14/1/15


​orkos siopis Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 Όρκος Σιωπής epeisodio 54 VIDEO ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ Κύκλος 1, επεισόδιο 54 βιντεο, διάρκεια 46 λεπτά
Η Ηλέκτρα είναι μουδιασμένη από τη συνάντηση της με την Ελένη και δεν ξέρει πώς να φερθεί στον Άρη. Η Στέλλα πάει κόντρα στις επιθυμίες της μητέρας της. Η Νίκη με το Νώντα πιέζουν τη Χριστίνα να εμφανιστεί στο πλευρό του Έκτορα, αλλά εκείνη αντιδρά. Η Ηλέκτρα μοιράζεται με τον Πέτρο όσα έμαθε από τη Θεοδώρα για το Στάθη. Εκείνος, που ετοιμάζεται να φύγει για την Κύπρο με τη Σοφία, την προτρέπει να έρθει μαζί τους. Η Αλεξάνδρα κάνει με τη Στέλλα ένα ταξίδι στο παρελθόν, ενώ η Μαρίνα ανησυχεί για τον Ηλία. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να στριμώξει τον Τόνυ...
Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 54 VIDEO


​Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 54 MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIA KARAGUL 54 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Δείτε εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο

MAVRO TRIANTAFYLLO Επεισόδιο 54 Πέμπτη 15-1-2015
Η Οζλέμ πιστεύει ότι θα λύσει το γρίφο, που την απασχολεί και αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της έκπληξης, που ετοιμάζει στον Κεντάλ.Την ίδια στιγμή, ο Κεντάλ προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του αποστολέα του γράμματος, που έχει παραλάβει.Ο Μπαράν απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως η Αϊσέ σχεδίαζε να το σκάσει από την πόλη. Ο Σερντάρ είναι το νέο πρόσωπο, που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Αντά και προκαλεί απρόσμενες εξελίξεις…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

EPEISODIA KARAGUL 54 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Στη σύλληψη δύο συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα.Πρόκειται για έναν Έλληνα 54 ετών και έναν αλλοδαπό, αλβανικής υπηκοότητας, 37 ετών. Ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να είναι ο ενοικιαστής της οικίας στην Ανάβυσσο που χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός.Τα αποτυπώματά τους και γενετικό υλικό έχουν βρεθεί σε οπλισμό στα σπίτια που χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός σε Ανάβυσσο και Περαχώρα Λουτρακίου. Και για τους δύο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για «ένταξη ως μέλους σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατασκευής, προμήθειας και κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών, παράνομης κατοχής από κοινού πολεμικών τυφεκίων, πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, παράνομης κατοχής από κοινού διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου με σκοπό την τέλεση εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματία από κοινού».Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενώ στη συνέχεια θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.
H επιχείρηση στην Καλαμάτα
Όλα ξεκίνησαν στην οδό Κρήτης, κοντά στη συμβολή με τη Φιλελλήνων, στην Καλαμάτα. Περίπου πέντε αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής σταμάτησαν στο σημείο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το tharrosnews προσέγγισαν τους δύο άντρες που επέβαιναν σε τζιπάκι, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν με γρήγορα βήματα στα αστυνομικά οχήματα.

Το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες τους δύο άντρες και τις κινήσεις τους.

πηγη zougla

Η Lenovo ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2015 ένα νέο οικονομικό Dual SIM smartphone με 5 ιντσών οθόνη που είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE και κοστίζει $169. Πρόκειται για το Lenovo A6000.

Η Kodak ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone στην έκθεση CES 2015, και μοιάζει περισσότερο με ένα φυσιολογικό smartphone παρά μία


​ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 469 Τετάρτη 14-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 469 VIDEO

στη σουίτα βλέπουμε τον Ευθυμίου να πηγαίνει και να αρπάζει την τσάντα της Λήδας και να παίρνει το μαγνητοφωνάκι που είχε καταγεγραμμένη την συνομιλία που είχαν.Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον άντρα που ήταν την προηγούμενη μέρα στο μπαράκι και έφυγε μαζί με τη Νιόβη όταν σχόλασε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο Ρώσος.Ακόμα βλέπουμε την Μάνια να είναι πολύ στεναχωρημένη και η αιτία θα είναι η απομάκρυνση που έχει κάνει ο Σταύρος.Η Λήδα πηγαίνει και ζητάει την πολύτιμη βοήθεια του Νότη σχετικά με το θέμα που έχει με τον Ευθυμίου, η Χαρά δεν μπορεί πλέον να ξεπεράσει τον χωρισμό που είχε μαζί με τον Στέφανο.


​dikaiosi epeisodio 40 video Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 14/1/2015 Οι εξελίξεις μέσα στη σειρά συνεχίζονται αφού σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Λευτέρη να δέχεται πλέον τη βοήθεια που του έδωσε η Κλαίρη και έτσι τους βλέπουμε αναμεταξύ τους να αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης αλλά και εξάρτησης παρακαλώ. Ο Θησέας προσπαθεί να ξαναμπεί στην ζωή της Μυρτώς αφού θα εκμεταλλευθεί την άσχημη ψυχολογική κατάστασή της. Η Κλαίρη θα πάει και θα επικοινωνήσει με ένα μεσίτη ώστε να αγοράσει ένα γραφείο στο Χρήστο γεγονός που όταν θα τον πληροφορηθεί ο Χρήστος θα γίνει έξω φρενών. Όλα αυτά τα γεγονότα θα τον οδηγήσουν να της πει να μην ξαναανακατευτεί ποτέ στη δουλειά του. Ακόμα βλέπουμε τον πρίγκιπα να κάνει κακές προσπάθειες ώστε να προκαλέσει την Νατάσα αλλά εκείνη με την σειρά της δεν φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία της. Ο πρίγκιπας πηγαίνει και ενημερώνει τη Βάλια ότι τα στοιχεία της Έλλης είναι πραγματικά γεγονός που η Έλλη θα καταφέρει πλέον να την πείσει ότι έχει καλές προθέσεις. Η Ανθή θα πάει και θα προειδοποιήσει την Έλλη ότι την παρακολουθεί και περιμένει να κάνει το πρώτο της λάθος ώστε να την βρει απέναντί της. Ο Σάκης θα συναντήσει ένα πρόσωπο σημαντικό από το παρελθόν. Η Ανθή με τη σειρά της δίνει κάποιες συμβουλές στην Έλλη ώστε να σηκωθεί να φύγει όσο προλαβαίνει αφού η Βάλια είναι πολύ παράξενη με τους συνεργάτες που έχει αλλά εκείνη με την σειρά της το αρνείται. Ο Ασίμ πηγαίνει στη βίλα τον Ανδρέου ώστε να γνωριστούν. Η ειλικρίνεια όπου έχει ο Ασίμ θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στον Ανδρέου και τελικά θα τον πάρει σπίτι του ώστε να φροντίζει τον κήπο και τη πισίνα. Ακόμα, ο Σάκης εντόπισε τον Τάσο και παίρνει την απόφαση να τον εκδικηθούν για μια παλιά προδοσία που είχε κάνει.
DIKAIWSI EPEISODIO 40 VIDEO


​Epeisodia 270 Μπρούσκο MPROUSKO τι θα δούμε σήμερα 14/1/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 270 BROUSKO. Με όλα αυτά που συμβαίνουν φαίνεται ο Αχιλλέας να εγκαταλείπει και να μην μιλάει σε κανέναν και να κλείνεται στον εαυτό του.Την Μελίνα προσπαθεί να δώσει κουράγιο η Βασιλική για να μπορέσει και εκείνη να βοηθήσει ψυχολογικά τον Αχιλλέα για να ξεπεράσει αυτά που βιώνει.Στον δικηγόρο του Αχιλλέα λέει η Ευριδίκη ότι είναι πρόθυμη να δώσει ψεύτικο άλλοθι ώστε να μπορέσει να σώσει τον Αχιλλέα... ο Παύλος έμαθε ότι η Αναστασία γέννησε το εγγονάκι του και είναι πολύ συγκινημένος και πάει να την επισκεφτεί στο μαιευτήριο... τα κουτσομπολιά αρχίζουν να φουντώνουν αφού η Αναστασία γέννησε και ο Αντώνης δεν είναι εκεί.Σε άσχημη σύγκρουση έρχονται η Δάφνη με τον Σήφη όταν θα συναντηθούν συμπτωματικά.Την μεγάλη απόφαση παίρνει η Μελίνα να μείνει και εκείνη στα Χανιά για να είναι κοντά στον αγαπημένο της Αχιλλέα αλλά αγνοεί τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Αχιλλέας.

Epeisodia 270 Μπρούσκο VIDEO


​Epeisodia oi symmathites 53 Οι Συμμαθητές Τεταρτη 14-1-15 - Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 14/1/2015 Ο Γιώργος θα πάει και θα επισκεφτεί την Κρίστη και το αποτέλεσμα θα είναι να κάνουν έρωτα. Ο Γιώργος φεύγοντας από το σπίτι της Κρίστης θα ξεχάσει το κινητό του και η Κρίστη θα βρει μέσα σε αυτό την φωτογραφία που είχε τραβήξει όταν είχε πάει να κάνει εξέταση DNA με τη Μαριλένα αλλά και τον Άρη και τον Ανδρέα .


​Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 53 orkos siwpis epeisodio 53 VIDEO ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ Κύκλος 1, επεισόδιο 53 βιντεο, διάρκεια 37 λεπτά...
Ο Άρης αποφασίζει να κάνει μία συζήτηση εκ βαθέων με τη Σάντρα με απρόβλεπτη εξέλιξη. Ο Τόνυ με τον Άγγελο έρχονται κοντά ενώ ο Έκτορας αποκαλύπτει στη Χριστίνα την εγκυμοσύνη της Δάφνης. Η Ηλέκτρα δέχεται στο ξενοδοχείο, που μένει μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα ανάψει φωτιές. Ο Πέτρος και η Αλεξάνδρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Στέλλα.
orkos siwpis epeisodio 53 VIDEO


​Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 53 MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIA KARAGUL 53 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά mayro triantafyllo
MAVRO TRIANTAFYLLO 53 Επεισόδιο Τετάρτη 14-1-2015
Η Οζλέμ, που κοιτάζει τις φωτογραφίες του εγκλήματος, νομίζει ότι άνοιξε την πόρτα για να κυριαρχήσει στο αρχοντικό. Ακολουθεί βήμα-βήμα ένα τέλειο σχέδιο για να μπορέσει να γίνει η βασίλισσα του αρχοντικού.Υπολογίζει να παίξει με τη φωτιά χωρίς να καεί η ίδια. Η Σιμπέλ, που είδε το πρόβλημα να αγγίζει την πόρτα της, ψάχνει μια διέξοδο για εκείνη και την Αϊσέ.Η απόφαση, που θα πάρει, θα είναι ο δρόμος, που θα την οδηγήσει στην απελευθέρωση ή στον θάνατο. Για τον Κεντάλ αγά, που πιέζεται όλο και πιο πολύ, αρχίζουν να χτυπούν οι καμπάνες του κινδύνου.Τα γενέθλια του Ρουζγκιάρ φτάνουν, για να φέρουν τη μεγαλύτερη έκπληξη όχι στον Ρουζγκιάρ αλλά στην Εμπρού…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget