19/1/15


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 19/1/2015 Οι εξελίξεις σε αυτό το επεισόδιο θα είναι εντελώς ανατρεπτικές αφού η Ιωάννα μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάξιμου με το μεγαλύτερο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, γεγονός που ο Μάξιμος θα γίνει έξω φρενών και θα ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος αναμεταξύ τους. Ο Ακύλας θα πάει και θα μάθει ότι η Ειρήνη τον απατούσε εδώ και ολόκληρα δεκαεφτά χρόνια με τον κολλητό του φίλο. Ο Ακύλας γίνεται θηρίο σκέτο όπου και θα τηλεφωνεί στον Αντώνη για να πάνε να συναντήθουν. Η συγκεκριμένη συνάντηση όμως θα είναι μοιραία και για τους δύο φίλους.
ROUA MAT epeisodio 83 VIDEO


​mprousko-19-1-2015 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 19/1/2015
Μπρούσκο στο επεισόδιο 273 πηγαίνει και καταθέτει ο αστυνόμος Βινυχάκη γεγονός που θα αιφνιδιάσει τους πάντες και κυρίως τον δικηγόρο του Αχιλλέα που φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να τον υπερασπιστεί αφού δεν γνώριζε για τις συγκεκριμένες κατηγορίες.Η Αντιγόνη δείχνει να είναι πάρα πολύ φοβισμένη σχετικά με την τελική έκβαση που θα έχει η δίκη και έτσι θα πάει και θα πιέσει τον Σήφη ώστε να παραδεχτεί τι πραγματικά νιώθει για τη Μελίνα ώστε να καταφέρει να μπορέσει να την διεκδικήσει όταν ο Αχιλλέας θα έχει μια καταδικαστική απόφαση. ο Διαμαντής δείχνει να είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος και αυτό συμβαίνει γιατί καταφέρνει να προσεγγίσει κάποιος από τους ενόρκους που θα είναι στη δίκη ώστε να καταφέρει να τους επηρεάσει.Ο Νεκτάριος ψυχολογικά δείχνει να είναι κομμάτια γεγονός που θα βρει συμπαράσταση αλλά και ηρεμία στην αγκαλιά της ερωμένης του της Αντιγόνης.H Μελίνα αρχίζει να χάνει την πίστη της ότι ο Αχιλλέας δεν θα καταδικαστεί και θα αφεθεί ελεύθερος.H αθώα Δάφνη με την κατάθεση που θα πάει να δώσει θα επιβαρύνει χωρίς να το θέλει τη θέση που έχει ο Αχιλλέας, ο Διαμαντής θα παροτρύνει τον ίδιο τον Πάτροκλο να αρχίσει να έχει μια καλή σχέση με την Αναστασία και αυτό το γεγονός θα κάνει έξω φρενών τον Σήφη.Ο Διαμαντής θα γίνει στην κυριολεξία ένα πραγματικό άγριο θηρίο όταν η Ευρυδίκη θα ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή και θα πάει να τον εκβιάσει στην ψύχρα ώστε να βρει έναν τρόπο ο Αχιλλέας να απαλλαγεί απ όλες αυτές τις κατηγορίες. Η κατάσταση για τον Μηνά θα είναι δύσκολη αφού η Αλίκη θα τον πιάσει να είναι μαζί με την καθηγήτρια που έχει.


​epeisodio 17 Kato Partali Επεισοδιο 17 Κάτω Παρτάλι Η μεγάλη ζωή για την παρέα στη Σίφνο συνεχίζεται και τα σχέδιά τους προχωράνε.Η Μοσχούλα είναι πλέον η πάμπλουτη Τζέσικα Δεβλέτογλου και μαζί με τον Κωνσταντίνο και τους υπόλοιπους ετοιμάζεται για το μεγάλο κόλπο που θα τους "ξελασπώσει"... Κάποιος όμως αναγνωρίζει τη Βίβιαν και παραλίγο να τιναχτούν όλα στον αέρα...


​epeisodio oi symmathites 55 Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 19/1/2015 Σε αυτό το επεισόδιο που βλέπουμε τον Παύλο να πηγαίνει στο σπίτι της Μαριλένας όπου και λείπει. Η Σεσίλια τον λυπάται και θα πάει να τον βάλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Έρχεται ο Ανδρέας ώστε να πάρει την Εύα και πάει να δει τον Άρη. Τον βλέπει αγκαλιά με τον πατέρα του και θυμώνει. Καθώς όμως θα φεύγει θα πέσει πάνω στη Μαριλένα. Θα τσακωθούν γιατί ο Ανδρέας πιστεύει ότι του λέει ψέματα. Τότε μπαίνει ο Αριστείδης όπου και θα τους κάνει την ερώτηση τι συμβαίνει με αυτούς τους δύο.


​dikaiosi epeisodio 43 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 19/1/2015
Η Έλλη θα ζητήσει τη μεγάλη βοήθεια της Νεφέλης ώστε να καταφέρει να επιλέξει το κατάλληλο έργο ώστε να καταφέρει να εντυπωσιάσει την δύσκολη Βάλια. Ο αστυνόμος Χρηστίδης θα κάνει κάτι το απρόοπτο,δηλαδή θα στήσει μια παγίδα ώστε να παγιδεύσει τον Ανδρέου. Ο Ανδρέου δεν είναι ένας εύκολος στόχος, αφού πάντα είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους. Ο Χρήστος αλλά και η Μυρτώ θα καταφέρουν και θα ξεπεράσουν το πρώτο σοκ της συνάντησης τους και έτσι θα πάρουν την απόφαση να πιουν ένα ποτό μαζί. Ο Χρήστος θα της πει ότι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας του ενώ η Μυρτώ από τη μεριά της φαίνεται να είναι πολύ στεναχωρημένη ώστε να καταφέρει να ακούσει αυτά που της λέει ο Χρήστος. Ο Νάσος καθώς παρακολουθεί τον Τάσο θα δει ότι μαζί του βρίσκεται και η Ρέα. Ο Θησέας θα αλλάξει το πόρισμα που υπήρχε με την έρευνα για τα κτίρια και έτσι θα πει στον Κλέωνα τη μισή αλήθεια. Η Έλλη θα πει στην Βάλια την ιδέα της με την εναλλακτική παράσταση και η Βάλια θα συμφωνήσει μαζί της όπου και θα της πει να προχωρήσει. Ο Χρήστος θα πάει και θα κλείσει ένα γραφείο για να στεγάσει το δικηγορικό του γραφείο και έτσι παίρνει την απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του μαζί με την Κλαίρη. Η Μυρτώ θα πάει και θα πει στον καλό της φίλο Ασίμ ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί με τον Χρήστο. Η Νατάσα που είναι ακόμα φυλακισμένη στην βίλα του Ανδρέου φαίνεται να παίρνει την απόφαση να αλλάζει την τακτική που έχει μαζί του και έτσι φαίνεται ότι θέλει να πάει με τα νερά του. Ο πρίγκιπας θα πάει και θα στήσει μια καλή παγίδα στον Τάσο. Η εγκυμοσύνη που έχει η Κλαίρη φαίνεται ότι δεν πάει καλά και υπάρχουν κάποιες επιπλοκές.


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89-90-91-92 epeisodia ROUA MAT 88-89-90-91-92
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88 Δευτερα 26-1-2015
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θεοδόσης Οικονομίδης Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντρέας Γεωργίου Παίζουν: Πέτρος Λαγούτης, Πατρίτσια Περιστέρη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σπύρος Σταυρινίδης, Πέρος Μπουσουλόπουλος, Χάρης Κκολός, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιασίδου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Κωστάκης Κωσταντίνου, Έλενα Ευσταθίου, Μένια Μαθιουδάκη, Λουκία Μιχαήλ. Λένε ότι το σκάκι είναι ένα παιχνίδι για δυνατά μυαλά και από το Φθινόπωρο ο ΑΝΤ1 θα λέει "Ρουά Ματ".

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 Τριτη 27-1-2015
Ο Γιώργος διώχνει την Αλέξια που καμία πρόθεση να αυτοκτονήσει δεν είχε από το σπίτι και η βραδιά συνεχίζεται με τις αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της Ρουμπίνης και τον επικείμενο γάμο της Παυλίνας και του Ηρόδοτου. Όλοι είναι ευτυχισμένοι ενώ παράλληλα στο σπίτι του Μιχαήλ η Βίκυ καταφέρνει να εξασφαλίσει μία δεύτερη ευκαιρία για την σχέση τους. Ταυτόχρονα ο Δημήτρης γεμάτος τύψεις προσπαθεί να καλμάρει την Λυδία σχετικά με το γεγονός ότι έκανε έρωτα με την Ιωάννα και να κρατήσει την Ιωάννα σε μια απόσταση, ενώ Μάξιμος προσπαθεί να πείσει την Ιωάννα να τα βάλουν όλα στην άκρη και να ξαναείναι μαζί όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως έκανε έρωτα με τον Δημήτρη. Τέλος η Παυλίνα μοιάζει να αλλάζει γνώμη για τον γάμο της με τον Ηρόδοτο.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 Τεταρτη 28-1-2015
Η Ιωάννα αποκαλύπτει στον Μάξιμο ότι έκανε έρωτα με τον καλύτερό τους φίλο, τον Δημήτρη. Αμέσως μετά, ο Μάξιμος, πάει και βρίσκει τον Δημήτρη και πιάνονται στα χέρια! Η Παυλίνα λέει στον Ηρόδοτο ότι δεν θέλει να παντρευτούν ακόμα, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο. Στο μεταξύ, η Αλέξια κάνει διάφορα «μαγικά» στον Ηρόδοτο και το αποτέλεσμα είναι, άκρως κωμικό.. Ο Σάββας μοιράζεται μια πολύ τρυφερή στιγμή με την Βίκυ και καταλαβαίνουν πως τελικά τους ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Ο Γιώργος, πιάνει την Ρουμπίνη βουρκωμένη να κοιτάζει μια φωτογραφία του Μάξιμου και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά. Παράλληλα, ο Μάξιμος μαθαίνει ότι η Ρουμπίνη είναι έγκυος και πέφτει από τα σύννεφα!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 Πεμπτη 29-1-2015
Ο Μάξιμος μαθαίνει ότι η Ρουμπίνη είναι έγκυος και αδυνατεί να το πιστέψει... Την ίδια στιγμή ο Γιώργος βλέπει τη Ρουμπίνη που κοιτάει μια φωτογραφία του Μάξιμου... Χωρίς να κάνει σκηνή, της ζητάει εξηγήσεις αλλά η Ρουμπίνη τον διαβεβαιώνει ότι ο Μάξιμος ανήκει πλέον στο μακρινό της παρελθόν... Ο Μιχαήλ προσπαθεί να πείσει την Παυλίνα να μην παντρευτεί τον Ηρόδοτο, χωρίς να έχει σωστά επιχειρήματα... Η Μαρία συνεχίζει την έρευνα για να βρει το μωρό της Ιωάννας, αλλά δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα... Όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει... Ταυτόχρονα ο Ελευθερίου παίρνει δια της βίας τα λεφτά από τον Ακύλα. Κι ενώ η Ιωάννα είναι σε απελπιστική κατάσταση, μια αναπάντεχη επίσκεψη του Δημήτρη θα φέρει τα πάνω κάτω...

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Παρασκευη 30-1-2015
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θεοδόσης Οικονομίδης Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντρέας Γεωργίου Παίζουν: Πέτρος Λαγούτης, Πατρίτσια Περιστέρη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σπύρος Σταυρινίδης, Πέρος Μπουσουλόπουλος, Χάρης Κκολός, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιασίδου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Κωστάκης Κωσταντίνου, Έλενα Ευσταθίου, Μένια Μαθιουδάκη, Λουκία Μιχαήλ. Λένε ότι το σκάκι είναι ένα παιχνίδι για δυνατά μυαλά και από το Φθινόπωρο ο ΑΝΤ1 θα λέει "Ρουά Ματ".


​KLEMMENA ONEIRA 472 Κλεμμένα Όνειρα

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 472 Δευτέρα 19-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 472-473-474-475-476-477-478-479-480-482
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 472 ο Γιώργος θα πάει και θα πει στο Λευτέρη ότι τελικά θα γυρίσει σπίτι η Νιόβη. Η Χριστίνα φαίνεται να έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στέφανο και είναι πολύ θυμωμένη που αυτός έχει ακόμα στο μυαλό του την Χαρά. Ο Σταύρος θα ζητήσει από τον Νότη να μιλήσει με έναν σύμβουλο για την διαχείριση των χρημάτων από το λογαριασμό που είχε η Τζόρνταν. Η Μάνια θα πάει και θα προειδοποιήσει ακόμα μία φορά την αδερφή της την Χαρά σχετικά με τη Λήδα ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.Η Λήδα θα πάει και θα κάνει μία κουβέντα μαζί με τον Απόστολο όπου και θα του απολογηθεί σχετικά με την απίστευτη αντίδραση που είχε και θα του ζητήσει να την συγχωρέσει....

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget