y

XORIS ESENA EPISODIA 25-26-27-28-29-30


​Χωρίς Εσένα δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 25-26-27-28-29-30 epeisodia xwris esena


Χωρίς Εσένα επεισόδιο 25 xwris esena
H Μαρία έχει μια ιδέα, ώστε να βγουν την Κυριακή οι τέσσερις σαν οικογένεια και αυτό το γεγονός φαίνεται ότι θα είναι και η ανατροπή στα σχέδια που είχε η Λήδα όπου και αυτοί με τη μεριά της φαίνεται να πιέζει τον Δημήτρη να πάνε και να μείνουν μαζί.Η απόφαση όμως που έχει πάρει στο να βρίσκεται κοντά στον Δημήτρη φαίνεται ότι θα της δημιουργήσει άλλα προβλήματα μαζί με τον Μιχάλη, όπου και θα αντιδράσει και θα της ζητήσει να διαλέξει ποιόν θέλει να είναι δίπλα της.Παράλληλα η Εύα δείχνει να νιώθει παράξενα που μοιράζεται ανάμεσα στον πατέρα αλλά και στον γιο.Την ίδια ώρα, βλέπουμε την Νάντια να αναρρώνει από το τραύμα που έχει και αυτό το γεγονός φαίνεται ότι θα την φέρει πιο κοντά μαζί με τον Νάσο που βρίσκεται δίπλα της και την φροντίζει. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε την Άννα να πηγαίνει και να διεκδικεί να επιστρέψει ο Μιχάλης. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι για να φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να χρησιμοποιήσει ότι όπλο έχει στα χέρια της για να καταφέρει αυτό που θέλει.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 26 xwris esena
H Εύα μαζί με τον Γιώργο να πηγαίνουν και να βγαίνουν μαζί με την Αριάδνη και τον Μάρκο για φαγητό.Τα πράγματα όμως στο εστιατόριο φαίνεται ότι θα ανατραπούν, αφού θα εμφανιστεί ο Στάθης και τότε η Εύα παίρνει την απόφαση να εξαφανιστεί.Παράλληλα ο Στάθης κάθεται και σκέφτεται από που έχει ξαναδεί τον Μάρκο.Η Άννα θα πάει στο Μιχάλη και θα του προτείνει να τα ξαναβρούν και θα ισχυριστεί ότι η Μαρία δεν τον αγαπάει.Ο Στάθης θα ακούσει μια συνομιλία που έχει ο Δημήτρης μαζί με την Λήδα και τότε μαθαίνει για τη σχέση τους.Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Γιάννης εντελώς τυχαία θα βρει την διαθήκη που έχει φτιάξει ο Δημήτρης και τότε θα αναστατωθεί.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 27 xwris esena
O Στάθης μαθαίνει ότι η Λήδα βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη και τότε θα νιώσει προδομένος.Η Μαρία θα εκμυστηρευθεί στην Εύα το γεγονός ότι βρήκε κάποιο σκουλαρίκι στο κρεβάτι του Μιχάλη. Ο Μιχάλης μαζί με την Άννα θα έχουν έναν μεγάλο καβγά που θα την κατηγορήσει ότι επίτηδες πήγε και άφησε το σκουλαρίκι της στο δωμάτιο του.Εκείνη θα το αρνηθεί αυτό το γεγονός αλλά παράλληλα βλέπουμε ότι συνεχίζει και σχεδιάζει κάποια καινούργια ίντριγκα.Παράλληλα βλέπουμε και τον Δημήτρη να παθαίνει μία πολύ μεγάλη κρίση μπροστά στον Γιάννη, γεγονός που θα τον τρομάξει και για πρώτη φορά φαίνεται ότι έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια και την αρρώστια που έχει ο πατέρας του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 28 xwris esena
O Νάσος θα πάει και θα προτείνει στην Νάντια να τον συνοδεύσει στην Αγγλία. Η Μαρία θα πάει και θα πει στην Εύα ότι πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την όλη την κατάσταση με την παράλληλη σχέση γιατί από ότι φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν.Ο Γιάννης φαίνεται ότι θα αντιδράσει έντονα όταν θα μάθει το γεγονός ότι ο Δημήτρης ήταν άρρωστος και του το έκρυβαν. Η Μαρία θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να του εξηγήσει την κατάσταση αλλά εκείνος θα της ζητήσει να γυρίσει στον πατέρα του. Η Μαρία φέρεται ότι κατάλαβε πλέον ότι το δαχτυλίδι ήταν της Άννας και θα έχει ένα μεγάλο καβγά μαζί με τον Μιχάλη!

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 29 xwris esena
Η Εύα ζητάει από τον Γιώργο να μην ανακοινώσει την σχέση που έχουν μέχρι τη στιγμή που θα βγάλει το διαζύγιο του! Παράλληλα βλέπουμε τον Μιχάλη να πηγαίνει στη Μαρία και να της ζητάει να κάνουν ένα ταξίδι οι δυο τους, αλλά δυστυχώς προς μεγάλη έκπληξη του εκείνη θα του αρνηθεί αυτό το ταξίδι, αφού θα σκεφθεί τον Δημήτρη.Η Άννα θα κάνει κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες, ώστε να βρει στο τηλέφωνο τον Μιχάλη αλλά αυτός θα της το κλείσει κατάμουτρα. Ο Στάθης θα πάει και θα βάλει ένα δημοσιογράφο, ώστε να βρει πληροφορίες για τον Μάρκο και θα καταφέρει να μάθει ένα μυστικό που ήταν καλά κρυμμένο .

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 30 xwris esena
Το ατύχημα που συνέβη με τον Φίλιππο και τον Δημήτρη φαίνεται ότι θα προκαλέσει μεγάλη αναστατώσει την Μαρία που θα πάει στο νοσοκομείο μαζί με τον Μιχάλη.Όταν θα την αντικρίσει ο Γιάννης φαίνεται ότι θα αντιδράσει απρόβλεπτα, ενώ η Λήδα από τη μεριά της έχει καταλάβει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια που συνέβη το ατύχημα, ενώ δεν ήταν αυτά που παρουσίαζε ο Δημήτρης.Ο Στάθης θα είναι αναστατωμένος όταν θα ανακαλύψει το πραγματικό παρελθόν που έχει ο Μάρκος.Τότε τον βλέπουμε να πιέζει τον γιο του, ώστε να επέμβουν και να απομακρύνουν την Αριάδνη.

νέα επεισόδια Χωρίς Εσένα 31-32-33-34-35
xwris esena 25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget