y

BROUSKO 382-383-384-385 Μπρούσκο


​Mprousko epeisodia 382-383-384-385 Μπρούσκο επεισόδια

Μπρούσκο Επεισόδιο 382 Τρίτη 23/6/2015 Mprousko epeisodia
O Αχιλλέας βρίσκεται σε πάρα πολύ μεγάλη φόρτιση και ο λόγος είναι γιατί βλέπει την Μάρθα ότι
είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τότε παίρνει την τρομερά δύσκολη απόφαση, να δώσει πίσω το μωρό αλλά δεν έχει υπολογίσει το θυμό της Μελίνα όπου θα συγκρουστούν πάρα πολύ άσχημα. Ο Σήφης μαζί με την Όλγα θα αναπτύξουν μια πολύ ισχυρή σχέση όπου θα παρεξηγηθεί από πολλούς.Ο Διαμαντής εκβιάζει συναισθηματικά πάρα πολύ την Αναστασία αλλά αυτό προς όφελος του είναι θετικό. Η Κωνσταντίνα παρέα με τον Μανωλιό θα στήσουν μια σκευωρία ενάντια του Κίκη, ώστε να μην μπορέσει να ανοίξει το γραφείο τελετών δίπλα από το καφενείο της Κωνσταντίνας.Η Δάφνη παρ όλο που έχει χωρίσει με το Μάρκο έχει ίδια ηρεμία που θα κάνει τους πάντες να ανησυχούν. Ο Σήφης είναι συγκινημένος γιατί η Στεφανία θα πάει πλέον να ζήσει με τη μαμά της, την Αγγελική και τον νέο της σύζυγο τον Ανδρέα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 383 Τετάρτη 24/6/2015 Mprousko epeisodia
Την θλίψη του ο Σήφης προσπαθεί να διαχειριστεί αφού η κόρη του θα φύγει και θα πάει να μείνει με την Αγγελική και τον Ανδρέα.Πίσω τους αφήνουν τα προβλήματα ο Αχιλλέας με την Μελίνα σε σχέση με την μητέρα του μωρού και κάνουν ετοιμασίες για να φύγουν για Χανιά και να παραστούν στον γάμο του Μηνά και της Βασιλικής.Η Δάφνη κάνει ότι μπορεί για να είναι ψύχραιμη από τον χωρισμό της με τον Μάρκο και με καταχθόνιο τρόπο τους καθοδηγεί όλους ώστε να διαδώσει σε όλους τι έγινε με τον Μάρκο και την Λουκία.Εξώδικο στέλνουν οι Ματθαίοι στον Πάτροκλο να τους δώσει πίσω τα χρήματά τους και ο Πάτροκλος τρομάζει, ενώ Νεκτάριος τσαντίζεται χωρίς να μπορέσει να μεταπείσει τα αδέρφια του.Μια τρομερή αποκάλυψη κάνει ο Μανωλιός στον Παύλο και αυτή είναι ότι στα Χανιά βρίσκεται μια γυναίκα από το παρελθόν του και εκείνος ταράζεται.Ένα συγκλονιστικό γενονός θα γίνει και αυτό είναι ένα συγκλονιστικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου θα ανατρέψει τις ζωές όλων...

Μπρούσκο Επεισόδιο 384 Πέμπτη 25/6/2015 Mprousko epeisodia
Η Μελίνα ευχαριστιέται τις ανέμελες στιγμές που περνάει στα Χανιά παρέα με τον Αχιλλέα αλλά και το μωρό της. Ακόμα η Μελίνα βοηθάει την αγαπημένη της Βασιλική στις προετοιμασίες για το γάμο της χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Σήφης περνάει τις πιο δύσκολες και επώδυνες ώρες της ζωής του.Αφού η Αναστασία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να πείσει τον αγαπημένο της Ματθαίο να μην είναι τόσο αυστηρός με το θείο της τον Διαμαντη ως προς την οικονομική οφειλή του Πάτροκλου χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.Ο Διαμαντής όμως ακόμα και μέσα από τη φυλακή μπορεί και κινεί τα νήματα. Με την πρόταση που θα της κάνει ο Κίκη της Κωνσταντίνας θα πάθει σοκ ενώ ο Μανωλιός έχει πάει στον Παύλο ώστε να του πει τι κάνει αυτή η γυναίκα που έχει πάει στα Χανιά και ήταν ο μεγάλος έρωτας του Παύλου η Χρυσάνθη. Η Λουκία είναι υπερβολικά θυμωμένη με τον Σήφη και έτσι πάει στη στο σπίτι του ενώ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να την αποτρέψει ο Τζόνι. Μια τρομερή ανακάλυψη κάνει η Μελίνα και ξαφνικά αναγνωρίζει τον Πάτροκλο ως ένας από τους δύο απαγωγείς της.

Μπρούσκο Επεισόδιο 385 Παρασκευή 26/6/2015 Mprousko epeisodia
Ο Σήφης βλέπει την Λουκία έξω από το σπίτι και ζητάει να μάθει τι θα λένε κι ενώ ο Τζόνι προσπαθεί να δικαιολογηθεί.Ύστερα από τις σκέψεις που είχε η Μελίνα ότι στην απαγωγή της συμμετείχε και ο Πάτροκλος ο Αχιλλέας παίρνει την απόφαση να πάει στη φυλακή ώστε να δει τον Διαμαντή και να τον αντιμετωπίσει αλλά ο Διαμαντής τον απειλεί φρικτά. Η Άννα είναι χαρούμενη και θα έχει μια μεγάλη έκπληξη να κάνει στον Πάτροκλο που θα τον κάνει χαρούμενο. Οι εξελίξεις μέσα στην σειρά συνεχίζουν να μας καθηλώνουν αφού ο Διαμαντής θα μείνει ακόμα για πολύ καιρό στη φυλακή και αυτό θα τον αναγκάσει να πάρει μια πάρα πολύ τραγική απόφαση. Την Κωνσταντίνα πείθει η Δάφνη να συναντήσει κρυφά τον Κίκη στο ξενοδοχείο αλλά για κακή της τύχη εκείνος θα πέσει αναίσθητος και η Κωνσταντίνα θα τρομοκρατηθεί!Η Όλγα δέχεται μια πρόσκληση από τον Σήφη ώστε να τον συνοδεύσει στο γάμο του Μηνά και της Βασιλικής. Ο Ματθαίος με την αγαπημένη του την Αναστασία θα κάνουν και εκείνη την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο γάμο. Και ενώ όλοι είναι στην Εκκλησία και περιμένουν τη νύφη να έρθει ο γαμπρός έχει εξαφανιστεί.

mprousko epomena epeisodia 386-387-388-389-390

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget