27/1/15


​Περιστέρα Μπαζιάνα PERISTERA MPAZIANA peristera (betty) baziana Χαμογελαστή και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωπος -σχεδόν ντροπαλή θα την λέγαμε- η σύντροφός του νέου πρωθυπουργού προσπαθεί να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την καθημερινότητά της...ίναι η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας, μετά τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές και στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του συντρόφου της. Η Περιστέρα Μπαζιάνα (για τους φίλους της Μπέτυ) βρίσκεται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, έχει κάνει μια όμορφη οικογένεια και δυο παιδιά μαζί του και ξεχωρίζει για τη σεμνότητά της.Και ακόμη και στις επίσημες εξόδους του (που δεν είναι πολλές) το ζευγάρι δεν μπορεί να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας, αλλά δείχνει μια εγκράτεια στις στημένες πόζες και τις πολλές φωτογραφίες!
Περιστέρα Μπαζιάνα: Η διακριτική σύντροφος του Αλέξη







​Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας

Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Δραγασάκης

Υπουργείο Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νίκος Βούτσης

Στο Μακεδονίας - Θράκης η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά

Υπουργείο Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς, με Νίκο Χουντή και Ευκλείδη Τσακαλώτο

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων: Αριστείδης Μπαλτάς. Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού θα είναι ο Νίκος Ξυδάκης.

Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης

Υπουργείο Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκη, αναπληρωτής η Νάντια Βαλαβάνη

Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης Το χαρτοφυλάκιο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής θα αναλάβει ο Γ. Τσιρώνης, που προέρχεται από τους Οικολόγους.

Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης


​Ζάγκας Αθανάσιος ZAGAS Λάσκαρης Παναγιώτης LASKARIS δυστύχημα F-16 στην Ισπανία
Ανακοίνωση σχετικά με το δυστύχημα F-16 στην Ισπανία, αλλά και με την ταυτότητα των δύο ιπτάμενων Ελλήνων, εξέδωσε το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
"Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 και ώρα Ελλάδας 16:16, διθέσιο αεροσκάφος F-16D Block 50 της 111ΠΜ/341Μ, το οποίο συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2015 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, συνετρίβη κατά τη διάρκεια της απογείωσης με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό των δύο (2) Ιπταμένων.
Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ο Σμηναγός (Ι) Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.459 εκ των οποίων οι 872 ώρες σε αεροσκάφη F-16 και ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, έγγαμος με ένα γιο και μία κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.128 εκ των οποίων οι 524 ώρες σε αεροσκάφη F-16.
Στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, βρίσκεται ομάδα εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση.
Λόγω ύπαρξης τοξικών – σύνθετων υλικών, η περιοχή του ατυχήματος έχει αποκλειστεί από τις ισπανικές Αρχές και εξειδικευμένο κλιμάκιο της Πολεμικής Αεροπορίας μετέβη με αεροσκάφος C-130, προκειμένου να συνδράμει στην πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων στην εν λόγω περιοχή.
Το αεροσκάφος που κατέπεσε ήταν το υπ' αριθμ. 93-1084, το οποίο αφίχθη στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 1997 και είχε συμπληρώσει περίπου 4.056 ώρες πτήσεως.
Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ"


​Μπρούσκο Επεισόδιο 279 MPROYSKO Τρίτη 27/1/2015 BROUSKO
ο Αχιλλέας είναι πάρα πολύ θυμωμένος με τις αμφιβολίες που του εξέφρασε η Μελίνα σχετικά με την αθωότητα του. Εκείνος περιμένει να ξεκινήσουν να καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης και έχει μία ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο πρόσωπο του. Η απογοήτευση για τον Αχιλλέα δεν αργεί να έρθει αφού ο Πάτροκλος θα πέσει σε αντιφάσεις στην κατάθεση του ενώ στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ματθαίος ώστε να στηρίξει τον αδελφό του άθελά του η μαρτυρία του θα γυρίσει εναντίον του, ύστερα από την σκληρή παρέμβαση που θα κάνει ο σκληρός εισαγγελέας στην υπόθεση. Πλέον οι ελπίδες ώστε να αθωωθεί ο Αχιλλέας έχουν λιγοστέψει για τα καλά. Στα Χανιά όμως η μοναδική γυναίκα που υποστηρίζει τον Αχιλλέα ότι είναι αθώος είναι μόνο η Δάφνη και γιαυτό το λόγο οι περισσότεροι δείχνουν να της έχουν γυρίσει την πλάτη ενώ η σύγκρουση που θα έχει με τον άντρα της τον Μάρκο θα φτάσει σε ένα πολύ ακραίο σημείο. Η Αναστασία θα δείξει ότι έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να είναι κοντά στον πατέρα της γεγονός που θα εξοργίσει το Διαμαντή με την άσχημη αντίδραση του. Ενώ πλέον η δίκη έχει πάρει το δρόμο της με τον Αχιλλέα κατηγορούμενο πολλοί πιστεύουν ότι εκείνος που είναι ο πραγματικός δολοφόνος πρέπει να είναι ο Σήφης.ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 279 VIDEO


​Ρουά Ματ 89  roua mat τι θα δούμε σήμερα 27/1/2015 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Γιώργο να διώχνει την Αλεξία από το σπίτι και η βραδιά θα συνεχιστεί με διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ρουμπίνης αλλά και τον επικείμενο γάμο της Παυλίνας και του Ηροδότου . Όλοι πλέον φαίνονται να είναι ευτυχισμένοι, ενώ βλέπουμε ότι στο σπίτι του Μιχαήλ η Βίκυ θα εξασφαλίσει μια δεύτερη ευκαιρία για τη σχέση τους. Ακόμα βλέπουμε τον Δημήτρη να κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καλμάρει την Λύδια σχετικά με το γεγονός ότι έκανε έρωτα με την Ιωάννα.


​ETHNIKI ELLADOS EPEISODIO Εθνική Ελλάδος τι θα δούμε σήμερα 27/1/2015 Ο Χρήστος μαζί με τη Νίκη προσπαθούν να στριμώξουν τον Σαφέτα ώστε να τους φτιάξει το παγοδρόμιο. Έχουν το πάνω χέρι αφού γνωρίζουν ποια είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά του. Τελικά όμως φαίνεται να κρύβει μυστικά και η Φοίβη ενώ στην Κυψέλη οι φόβοι της Φρόσως για τον Παντελή επιβεβαιώνονται με τον πιο χειρότερο τρόπο. Ένας πάρα πολύ όμορφος δημοσιογράφος με το όνομα Αχιλλέας θα εμφανιστεί στο υπό κατασκευή παγοδρόμιο, ενώ ύστερα από μια πολύ επεισοδιακή οντισιόν θα βρουν επιτέλους το μεγάλο ταλέντο της Εθνικής Ελλάδος. Το όνομά της είναι Σταλλώ και έρχεται από την Κύπρο.


​oi symmathites epeisodio Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 27/1/2015 Η Μαριλένα θα πάει και θα ζητήσει από τον Ανδρέα να απομακρυνθεί από τον Άρη. Ακόμα θα δούμε την Βάλια να συναντάει τον πρώην άντρα που είχε και είναι ο Ζαχαρίας. Η Τατιάνα λέει στην Γκέλυ ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην εταιρεία γεγονός που ο Στέφανος θα αναγκαστεί να δουλέψει όλο το βράδυ. Ακόμα θα τηλεφωνήσουν από την κλινική στη Μαριλένα και θα της πουν ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα από το τεστ.


​min arxizeis ti mourmoura epeisodio 41 Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 27/1/2015 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Βάσω να εξιστορεί διάφορα περιστατικά που έχει πάθει στη δουλειά της, ενώ ο Χάρης κάνει κάποια δουλειά και θέλει να συγκεντρωθεί . Η Βάσω νευριάζει όταν ο Χάρης θα της κάνει την παρατήρηση και τότε παίρνει την απόφαση να μην του ξαναμιλήσει για δύο ημέρες. Τώρα μεταφερόμαστε στο στρατόπεδο του Μηνά και της Βούλας όπου έχει ξεσπάσει μια διαμάχη μεταξύ τους και η αιτία είναι ο χωρισμός της φίλης της Βούλας της Μαίρης από το τελευταίο της αμόρε. Ακόμα βλέπουμε τον Ηλία από τη μια μέρα στην άλλη να σταματάει να είναι τσιγκούνης γεγονός που κάνει τη γυναίκα του ευτυχισμένη αφού πιστεύει ότι ο άντρας της θεραπεύτηκε από την ασθένεια που λέγεται τσιγκουνιά.


​ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 478 Τρίτη 27-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 478 Το κόλπο του Νότη και της Λήδας με τη σκηνοθετημένη ληστεία πετυχαίνει και το πολυπόθητο πληρεξούσιο της Χρύσας βρίσκεται πλέον στα χέρια του Νότη. Η Μάνια, παρά τις παρακλήσεις του Απόστολου, αρνείται να παραστεί στον γάμο του πατέρα της, και -θεωρώντας πως είναι ανεπιθύμητη– σηκώνεται και φεύγει απ' το σπίτι.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget