y

ROUA MAT EPEISODIA 41-42-43-44-45 Β' ΚΥΚΛΟΣ



ΡΟΥΑ ΜΑΤ 245-246-247-248-249 ROUA MAT EPEISODIA 41-42-43-44-45 Β' ΚΥΚΛΟΣ


Ρουά ματ 41 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 245
Η Ρεγγίνα λέει ότι η εκείνη δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δολοφονία του εικοσάχρονου νεαρού, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πείθει τον Δημήτρη που διατηρεί τις επιφυλάξεις του.Ο Μάξιμος λόγω της αδυναμίας που έχει στην Ρουμπίνη της κάνει μια αιχμή για τη μητέρα της, αλλά μετά το μετανιώνει και προσπαθεί να τα μαζέψει, ενώ η Ρουμπίνη παίρνει την απόφαση να στρέψει της έρευνες προς την μάνας της για να μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Μάξιμο.Στην Ηρώ πάει η Ευδοκία κι εκεί της εξηγεί γιατί έκανε αυτό που έκανε και παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην Ιωάννα για να την προσλάβει ξανά την Ευδοκία. Ο Ηρόδοτος πιστεύει στο ψέμα για τον δήθεν εραστή της Αλεξίας, ενώ η σχέση της Μαρίας και του Φίλιππου εξακολουθούν να μην έχουν καμία βελτίωση.

Ρουά ματ 42 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 246
Στο mail της Ρεγγίνα θα απαντήσει ο Πέτρος και θα πάει ο ίδιος να βρει ποιος είναι ο αποστολέας. Τότε κάνει μια τρομερή ανακάλυψη και αυτή είναι ότι η Ρεγγίνα έχει βρεθεί και άλλες φορές με τον δολοφονημένο Σταύρο.Μια απόφαση παίρνει ο Ηρόδοτος και αυτή είναι ότι θέλει να κατακτήσει την Αλεξία από το γιατρό και κάνει μεγάλες προσπάθειες που όμως θα είναι χωρίς αποτέλεσμα.Η Ιωάννα τελικά παίρνει την απόφαση ύστερα από τις πιέσεις του Μιχαήλ να μην ξαναπάρει στη δουλειά την Ευδοκία. Της δίνει σαν αποζημίωση μια επιταγή την οποία η Ευδοκία θα δεχτεί.Στον Ανδρέα θα στήσει μια παγίδα ο Μάξιμος και θα θα του πάρει το τάμπλετ του και θα το δώσει στον Φίλιππο και θα προσπαθήσει να το ανοίξει για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία τον Ανδρέα.Όμως ο Ανδρέας θα ανακαλύψει πολύ γρήγορα ότι το τάμπλετ του λείπει και τότε θα δώσει εντολή να πάνε στο σπίτι του Φίλιππο ώστε να το βρουν.

Ρουά ματ 43 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 247
Ο Μάξιμοs θα μάθει ότι η Ρουμπίνη είναι έγκυος και θα τα χάσει. Τότε τρέχει κατευθείαν στο σπίτι της για να ζητήσει εξηγήσεις. Την Αλεξία προσπαθεί να κατακτήσει ο Ηρόδοτος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο σπίτι του Φίλιππου μπαίνει ένας διαρρήκτης που θα του πάρει κάτι πολύ σημαντικό.Την Ευδοκία αφήνει υπόχρεη η Ιωάννα, αφού θα της κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πράξη.Ο Φίλιππος είναι εξοργισμένος και θα πάει κατευθείαν στο σπίτι του Ανδρέα με πολύ άγρια διάθεση.Όμως για κακή του τύχη η Μαρία θα πάρει το μέρος του Ανδρέα αυτή την φορά και θα τον αφήσει έκπληκτο.Η Ρουμπίνη από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο.

Ρουά ματ 44 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 248
H Ρουμπίνη θα έχει ένα τρομερό αυτοκινητικό δυστύχημα και θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι έχασε το παιδί του Μάξιμου. Η Μαρία ύστερα από το συναισθηματικό εκβιασμό που δέχεται από τη Νεφέλη θα διώξει το Φίλιππο και θα συγκατοικήσει με τον Ανδρέα.Στο Χρήστο θα δώσει λεφτά ο Πέτρος, ώστε να μη πει σε κανένα για την φωτογραφία της Ρεγγίνας με το δολοφονημένο αγόρι στην Αστυνομία.Ο Μιχαήλ με την Παυλίνα επιτέλους παντρεύονται.Όλα θα ήταν υπέροχα αν η Ιωάννα δεν ζητούσε από το Μιχαήλ να συγκρατήσει τον θυμό του και να προσλάβουν ξανά την Ευδοκία στο εργοστάσιο.Ο Μιχαήλ θα πει ναι και όλα θα ανατραπούν...

Ρουά ματ 45 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 249
Ο Μάξιμος μόλις μάθει ότι Ρουμπίνη γεννάει το δικό του παιδί τρέχει γρήγορα στο νοσοκομείο.Από τη Ρεγγίνα θα ζητήσει λεφτά ο Πέτρος, ώστε να πληρώσει αυτό που την εκβιάζει χωρίς όμως να της πεις ποιος είναι ο πραγματικός λόγος.Μετά από πάρα πολύ καιρό ο Μιχαήλ με την Ευδοκία θα μιλήσουν ξεκάθαρα για κάποια πράγματα.Μια ευκαιρία έχει ο Φίλιππος, ώστε να περάσει μια μέρα με τη μικρή Νεφέλη αλλά θα την χάσει και τότε θα ανεβεί στα μάτια της Μαρίας για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας.Ο Μίλτος θα πει στον Σάββα να πάρει την απόφαση, ώστε να φτιάξει ξανά τη σχέση του με την Ιωάννα.Ο πρώτος που θα δει τη Ρουμπίνη μετά τη γέννηση του παιδιού τους, θα είναι ο Μάξιμος και θα της πει ότι γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του.

roua-mat-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50
νέα επεισόδια Ρουά ματ 46-47-48-49-50 Β' Κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 250-251-252-253-254

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget