22/1/15


​Vandh-Mpakodhmou-sthn-Ethnikh-Ellados. Βανδή και Μπακοδήμου στην Εθνική Ελλάδος.
Σύντομα μέσα στην Εθνική Ελλάδος θα δούμε να έχουν έναν ρόλο γκεστ η παρουσιάστρια Μπακοδήμου αλλά και η τραγουδίστρια Βανδή.
Όχι μη νομίσετε ότι θα τις δούμε να παίζουν μαζί στη σειρά,αλλά θα δούμε ρούχα που υπογράφουν οι ίδιες να τα φοράει η Κατερίνα Παπουτσάκη. Όταν η ενδυματολόγος μέσα από τη σειρά έψαχνε ρούχα για τις πρωταγωνίστριες, τότε με πάρα πολλή χαρά η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η Δέσποινα Βανδή έδωσαν τις δικές τους δημιουργίες οι οποίες έμοιαζαν πολύ περισσότερο στο στυλ της βεντέτας της Φοίβης Παπαδάτου.


​KLEMMENA ONEIRA 472-473-474-475-476-477-478-479-480-481 Κλεμμένα Όνειρα

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 475 Πέμπτη 22-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 475 η Μάνια προσπαθεί να κουβεντιάσει με την Μαρία για να μπορέσει να μάθει γιατί έχει αρνητικά αισθήματα τόσο έντονα για την Λήδα. Η απάντηση που δίνει η Μάνια στην Μαρία είναι ότι αντιπαθεί τόσο πολύ την Λήδα γιατί το ένστικτό της την προειδοποιεί ότι είναι πολύ επικίνδυνη γυναίκα και έχει αρπακτικές διαθέσεις. Αυτά που κατέθεσε η Δημάκη η συγκρατούμενη της Έλεν δεν μπορεί ο Σταύρος να τα υπολογίσει γιατί μαθαίνει πως πρόκειται για μια γυναίκα που είναι μυθομανής. Όμως η Δημάκη θυμάται το όνομα του του γιου της Έλεν και το ονοματίζει ως «Φώτη Αργυρό».


​mprousko epeisodia BROUSKO EPEISODIO Μπρούσκο
BROUSKO EPEISODIO Μπρούσκο Επεισόδιο 276 Πέμπτη 22/1/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
MPROUSKO επεισόδιο 276 αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σειρά είναι τρομερά με τον Χρήστο να πηγαίνει να παρακολουθεί την περιβόητη Έλσα Μαρινάκη ώστε να καταφέρει να καταλάβει μερικά πράγματα για τους μάρτυρες κατηγορίας ώστε να καταφέρει με τον τρόπο του να βοηθήσει τον Αχιλλέα.Μια ανατροπή που θα δούμε μέσα στη σειρά είναι ότι η Αναστασία θα πάρει το μωράκι της και θα πάει στον πατέρα της τον Παύλο Γιαννακάκη όπου και θα την δούμε να λυγίζει για πρώτη φορά και να του εκμυστηρεύεται τα συναισθήματα που έχει.Όλοι αγωνιούν για την περιβόητη κατάθεση που θα δώσει ο Σήφης στο δικαστήριο αλλά και στον τρόπο που θα φερθεί αλλά και για τα λόγια που θα πει σχετικά για τον Αχιλλέα.Η κατάθεσή του θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη ενώ θα δούμε η γιαγιά να είναι τυφλωμένη από το μεγάλο θυμό που νιώθει για την οικογένειά του αλλά και γι αυτόν και θα του επιτεθεί στο δικαστήριο αλλά θα πάει και μετά στο σπίτι του όπου και θα του ξαναεπιτεθεί.Οι ανατροπές διαδέχεται η μια πίσω από την άλλη αφού σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε και τον Ματθαίο που θα δει για πρώτη φορά τον γιο της Αναστασίας δηλαδή το παιδί του σε μία εντελώς τυχαία συνάντηση που θα έχουν και θα είναι φορτισμένη με πολλή συγκίνηση και μεγάλη απόγνωση εξαιτίας του περιβόητου μυστικού της Αναστασίας για το παιδί του Ματθαίου.Σοκ θα προκαλέσει η κατάθεση που θα δώσει ο Μάρκος ότι δηλαδή ακριβώς πριν ένα χρόνο στο δικαστήριο που είχε ο Αχιλλέας στην Κύπρο τον εκβίασε ο αδερφός του ο Ματθαίος ώστε να πει ψέματα και να καταφέρει να γλιτώσει ο Αχιλλέας. Αυτή η κατάθεση θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση δικαστήριο και θα είναι ένα μεγάλο επιβαρυντικό στοιχείο για τη θέση του Αχιλλέα.


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 22/1/2015 epeisodio 59 oi symmathites Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Ισίδωρο να είναι μαζί με την Ντίνα και να κάνουν κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρουν να ξεφορτωθούν τον Νότη μέσα από το σπίτι. Ο Φρίντομ θα πάθει κρίση πανικού όταν θα νομίζει ότι έχει έρθει το φάντασμα ενός θείου του ώστε να του ζητήσει να του εκπληρώσει μια χάρη από τα παλιά.


​ROUA MAT EPEISODIO 86 ΒΙΝΤΕΟ

Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 22/1/2015
Ύστερα από το ερωτικό φιλί που θα δώσει ο Μάξιμος στην Ιωάννα εκείνη θα τον διώξει και θα τον αποκαλέσει με μια απίστευτη κατηγορία εκμεταλλευτή.
Ο Ακύλας θα κρυφτεί από όλους και θα παρακαλάει να μην ξυπνήσει ποτέ ο παλιός καρδιακός του φίλος από το κόμμα.
Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε  του Μιχάλη και της Βίκυς η σχέση τους να βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.


​Δικαίωση Επεισόδιο 46 Πέμπτη 22/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Λευτέρη να λέει στον Χρήστο να μείνει μακριά από τον Ασίμ και να ασχοληθεί με τη δουλειά του γιατί εκείνος φαίνεται να είναι κακή επιρροή, μόνο που βλέπουμε τον Χρήστο να διαφωνεί σε όλα αυτά. Ακόμα η Νατάσα σώζει στην κυριολεξία την ζωή του Σάκη την τελευταία στιγμή πριν φάει τη χαριστική βολή.Η Ερμιόνη φαίνεται να είναι πολύ ανήσυχη για την Κλαίρη γιατί πλέον αρχίζει να αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Η Έλλη θα ανακοινώσει στη σχολή της Λίας ότι θα έχουν μία συμμετοχή σε μία παράσταση με τη Βάλλια αλλά το στενό μαρκάρισμα που θα έχει από τον Μιχάλη δεν θα την αφήσει να το χαρεί. Ο Λευτέρης ασκεί πολύ μεγάλες πιέσεις στον Θησέα, ώστε να πάρει κοντά στην παράταξη τον Χρήστο, αλλιώς του λέει ότι δεν θα τον βοηθήσει στην βρομοδουλειά που στήνουν εναντίον του δήμαρχου. Ακόμα βλέπουμε την Μυρτώ να πηγαίνει και να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρέας και αυτό θα την κάνει έξω φρενών την Βάλια,αφού φοβάται ότι μπορεί να ανακαλύψει πράγματα,αν ανοίξει το στόμα της για τον Ανδρέου. Πλέον ο Σάκης φαίνεται να παίζει το τελευταίο χαρτί που έχει στο μανίκι του και έτσι πηγαίνει και μαζεύει πληροφορίες όσον αφορά τον αστυνομικό Χρηστίδη. Ο Χρήστος παρά το γεγονός ότι νοιώθει πολλά πράγματα που τον χωρίζουν από την Κλαίρη παίρνει την απόφαση να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει και να στηρίξει την καινούργια του οικογένεια. Ο Μιχάλης έχει πολύ άγριες και άσχημες διαθέσεις και πηγαίνει και στριμώχνει για τα καλά την Λία. Ακόμα βλέπουμε τον πρίγκιπα να έχει κανονίσει όλες τις τελευταίες διαδικασίες σχετικά με μία καινούργια παρτίδα ναρκωτικών που θα φτάσει με το καράβι του.


​orkos siopis epeisodia 59 VIDEO Όρκος Σιωπής επεισόδια Βιντεο 


ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 59 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 59, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Ηλίας αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό του κι εκείνη τον βοηθά να το χειριστεί. Ο Πέτρος εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με όσα ανακάλυψε για το παρελθόν. Ο Νώντας φέρνει άσχημα νέα στη Νίκη κι αυτή προβληματίζεται τι να κάνει. Στέλλα και Άγγελος αποφασίζουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή. Ο Ιούλιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φάντασμα απ' το παρελθόν κι ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ συμβουλεύει τον Τόνυ σχετικά με το γιό του. Η Ηλέκτρα λαμβάνει ανέλπιστα νέα κι ο Άρης μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του.


​GR SUBS KARAGUL MAVRO TRIANATAFYLLO 56-57-58-59-60 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Mayro-Triantafyllo-epeisodio - Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 59
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο
Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 59 Πέμπτη 22-1-15 Mayro-Triantafyllo-epeisodio-59
Ενώ από τη μία συνεχίζονται οι ατελείωτες φιλονικίες ανάμεσα στη Ναρίν και την Εμπρού δίπλα στον κενό τάφο του Μουράτ, από την άλλη και οι δύο γυναίκες πρέπει να ανταπεξέλθουν στην άρνηση των παιδιών τους να δεχτούν αυτόν τον θάνατο.Ακόμα και αν η Καντριγιέ στέκεται σαν κάστρο για τα παιδιά, τα σχόλια θα αυξήσουν τις φιλονικίες ανάμεσα στην οικογένεια. Αυτή τη φορά, το μεγαλύτερο μερίδιο από αυτό το γεγονός, θα το πληρώσει ο Φιράτ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget