y

oi simathites 15-16-17 b kyklos



oi simathites 15-16-17 b-kyklos Οι Συμμαθητές Επεισόδια 15-16-17 Β' Κύκλος
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 15 Β' κύκλος oi simathites
Όλοι είναι μαζεμένοι στο μαιευτήριο για να γεννήσει η Βάλια, ενώ ο Ανδρέας και με την Ίρις είναι σε ένα μπαρ όπου πίνουν ένα ποτό και γνωρίζονται πιο καλά. Στον Αριστείδη λέει η Τατιάνα να της αποκαλύψει για ποιο λόγο χάλασε το γάμο του με την Τζένη και τον ρωτάει ακόμα αν είναι ερωτευμένος μαζί της. Με τον Ανδρέα είναι πάρα πολύ τσατισμένη η Κρίστη γιατί είχε εξαφανιστεί από τότε που μετακόμισε στο σπίτι της Μαριλένας και δουλεύει στην Κούλντογκ. Μια παράξενη συνάντηση στο μαιευτήριο θα έχει ο Άρης, ενώ η Ντίνα θα μάθει κάποια νέα από την εξαφάνιση του Ισίδωρου όπου και θα την σοκάρουν..

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 16 Β' κύκλος oi simathites
Την Ντίνα θα πάει να συναντήσει ο Παύλος κι η Τατιάνα τον προειδοποιεί να μην του ξεφύγει ότι εκείνοι γνώρισαν την μανικιουρίστα που του πήρε τα μυαλά και έφυγε μαζί της.Την κοπέλα που φίλησε ο Ανδρέας στο μπαρ την Ίρις καταλαβαίνει ότι είναι η νέα διευθύντρια του εμπορικού της εταιρείας και τότε σοκάρεται. Στο δωμάτιο της Βάλιας κάνει προσπάθειες να φτάσει ο Φρίντομ για να μπορέσει να μιλήσουν. Η Μαριλένα ανησυχεί πάρα πολύ ύστερα από ένα τηλεφώνημα που θα γίνει από την Αστυνομία

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 17 Β' κύκλος oi simathites
Η Μαριλένα είναι πάρα πολύ αναστατωμένη γιατί έχει μπλεχτεί ο Άρης στην υπόθεση της κλοπής στο μαιευτήριο.Μεγάλες προσπάθειες κάνει ο Ανδρέας, ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί στην εργασιακή πραγματικότητα της Κούλντογκ, ενώ θα τον βοηθήσει και πάρα πολύ η Ίρις. Η Βάλια ζητάει από την ασφάλεια του μαιευτήριο να μην την ενοχλήσει κανένας ούτε και ο Φρίντομ, οποίος κάνει τα πάντα για να φτάσει στο δωμάτιό της.Η Αστυνομία λέει στον Άρη να αποκαλύψει ποια είναι αυτή η κοπέλα από το βίντεο ασφαλείας, ενώ με το Μίλτο παίρνει την απόφαση να βγει η Μπέτυ. Ο Παύλος δεν μπορεί αλλά από τις τύψεις του και αποκαλύπτει στην Ντίνα ότι εκείνος και η Τατιάνα γνώρισαν στον Ισίδωρο την Νανά που του πήρε τα μυαλά και έφυγε μακριά.

oi-simathites-18-19-20 b-kyklos Οι Συμμαθητές Επεισόδια 18-19-20 Β' Κύκλος

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget