10/2/15


​Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών! Το ενδιαφέρον των μέσων για το πρόσωπό του είναι αυξημένο και μάλιστα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μία φωτογραφία από τον γάμο του με την αγαπημένη του σύζυγο, Δανάη Στράτου.Η Δανάη Στράτου είναι εικαστικός, Πατρινή, από τη γνωστή πατρινή και αγρινιώτικη οικογένεια Στράτου, της Πειραϊκής Πατραϊκής.Η Δανάη Στράτου σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη είναι κόρη του Φαίδωνα Στράτου και της Ελένης Πόταγα – Στράτου, μιας από τις σημαντικότερες Ελληνίδες εικαστικούς, από την οποία έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό γονίδιο.Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η Δανάη Στράτου φορούσε ένα λιτό αρχαιοελληνικό νυφικό ενώ και ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ντυμένος στα άσπρα.




​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 60-61-62-63 dikaiosi-60-61-62-63 dikaiwsi

Δικαίωση Επεισόδιο 60 Δευτέρα 16/2/2015
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο μαζί με τη Λία να κάνουν κάποιες προσπάθειες ώστε να


​oi symmathites epeisodio 67 Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 10/2/2015 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Άρη να παίρνει την απόφαση ώστε να αναχωρήσει για την Αμερική και θα πάει να το πει στη Βίβιαν. Ο Φρίντομ θα κάνει κάποιες προσπάθειες ανεπιτυχείς ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει τη Βάλια ενώ εκείνη φαίνεται ότι κάνει όνειρα για το παιδί της με το Γρηγόρη. Η Γκέλυ ζορίζεται ώστε να κρατήσει το μυστικό για τη σχέση που έχει η Τατιάνα μαζί με τον Παύλο και η Μαριλένα παίρνει την απόφαση να πάει να μιλήσει στον Παύλο για την πατρότητα του Άρη.


​mprousko Μπρούσκο Επεισόδιο 289 Τρίτη 10/2/2015 Μπρούσκο επεισόδιο 289 όπου πλέον η απόφαση έχει βγει κι έκριναν τον Αχιλλέα ένοχο.Ο Παύλος μαζί με την Αναστασία αλλά και με τη βοήθεια του Σήφη κάνουν ότι μπορούν ώστε να καταφέρουν και να βγάλουν κάποια άκρη με τον δικηγόρο που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για το ποιος ήταν αυτός που πήρε μεγάλο μέρος των χρημάτων από το μέρισμα των μετοχών που είχε στο όνομα της η Λουκία.Ο Αχιλλέας πλέον καταδικασμένος και καταρρακωμένος μέσα στο κελί της φυλακής κάνει δυσοίωνες σκέψεις και θα ζητήσει από τον Γιώργη να τον βοηθήσει να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την άσχημη κατάσταση.Ο Ματθαίος από μεριά του φαίνεται ότι για ακόμα μια φορά απορρίπτει την Αναστασία με άσχημο τρόπο και θα την κατηγορεί ότι έκανε κάποιες προσπάθειες ώστε να πουλήσει αλλά και να ξεφτιλίσει την οικογένεια των Ματθαίων προς δικό της όφελος αλλά και της οικογένειάς της.Η στάση του φαίνεται ότι πάλι απογοητεύει για τα καλά την Αναστασία, που εξακολουθεί με τη σειρά της να κρατάει καλά το μυστικό για το παιδί.Η Δάφνη μαζί με την Πανίτσα παίρνει την απόφαση ώστε να κάνουν έναν διαλογισμό ώστε να καταφέρουν να στείλουν θετικές σκέψεις στον Αχιλλέα. ο Διαμαντής ύστερα από μια απρόσμενη έκρηξη θα πάει και θα πει στο Νεκτάριο ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας.Η Δάφνη θα έχει μια επίσκεψη όπου και θα μείνει στην κυριολεξία άναυδη αλλά θα αλλάξει και όλη την τροπή των γεγονότων.


​roua mat epeisodio 98 Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 10/2/2015 Ο Ηρόδοτος δεν φαίνεται να το βάζει κάτω τελικά και θα πάει να κλείσει Εκκλησία για το γάμο. Ο Μάξιμος θα μιλήσει ανοιχτά στον Δημήτρη όπου και θα τον ρωτήσει εάν είναι ερωτευμένος μαζί με την Ιωάννα. Η Ρουμπίνη θέλει να ξεχάσει αυτό που έγινε στο εργοστάσιο αλλά ο Γιώργος θα την πιέσει ώστε να αντιδράσει αποφασιστικά και να κάνουν μία μήνυση στην Ιωάννα. Ο Σάββας στριμώχνει τη Βίκυ σχετικά με το θέμα του Λέανδρου.


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 10/2/2015 - Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Ασίμ αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Πρίγκιπας δεν είναι ένας απλός και συνηθισμένος εργοδότης. Ο Λευτέρης βρίσκει τον Γιώργο και τον απειλεί να κρατηθεί μακριά από τη Λία. Η Έλλη προσπαθεί να πείσει τη Βάλια να πάρουν έναν νέο σκηνοθέτη για την καινούργια της παράσταση. Ο Χρήστος προσπαθεί να δικαιολογήσει τον ληστή στα μάτια της Μυρτώς και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Η Βάλια ζητάει από τον Πρίγκιπα ν'αποσύρει τη χρηματοδότηση στην παράταξη του Θησέα, αλλά εκείνος αρνείται. Την ίδια ώρα, ο Χρηστίδης μαθαίνει πολύτιμες πληροφορίες στο στριπτιτζάδικο του Πρίγκιπα. Η Ερμιόνη εξηγεί στον Λευτέρη πως αν ανακατευτεί στα προσωπικά της Λίας, θα την βρει απέναντί της. Ο Χρηστίδης πηγαίνει στον Κορυδαλλό και φέρνει τη Ρέα αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Νατάσα, μέσα στην απελπισία της, κάνει μια παράτολμη κίνηση... Ο Ασίμ βγάζει τη Νατάσα από την πισίνα και την επαναφέρει. Σε κατάσταση σοκ, τη μεταφέρει στο δωμάτιό του. Ο Χρηστίδης πιέζει τη Ρέα να του ομολογήσει την ανάμειξη του Πρίγκιπα στη δολοφονία του Τάσου, αλλά εκείνη δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Η Βάλια επισκέπτεται τον Θησέα και του ξεκαθαρίζει πως αν δεν διώξει τον Χρήστο από την παράταξη, δεν πρόκειται να λάβει οικονομική βοήθεια για να διεκδικήσει τις εκλογές...


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 72 Τρίτη 10/2/2015 Mayro Triantafyllo

Ο Μπαράν, ο οποίος καλείται να πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις του θείου του, αποφασίζει να λύσει τις παρεξηγήσεις.Η Εμπρού στηρίζει αυτήν του την απόφαση και παράλληλα γίνεται αποδέκτης της οργής του Κεντάλ και της Ναρίν. Η Εμπρού αφενός προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αφετέρου καλείται να βρει λύση στα νέα προβλήματα, που έχουν προκύψει στο αρχοντικό της οικογένειας.Κάθε μέρα, που περνά, η ζωή της γίνεται πιο δύσκολη και το αντίτιμο, που πληρώνει, είναι πολύ βαρύ...

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 487-488-489-490-491 Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδια
Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 488 4ος κύκλος Τρίτη 10/2/2015
Εξελίξεις Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 488 βλέπουμε την σατανική Λήδα μαζί με τον Νότη να κάθονται και να φτιάχνουν ένα καλό σχέδιο ώστε να καταφέρουν και να παγιδέψουν τον Ευθυμίου, ώστε να πάρει το μάθημα που του αξίζει. Η Μάνια είναι πάρα πολύ επηρεασμένη από τον ερχομό της Ελίνας και θα πάει και θα ζητήσει από τον Σταύρο να της πει τι πραγματικά νιώθει εκείνος γι αυτήν, δηλαδή θα θέλει να της επιβεβαιώσει αυτά που νιώθει. Ο Γιώργος στην αναμονή για το γιατρό θα φανεί ότι θα αλλάξει γνώμη ακριβώς την τελευταία στιγμή, όπου και θα φύγει ώστε να πάει να συναντήσει την Χριστίνα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget