18/1/15


​Δικαίωση επεισόδια 43-44-45-46-47 dikaiwsi epeisodia 43-44-45-46-47 dikiaosi

Δικαίωση Επεισόδιο 43 Δευτέρα 19/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Η Έλλη θα ζητήσει τη μεγάλη βοήθεια της Νεφέλης ώστε να καταφέρει να επιλέξει το κατάλληλο έργο ώστε να καταφέρει να εντυπωσιάσει την δύσκολη Βάλια. Ο αστυνόμος Χρηστίδης θα κάνει κάτι το απρόοπτο,δηλαδή θα στήσει μια παγίδα ώστε να παγιδεύσει τον Ανδρέου. Ο Ανδρέου δεν είναι ένας εύκολος στόχος, αφού πάντα είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους. Ο Χρήστος αλλά και η Μυρτώ θα καταφέρουν και θα ξεπεράσουν το πρώτο σοκ της συνάντησης τους και έτσι θα πάρουν την απόφαση να πιουν ένα ποτό μαζί. Ο Χρήστος θα της πει ότι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας του ενώ η Μυρτώ από τη μεριά της φαίνεται να είναι πολύ στεναχωρημένη ώστε να καταφέρει να ακούσει αυτά που της λέει ο Χρήστος. Ο Νάσος καθώς παρακολουθεί τον Τάσο θα δει ότι μαζί του βρίσκεται και η Ρέα. Ο Θησέας θα αλλάξει το πόρισμα που υπήρχε με την έρευνα για τα κτίρια και έτσι θα πει στον Κλέωνα τη μισή αλήθεια. Η Έλλη θα πει στην Βάλια την ιδέα της με την εναλλακτική παράσταση και η Βάλια θα συμφωνήσει μαζί της όπου και θα της πει να προχωρήσει. Ο Χρήστος θα πάει και θα κλείσει ένα γραφείο για να στεγάσει το δικηγορικό του γραφείο και έτσι παίρνει την απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του μαζί με την Κλαίρη. Η Μυρτώ θα πάει και θα πει στον καλό της φίλο Ασίμ ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί με τον Χρήστο. Η Νατάσα που είναι ακόμα φυλακισμένη στην βίλα του Ανδρέου φαίνεται να παίρνει την απόφαση να αλλάζει την τακτική που έχει μαζί του και έτσι φαίνεται ότι θέλει να πάει με τα νερά του. Ο πρίγκιπας θα πάει και θα στήσει μια καλή παγίδα στον Τάσο. Η εγκυμοσύνη που έχει η Κλαίρη φαίνεται ότι δεν πάει καλά και υπάρχουν κάποιες επιπλοκές.

Δικαίωση Επεισόδιο 44 Τρίτη 20/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Ο Λευτέρης θα πάει και θα πει στην Κλαίρη ότι η Λία έχει μάθει τα πάντα σχετικά με την συμφωνία τους, γεγονός που θα την εκνευρίσει και θα του πει να πάει και να της κλείσει το στόμα της πριν τους χαλάσει τα σχέδια που έχουν. Ο Τάσος θα πάει και θα πέσει στην παγίδα του πρίγκιπα, ο οποίος θα τον ανακρίνει έντονα ώστε να καταφέρει να μάθει που είναι η κόρη της Βάλιας. Τα βασανιστήρια που θα του κάνει είναι πάρα πολύ σκληρά αλλά και πολύ επώδυνα. Η Κλαίρη θα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έχει αιμορραγία και εκεί παίρνουν την απόφαση ώστε να μπει μέσα στο χειρουργείο να της κάνουν καισαρική. Η Ρέα θα πάει και θα παρακαλέσει τον πρίγκιπα να μην πειράξει τον Τάσο αλλά εκείνος θα την απομακρύνει και θα πει στον Σάκη να την πάει στο σπίτι της. Ο Τάσος τελικά θα την αποχαιρετήσει αφού ξέρει ότι δε θα καταφέρει να γλιτώσει. Ο Σάκης θα πάει και θα της δώσει ηρεμιστικά και μέσα θα υπάρχουν και ναρκωτικά και η Ρέα θα πέσει σε κώμα. Η Έλλη κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να προκαλέσει την καλή εντύπωση στη Βάλια αλλά η Βάλια είναι μία γυναίκα σκληρή και πολύ πεπειραμένη σε τέτοιου είδους παιχνίδια και δεν μπορεί να πέσει εύκολα στην παγίδα που της έχει στήσει. Ακόμα βλέπουμε να προσπαθεί να καταφέρνει να πείσει την Μυρτώ ότι είναι η ώρα ώστε να ξεπεράσει τον παιδικό της έρωτα που είχε με τον Χρήστο και να προχωρήσει τη ζωή της. Η Μυρτώ φαίνεται να επηρεάζεται από τα λόγια της. Ο Τάσος δεν φαίνεται να λυγίζει στα σκληρά βασανιστήρια που του κάνει ο πρίγκιπας και τελικά θα Τάσος πέσει νεκρός χωρίς όμως να έχει προδώσει την Έλλη. Ο Νάσος θα φροντίσει ο θάνατος του Τάσου να φαίνεται ότι ήταν ατύχημα. Η Κλαίρη θα φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι αλλά θα είναι για λίγο μέσα στην θερμοκοιτίδα. Ακόμα βλέπουμε τον Λευτέρη να πηγαίνει και να πιέζει τον Θησέα ώστε να πάρει τον Χρήστο μέσα στο ψηφοδέλτιο του. Στο κόμμα του Θησέα θα συμμετέχει η Μυρτώ και η Βάλια θα θέλει μαζί με τα εγκαίνια του γραφείου να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα...

Δικαίωση Επεισόδιο 45 Τετάρτη 21/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Ρέα να γλιτώνει από την υπερβολική δόση που της έδωσε ο Σάκης γεγονός που θα του χαλάσει τα σχέδια που την ήθελε να είναι νεκρή. Εκείνη θα συνέλθει και θα το σκάσει από νοσοκομείο. Η Ανθή φαίνεται να βοηθάει την Έλλη ώστε να καταφέρει να οργανώσει την παράσταση και όλα αυτά πίσω από την πλάτη της Βάλιας μη γνωρίζοντας τι κάνουν, αλλά αυτό το κάνει ώστε να την έχει από κοντά. Η Νατάσα πλέον φαίνεται να αναλαμβάνει καινούρια καθήκοντα όπου αναγκαστικά θα την φέρουν κοντά στον καινούργιο υπάλληλο της βίλας τον Ασίμ. Εκείνος όμως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να παίξει τα δικά της παιχνίδια. Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει ξεκινήσει και ερευνά τα πάντα σχετικά με την δολοφονία του Τάσου ενώ περιμένει και την καλύτερη ευκαιρία ώστε να καταφέρει να συλλάβει το μεγάλο μούτρο της σειράς τον πρίγκιπα. Η Έλλη κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να γνωρίσει λίγο καλύτερα τη Βάλια αλλά πέφτει πάνω σε σκληρό τοίχο. Η Μυρτώ έχει δείξει μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπο της Έλλης και έτσι η Έλλη θα αναλάβει να της οργανώσει το καινούργια εγκαίνια στο γραφείο της. Η Λία μέσα από ένα χορευτικό κρεσέντο θα ξαναζήσει έναν παλιό και σκληρό εφιάλτη που είχε. Η Νατάσα θα πάει και θα πει στον πρίγκιπα όλη την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία που έγινε τότε με τον πολιτικό. Ο Σάκης έχει ξεκινήσει να ψάχνει να βρει τη Ρέα ώστε να καταφέρει να της κλείσει το στόμα αλλά τον έχει προλάβει ο αστυνόμος Χρηστίδης. Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει αναλάβει την ανάκριση της Ρέας ώστε να μάθει τα πάντα τι έγινε εκείνη την στιγμή αλλά εκείνη δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να μιλήσει και να πει ποιοι ήταν οι πραγματικοί ένοχοι πίσω από τη δολοφονία του Τάσου. Τότε εκείνη θα δηλώσει ότι είναι ένοχη γεγονός που θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση. Εδώ θα ανατραπούν τα πάντα αφού ο πρίγκιπας θα τιμωρήσει με πάρα πολύ σκληρό τρόπο τον Σάκη ύστερα από τη μεγάλη αποτυχία που είχε ώστε να καταφέρει να κλείσει το στόμα της Ρέας μια και καλή.

Δικαίωση Επεισόδιο 46 Πέμπτη 22/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Λευτέρη να λέει στον Χρήστο να μείνει μακριά από τον Ασίμ και να ασχοληθεί με τη δουλειά του γιατί εκείνος φαίνεται να είναι κακή επιρροή, μόνο που βλέπουμε τον Χρήστο να διαφωνεί σε όλα αυτά. Ακόμα η Νατάσα σώζει στην κυριολεξία την ζωή του Σάκη την τελευταία στιγμή πριν φάει τη χαριστική βολή.Η Ερμιόνη φαίνεται να είναι πολύ ανήσυχη για την Κλαίρη γιατί πλέον αρχίζει να αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Η Έλλη θα ανακοινώσει στη σχολή της Λίας ότι θα έχουν μία συμμετοχή σε μία παράσταση με τη Βάλλια αλλά το στενό μαρκάρισμα που θα έχει από τον Μιχάλη δεν θα την αφήσει να το χαρεί. Ο Λευτέρης ασκεί πολύ μεγάλες πιέσεις στον Θησέα, ώστε να πάρει κοντά στην παράταξη τον Χρήστο, αλλιώς του λέει ότι δεν θα τον βοηθήσει στην βρομοδουλειά που στήνουν εναντίον του δήμαρχου. Ακόμα βλέπουμε την Μυρτώ να πηγαίνει και να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρέας και αυτό θα την κάνει έξω φρενών την Βάλια,αφού φοβάται ότι μπορεί να ανακαλύψει πράγματα,αν ανοίξει το στόμα της για τον Ανδρέου. Πλέον ο Σάκης φαίνεται να παίζει το τελευταίο χαρτί που έχει στο μανίκι του και έτσι πηγαίνει και μαζεύει πληροφορίες όσον αφορά τον αστυνομικό Χρηστίδη. Ο Χρήστος παρά το γεγονός ότι νοιώθει πολλά πράγματα που τον χωρίζουν από την Κλαίρη παίρνει την απόφαση να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει και να στηρίξει την καινούργια του οικογένεια. Ο Μιχάλης έχει πολύ άγριες και άσχημες διαθέσεις και πηγαίνει και στριμώχνει για τα καλά την Λία. Ακόμα βλέπουμε τον πρίγκιπα να έχει κανονίσει όλες τις τελευταίες διαδικασίες σχετικά με μία καινούργια παρτίδα ναρκωτικών που θα φτάσει με το καράβι του.

Δικαίωση Επεισόδιο 47 Παρασκευή 23/1/2015 dikaiwsi epeisodia
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Λευτέρη να κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να ξανακερδίσει την Ερμιόνη. Η Μυρτώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι τα στοιχεία που βλέπει με την δολοφονία του Τάσου πρέπει να σχετίζονται και με την δολοφονία του Νικηφόρου κι έτσι η Έλλη θα της πει να πάει να ψάξει σε βάθος όλη την αλήθεια και αυτό το γεγονός θα ενοχλήσει πάρα πολύ τη Βάλια. Θα της ζητήσει να μην ξανά ανακατευτεί στα προσωπικά της οικογένειάς τους. Ο Μιχάλης κάνει μια προσπάθεια ώστε να βιάσει την Λία και της θυμίσει παλιές κακές αναμνήσεις. Η Νατάσα θα πάει και θα πλησιάσει ξανά τον Ασίμ αλλά εκείνος δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στα σχέδια της. Δείχνει όμως να είναι πάρα πολύ γοητευμένος από την όμορφη παρουσία της. Η Ελένη θα προσφερθεί να πάει να βοηθήσει τη Μυρτώ ώστε να σκιαγραφήσει το ψυχολογικό προφίλ της Ρέας κι αυτό το γεγονός θα φέρει εκτός εαυτού τον αστυνομικό Χρηστίδη. Ο Θησέας θα πάει και θα προτείνει στον Χρήστο να μπει μέσα στην παράταξή του αλλά βλέπουμε τον Χρήστο να αρνείται . Ο Λευτέρης θα πάει και θα τα πει όλα στη Κλαίρη και θα αναλάβει εκείνη να καταφέρει να τον πιέσει. Ο αστυνόμος Χρηστίδης θα ακολουθήσει το ένστικτο που έχει και έτσι θα πάει να κάνει μια έρευνα πάνω στο καράβι του πρίγκιπα, πιστεύοντας ότι μπορεί να βρει αυτό το περιβόητο λαθραίο εμπόρευμα. Ακόμα βλέπουμε την Βάλια να πηγαίνει σε μια σχεδιάστρια μόδας όπου και είναι γνωστοί της Έλλης ώστε να καταφέρει και να της ανανεώσει το στυλ που έχει. Ο Ανδρέου θα πάει στο λιμάνι όπου και θα αναμετρηθεί με τον αστυνόμο Χρηστίδη. Ενώ όλα φαίνονται ότι ο Ανδρέου θα τα καταφέρει για ακόμα μια φορά να τη γλιτώσει τα σκυλιά της δίωξης ναρκωτικών θα βρουν κάτι κάτω στο αμπάρι. Ο Ανδρέου προειδοποιεί την Βάλια να μείνει μακριά από την Έλλη μέχρι να δουν ποια πραγματικά είναι αυτή η κοπέλα, αλλά η Βάλια θα πάρει την απόφαση να πάρει το ρίσκο και να μην ακούσει τον Ανδρέου.


​orkos siopis epeisodia 56-57-58-59-60 VIDEO Όρκος Σιωπής επεισόδια Βιντεο 


ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 56 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 56, διάρκεια 39 λεπτά
Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Έκτορα τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας. Ο Πέτρος ζητά απ' τη Θεοδώρα κάποια ανταλλάγματα για να προστατέψει τον Τόνυ. Η Αλεξάνδρα βασανίζεται για το αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Άρη. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να πάει στην Κύπρο να μάθει για το Στάθη. Ο Αντώνης επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη κι η Σοφία συναντά επιτέλους τη βιολογική της μητέρα. Η Στέλλα με τον Άγγελο αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, που δεν περίμεναν. Στο debate ο Έκτορας κάνει εντύπωση με τις δηλώσεις του, πολιτικές, αλλά κυρίως προσωπικές...

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 57 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 57, διάρκεια 41 λεπτά
Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τη Χριστίνα στο debate του Έκτορα. Η Ηλέκτρα αποκαλύπτει στον Άρη τη συνάντηση της με την Ελένη, η οποία αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα την παράνομη σχέση της με τον Έκτορα. Η Αλεξάνδρα συναντάει τον Γεράσιμο, ο οποίος έχει επιτέλους συνέλθει και του ζητάει να μιλήσει στον Άρη και να πει όλη την αλήθεια.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 58 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 58, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Αντώνης παίρνει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και τις ανακοινώνει στη Δάφνη. Ο Νώντας με τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν όπλα για να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον. Χρησιμοποιούν τον Τόνυ, που διχάζεται ποιον να υποστηρίξει. Ο Άγγελος αγχώνεται για το πρόβλημα, που έχει με τη Στέλλα, ενώ η Σάντρα αναρωτιέται τι ρόλο παίζει η πρώην του Ιούλιου. Η Ελένη εκπλήσσεται με αυτό, που της προσφέρει η Αλεξάνδρα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι ο Άρης ζητάει απ' τη Σάντρα να γνωρίσει την Ηλέκτρα. Ο Έκτορας ετοιμάζει στη Χριστίνα μια πολύ όμορφη έκπληξη.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 59 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 59, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Ηλίας αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό του κι εκείνη τον βοηθά να το χειριστεί. Ο Πέτρος εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με όσα ανακάλυψε για το παρελθόν. Ο Νώντας φέρνει άσχημα νέα στη Νίκη κι αυτή προβληματίζεται τι να κάνει. Στέλλα και Άγγελος αποφασίζουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή. Ο Ιούλιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φάντασμα απ' το παρελθόν κι ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ συμβουλεύει τον Τόνυ σχετικά με το γιό του. Η Ηλέκτρα λαμβάνει ανέλπιστα νέα κι ο Άρης μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 60 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 60, διάρκεια 51 λεπτά
Το δείπνο του Άρη με την Σάντρα και την Ηλέκτρα διακόπτεται από ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα που δέχεται η Ηλέκτρα.
Ο Άρης θα επιβεβαιώσει όσα έμαθε για τη δολοφονία του πατέρα του από τον Γεράσιμο Φιλίππου.
Η Νίκη κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθεί την καρδιά της.
Ο Τόνυ με την Ελισάβετ κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Η Σοφία & ο Σταύρος αναθερμαίνουν το γάμο τους.
Η Ηλέκτρα στην Κύπρο έχει μια συνάντηση που λαχταρούσε καιρό.

Όρκος Σιωπής επόμενα επεισόδια 61-62-63-64-65



​video oneiro itan epeisodio 108-109-110-111-112 τελευταιο επεισοδιο βιντεο ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ Δείτε τα επεισόδια της σειράς Όνειρο Ήταν που προβάλετε στο Mega
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 108 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 110 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 112 VIDEO teleutaio epeisodio

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget