y

XWRIS ESENA 36-37-38-39-40-41-42-43-44-45



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40-41-42-43-44-45 XWRIS ESENA EPISODIA
Χωρίς Εσένα δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 37
Μια τρομερή ανακάλυψη κάνει ο Γιώργος και αυτή είναι ότι η Εύα τα έχει με τον Στάθη. Η Κάτια κάνει προσπάθειες, ώστε να πείσει την Μαρία να μην μπει στον Γιάννη πως ο Δημήτρης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η Άννα θα συναντήσει τον ηθοποιό Παύλο Μαρκετάκη στο σουπερμάρκετ και τότε εκείνη θα πάθει μια πολύ μεγάλη ταραχή. Η Μαρία θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στην Εύα για το τρομερό μυστικό που έχει, πως ο βιολογικός πατέρας του Γιάννη είναι ο Μιχάλης.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 38 XWRIS ESENA EPISODIA
Για την ασθένεια του Δημήτρη τελικά μαθαίνει η Κάτια.
Στον Δημήτρη πάει και λέει η Λήδα πως οι εξετάσεις δεν ήταν καλές και η θεραπεία που κάνει δεν έχει αποτέλεσμα, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει πως η μητέρα του έχει μάθει πως είναι άρρωστος. Στη Μαρία πηγαίνει ο Νάσος και της λέει πως η θεραπεία δεν πάει καλά κι αυτή τότε απελπίζεται και μαλώνει με τον Μιχάλη, επειδή την βλέπει συνέχεια να μην έχει καθόλου όρεξη εξαιτίας της κατάστασης που έχει ο Δημήτρης.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 39 XWRIS ESENA EPISODIA
Ο Γιώργος θα εκτοξεύσει εναντίον της κάτι απειλές ότι θα πάει και θα τα πει όλα στον πατέρα του και θα του πει όλη την πραγματική αλήθεια.Άσχημη κατάληξη θα έχει και το ραντεβού που είχε η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη. Ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Λήδα να εκμυστηρεύεται στην Άννα ότι θα ήθελε να έχει ένα παιδί από τον Δημήτρη. Την ίδια ώρα ο ηθοποιός θα προσκαλέσει την Άννα σε ένα πάρτι που θα γίνει και η Νάντια με την σειρά της κάνει ότι μπορεί ώστε να την εμποδίσει να μην πάει. Ο Μιχάλης δείχνει να παρεξηγεί την συνάντηση που έχει ο Δημήτρης με την Μαρία και θα της ζητήσει εξηγήσεις. Η Μαρία που δείχνει να είναι καταπιεσμένη και θα του ζητήσει να τελειώσουν την σχέση τους.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 40 XWRIS ESENA EPISODIA
Ύστερα από τις αποκαλύψεις που έγιναν για την πατρότητα του Γιάννη ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ νευριασμένος και δεν λέει να ηρεμήσει με τίποτα.Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν ο Δημήτρης θα μάθει ότι όλοι ήξεραν αυτό το τρομερό μυστικό εκτός από τον ίδιο.Ο Γιάννης έχει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει και έχει αλλάξει η σχέση των γονιών του και οδηγείται απ' το κακό στο χειρότερο.Η Άννα παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει μια συνάντηση με αυτό το γνωστό ηθοποιό που μπήκε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή της.Ο Γιώργος τα ξαναβρίσκει με την Άντρη και αυτή η είδηση θα κάνει την Εύα να πάρει βιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν πάρα πολλές ανατροπές..

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 41 XWRIS ESENA EPISODIA
Ο Δημήτρης συνεχίζει να αγαπάει την Μαρία και αυτό το μαθαίνει η Κάτια.Τότε κάνει τα πάντα, ώστε να μπορέσει να προειδοποιήσει την Λήδα που εκείνη την αγνοεί και της κάνει μια ανακοίνωση ότι πήρε την απόφαση να αποκτήσει παιδί με το γιο της.Ο Δημήτρης παίρνει την απόφαση να συναντήσει την Μαρία για να λύσουν μια και καλή το θέμα του Φίλιππου.Η Λήδα έχει αντιρρήσεις αλλά ο ίδιος πηγαίνει να την βρει στο εξοχικό. Ο Μιχάλης επιστρέφει και τότε βρίσκει την ευκαιρία να εξηγήσει στον Δημήτρη τις προθέσεις που έχει όσο αφορά τον Γιάννη.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 42 XWRIS ESENA EPISODIA
Ο Γιώργος φαίνεται ότι θα έχει ένα μεγάλο καβγά μαζί με την Εύα και θα προσπαθήσει να της αποκρύψει ποια πραγματικά συναισθήματα έχει γι' αυτήν. Η Εύα δείχνει να είναι χαρούμενη με το γάμο της με τον Στάθη που πλησιάζει όλο και περισσότερο.Ο Γιάννης με τη σειρά του θα πάει και θα δώσει κουράγιο στον Δημήτρη για να καταφέρει και να δείξει δυνατός με την αρρώστια του, ενώ η Μαρία φαίνεται ότι ετοιμάζει την αναχώρηση του Φιλίππου. Παράλληλα ο Μιχάλης φαίνεται να είναι πολύ πληγωμένος όταν η Μαρία του αρνήθηκε να κάνουν ένα παιδί.Έτσι λοιπόν θα πλησιάσει τον Γιάννη και τότε τον βλέπουμε για πρώτη φορά να πηγαίνει να προσεγγίζει τον γιο του. Η Άννα δείχνει να είναι οι ξαφνιασμένη ύστερα από την έκπληξη που της έκανε ο Παύλος και είναι πολύ ενθουσιασμένη ύστερα από το ενδιαφέρον που έχει για αυτήν. Τα πράγματα όμως αλλάζουν και φαίνεται η Άννα να προσγειώνεται κάπως απότομα όταν τα γεγονότα αρχίζουν να ξετυλίγονται!

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 43 XWRIS ESENA EPISODIA
Μιχάλης τολμά και ρωτάει την Μαρία εάν είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί με τον Δημήτρη. Η Μαρία θα απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα του, αλλά θα αποφύγει να κάνει έρωτα μαζί του και τότε ο Μιχάλης δείχνει φοβισμένος ότι οι φόβοι που έχει δεν είναι καθόλου αβάσιμη.Ο Στάθης πηγαίνει στο Γιώργο και του λέει το γεγονός ότι η Άντρη δεν είναι κάτι που του ταιριάζει και ήταν μία λάθος κίνηση που ξανάμπλεξε μαζί της.Ο Παύλος θα πείσει την Άννα ότι του αρέσει πραγματικά και τότε την βλέπουμε να ξεκινάει να ονειρεύεται όμορφες στιγμές για τους δύο τους. Η Νάντια δείχνει προβληματισμένη όταν βλέπει την Χριστίνα να έχει μία πολύ μεγάλη οικειότητα παρέα με τον Πάνο χωρίς όμως τον Γιάννη. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ένταση στη σχέση που έχει μαζί με το Νάσο. Τον Νάσο φαίνεται να τον προβληματίζει περισσότερο η σχέση που έχει η Λήδα μαζί με τον Δημήτρη παρά η δικιά του σχέση.Ο Φίλιππος θα αναχωρήσει για την Αθήνα και η Λήδα με την σειρά της θα ξεκαθαρίσει στην Κάτια πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει μαζί με τον Δημήτρη. Θα συνεχίσει να τον διεκδικεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 44 XWRIS ESENA EPISODIA
Φαίνεται ότι το μέλλον που θα έχει ο Δημήτρης αρχίζει και γίνεται δυσοίωνο ενώ δείχνει μετανιωμένος που πήγε και έκανε έρωτα μαζί με τη Λήδα, αφού θα φοβάται μήπως έχει μείνει έγκυος.Ο Γιώργος μαζί με την Εύα δείχνουν να είναι ανακουφισμένοι και αυτό οφείλεται αφού θα μάθουν ότι ο Στάθης κατάφερε και συνήλθε. Έτσι λοιπόν για καλή τους τύχη φαίνεται ότι έχει μία αμνησία που θα διαρκέσει λίγο και αυτό είναι που τον εμποδίζει να καταφέρει και να θυμηθεί τι ήταν αυτό που συνέβη και έχει καταλήξει μέσα στο νοσοκομείο.Η Χριστίνα φαίνεται ότι θέλει να αποφύγει τον Γιάννη.Έτσι λοιπόν η Νάντια θα κατηγορεί την Χριστίνα ότι τον έκανε πέρα όταν κατάφερε να μάθει όλη την περιβόητη αλήθεια που αφορά τον πατέρα του.Η Εύα δείχνει να παραδέχεται στη Μαρία ότι έχει ερωτευθεί για καλά τον Γιώργο. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την σταματά από το να παντρευτεί τον Στάθη, αφού δεν θέλει με τίποτα να τον πληγώσει.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 45 XWRIS ESENA EPISODIA
H Μαρία είναι ταραγμένη όταν η Λήδα της αποκαλύπτει ότι ίσως να είναι έγκυος. Την ίδια στιγμή θα συναντήσουμε την Άννα να πηγαίνει και να βρίσκει την Εύα και να της ζητάει να πάει και να μάθει εάν η σχέση που έχει ο Παύλος μαζί με τη Νάγια είναι μία σχέση βιτρίνας.Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Κάτια να κάνει κάποιες ετοιμασίες για ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια που έχει Γιάννης. Η Λήδα θα πάει και θα πείσει την Μαρία να πάει στον Μιχάλη και να του ζητήσει να μην πάει στο πάρτι. Ο Μιχάλης θυμωμένος παίρνει την απόφαση να πάει και να βρει τον Γιάννη και να του μιλήσει και να του πει όλη την αλήθεια.

νέα επεισόδια Χωρίς Εσένα Επεισόδια 46-47-48-49-50
xwris-esena-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget