίζα βλέπουν ότι στα δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι αυτές είναι ο εγκέφαλος της σπείρας φοροδιαφυγής με κωδικό όνομα « ανασφάλιστες νοικοκυρές ».
Τότε συνειδητοποιούν ότι πρέπει να πάρουν την απόφαση ώστε να εξαφανιστούν από την Ελλάδα για ένα μικρό χρονικό διάστημα.  Και ενώ η Κατερίνα πιστεύει ότι ο Γρηγόρης την απατάει με την αισθησιακή δασκάλα του σχολείου,  δέχεται πρόταση από έναν πολύ γοητευτικό πρίγκιπα ενός απομακρυσμένου εμιράτου για να φύγει μαζί του στην Αραβία.


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 12/2/2015

Η Έλλη ακούει τον καυγά της Μυρτώς και της Βάλιας κι αποφασίζει να συμπαρασταθεί στην πληγωμένη Μυρτώ, κι έτσι, με τον τρόπο της, την προσεγγίζει. 
Προθυμοποιείται μάλιστα να τη βοηθήσει και με την καμπάνια και έτσι βρίσκεται στο γραφείο της να την κατασκοπεύει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Βάλιας. Η Μυρτώ δείχνει να την συμπαθεί και σύντομα αρχίζει να την εμπιστεύεται. 
Ο Χρηστίδης, κρυφά από όλους, προχωράει την έρευνα για τη δολοφονία του Τάσου και η Μυρτώ θυμώνει μαζί του επειδή δεν μοιράζεται τις πληροφορίες που έχει συλλέξει μ' εκείνη. 
Η Κλαίρη ανακοινώνει στην Ερμιόνη πως θα βοηθήσει στην προεκλογική καμπάνια για να 'χει τον Χρήστο από κοντά. 
Ο Χρηστίδης εκμυστηρεύεται στην Ελένη πως πίσω από τη δολοφονία του Τάσου βρίσκεται ο Πρίγκιπας και ψάχνει τρόπους να τον συνδέσει με τον φόνο του Νικηφόρου. 
Ο Θησέας εκνευρίζεται με τη διαρκή απουσία της Μυρτώς από το γραφείο και ο Χρήστος τη στηρίζει. Η Νατάσσα εξομολογείται στον Ασίμ κομμάτια από την αλήθεια σχετικά με το παρελθόν της. 
Η Λία αποφασίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω τη σχέση της με τον Γιώργο…


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 12/2/2015

Οι εξελίξεις τρέχουν μέσα στη σειρά οι συμμαθητές και εκεί βλέπουμε τον Παύλο να βλέπει το χαρτί με τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα από το DNA και φαίνεται να φέρεται σαν τρελός όπου και θα κινήσει τις υποψίες της Μαριλένας αλλά και του Άρη.
Ο Στέφανος θα καταφέρει να τον πείσει να συνεχίσει να κάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα ώστε να συνέλθει πιο γρήγορα από το σοκ.  Ο Ισίδωρος ο Αντρέας μαζί με την Γκέλυ έρχονται αντιμέτωποι με τη μεταμόρφωσή της Ντίνας.  Το μυστικό που έχει η Βίβιαν πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο ώστε να αποκαλυφθεί. 


​epeisodia brousko 288-289-290-291-292 mprousko VIDEO
mprousko Μπρούσκο στο επεισόδιο 291 Πεμπτη 12-1-2015 μπρουσκο επεισοδιο 291 όπου ο Αχιλλέας αποφυλακίζεται γεγονός που θα γεμίσει με τεράστια χαρά όλη την οικογένειά του αλλά και την γυναίκα του την Μελίνα,που την περιμένει με μεγάλη αγωνία ώστε να την αγκαλιάσει και να την σφίξει στην αγκαλιά του. Πλέον οι στιγμές που ζουν όλοι είναι πάρα πολύ συγκινητικές και η ανακούφιση ρέει άφθονη μέσα σε όλη την οικογένεια. Ο Σήφης ρίχνει τον εγωισμό του και θα ζητήσει συγγνώμη από τη Λουκία γι όλα αυτά που της έκανε, αλλά θα έρθει αντιμέτωπος με την περιφρόνηση της και εκείνη την στιγμή φαίνεται ότι του μπαίνουν πολλά μα πάρα πολλά ερωτηματικά για το πιάνου είναι το μωρό που έχει στην αγκαλιά της.Σε αυτό το ερώτημα η Λουκία δεν θα απαντήσει ποτέ ούτε καν στην Δάφνη, παρ όλο που τις έχει πει τα πάντα με λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, δηλαδή πριν ακριβώς από ένα χρόνο σε εκείνο το περιβόητο, με την άσχημη κατάληξη ραντεβού που είχε με τον Σήφη.Ο Μάρκος θα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα με τη Δάφνη όταν θα βρει ένα βιβλιάριο από την τράπεζα μέσα στην τσάντα της και εκείνος θα της ζητήσει εξηγήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Νεκτάριος συντετριμμένος είναι διστακτικός να πει στα αδέρφια του την αποκάλυψη που του έκανε ο Διαμαντής.Ο Πάτροκλος συνεχίζει και φλερτάρει για τα καλά την Άννα αφού είναι ένα μέρος του σχεδίου που έχει καταστρώσει παρέα με τον πατέρα του τον Διαμαντή.


​Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 490 4ος κύκλος Πέμπτη 12/2/2015
Εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 490 βλέπουμε τον Νότη Αργυρό να κάθεται να καταστρώνει το ολοκαίνουργιο σχέδιο του και θα προσπαθήσει να φτάσει τον Σταύρο στην παράνοια. Ο Σταύρος θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο κολέγιο με την Ελίνα όπου και θα μάθει ότι η Ελίνα θέλει να γράψει ένα βιβλίο για τον Μπίλυ Χαλκιόπουλο. Ο μαγνητισμός που υπάρχει σε αυτούς τους δύο, είναι ένα στοιχείο που διακρίνεται κατευθείαν μόλις τους βλέπεις.


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 74 Πέμπτη 12/2/2015 Mayro Triantafyllo

Τα μυστικά ένα-ένα αποκαλύπτονται και πληγώνουν τον καθένα ξεχωριστά, στο βαθμό, που του αναλογεί. Αυτή τη φορά όμως πληγώνουν περισσότερο τον Μπαράν. Πληρώνει ένα πολύ μεγάλο τίμημα παρόλο, που δεν έχει φταίξει πουθενά και έτσι ήρθε η ώρα να λογαριαστεί.
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Μπαράν είναι η Εμπρού γι'αυτό και εξακολουθεί να δέχεται τα πυρά του Κεντάλ και της Ναρίν.Από τη μια πλευρά η Εμπρού προσπαθεί να σταθεί να στα πόδια της και από την άλλη τη θεωρούν υπεύθυνη για την κατάσταση, που επικρατεί στο σπίτι. Η Εμπρού, ενώ προσπαθεί μέρα με τη μέρα να διευκολύνει τη ζωή της στο Χαλφέτι, πληρώνει ακριβά το τίμημα αυτής της προσπάθειας…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget