16/1/15

Μετά τη δήλωση που έσκασε σαν "βόμβα" από τη Ραχήλ Μακρή ότι αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διακόψει τη χρηματοδότηση στην Ελλάδα, τότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει χρήματα ακολούθησε ένας χαμός στο διαδίκτυο από σχόλια και όχι μόνο.

Οι χρήστες του διαδικτύου προχώρησαν και ένα βήμα πιο πέρα και τύπωσαν από τώρα το νέο χαρτονόμισμα που το ονόμασαν "Ραχηλιάρικο" και που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου σε διάφορες εκδόσεις (photos κάτω).

Την ίδια στιγμή η Ραχήλ Μακρή με νέα δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων: "Άκουσαν, δεν κατάλαβαν και έσπευσαν να χλευάσουν την ασχετοσύνη τους. Οι περιφερειακές κεντρικές τράπεζες όπως η Τράπεζα της Ελλάδος έχει και αυτή δικαίωμα να εκδώσει χρήματα. Η δυνατότητα αυτή δίνεται στις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών για τη θεσμική αντιμετώπιση κρίσεων ρευστότητας. Όποιος έχει διαβάσει τα θεσμικά κείμενα λειτουργίας της ευρωζώνης το γνωρίζει".




​KLEMMENA ONEIRA 472-473-474-475-476-477-478-479-480-481 Κλεμμένα Όνειρα

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 472 Δευτέρα 19-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 472 ο Γιώργος θα πάει και θα πει στο Λευτέρη ότι τελικά θα γυρίσει σπίτι η Νιόβη. Η Χριστίνα φαίνεται να έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στέφανο και είναι πολύ θυμωμένη που αυτός έχει ακόμα στο μυαλό του την Χαρά. Ο Σταύρος θα ζητήσει από τον Νότη να μιλήσει με έναν σύμβουλο για την διαχείριση των χρημάτων από το λογαριασμό που είχε η Τζόρνταν. Η Μάνια θα πάει και θα προειδοποιήσει ακόμα μία φορά την αδερφή της την Χαρά σχετικά με τη Λήδα ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.Η Λήδα θα πάει και θα κάνει μία κουβέντα μαζί με τον Απόστολο όπου και θα του απολογηθεί σχετικά με την απίστευτη αντίδραση που είχε και θα του ζητήσει να την συγχωρέσει....

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 473 Τρίτη 20-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 473 ο Νότης δείχνει να είναι πολύ απογοητευμένος γεγονός που θα ψάχνει να βρει τι πήγε στραβά και τι λάθος έκανε σχετικά με το σχέδιό του. Ο Θέμης θα πάει και θα πει στην Χαρά ότι αισθάνεται πολλά αισθήματα για αυτήν και ότι για εκείνη χώρισε μαζί με την Ιωάννα. Η Νιόβη θα πει στο Λευτέρη ότι είναι πολύ χαρούμενη αφού τα ξαναβρήκε μαζί με τον Γιώργο αλλά εκείνος φαίνεται να είναι λίγο διστακτικός εάν έχει αλλάξει πραγματικά ο Γιώργος. Η Μάνια θα πει στο Σταύρο ότι ο Νότης μαζί με τη Λήδα δεν είναι μόνο φίλοι κάτι άλλο συμβαίνει ανάμεσά τους.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 474 Τετάρτη 21-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 474 η Μάνια θα κατηγορήσει τον Απόστολο ότι φαίνεται να την αντιμετωπίζει σαν τρελή και έτσι θα φύγει από το σπίτι ώστε να τον αφήσει να χαρεί την ευτυχία που έχει με την Λήδα. Η Χριστίνα θα ζητήσει από τον Στέφανο να της εξηγήσει για πιο λόγο έχει απομακρυνθεί από εκείνη. Εκείνος θα της πει, ότι ποτέ δεν της είχε τάξει ότι θα έχουν σχέση και έτσι άφησε κάποια υπονοούμενα ότι κάτι τον ενοχλεί,σχετικά με την συμπεριφορά της. Ο Νότης θα καταφέρει και θα μάθει ότι μαζί με την Έλεν υπήρχε και μία συγκρατούμενη της όπου γνώριζε τα πάντα για το φάκελο και είναι έτοιμη να πάει να δώσει κατάθεση στο δικαστήριο.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 475 Πέμπτη 22-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 475 η Μάνια προσπαθεί να κουβεντιάσει με την Μαρία για να μπορέσει να μάθει γιατί έχει αρνητικά αισθήματα τόσο έντονα για την Λήδα. Η απάντηση που δίνει η Μάνια στην Μαρία είναι ότι αντιπαθεί τόσο πολύ την Λήδα γιατί το ένστικτό της την προειδοποιεί ότι είναι πολύ επικίνδυνη γυναίκα και έχει αρπακτικές διαθέσεις. Αυτά που κατέθεσε η Δημάκη η συγκρατούμενη της Έλεν δεν μπορεί ο Σταύρος να τα υπολογίσει γιατί μαθαίνει πως πρόκειται για μια γυναίκα που είναι μυθομανής. Όμως η Δημάκη θυμάται το όνομα του του γιου της Έλεν και το ονοματίζει ως «Φώτη Αργυρό».

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 476 Παρασκευή 23-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 476 Η προσπάθεια του Γιώργου να κάνει έρωτα με τη Νιόβη αποτυγχάνει για άλλη μια φορά. Η Μαρέλα μιλάει με ενθουσιασμό στη Χριστίνα για τον Λεωνίδα και -προς μεγάλη απογοήτευση του Αγά- αναφέρει ότι θα κρατήσουν επαφή. Η Μαρία αναφέρει στον Σταύρο πως η Μάνια δεν σκοπεύει να πάει στον γάμο του πατέρα της. Η Νιόβη λέει στον Λευτέρη πως θα περάσει από το σπίτι του για να της δώσει τα βιβλία της σχολής. Ο Λευτέρης αρχίζει τις ετοιμασίες για την επικείμενη επίσκεψη.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 477 Δευτέρα 26-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 477 Ο ερχομός της Μάνιας στο σπίτι του Σταύρου ανατρέπει τα σχέδια του Νότη και η Λήδα προσπαθεί να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του πως θα σκεφτούν άλλο τρόπο για να «χτυπήσουν» τον Σταύρο. Η Μάνια αντιμετωπίζει με καχυποψία τον Νότη και λέει στον Σταύρο ότι τον είδε να μιλάει με τη Λήδα με έναν τρόπο, σαν να υπήρχε κάτι ιδιαίτερο ανάμεσά τους.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 478 Τρίτη 27-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 478 Το κόλπο του Νότη και της Λήδας με τη σκηνοθετημένη ληστεία πετυχαίνει και το πολυπόθητο πληρεξούσιο της Χρύσας βρίσκεται πλέον στα χέρια του Νότη. Η Μάνια, παρά τις παρακλήσεις του Απόστολου, αρνείται να παραστεί στον γάμο του πατέρα της, και -θεωρώντας πως είναι ανεπιθύμητη– σηκώνεται και φεύγει απ' το σπίτι.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 479 Τετάρτη 28-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Κλεμμένα Όνειρα επεισόδιο 479 Ο Σταύρος και η Ηρώ μιλάνε με τη συγκρατούμενη της Τζόρνταν και προσπαθούν να μάθουν κάποια πληροφορία, που θα εξηγεί την απώλεια του φακέλου. Στο μεταξύ, η αγωνία του Νότη κορυφώνεται όση ώρα διαρκεί η κατάθεση. Ο Ευθυμίου ζητά από τη Λήδα να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο άμεσα, απειλώντας πως διαφορετικά θα αποκαλύψει τα πάντα στον Πετρίδη…

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 480 Πέμπτη 29-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Ο Νότης ακούει με ανακούφιση από τον Σταύρο πως η κατάθεση της Δημάκη θεωρήθηκε αναξιόπιστη, καθώς οι ψυχίατροι είχαν βγάλει τη συγκεκριμένη γυναίκα μυθομανή. Ο Σταύρος παθαίνει άλλο ένα κενό μνήμης και αρχίζει να ανησυχεί σοβαρά για την κατάσταση της υγείας του. Στο μεταξύ, η Δημάκη κατονομάζει τον επικίνδυνο συγγενή της Τζόρνταν με το όνομα «Φώτης Αργυρός»…

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 481 Παρασκευή 30-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
Η μέρα του γάμου της Λήδας και του Πετρίδη πλησιάζει και ο Νότης βρίσκεται σε μεγάλη υπερδιέγερση. Ο Σταύρος μαθαίνει με έκπληξη από τη Μαρία για τον καυγά της Μάνιας με τον Πετρίδη και ότι η Μάνια σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι. Αποφασίζει να της μιλήσει και τελικά την πείθει να πάνε μαζί στον γάμο και να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα της…


​Μπρούσκο Επεισόδιο 278 video MROYSKO Δευτέρα 26/1/2015 BROUSKO 278
Η Μελίνα προσπαθεί να εμψυχώσει τον Αχιλλέα,αφού ο Αχιλλέας φαίνεται ότι έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του και ήδη είναι ο πρώτος που έχει καταδικάσει τον εαυτό του, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι ώρας δείχνουν να είναι εναντίον του. Ο Διαμαντής είναι πάρα πολύ αγχωμένος αφού η Αναστασία έχει πάρει την απόφαση να πει στον Ματθαίο ότι είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της. Έτσι θα πάει και θα ζητήσει από τον Σήφη να πάει και να συνεφέρει την αδερφή του... η Δάφνη πηγαίνει και διαδίδει για διάφορες κατηγορίες σχετικά με τον Σήφη και αυτό το γεγονός φέρνει εκτός ορίων τον Παύλο Γιαννακάκη, που πηγαίνει και προειδοποιεί τον άντρα της τον Μάρκο ότι εάν δεν τη σταματήσει εκείνος θα αναλάβει αυτός προσωπικά την υπόθεση με τη Δάφνη. Η Αναστασία θα ταραχτεί ακόμα περισσότερο όταν ο Μανωλιός θα της ανακοινώσει ότι στο δικαστήριο έχει μεγαλοποιήσει την υπόθεση με τον Αχιλλέα στην κατάθεση του και εκείνη την ώρα βλέπουμε στην Αναστασία να ταράζετε πάρα πολύ... ο Διαμαντής συνεχίζει και παίζει το θέατρο συμπαράστασης προς την οικογένεια των Ματθαίων ενώ πίσω από την πλάτη τους πηγαίνει και πληρώνει τους μάρτυρες κατηγορίας ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει την μία και μοναδική καταδίκη για το πρόσωπο του Αχιλλέα. Η Κωνσταντίνα θα τσακωθεί άσχημα με τον Μανωλιό, αλλά και η Δάφνη μαζί με τον Μάρκο αφού οι δύο γυναίκες φαίνονται ότι έχουν κρατήσει τις δικές τους αποστάσεις και υποστηρίζουν τον Αχιλλέα στη δίκη. Ύστερα από την κατάθεση που θα δώσει η Αναστασία η Μελίνα θα αναγκαστεί να πάει και να ζητήσει την βοήθεια από την Ευρυδίκη ώστε να δώσουν ένα ψεύτικο άλλοθι στον Αχιλλέα την ώρα που έγινε η δολοφονία της Λουκίας.

Μπρούσκο Επεισόδιο 279 video MROYSKO Τρίτη 27/1/2015 BROUSKO 279
ο Αχιλλέας είναι πάρα πολύ θυμωμένος με τις αμφιβολίες που του εξέφρασε η Μελίνα σχετικά με την αθωότητα του. Εκείνος περιμένει να ξεκινήσουν να καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης και έχει μία ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στο πρόσωπο του. Η απογοήτευση για τον Αχιλλέα δεν αργεί να έρθει αφού ο Πάτροκλος θα πέσει σε αντιφάσεις στην κατάθεση του ενώ στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ματθαίος ώστε να στηρίξει τον αδελφό του άθελά του η μαρτυρία του θα γυρίσει εναντίον του, ύστερα από την σκληρή παρέμβαση που θα κάνει ο σκληρός εισαγγελέας στην υπόθεση. Πλέον οι ελπίδες ώστε να αθωωθεί ο Αχιλλέας έχουν λιγοστέψει για τα καλά. Στα Χανιά όμως η μοναδική γυναίκα που υποστηρίζει τον Αχιλλέα ότι είναι αθώος είναι μόνο η Δάφνη και γιαυτό το λόγο οι περισσότεροι δείχνουν να της έχουν γυρίσει την πλάτη ενώ η σύγκρουση που θα έχει με τον άντρα της τον Μάρκο θα φτάσει σε ένα πολύ ακραίο σημείο. Η Αναστασία θα δείξει ότι έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να είναι κοντά στον πατέρα της γεγονός που θα εξοργίσει το Διαμαντή με την άσχημη αντίδραση του. Ενώ πλέον η δίκη έχει πάρει το δρόμο της με τον Αχιλλέα κατηγορούμενο πολλοί πιστεύουν ότι εκείνος που είναι ο πραγματικός δολοφόνος πρέπει να είναι ο Σήφης.


​DIKAIOSI EPEISODIO 42 Παρασκευή 16/1/15 ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42
Η Λία μιλάει ανοιχτά στην Ερμιόνη για την Κλαίρη ενώ εκφράζει και τις αμφιβολίες της στο Χρήστο. Ο Θησέας προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτώ αλλά αυτήν δείχνει να έχει τη σκέψη της στο Χρήστο. Ο Τάσος πιέζει την Έλλη να του πει τι σχεδιάζει. Η Ερμιόνη προσπαθεί να αποτρέψει τη Λία να πει όλη την αλήθεια για την Κλαίρη αλλά ο Χρήστος απαιτεί από την αδερφή του να του πει τι συμβαίνει. Η Βάλια συνεχίζει να δοκιμάζει τα όρια της Έλλης και δείχνει να το απολαμβάνει. Η Νατάσσα έχει εντυπωσιαστεί κυριολεκτικά από τον Ασίμ. Στο μεταξύ ο Χρήστος και η Μυρτώ συναντιούνται τυχαία στο αγαπημένο τους μπαράκι και οι παλιές πληγές αρχίζουν και αιμορραγούν...


​BROUSKO EPEISODIO 272 Παρασκευή 16-1-15 ΜΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 272 ΒΙΝΤΕΟ
Ένα χρόνο μετά και μαζί με τη δίκη του Αχιλλέα εξελίσσεται νέα κόντρα ανάμεσα στην Αναστασία και το Ματθαίο. Η Όλγα εμφανίζεται στο πλευρό του Ματθαίου κάτι που εξοργίζει την Αναστασία. η οποία θα αντιδράσει με αγένεια. Ο Διαμαντής αναθέτει στο Θωμά να βρει στοιχεία για τους ενόρκους της δίκης έτσι ώστε να μπορέσει να τους ελέγξει. Ο Χρήστος αποκαλύπει στην Όλγα ότι αναζητά πληροφορίες για τη γυναίκα που κατέθεσε ότι είδε τον Αχιλλέα να πετάει το πτώμα της Λουκίας στην θάλασσα. Η Δήμητρα ταράσσεται όταν εμφανίζεται στο δικαστήριο η Αντιγόνη ενώ ο Πάτροκλος νευριάζει και την απειλεί. Έξαλλος είναι ο Σήφης όταν αντιλαμβάνεται ότι η Πανίτσα τον παρακολουθεί. Από την άλλη ο Παύλος εξομολογείται στο Μάρκο ότι βλέπει πλέον διαφορετικά τα πράγματα και ότι αισθάνεται υπεύθυνος που η Λουκία βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του Σήφη. Στο μεταξύ η Μελίνα παρακολουθεί ανήσυχη τη δίκη ενώ ο αστυνόμος που συνέλαβε τον Αχιλλέα καταθέτει κι άλλα στοιχεία εις βάρος του Αχιλλέα...

BROUSKO EPEISODIO 272 VIDEO


​ROUA MAT epeisodio 82 VIDEO Ρουά Ματ επεισοδιο 82 τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 16/1/15: Η Ιωάννα δεν μπορεί πλέον να κάνει άλλο υπομονή καθώς έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Μάξιμου. Αποφασίζει έτσι να ενωθεί με τον Ακύλα για να τον καταστρέψουν. Στο μεταξύ ένα νέο στοιχείο που ανακαλύπτει η Μαρία την οδηγούν πιο κοντά στα ίχνη του απαγωγέα του παιδιού της Ιωάννας και του Μάξιμου...
ROUA MAT epeisodio 82 VIDEO


​OI SYMMATHITES EPEISODIO 54 Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 16/1/2015
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Κρίστη να πηγαίνει και να λέει στον Ανδρέα τις φωτογραφίες που είδε μέσα στο κινητό του Στέφανου. Ακόμα βλέπουμε και τον Αριστείδη να έχει πολλές υποψίες ότι δηλαδή η Μαριλένα πρέπει να έχει εραστή. Η Σοφία μαζί με τον Άρη θα είναι πάλι μαζί γεγονός που θα προκαλέσει ζήλια στην Πωλίνα. Ο Αντρέας θα πει στη Μαριλένα σχετικά με το θέμα με τις φωτογραφίες στο κινητό του Στέφανου και εκείνη παίρνει την απόφαση να πάει να του μιλήσει...


​orkos siopis Όρκος Σιωπής epeisodio 55 VIDEO Παρασκευή 16-Ιανουαρίου-2015 ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ Κύκλος 1, επεισόδιο 55, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Τόνυ έρχεται αντιμέτωπος με τον Πέτρο ενώ ο Άρης προσπαθεί να καταλάβει πού οφείλεται η περίεργη συμπεριφορά της Ηλέκτρας. Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει από τον Ηλία την αλήθεια για τον Στάθη αλλά συναντάει και τη Νίκη για να της προτείνει κάτι, που συμφέρει και τους δύο. Η Αλεξάνδρα συναντάει το Μενέλαο προκειμένου να μάθει το μυστικό, που κρύβει.
Όρκος Σιωπής επεισόδιο 55 VIDEO


​KARAGUL epeisodia 55 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ video MAVRO TRIANTAFYLLO Επεισόδιο 55 Παρασκευή 16-1-2015
Η Σιμπέλ, στην προσπάθειά της να το σκάσει, συναντιέται τυχαία με τον Κασίμ και αναγκάζεται να υποκύψει στους εκβιασμούς του.Ο Κεντάλ, ακολουθώντας τα στοιχεία, φτάνει στον Κασίμ. Η Σιμπέλ έρχεται για δεύτερη φορά σε ρήξη με την Αϊσέ, εξαιτίας του μυστικού της, που κρατά κρυφό από τον Κεντάλ.Η Εμπρού βρίσκεται για άλλη μια φορά προ εκπλήξεων. Η Οζλέμ, ενώ πίστευε πως ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσει τον Κεντάλ, πέφτει στο λάκκο που έσκαβε για αυτόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

EPEISODIA KARAGUL 55 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget