9/2/15

Σε τέσσερις σημαντικές εξαγγελίες από το Βήμα της Βουλής προχώρησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος!Συγκεκριμένα ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως:

• Καταργούνται οι φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό και οι φυλακές ανηλίκων γιατί δεν προσφέρουν τίποτα
• Επεκτείνεται το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια
• Αναθεώρηση του αντιρατσιστικού νόμου
• Θα γίνει διάλογος με όλους, ακόμα και με τους κουκουλοφόρους

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy A7 με οθόνη Super AMOLED Full HD 5.5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήνη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2600 mAh. Το Galaxy A7 είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στο Samsung Forum 2015 στο Μονακό και σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από αυτό. Samsung Galaxy A7 Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.4 KitKat Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 615 (MSM8939) οκταπύρηνος GPU: Adreno 405 Μνήμη RAM: 2GB 4G/ LTE Οθόνη: 5.5 ιντσών, Super AMOLED, 1920×1080 pixels, 401ppi Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB) Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC Μπαταρία: 2600 mAh Διαστάσεις: 151×76.2×6.3 χλστ. Βάρος: 141 γρ. Μάθε για: Android, Android Smartphones, hands-on, Samsung, Samsung Galaxy A7 Συντάκτης: Κώστας Βλαχάκης.

«Αυτοί θα τηρήσουν όλη τη δυνατότητα που έχουν, θα παρουσιάσουν μερικούς με χαμόγελα, μερικούς με μια λύση συμβιβαστική, μερικούς με σκληρή γραμμή...
Είναι κατανεμημένοι οι ρόλοι που έχουν παίξει ως τώρα και που θα συνεχίζουν να τους παίζουν. Εμείς, σε όσους έρθουν με χαμόγελα θα θυμηθούμε την ελληνική παροιμία φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», δήλωσε για τους Ευρωπαίους ο Μανώλης Γλέζος.


Μιλώντας στο MEGA, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι όπως σπάσαμε τα μούτρα του φασισμού το 1940, όπως τότε, μόνο ο ελληνικός λαός με το έπος του 1940-41 κατέρριψε το μύθο του αήττητου άξονα θα γίνει το ίδιο αρκεί να αντισταθούμε σε όλων των ειδών τις περιπτώσεις».


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 487 Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδια
Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 487 4ος κύκλος Δευτέρα 9/2/2015 εξελίξεις που θα γίνουν στα Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 487 βλέπουμε τον Νότη να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος μαζί με τον Σταύρο, αφού εκείνος προσφέρεται να πάει και να υπογράψει εν λευκό, στην αδερφή του την Χρύσα να παίρνει όποτε θέλει εκείνη χρήματα από τον φουσκωμένο λογαριασμό που είχε η Έλεν Τζόρνταν. Η Ελίνα που είναι μία διακεκριμένη μαθηματικός έχει φτάσει από το εξωτερικό και ψάχνει να βρει τον Σταύρο αφού υποστηρίζει ότι μαζί έχουν ένα κοινό πρόσωπο που τους ενώνει. Ακόμα βλέπουμε τον Ευθυμίου να συνεχίζει και να ασκεί τις απειλές του στη Λήδα ότι δηλαδή θα πάει και θα αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει για το παρελθόν της, στον Απόστολο Πετρίδη.


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 71 Δευτέρα 9/2/2015 Mayro Triantafyllo

Η Οζλέμ ανακοινώνει σε όλους το μυστικό, που μοιράζονται ο Μπαράν με τη Σιμπέλ.Η Αϊσέ με τον Μπαράν είναι τα θύματα της υπόθεσης αυτής.Οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν εξαντλήσει πλέον τα όρια αντοχής της Σιμπέλ. Στα χέρια του διοικητή βρίσκεται το πορτοφόλι του Μουράτ.Το γεγονός αυτό γίνεται ο εφιάλτης του Κεντάλ. Παράλληλα η απόφαση του εισαγγελέα για επανεξέταση της υπόθεσης της εξαφάνισης του Μουράτ, δημιουργεί στον Κεντάλ μεγαλύτερο πονοκέφαλο από αυτόν, που του δημιουργούν όλες οι γυναίκες στο σπίτι. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και ο καθένας εισπράττει το μερίδιο, που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο δε μερίδιο το εισπράττει ο Μπαράν…
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO


​min arxizeis ti mourmoura epeisodio Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 9/2/2015 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε μια από τις πολλές ξάδερφες που έχει ο Μηνάς να έχει χηρέψει και θα έρθει στην Αθήνα ώστε να καταφέρει να τους δει και να ξεφύγει από τη μιζέρια του πένθους. Μόνο που ο Μηνάς μαζί με τη Βούλα άλλη Ντίνα περιμένουν και άλλοι Ντίνα θα δουν στη κυριολεξία αφού δεν μοιάζει καθόλου για μια θλιμμένη χήρα,αντιθέτως είναι μέσα στη μεγάλη χαρά. Ακόμα βλέπουμε ο μπάρμπας του Χάρη θα του στείλουν πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά από την Νάουσα και ο Χάρης έχει αρχίσει να νοσταλγεί το περιβολάκι που είχε στο χωριό του στη Νάουσα. Έτσι παίρνει την απόφαση ώστε να φυτέψει το μπαλκόνι του λαχανικά και να κάνει κι ένα μικρό κοτέτσι πίσω από το μπαλκόνι. Η Βάσω όταν ακούει όλα αυτά τα πράγματα γίνεται στην κυριολεξία θηρίο αλλά ο Χάρης θα βρει έναν σύμμαχο τον πατέρα της που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και θα του προτείνει να συνεργαστούν. Η μανία που έχει η Μαρίνα με την τάξη μέσα στο σπίτι έχει αρχίσει να καταπιέζει για τα καλά τον Ηλία.Ο Ηλίας θα προσπαθήσει να του εξηγήσει και να του πει ότι υπάρχει ένα όριο μεταξύ της τάξης και του ψυχαναγκασμού. Η Μαρίνα όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί μαζί του αφού έχει ωροσκόπιο παρθένο και δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει αυτό.


​i ekdromi epeisodio Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 9/2/2015 Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά αφού έχουν ανακαλύψει το πτώμα που βρισκόταν μέσα στο ψυγείο γεγονός που έχει τρομοκρατήσει τους πάντες. Ακόμα ένα γεγονός έρχεται να τους ξαφνιάσει και αυτό είναι ότι έχουν εξαφανιστεί όλα τα όπλα που είχαν έξω από το σπίτι. Το πρόβλημά τους δεν θα είναι μόνο αυτό αλλά και τα χαλασμένα τους αυτοκίνητα. Ο Στέλιος με τη σειρά του θα πάει και θα φωνάξει την Αστυνομία. Η Αλεξάνδρα έχει πάθει ένα μεγάλο σοκ μέσα σε κατάσταση υστερίας που θα φύγει για το δάσος, ενώ ο Θωμάς με τη σειρά του να πάει και θα κρυφτεί στην αποθήκη. Ακόμα βλέπουμε την Έλλη να ασκεί μεγάλες πιέσεις στην Βιργινία ώστε να μάθει για το εξώγαμο που είχε ο πατέρας της και έτσι συζητούν με το Λάζαρο τι μυστικά να έχει αυτή η παλιά ιστορία. Όλες οι υποψίες πλέον στρέφονται πάνω στον Γεράσιμο ενώ βλέπουμε τον Λάζαρο να υποψιάζεται ακόμα και το Μάρκο. Ακόμα θα κάνουν μια τρομερή ανακάλυψη θα βρει ο Βαγγέλης το κινητό του Πάνου και μέσα συγκλονισμένοι θα δουν το φόνο του στο υπόγειο.Στο σπιτάκι του Φίλιππου την νύχτα θα μπει η ομάδα των απαγωγέων....


​roua mat epeisodio 97 Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 9/2/2015 Η Ρουμπίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείου ώστε να την εξετάσουν αφού φαίνεται ότι είναι σε άσχημη κατάσταση. Ο Γιώργος θα τα μάθει όλα αυτά από το τηλέφωνο και παίρνει νομικά μέτρα εναντίον της Ιωάννας όπου και την θεωρεί την άμεση υπεύθυνη. Ακόμα βλέπουμε τον Σάββα να παίρνει την απόφαση ώστε να πάει να διεκδικήσει το παιδί του από την Βίκυ. Η προσπάθεια της Ιωάννας να βοηθήσει τον Δημήτρη στέλνοντας κόσμο στο μαγαζί και πληρώνοντας τα έξοδα τον βρίσκει να γίνεται έξω φρενών αλλά και θιγμένο.


​dikaiwsi episodio 56 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 9/2/2015- Πλέον σε αυτό το επεισόδιο η Ανθή ανακοινώνει στη Βάλια πως η Έλλη δεν είναι κόρη της. Η Βάλια απογοητεύεται καθώς συνειδητοποιεί πως το πραγματικό της παιδί είναι κάπου εκεί έξω και την απειλεί, αλλά γυρεύει και την αγάπη της. Η Ανθή τής ζητάει να μην την υποτιμήσει, γιατί θα χάσει τη μάχη. Ο Χρήστος δεν θέλει ν'αναλάβει την υπεράσπιση του ληστή, αλλά η Κλαίρη τον πιέζει να μην κάνει πίσω. Η Νατάσα προσπαθεί να το σκάσει, αλλά ο Σάκης την εμποδίζει με βίαιο τρόπο. Ο Λευτέρης ζητάει από τη Λία να του μιλήσει για τον Γιώργο, αλλά εκείνη του κόβει κάθε επικοινωνία. Η Μυρτώ μαθαίνει πως ο συνήγορος του ληστή είναι ο Χρήστος και παγώνει. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στη Βάλια, όταν ακούει ότι ο Χρήστος είναι υποψήφιος στην παράταξη του Θησέα. Η Ανθή δίνει στην Έλλη το επόμενο θεατρικό της Βάλιας και της προτείνει να το παρουσιάσει σαν δική της ανακάλυψη. Ο Χρήστος μαθαίνει την ιστορία του ληστή και τον βλέπει με συμπάθεια. Ο Θησέας δίνει την πρώτη του συνέντευξη στον Παύλο και ετοιμάζεται να καρφώσει τον Κλέωνα για την κομπίνα με τα διατηρητέα κτίρια. Η Νατάσα νιώθει απελπισία όμως ο Πρίγκιπας δεν της επιτρέπει να φύγει. Η Βάλια ζητάει από την Έλλη να παρακολουθεί στενά τη Μυρτώ, γι'αυτό θα μεταφερθεί στο γραφείο της και θα δουλεύει από κει, για να μαθαίνει ποιος την πλησιάζει και τι συμβαίνει στη ζωή της.


​Epeisodio oi symmathites 66 Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 9/2/2015 Ο Ανδρέας θα δηλώσει στην Μαριλένα ότι φαίνεται αποφασισμένος ώστε να παραμείνει στη ζωή του Άρη. Η Τατιάνα θα πάει και θα πείσει την Γκέλυ να κρατήσει το μυστικό σχετικά με το φιλί της με τον Παύλο. Ή Βίβιαν θα ξεκινήσει μαθήματα μαζί με τον Άρη και θα του βάλει ιδέες για να φύγει για την Αμερική ώστε να πάει να σπουδάσει. Η Κρίστη φαίνεται ότι ζει τον έρωτα της μαζί με το Στέφανο.


​BROUSKO EPEISODIO 288 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 9/2/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 288 όπου ύστερα από το άκουσμα της απόφασης δικαστηρίου η ζωή του Αχιλλέα αλλά και όλων των αγαπημένων του φαίνεται ότι έχουν ανατραπεί για τα καλά αλλά και η υγεία του είναι πάρα πολύ κλονισμένη αφού βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο αδιέξοδο. Έτσι θέλει να πάρει μια απόφαση όπου φαίνεται να είναι απελπιστική και παρά τις προσπάθειες που θα κάνει ο Γιώργης ώστε να τον αποτρέψει, ο Αχιλλέας θέλει να φέρει ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση. Η Μελίνα θα ανακοινώσει σε όλους ότι θα μετακομίσει στην Κρήτη και βλέπουμε και το Νεκτάριο να λέει στην Αντιγόνη να πάει να ζήσει μαζί του μόνιμα στην Κύπρο. Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Παύλος Γιαννακάκης θα πάει και θα πει στον Ματθαίο ότι η Λουκία πρέπει να είναι ζωντανή, στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Ματθαίος μένει άναυδος αλλά θα θυμώσει έντονα. Η Αναστασία θα πάει και θα πει στον Σήφη τις υποψίες που έχει αυτή και ο πατέρας της ότι η Λουκία είναι ζωντανή και έτσι παίρνει την απόφαση να πάνε να το ερευνήσουν μαζί. Ακόμα βλέπουμε τον Σήφη να είναι εξαγριωμένος μαζί με την γυναίκα του την Αγγελική αφού φαίνεται να τον αγνοεί και να συνεχίζει να κάνει τις δημόσιες εμφανίσεις με το καινούριο αίσθημα που έχει τον Αντρέα γεγονός που εκθέτει τον Σήφη. Ο Διαμαντής θα οργανώσει ένα μεγάλο φαγοπότι ώστε να γνωριστεί ο Πάτροκλος μαζί με την πλούσια Κρητικιά κι ενώ στην αρχή φαίνεται ότι του αρέσει η κοπέλα,η αγάπη και τα αισθήματα που έχει για την Δήμητρα θα τον ξαναγυρίσουν σε εκείνη. Εκεί τον βλέπουμε να της κάνει μια ερωτική εξομολόγηση γεγονός που θα σπάσει την Δήμητρα και θα του εκμυστηρευτεί και εκείνη ότι και αυτή έχει αισθήματα για εκείνον. Ο Μανωλιός έχει αρχίσει ένα μεγάλο φαγοπότι με τα χρήματα από την κληρονομιά, και ενώ η Κωνσταντίνα φαίνεται να τον προειδοποιεί ο Μανωλιός καταφέρνει να την παρασύρει κι αυτή στο μεγάλο φαγοπότι της κληρονομιάς. Ο Διαμαντής θα εκμεταλλευτεί ότι ο Μάρκος λείπει και θα πάει στο σπίτι της Δάφνης απρόσκλητος. Εκεί θα φέρει σε μεγάλη αμηχανία την Δάφνη αλλά θα είναι και η Πανίτσα. Ο άγριος Διαμαντής διώχνει τη Πανίτσα από το σπίτι ώστε να μείνουν με την πρώην γυναίκα του μόνοι τους. Εκεί βλέπουμε την Πάνιτσα να ανοίγει το στόμα της και να πηγαίνει να λέει τα κουτσομπολιά σε όλους.


​noni dounia elena papavasileiou etv.Νόνη Δούνια και Έλενα Παπαβασιλείου στο ETV για νεα εκπομπή!Πάλι την έκπληξη κάνει το κανάλι του Έψιλον, αφού πλέον στο δυναμικό του ανήκει η Νόνη Δούνια αλλά και η Έλενα Παπαβασιλείου και ο λόγος που έχουν πάει στο κανάλι είναι ότι θα στελεχώσουν μια καινούρια εκπομπή που θα βγει στον αέρα το Μάρτιο. Η καινούρια εκπομπή θα έχει τον τίτλο « στα κόκκινα με την Νανά » και η παρουσιάστρια θα είναι η Νανά Παλετσάκι. Η εκπομπή θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό τοκ σόου. Ακόμα για την εκπομπή οι υπεύθυνοι του σταθμού ψάχνουν ακόμα άλλα δύο πρόσωπα ώστε να ολοκληρωθεί η ομάδα της.


​PAOK-olympiakos Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.Δείτε το βίντεο από το Mega


​Βούρκωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος της ομιλίας του ζήτησε συναίνεση και βοήθεια. Βουρκωμένος έκλεισε την ομιλία του σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε απ όλους μας να είμαστε ενωμένοι βοήθεια και συναίνεση στη δύσκολη πορεία που έχουμε στην χώρα μας.VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget