y

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 1-2-3-4-5-6-7


​Χωρίς Εσένα επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5-6-7 XWRIS ESENA EPEISODIA
Χωρίς Εσένα επεισόδιο 1
 Με τον Δημήτρη που είναι γιατρός πνευμονολόγος είναι παντρεμένη η Μαρία και έχουμε δύο γιους τον Γιάννη και τον Φίλιππο. Η ζωή της κυλά ομαλά, αλλά θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανατροπή καθώς ο Μιχάλης που είναι ο παιδικός της έρωτας της, θα βρεθεί στην ζωή της και θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μαρία παίρνει την απόφαση να χωρίσει τον Δημήτρη και να μπορέσει να ζήσει με τον πρώτο της έρωτα. Το ίδιο της υπόσχεται ότι θα κάνει και ο Μιχάλης θα χωρίσει την γυναίκα του για να είναι μαζί ξανά. Το πάθος που έχουν ανάμεσά τους οι δυο τους θα το δώσει την δύναμη, να προχωρήσουν και να πουν όλη την αλήθεια. Όλα θα ανατραπούν καθώς ο Δημήτρης θα μάθει ότι είναι άρρωστος και ότι έχει τρεις μήνες ζωή. Πάντως η Μαρία δεν γνωρίζει τίποτα και πηγαίνει να του ζητήσει διαζύγιο...

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 2
Στο σπίτι θα έρθει άξαφνα η μητέρα του Δημήτρη η Κάτια και δεν θα αφήσει την Μαρία, να πάει να πει τελικά στον Δημήτρη ότι θέλει διαζύγιο. Ο Δημήτρης θα κρύψει τον πόνο και θα προσπαθήσει να χαρεί την ζωή του που είναι περιορισμένη πλέον. Ο Μιχάλης θα πει στην Άννα ότι θα φύγει κι έτσι αυτή θα αντιδράσει ακραία και με αυτήν η αντίδρασή της θα την στείλει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον κρατήσει κοντά της. Ο Μιχάλης τώρα είναι ανάμεσα στη Μαρία που είναι τρελά ερωτευμένος αλλά και στην Άννα που έχει την υποχρέωση να σταθεί δίπλα της. Η Μαρία τελικά θα ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα της χωρίς να ξέρει την κατάστασή του. Ο Στάθης που είναι αδελφικός φίλος του Δημήτρη ετοιμάζεται να παντρευτεί την Λήδα που είναι συνάδελφος στο νοσοκομείο του Δημήτρη και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 3
Ο Δημήτρης είναι τρομερά συντετριμμένος από την αποκάλυψη της Μαρίας ότι υπάρχει στη ζωή της άλλος άνδρας και έτσι δεν μπορεί να της πει την αλήθεια για την υγεία του. Ο Μιχάλης νιώθει πάρα πολλές τύψεις για τη γυναίκα του η Άννα, που πήγε να αυτοκτονήσει για χάρη του και έτσι διστάζει να την αφήσει. Η Νάντια θα συναντήσει στο νοσοκομείο τυχαία τον Γιάννη και θα καταλάβει την ερωτική έλξη που έχουν μεταξύ τους τα δύο παιδιά. Τα παιδιά όμως αγνοούν την αιτία που οι οικογένειές τους έχουν φτάσει τόσο κοντά στο χωρισμό. Έχει φτάσει η στιγμή που τελικά ο Δημήτρης και η Μαρία πρέπει να ανακοινώσουν σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους, αλλά θα επιβεβαιωθεί ότι πάρα πολλές αλήθειες ακόμα δεν έχουν ειπωθεί...

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 4
Τον Στάθη για να βοηθήσει η Λήδα παίρνει την απόφαση να πάει εκείνοι να βρει τον γιο του ώστε να μπορέσει να μεσολαβήσει η ίδια και να αποκαταστήσει την σχέση πατέρα και γιου. Μόλις συναντήσει τον γιο του τον Γιώργο, η πρώτη της επαφή δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Από την Άννα προσπαθεί ο Μιχάλης να απαλλαχτεί γιατί τον κρατάει με τα ανισόρροπο ψυχικό της κόσμο, ώστε να της υποσχεθεί ότι θα είναι μαζί για πάντα. Ο Δημήτρης με την Μαρία τελικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους, την απόφασή τους να χωρίσουν όμως αντιδρούν άσχημα ιδιαίτερα ο Γιάννης. Η φίλη της Μαρίας η Εύα προσπαθεί να βρει δουλειά αλλά μάταια και έτσι θα προβάλει την γυναικεία της γοητεία. Στο εξοχικό θα κάνει μια ξαφνική επίσκεψη η Κάτια και θα δει την Μαρία να φιλιέται με το Μιχάλη.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 5
Πιο κοντά έρχεται ο Γιάννης ο γιος της Μαρίας και η Νάντια που είναι η θετή κόρη του Μιχάλη χωρίς να ξέρουν για τις σχέσεις που έχουν οι δικοί τους. Η Λήδα κάνεις προσπάθειες να έρθει πιο κοντά με το γιο του συζύγου που πρόκειται να παντρευτεί και να τους φέρει πιο κοντά με τον πατέρα του. Ο Γιώργος όμως δεν έχει την διάθεση και την όρεξη να συγχωρήσει τις αδυναμίες που έχει ο Στάθης και το κακό που έκανε στη μητέρα του.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη να παθαίνει έναν παροξυσμό και η αιτία θα είναι η αρρώστια που έχει και τότε αυτό θα γίνει η αφορμή, ώστε να μάθει ο γιος του ο Γιάννης ποια ήταν η πραγματική αλήθεια του χωρισμού τους που είναι η μητέρα του. Τότε βλέπουμε τον Γιάννη να έχει έναν πολύ άσχημο καβγά μαζί της. Παρακάτω θα δούμε και την Άννα να έχει τα σημάδια της εγκυμοσύνης γεγονός που δείχνει να τη χαροποιεί, αφού έτσι θα μπορέσει να κρατήσει κοντά της τον Μιχάλη. Παράλληλα βλέπουμε την κόρη της την Νάντια να βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στο δεσμό της δηλαδή τον Νάσο, όπου και είναι δίπλα στον Δημήτρη ως βοηθός του και το δεύτερο δίλημμα της είναι ο Γιάννης που όσο πηγαίνει φαίνεται να την πλησιάζει όλο και περισσότερο και δείχνει να ερωτεύεται μέρα με τη μέρα. Παράλληλα βλέπουμε την Εύα που είναι η φίλη της Μαρίας να γνωρίζει τον Γιώργο που είναι ο γιος του Στάθη και φαίνεται να έλκεται ερωτικά από αυτόν.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7
Ο Νάσος δείχνει να καταφέρνει και να βρίσκει την ασθένεια που έχει ο Δημήτρης και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να τον βοηθήσει. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Στάθης θα μάθει την αλήθεια και τότε θα πάει και θα δώσει τις συμβουλές του στη Μαρία να κάνει πίσω και να μην χωρίσει. Παράλληλα ο Μιχάλης δείχνει να είναι και αυτός πιεσμένος από τις δική του κατάσταση και τότε θα πάει να κάμει ακόμα μία προσπάθεια, ώστε να καταφέρει να μιλήσει μαζί με την Άννα και τότε την βλέπουμε να του ανακοινώνει το νέο ότι ίσως να περιμένει παιδί. Τότε τα πράγματα φαίνεται ότι αρχίζουν να μπερδεύονται ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα. Τότε βλέπουμε και τον Γιάννη να θέλει να μιλήσει μαζί με τη μητέρα του και σπεύδει να πάει στο εξοχικό. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι εκείνη θα συναντηθεί κρυφά από όλους μαζί με τον Μιχάλη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget