y

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015 Ελληνικες Σειρες



kathimerines ellinikes seires Καθημερινες Ελληνικες Σειρες
ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Σοκαρισμένος ο Μάριος φεύγει από το σπίτι χωρίς να δει την αντίδραση της Δάφνης στο φιλί του Αντρέα. Η Κάτια δηλώνει πως την έχει κουράσει η συμπεριφορά του Μάνου. Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα ότι η Ελσα είναι ερωτευμένη με τον Μάνο και φοβάται πως θα πληγωθεί όταν ανακαλύψει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με άλλη.
ΠΕΜΠΤΗ 19.11

Ρουά ματ
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ερωτική δραματική σειρά

Η Μαρία μαθαίνει τη φριχτή αλήθεια και καταρρακώνεται. Η Ρεγγίνα αποκαλύπτει στον Ανδρέα πως ο τραυματισμός που της προκάλεσε έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ' όσο νόμιζε. Με τον καιρό ο Σάββας με τον Μίλτο αρχίζουν να προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στη συμβίωση και αποφασίζουν να κάνουν δημόσια εμφάνιση μαζί, μπροστά στην Ιωάννα. Παράλληλα, η Ηρώ αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη στο σήριαλ που παίζει ο Πέτρος και φέρνει τα πάνω κάτω. Εκεί, η Αλέξια κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση αφού αυτοσχεδιάζει έναν αξιοζήλευτο μονόλογο.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Σοφία κι ο Στέφανος πιέζουν τη Μαρίνα να πάρει μια απόφαση για την πορεία του γάμου και της ζωής της. Η συμπεριφορά τους όμως θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση. Ο Ορφέας, από την άλλη, αισθάνεται πως μέσα του κρύβεται ένα κομμάτι του παλιού του εαυτού και πιέζει τη Μαρίνα να ξαναβρεθούν ώστε να μάθει όλη την αλήθεια. Δεν γνωρίζουν όμως πως ο Στέφανος έχει βάλει ανθρώπους του να τους παρακολουθούν. Η Σαζέμ εξακολουθεί να αγνοείται ενώ η Νεφέλη θα βρει ένα παλιό γράμμα του Κωνσταντίνου προς τον Πάρη με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που είχε μέχρι στιγμής στον σύζυγό της.

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Ημέρα χαράς για τους Χαμπαίους αφού η Χαρούλα ετοιμάζει ρομαντική επέτειο γάμου, όμως αντί για δώρο παίρνει λαχτάρα. Ο Βαγγέλης εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη και η οικογένεια αναστατώνεται. Oσο οι θεωρίες για την εξαφάνιση δίνουν και παίρνουν, η Χαρούλα παλινδρομεί ανάμεσα στην αγωνία και στον θυμό, η Λυδία το παίζει ντέτεκτιβ και η Μπέλα προσπαθεί να ξανακερδίσει έναν παλιό της έρωτα με τις οδηγίες της Σάντρας! Ενα «ύποπτο» resort, πέντε χαμένα πουκάμισα και ενα post it που έγινε σουβέρ είναι όλα κομμάτια του παζλ.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Ο Μετίν είναι θυμωμένος που η Μυρτώ του έχει αποκρύψει ότι ακόμα χρηματοδοτεί τον Μάρκο. Εκείνη δικαιολογείται λέγοντάς του ότι με τα χρήματα που στέλνει επιβιώνει ολόκληρη φυλή ιθαγενών. Η Ολγα συνειδητοποιεί ότι της αρέσει ο Τζεμ και ακόμα χειρότερο ότι του αρέσει και κείνη. Από ενοχές προσπαθεί να αποφύγει την Ελλη που της γίνεται στενός κορσές. Η Ντιλέκ πλέον βλέπει με άλλο μάτι τον Τεό. Ο ενοχλητικός φίλος του αδερφού της έχει και ευαίσθητη πλευρά. Εκείνος είναι ευτυχισμένος δίπλα της αλλά δεν τολμάει να εξομολογηθεί τον έρωτά του. Η Ελλη αποφασίζει να καλέσει την Ολγα σε τραπέζι στο σπίτι σε μια προσπάθεια να συσφίγξει τη σχέση μαζί της. Η οικογένεια γίνεται μπάχαλο στο τραπέζι και η Ελλη ρεζίλι στην καινούργια της φίλη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget