y

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ AEK-OLYMPIAKOS

melissanidis aek-olympiakos Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με διακύβευμα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ήταν εκ προοιμίου ένα
πολύ κομβικό παιχνίδι για τη φετινή ΑΕΚ. Ωστόσο, έπειτα από όσα έχουν γίνει, το τελευταίο διάστημα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον ξεσηκωμό που επικρατεί στους Ενωσίτες εν όψει αυτής της αναμέτρησης, ο πήχης ανέβηκε κατακόρυφα.Δεν είναι τυχαίο πως κατά τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Ασλανίδη, στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, το ντέρμπι της Τετάρτης αναδείχθηκε ως απαρχή της νέας εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα μεγάλο στοιχημα για την ΑΕΚ. Ετσι ακριβώς αντιμετωπίζει το ματς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε τα πάντα να κυλήσουν εύρυθμα.

Εν μέσω δεκάδων κλήσεων από γνωστούς και φίλους για την εξασφάλιση ενός από τα «μαγικά χαρτάκια» που ανοίγουν την είσοδο για το ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ετοιμάζει τις δικές του κινήσεις προς δύο διαφορετικούς άξονες: ο Μελισσανίδης περιμένει να περάσει το αυριανό ματς της Ενωσης με την Ερμιονίδα και να αφοσιωθούν οι «κιτρινόμαυροι» στον επαναληπτικό, ώστε να δώσει το δικό του στίγμα στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών. Παράλληλα, περνά ήδη μηνύματα προς τον κόσμο της ΑΕΚ -οργανωμένο και μη- πως πρέπει να υπάρξει άριστη διαγωγή και να μην υπάρξει κανένα παρατράγουδο που θα διαταράξει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα και το μέλλον της, με κυρώσεις βάσει των νέων αυστηρών ποινών.Σε ό,τι αφορά τις επαφές με τους παίκτες, είναι γνωστό πως ο Μελισσανίδης είναι μετρ της ψυχολογίας. Ξέρει καλά να φτιάχνει τους παίκτες και να δίνει έξτρα κίνητρο και ψυχολογική τόνωση. Σε μια ομάδα που δεν έχει παραστάσεις μεγάλων αγώνων και στερείται εμπειριών, ο «τίγρης» μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι τόσο η υπόσχεση ενός πριμ, αλλά η διαχείριση του ματς. Οσον αφορά τον κόσμο, το μήνυμα του Μελισσανίδη είναι πως δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό. Θέλει άπαντες να καταλάβουν πως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στην ΑΕΚ και θέλει να δείξουν οι Ενωσίτες πως μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, δίχως να υπάρχουν ευτράπελα, παρά την έντονη αντιπαλότητα των τελευταίων ετών με τον Ολυμπιακό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

Την ανοιχτή πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Σταύρο Κοντονή, για να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, απηύθυνε, μέσω του Ευάγγελου Ασλανίδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, που είναι αρκετά πιθανό, θα είναι η πρώτη παρουσία του Κοντονή σε γήπεδο, με τη νέα του ιδιότητα. Στην ΑΕΚ, πέραν της πρόσκλησης, προσκόμισαν στον Υπουργό και φάκελο που περιείχε έγγραφα και δημοσιεύματα, που αποδείκνυαν τα περίεργα που συνέβησαν και οδήγησαν στη μετάθεση κατά μία ημέρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό. Καταστάσεις που επιβεβαιώνουν το ζήτημα διαφθοράς που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και πολλές φορές προκαλεί καταστάσεις βίας.
Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget