1/1/15


​mprousko-1-1-2015 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 1/1/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 261 όπου ο Παύλος Γιαννακάκης έχει πάθει σοκ αφού είδε τον Σήφη με τη Λουκία στο κρεβάτι.Πλέον η κατάσταση αλλά και οι εξελίξεις που ακολουθούν θα είναι εντελώς δραματικές, με τον Σήφη να είναι προετοιμασμένος για όλα αφού όλα πάνε βάση σχεδίου,αλλά και με τη δύστυχη την Λουκία να τρέχει να σωθεί στο σπίτι της Δάφνης, αφού πιστεύει ότι θα φύγει μαζί με τον Σήφη, ώστε να πάει να ζήσουν τον έρωτά τους. Δυστυχώς όμως για εκείνη τα γεγονότα που θα έρθουν αλλά και που θα ακολουθήσουν θα της καταστρέψουν το όνειρα που έχει με τον χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε τον Αχιλλέα να προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την απαγωγή της Μελίνας αλλά ο Σήφης φέρεται να είναι αρνητικός να έχει οποιαδήποτε κουβέντα μαζί του. Ακόμα βλέπουμε και την Ευρυδίκη να παίζει όλο και χειρότερα με τη φωτιά και να σφίγγει όλο και χειρότερα τον κλοιό γύρω από το λαιμό του Πάτροκλου.
Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού ο Σήφης θα πάει και θα συναντήσει για τελευταία φορά την δύστυχη Λουκία ώστε να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα την σχέση τους, αλλά η κατάληξη αυτής της συνάντησης θα στιγματίσει και θα σημαδέψει τη ζωή και των δύο αλλά θα επηρεάσει, για τα καλά το μέλλον της ζωής τους, αλλά και των ηρώων που βρίσκονται μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο που υπάρχει.Ακόμα σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Σήφη με τον κυνικό χαρακτήρα που έχει, να γεννά στους τηλεθεατές αρνητικά συναισθήματα για το πρόσωπό του αλλά και με τη συμπεριφορά που έχει!


​OI SYMMATHITES EPEISODIO 44 Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 1/1/2015 Η Μαριλένα αν και θα το μετανιώσει θα σταματήσει το φιλί μαζί με τον Ανδρέα και θα αρχίσει να τρέχει. Ενώ, ακόμα η Τατιάνα αφήνει κάποια υπονοούμενα στον αέρα στον Παύλο σχετικά με την αφοσίωση που του έχει γυναίκα του. Ο Αριστείδης μαζί με τον Ισίδωρο θα αναπτυχθεί μια φιλία αναμεταξύ τους, όπου και ο Άρης θα αποκαλύψει τα ψέματά του Κυριάκου και έτσι θα λυθεί η παρεξήγηση που έχει με την Σοφία. Η καθηγήτρια της μουσικής η κυρία Μάρθα Κανόνη θα πάει και θα επισκεφθεί τον Γρηγόρη ώστε να του ζητήσει ένα αντάλλαγμα για να του δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την Τατιάνα. Ο Στέφανος θα πάει και θα συναντήσει τον Άρη στο σπίτι την Κρίστη γεγονός που θα τον παγώσει. Ο Γρηγόρης πλέον καταφέρνει και έρχεται σε μια συμφωνία μαζί με την Μάρθα Κανόνη και έτσι θα έρθει η μεγάλη στιγμή της μεγάλης αποκαλύψεις.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 1/1/2015 Ακόμα βλέπουμε σε αυτό το επεισόδιο τον Γιώργο να πηγαίνει και να λέει στην Παυλίνα ότι θα μπορούσε να παντρευτεί την Ρουμπίνη μέσα σε μια μέρα. Αυτή όμως δεν φαίνεται να χάνει ούτε λεπτό και θα πάει να το πει στην Ρουμπίνη. Όμως για μεγάλη της και κακή της τύχη θα την δει ο Δημήτρης την ώρα που θα πάει και θα μπει στο σπίτι


​Κλεμμένα Όνειρα τι θα δούμε σήμερα 1/1/2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 460 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 460 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Μαρέλα να είναι πάρα πολύ χαρούμενη, αφού η γιαγιά της θα την αναγνώριση παρ όλο που πάσχει από ανία. Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις αφού ο Νότης λέει στην Λήδα ότι είναι πάρα πολύ αποφασισμένος, να μάθει τι κρύβει μέσα στο κουτί που έχει κρύψει η Έλεν. Ο Γιώργος θα κάνει μια κίνηση ώστε να δείξει στη Νιόβη ότι γνωρίζει αυτό που έκανε και θα πάει να της βάλεις το κουτί με τα αντισυλληπτικά χάπια κάτω από το πιάτο της δείχνοντας με αυτή την κίνηση ότι πλέον γνωρίζει την αλήθεια. Πλέον η ζωή της Αλεξάνδρας θα αλλάξει και θα αναστατωθεί αφού θα ανοίξει το κουτί που είχε η Έλεν και εκεί μέσα θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη. Αυτές είναι οι εξελίξεις από το videogr.gr στα Κλεμμένα Όνειρα για το επεισόδιο 460. Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις για το επεισόδιο 461.


eleni foureira spyraggelos lykoudis - Όπως είναι γνωστό η Ελένη Φουρέιρα χώρισε από τον Γιώργο Σαμαρά.Η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει την ζωή της και έχει δημιουργήσει μία νέα σχέση. Η Ελένης Φουρέιρα είναι μαζί με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη και ο φακός του περιοδικού ΟΚ τους κατέγραψε στη διάρκεια νυχτερινής εξόδου τους.Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το ζευγάρι διασκέδασε συντροφιά με φίλους του στο νυχτερινό κέντρο Acro, στο Γκάζι, με το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Γιώργος Σαμπάνης.«Οι δυο τους έφτασαν στο μαγαζί δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και παρέμειναν σχεδόν μέχρι τις 4.00. Η Ελένη και ο Σπυράγγελος είχαν στη συντροφιά τους μεγάλη παρέα, ενώ μεταξύ τους ήταν διακριτικοί» περιγράφει άνθρωπος που τους είδε.
gossip-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget