y

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ του παΤΕΡΑ Stanislav Bakardjiev της μικρης Αννυ

Το όνομα του δολοφόνου φονιά παΤΕΡΑ είναι Stanislav Bakardjiev!Σύμφωνα με την ομολογία του, το παιδί ήταν άρρωστο. Ξύπνησε ένα πρωί
και την είδε νεκρή. Έκατσε και σκέφτηκε τι να κάνει και πώς να απαλλαγεί από το πτώμα της μικρής. Έπρεπε να κάτσει να ηρεμήσει και να συμμαζέψει τη σκέψη του όπως λένε οι πηγές του ρεπορτάζ για να βρεθεί λύση για το τι θα κάνει με τη σωρό. Έτσι Μεγάλη Παρασκευή πήρε την απόφαση να κόψει σε κομμάτια το άψυχο κορμάκι της 4χρονης μικρούλας, να το βράσει μαζί με ρύζι, καρότα , μπαχαρικά και διάφορα άλλα λαχανικά για να μην μυρίσει και μην καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για ανθρώπινο σώμα. Στη συνέχεια αφαίρεσε τα κόκαλα της μικρής και τα πολτοποίησε. Πολτοποίηση επίσης και τα δοντάκια της μικρής για να μην βρεθεί κάτι. Καθώς -σχεδόν- πολτοποίησε και το κεφαλάκι της μικρής Άννυς. Έβαλε τα μαγειρεμένα κομμάτια του κορμιού της Άννυς σε αλουμινόχαρτο και τα άφησε σε διάφορα σημεία της Αθήνας , δίπλα σε κάδους, εκεί συνήθως που τρώνε τα αδέσποτα….. και την τάισε στα σκυλιά ! Μόλις ολοκλήρωσε τη φρικιαστική του πράξη και το μαγείρεμα των κομματιών της μικρής Άννυς πέταξε όλα τα κατσαρολικά στα σκουπίδια , το μαχαίρι που την τεμάχισε, τα πέταξε όλα. Ήθελε επίσης να αλλάξει τις σωληνώσεις του σπιτιού για να μην υπάρξουν στοιχεία.

Ανατριχιαστική η λεπτομέρεια ότι είχε βάλει πετσέτες σε όλα τα παράθυρα του σπιτιού την ώρα που την έβραζε για να μην μυρίσει ότι κάτι ψήνει όλες εκείνες τις μέρες. Ασφάλισε τα παράθυρα να μην βγαίνουν υδρατμοί και μυρωδιές προς τα έξω!

Λίγες μέρες μετά… πιο συγκεκριμένα δέκα μέρες μετά από τις φρικιαστικές του πράξεις πούλησε σε έναν Ρουμάνο παιχνίδια , μια κούνια και το καρότσι της μικρής Άννυς για 55 ευρω!

Το κίνητρο δεν το είπε ποτέ. Ισχυρίστηκε ότι το παιδί ήταν άρρωστο και ότι δεν το σκότωσε εκείνος αλλά το βρήκε νεκρό. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το ρεπορτάζ είναι διαφορετική η αντιμετώπιση και η ποινή σε μια περιύβριση νεκρού και αλλιώς η ποινή σε μια δολοφονία.

Βρέθηκε αίμα σε ένα σωρό σημεία μέσα στο σπίτι. Σε απίστευτα σημεία όπου δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει. Αυτό λογικά προέκυψε από τις ώρες που την τεμάχιζε….

Ομολόγησε την πράξη του ότι την τεμάχισε και την έβρασε αλλά όχι ότι την σκότωσε. Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τις προηγούμενες μέρες , πριν δολοφονήσει το παιδί το κακοποιούσε άσχημα. Δεν το κακοποίησε σεξουαλικά αλλά έκανε ένα σωρό άλλα βασανιστήρια στην μικρή. Την βουτούσε στο παγωμένο νερό, με αποτέλεσμα ίσως η Άννυ να κρύωσε από τα παγωμένα μπάνια. Η μικρή τσίριζε και έκλαιγε γιατί το νερό δεν το άντεχε το 4χρονο κορμάκι της. Οι γείτονες δεν άκουγαν; Να ειδοποιήσουν την πρόνοια κάποιον τέλος πάντων;

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ είπαν ότι την χτυπούσε συστηματικά και το μωρό έκλαιγε και ούρλιαζε. Ούτε αυτά τα άκουγαν οι γείτονες;

Έτσι πιθανολογείται ότι υπήρξε ενέργεια του πατέρα για να επέλθει ο θάνατος της μικρής. Η μικρή δολοφονήθηκε στις 8-9 Απριλίου.

Το όνομα του δολοφόνου φονιά παΤΕΡΑ είναι Στανισλαβ Μπαγκατζιεμ.
ΠΗΓΗ makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget