11/1/15


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 38-39-40-41-42 DIKAIOSI EPEISODIA 38-39-40-41-42


Δικαίωση Επεισόδιο 38 Δευτέρα 12-1-15
Η Μυρτώ δέχεται την πρόταση του Θησέα να συμμετέχει στο κόμμα του. Η Κλαίρη χωρίς να κρύψει τη δυσαρέσκειά της δέχεται να είναι ο Ασίμ κουμπάρος στον πολιτικό γάμο. Ο Ανδρέου κόβει κάθε ελπίδα για ελευθερία στη Νατάσσα όταν της λέει ότι γνωρίζει τα πάντα για το φόνο του πολιτικού. Η Βάλια κάνει ερωτήσεις στην Έλλη (Τζίνα) για να καταλάβει τις προθέσεις τις ενώ ο Ανδρέου ερευνά το παρελθόν της. Η Έλλη όμως είναι καλή στο ρόλο της να πείσει τη Βάλια ότι είναι η κατάλληλη για να γίνει ατζέντισσά της.

Δικαίωση Επεισόδιο 39 Τρίτη 13-1-15
Κορυφώνονται οι εξελίξεις στη σειρά με τον Θησέα να σχεδιάζει να κάνει τη Μυρτώ να δει το Χρήστο να παντρεύεται την Κλαίρη ενώ παράλληλα υπάρχει και ο Ασίμ που διακυβεύει τη φιλία του με τη Μυρτώ μιας και θα είναι ο κουμπάρος. Ο Λευτέρης ζητά βοήθεια από τον Ανδρέου για να "λαδώσει" την πολεοδομία αλλά εκείνος αρνείται. Έτσι ο Λευτέρης καταφεύγει στην Κλαίρη για να τον βοηθήσει αλλά χωρίς να το ξέρει ο Χρήστος. Η Ανθή όταν γνωρίζει την Έλλη αρχίζει και φοβάται ότι θα πάρει τη θέση της. Ο Γιώργος με "όπλο" το χιούμορ έρχεται κοντά με τη Λία. Στο μεταξύ η Βάλια αρχίζει να εκπαιδεύει την Έλλη αλλά παρά τον σκληρό τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει η Έλλη δεν δείχνει να πτοείται...

Δικαίωση Επεισόδιο 40 Τετάρτη 14-1-15
Ο Λευτέρης να δέχεται πλέον τη βοήθεια που του έδωσε η Κλαίρη και έτσι τους βλέπουμε αναμεταξύ τους να αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης αλλά και εξάρτησης παρακαλώ. Ο Θησέας προσπαθεί να ξαναμπεί στην ζωή της Μυρτώς αφού θα εκμεταλλευθεί την άσχημη ψυχολογική κατάστασή της. Η Κλαίρη θα πάει και θα επικοινωνήσει με ένα μεσίτη ώστε να αγοράσει ένα γραφείο στο Χρήστο γεγονός που όταν θα τον πληροφορηθεί ο Χρήστος θα γίνει έξω φρενών. Όλα αυτά τα γεγονότα θα τον οδηγήσουν να της πει να μην ξαναανακατευτεί ποτέ στη δουλειά του. βλέπουμε τον πρίγκιπα να κάνει κακές προσπάθειες ώστε να προκαλέσει την Νατάσα αλλά εκείνη με την σειρά της δεν φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία της. Ο πρίγκιπας πηγαίνει και ενημερώνει τη Βάλια ότι τα στοιχεία της Έλλης είναι πραγματικά γεγονός που η Έλλη θα καταφέρει πλέον να την πείσει ότι έχει καλές προθέσεις.Η Ανθή θα πάει και θα προειδοποιήσει την Έλλη ότι την παρακολουθεί και περιμένει να κάνει το πρώτο της λάθος ώστε να την βρει απέναντί της.Ο Σάκης θα συναντήσει ένα πρόσωπο σημαντικό από το παρελθόν. Η Ανθή με τη σειρά της δίνει κάποιες συμβουλές στην Έλλη ώστε να σηκωθεί να φύγει όσο προλαβαίνει αφού η Βάλια είναι πολύ παράξενη με τους συνεργάτες που έχει αλλά εκείνη με την σειρά της το αρνείται.Ο Ασίμ πηγαίνει στη βίλα τον Ανδρέου ώστε να γνωριστούν. Η ειλικρίνεια όπου έχει ο Ασίμ θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στον Ανδρέου και τελικά θα τον πάρει σπίτι του ώστε να φροντίζει τον κήπο και τη πισίνα.

Δικαίωση Επεισόδιο 41 Πέμπτη 15-1-15
Η Έλλη  πηγαίνει και να παρουσιάζει κάποιες ιδέες στην Βάλια ώστε να επιστρέψει πιο δυνατή στο θέατρο. Εμπόδιο σε αυτές τις ιδέες θα σταθεί η Ανθή αφού θα προσπαθήσει να πείσει την Βάλια να μη τις δεχτεί γιατί είναι λίγο επικίνδυνες. Εκεί βλέπουμε την Βάλια να πηγαίνει και να ησυχάζει την Ανθή και να της λέει ότι θα εκμεταλλευτούν αυτές τις ιδέες για όσο καιρό τους είναι χρήσιμες και μετά θα σταματήσουν. Η Μυρτώ είμαι θυμωμένη με τη μητέρα της και η αιτία είναι ο πρώτος πελάτης που πήγε στο γραφείο της και έτσι θα της απαιτήσει να μην ξαναανακατευτεί στα πόδια της σε ότι αφορά την δουλειά της. Εκείνη τη στιγμή που βλέπουμε την Ανθή να την συμβουλεύει και να της λέει να προσέχει και να μην μπλέκει τα επαγγελματικά μαζί με την ηθική,γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να καταφέρει να κάνει πελατεία. Ακόμα η Κλαίρη θα τα καταφέρει και θα πείσει τον Χρήστο σχετικά με το γραφείο κι έτσι αφήνει να εννοηθεί πως το γραφείο το αγόρασε ο Λευτέρης. Ακόμα βλέπουμε τη Νατάσα να βγαίνει και να δείχνει στον Ανδρέου το πραγματικό και σκληρό της πρόσωπο, αλλά εκείνος δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και φαίνεται ότι εκείνος έχει το πάνω χέρι. Τα μαθήματα θεάτρου θα καταφέρουν και θα βελτιώσουν τις ικανότητές της Έλλης αλλά η Νεφέλη φαίνεται ότι κάτι κρύβει κάποιο μυστικό. Η Λία είναι λίγο στριμωγμένη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι και θα πάει να βρει παρηγοριά στον Γιώργο.Ακόμα θα ανακαλύψει την συμμαχία μεταξύ της Κλαίρης και του Λευτέρη Η Νατάσα θα γνωρίσει τον καινούργιο υπάλληλο του σπιτιού τον Ασίμ και θα δείξει ότι είναι γοητευμένη μαζί του. Η Νατάσα θα φλερτάρει τον Ασίμ αλλά εκείνη θα μείνει έκπληκτη με τη συμπεριφορά του. Ο Λευτέρης θα μιλήσει με τον Θησέα και θα του πει να πάρει τον Χρήστο μέσα στο κόμμα και ως αντάλλαγμα θα πάει και θα αναλάβει την ανάπλαση των κτιρίων. Ο Σάκης θα παρακολουθεί τον Τάσο και θα γίνει σκιά του και μαζί θα είναι και ο Νάσος αφού θα είναι συνεννοημένοι οι δύο τους ώστε να καταφέρουν να τον φέρουν μπροστά στον πρίγκιπα.

Δικαίωση Επεισόδιο 42 Παρασκευή 16-1-15
Η Λία πηγαίνει και να ξεμπροστιάζει μπροστά στην Ερμιόνη την Κλαίρη, και θα μιλήσει ανοιχτά και στον Χρήστο για τις αμφιβολίες που έχει. Ο Θησέας θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τη Μυρτώ αλλά εκείνη φαίνεται ότι το μυαλό της είναι ακόμα κολλημένο στο Χρήστο. Ο Τάσος δείχνει να είναι λίγο αιφνιδιασμένος μαζί με την Έλλη στο θέατρο και έτσι θα προσπαθήσει να μάθει τι έχει στο μυαλό της και τι σχεδιάζει. Η Λία δείχνει να πήρε την απόφαση να θέλει να πει όλη την αλήθεια για την Κλαίρη, αλλά η Ερμιόνη θα τα καταφέρει και θα τη σταματήσει. Ο Χρήστος όμως δείχνει να την πιέζει ώστε να του πει τι πραγματικά συμβαίνει. Η Βάλια από μεριά της δείχνει να συνεχίζει να καταπιέζει για τα καλά την Έλλη, γεγονός που φαίνεται ότι απολαμβάνει το βασανιστήριο. Η Νατάσα δείχνει να είναι ακόμα γοητευμένη με τον καινούργιο υπάλληλο της βίλας τον Ασίμ. Εδώ βλέπουμε μια ανατροπή δηλαδή τον Χρήστο μαζί με την Μυρτώ να έχουν μια τυχαία συνάντηση στο παλιό αγαπημένο τους μπαράκι και έτσι θα θυμηθούν παλιές καλές στιγμές .


​Η ζωή του Διαμαντή έχει αλλάξει και το σπίτι του ερήμωσε. Τίποτα δε θυμίζει τις παλιές καλές στιγμές. Ευτυχώς υπάρχει η κόρη του που έμεινε πίσω και οι γείτονες. Από την άλλη ο Κωνσταντίνος, ο Μανώλης και η Βίβιαν βρίσκονται στο δρόμο και προσπαθούν να πάρουν μια απόφαση για το τι θα κάνουν από δω και πέρα. Πού θα πάνε, πώς θα λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα και το κυριότερο... τι θα κάνουν με τη γιαγιά Βαγγέλω που την έχουν απαγάγει! Κι εκεί πάνω που σκέφτονται τι θα κάνουν συναντάνε τυχαία τη Μοσχούλα και η ζωή τους οδηγεί στη Σίφνο...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget