y

9 MHNES EPISODES 25-24-23--22-21


​9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25 mines epeisodia 9 mhnes

9 μήνες 21 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Ο Μάνος έρχεται πολύ κοντά με τη Μαρίνα αφού έχουν μια στενή συνεργασία. Τη βοήθεια της Μαρίνας ζητάει ο Μάνος για να μπορέσει να βρει ένα σπίτι κι εκείνη του λέει ότι θα τον βοηθήσει.Ο ένας νιώθει μεγάλη έλξη για τον άλλον και αυτό δεν μπορεί να το νικήσει τίποτα. Η Άντρη λέει στον Κυριάκο να προσέχει γιατί η κόρη του έχει ερωτευτεί το Μάνο, ο Ανδρέας θα γίνει ο νέος διοικητής στο σώμα. Ο Μάριος ζηλεύει πάρα πολύ που θα έρθει ο Γεωργόπουλος. Στον Μάνο πάει ο Χρήστος και του λέει να μην ξεχνάει το στόχο του και να αποκαλύψει στην Έλσα ποιος πραγματικά είναι. Η Άννα πάει στην Αμαλία και της λέει ότι αμφιβάλλει για το αν το μωρό είναι του Άλκη. Ο Άλκης τσαντίζεται πάρα πολύ με αυτό που κάνει η μητέρα του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί κρυφά με την Κρίστη και εκείνη νιώθει τρελά ευτυχισμένη.

9 μήνες 22 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Στον Ανδρέα πάει και δίνει εξηγήσεις η Δάφνη για το Νικ ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού γιατί κάποιος πήγε στο νοσοκομείο και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν δε σταμάταγε την έρευνα. Ο Άλκης ετοιμάζεται για το γάμο και ζητάει να τον βοηθήσει ο καλύτερος του φίλος ο Γρηγόρης και να γίνει κουμπάρος του. Η Κρίστη έχει πάει παρέα με την Έλσα να διαλέξουν φορέματα και τότε η Ελσα ζητάει από την Κρίστη να καλέσουν το Μάνο στο γάμο.Από την Μαρίνα ζητάει ο Μάνος να πάνε παρέα στα μαγαζιά για να μπορέσει να διαλέξει τα ρούχα της φωτογράφισης. Στον Πέτρο πάει ο Ανδρέας και του λέει ότι ενδιαφέρεται για τη Δάφνη και εκείνος τους ζητάει να μείνει μακριά της. Η Δάφνη πρέπει να φιλοξενήσει τον Νικ για να μπορέσει να τον προστατέψει. Τελικά η Μαρίνα βρήκε σπίτι για τον Μάνο και θα το διακοσμήσει με το δικό της γούστο.Ο πατέρας του Άλκη βρίσκει τον Γρηγόρη και τον εκβιάζει να του πει πότε θα γίνει ο γάμος του γιου του με την Κρίστη. Μεγάλο κίνδυνο θα βρεθεί η Δάφνη κατά τη διάρκεια μιας τρομερής επιχείρησης και ο Ανδρέας θα την σώσει και εκείνη την στιγμή θα της δώσει ένα φιλί ...

9 μήνες 23 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Η Μαρίνα παίρνει τελικά την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα που νιώθει για τον Μάνο και αυτό θα τον φέρει αντιμέτωπο με το άγνωστο πρόσωπο της αδερφής της.Στην Μάρθα θα πάει ο Μάνος και θα την πει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που πήγε στην Κύπρο και η Μάρθα θα σοκαριστεί αλλά θα πάρει την απόφαση να τον βοηθήσει.Η Δάφνη ύστερα από το παθιασμένο φιλί που είχε με τον Ανδρέα έχει ενοχές. Για να μπορέσει να δώσει ένα τέλος σε αυτό παίρνει την απόφαση να τον καλέσει σε ένα δείπνο και να του δείξει ότι δεν είναι διαθέσιμη.Ανάμεσα στο Πέτρο και την Εύα θα ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς και η Εύα θα τους θυμίσει το σκοτεινό παρελθόν που είχε και δεν μπορούν να ξεφύγουν απ' αυτό.Για τον γάμο της Κρίστης με τον Άλκη όλα είναι έτοιμα αλλά κανένας δεν έχει σκεφτεί τους γονείς του Άλκη που έχουνε σκεφτεί ένα απίστευτο σατανικό σχέδιο για να διαλύσουν το γάμο.

9 μήνες 24 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Ο Μάριος έχει τσαντιστεί γιατί έμαθε για την πρόσκληση για φαγητό που έκανε η Δάφνη στον Ανδρέα και του λέει η Δάφνη ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η Κρίστη πάει σε γιατρό και της λέει να ξεκουράζεται γιατί η εγκυμοσύνη της είναι δύσκολη.Στην Μαρίνα προτείνει ο Κυριακός να φύγουν για ένα διήμερο αλλά εκείνη δεν θέλει και σαν δικαιολογία λέει για την δουλειά της.Ο Άλκης λέει στην Κρίστη μήπως θέλει να αναβάλουν το γάμο αλλά εκείνη αρνείται. Μεγάλη ανησυχία έχει η Εύα γιατί ο Ανδρέας μπήκε στη ζωή της Δάφνης.Στην Άννα στέλνει η Αμαλία ένα χρηματικό ποσό για να μπορέσει να τους αποπροσανατολίσει. Ο Ανδρέας παρέα με τη Δάφνη προσπαθούν να βρουν ένα στοιχείο σχετικά με την υπόθεση της τοκογλυφίας, αλλά δεν οδηγούνται πουθενά.Η Κρίστη κάνει μεγάλες προσπάθειες να ηρεμήσει την Έλσα σε σχέση με το Μάνο αλλά η Έλσα ονειρεύεται την στιγμή που θα γίνουν ζευγάρι. Στη Μαρίνα ένα κόσμημα χαρίζει ο Μάνος για να μπορέσει να την ευχαριστήσει για όλα αυτά που έκανε και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους δυναμιτίζεται.

9 μήνες 25 επεισόδιο 9 mines epeisodia
Η Έλσα στο σπίτι του Μάνου νιώθει ενθουσιασμένη αλλά ο Μάνος νιώθει πολύ άβολα. Ένας άντρας που είναι θύμα κυκλώματος τοκογλυφίας πάει στη Δάφνη και της λέει ότι ο δικηγόρος του είναι ο Πέτρος.Ο πατέρας του Άλκη κάνει τα πάντα για να μπορέσει να εμποδίσει το γάμο του γιου του, χωρίς να το καταλάβουν ενώ η Αμαλία ανησυχεί πολύ.Η Έλσα λέει στον Μάνο να πάει και εκείνος στο γάμο της Κρίστη, εκείνος όμως δεν θέλει αλλά στο τέλος δέχεται. Η Δάφνη είναι παρά πολύ προβληματισμένη και λέει στον Ανδρέα, γιατί δεν της είπε ότι μίλησε με τον πατέρα της για την υπόθεση της τοκογλυφίας.Εκείνος είναι πολύ τσατισμένος και της μιλάει με πολύ αυστηρό τρόπο. Ο Γρηγόρης είναι πολύ ανήσυχος για τον βιαστικό Γάμο του Άλκη με την Κρίστη και του το λέει.Η Κάτια πάει άξαφνα στην Κύπρο και ζητάει από το Μάνο να την φιλοξενήσει!Ο Ανδρέας στο τραπέζι που κάνει η Δάφνη μονοπωλείται το ενδιαφέρον όλης της παρέας ,αλλά έχει να αντιμετωπίσει τη δυσπιστία του Μάριου ...

9-mines-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30 
τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 26,27,28,29,30

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget