29/12/14


​Σαμαράς: «Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου»
«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλέξει η Βουλή Πρόεδρο και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές, που δεν συμφέρουν τη χώρα και δεν τις θέλει η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού» τόνισε ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας.«Δυστυχώς, μια μειοψηφία 132 βουλευτών, μέσα στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε εκλογές. Όσοι καταψήφισαν φέρουν ακέραια την ευθύνη» ανέφερε.Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου.

Τσίπρας: «Ιστορική μέρα για τη Δημοκρατία»
«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για τη Δημοκρατία. Οι Έλληνες βουλευτές, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, απέδειξαν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού είναι αποφασισμένη να μπει τέρμα στις πολιτικές των μνημονίων, οι βουλευτές δεν μπορούν παρά να εναρμονιστούν με τη λαϊκή βούληση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την τρίτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.«Η κυβέρνηση Σαμαρά που επί 2,5 χρόνια λεηλάτησε την κοινωνία αποτελεί παρελθόν. Με τη θέληση του λαού θα είναι παρελθόν τα μνημόνια της λιτότητας. Να είναι αισιόδοξοι» πρόσθεσε.Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την οδύνη του για τους νεκρούς του «Norman Atlantic» και ευχήθηκε η περιπέτεια των επιβατών να έχει αίσιο τέλος, ενώ συνεχάρη τις ομάδες διάσωσης «που έπραξαν το καθήκον τους με αυταπάρνηση».


​Απομακρύνθηκαν όλοι οι επιβάτες από το Norman Altantic - Πέντε οι νεκροί της ναυτικής τραγωδίας!
- Έφτασαν τους πέντε οι νεκροί του Norman Altantic
- Οι σωροί τεσσάρων επιβατών εντοπίστηκαν από ελικόπτερα στη θαλλάσια περιοχή όπου βρίσκεται στο πλοίο
- Έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες σχετικά με τη φωτιά διέταξε ο εισαγγελέας του Μπάρι
- Στις 19:00 το απόγευμα φτάνουν στην Ελευσίνα Έλληνες διασωθέντες

Πάνω από 30 ώρες αφού άρχισε ο εφιάλτης, όλοι οι επιβάτες του πλοίου Norman Atlantic έχουν διασωθεί από ελικόπτερα του ιταλικού και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού μεταδίδει το CNN. Μετά από γιγάντια μάχη με τον κακό καιρό, τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν όλους τους επιβάτες του οχηματαγωγού, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ, από άγνωστη ακόμη αιτία, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
Κάποιοι κατάφεραν να μπουν σε σωστικές λέμβους άλλοι έμειναν στο κατάστρωμα του πλοίου και περίμεναν να τους σώσουν. Οι κακές καιρικές συνθήκες τους ανάγκασαν να ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη: βρίσκονταν σε ένα πλοίο που καιγόταν και ενώ στην περιοχή έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι και έπεφτε χαλάζι, με αποτέλεσμα τα ελικόπτερα να μην μπορούν να πλησιάσουν.

Η επιχείρηση κράτησε περισσότερες από 30 ώρες, δεν σταμάτησε ούτε τη νύχτα και τελικά, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν από τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) ήρθε το αίσιο τέλος για τους επιζώντες της τραγωδίας. Όλοι απομακρύνθηκαν από το πλοίο και οδηγούνται στην ασφάλεια της στεριάς.

Η χαρμόσυνη είδηση έρχεται λίγη ώρα μετά από μια τραγική: πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Norman Atlantic, αφού μετά τον Έλληνα Γιώργο Δούρο, το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο πλοίο και οι σωροί άλλων τεσσάρων επιβατών.

Οι σωροί τους εντοπίστηκαν από πλήρωμα ελικοπτέρου που μετείχε στην επιχείρηση διάσωσης των επιβατών.
Η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για επιβάτες του πλοίου η παράτυπους μετανάστες που μπορεί να επέβαιναν στο «Norman Atlantic».

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Τούρκου διασωθέντα: Είδα τέσσερις νεκρούς
Η πληροφορία πως υπάρχουν ακόμη τέσσερις νεκροί μεταδώθηκε πρώτα όταν οι πρώτοι 49 διασωθέντες έφτασαν στο Μπάρι. Ένας Τούρκος από τους διασωθέντες είπε στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να καταγράψουν τη μαρτυρία του πως είχε δει τέσσερις νεκρού σε σωστική λέμβο, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του VIDEO


​mprousko-29-12-2014 επεισοδιο Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 29/12/2014 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 258 BROUSKO όπου οι Ματθαίοι κάνουν μια πολύ μεγάλη γιορτή στο οινοποιείο για την πρώτη αποστολή της παρτίδας τους στην Κίνα.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η γυναίκα του Νεκτάριου η Δήμητρα θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη μαζί με την Αντιγόνη γεγονός που θα τους παγώσει όλους αφού υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση που έχει ο Νεκτάριος μαζί με την Αντιγόνη. Ακριβώς την ίδια γιορτή πλέον βλέπουμε και τον Αχιλλέα να ξαναπαίρνει πίσω αλλά και επίσημα την θέση που είχε στην οικογενειακή επιχείρηση των Ματθαίων.Ακόμα βλέπουμε και τον Σήφη να κάνει μια εξομολόγηση στη Δάφνη και να της αποκαλύπτει, ότι πλέον δεν σκέφτεται να χωρίσει μαζί με την Αγγελική και ο λόγος είναι η κόρη του η Στεφανία, ενώ ακόμα θα σας αποκαλύψουμε ότι ο Σήφης θα φέρεται πάρα πολύ κυνικά και θα ασκεί πολύ μεγάλες πιέσεις στην Λουκία ώστε να χωρίσει από τον Παύλο και να φύγουν μαζί στην Αθήνα.Η Δάφνη φαίνεται να καταπολεμάει το μεγάλο φόβο που έχει σχετικά με τον γάμο και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί ώστε να πραγματοποιήσει τη μεγάλη έκπληξη ( γάμος ) που ετοιμάζει στον Μάρκο.Ακόμα βλέπουμε την Δάφνη να παραδίδει κάποια ιδιαίτερα μαθήματα στον Μηνά σχετικά με το σαβουάρ βιβρ και ο λόγος είναι ότι ο Μήνας θέλει να καταφέρει να ρίξει την καθηγήτρια της ιστορίας.


​klemmena-oneira-29-12-2014 epeisodio 457 Κλεμμένα Όνειρα τι θα δούμε σήμερα 29/12/2014 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 457 όπου η Μάνια θα πάει και θα συναντήσει τον Στέφανο όπου και θα του πει ότι η αδερφή της η Χαρά έχει φύγει για το Παρίσι απρόοπτα, ώστε να πάει να κανονίσει ένα προσωπικό τους οικογενειακό πρόβλημα. Η Λήδα μαζί με τον Νότη κάνουν ότι μπορούν ώστε να ξεφορτωθούν το πτώμα του Κλαδά. Ακόμα βλέπουμε τον Νότη να εμπιστεύεται ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει και αυτό είναι η περιβόητη κούτα που άφησε η μητέρα του Μαλτέζου η Έλεν πίσω της.Η Αλεξάνδρα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή στον Σταύρο ότι δεν θα φύγει από την Ελλάδα χωρίς να πάει κι εκείνος μαζί της στην Ελβετία.


​oi-symmathites-29-12-2014 epeisodio Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 29/12/2014 - Σε αυτό το επεισόδιο που βλέπουμε τον Αριστείδη μετά από αυτό το επεισόδιο που είχε στο γάμο να πηγαίνει στο σπίτι της κόρης του.Ο γιατρός ύστερα από συνεννόηση που θα έχει με την Τατιάνα θα του πει ότι είναι θέμα ζωής και θανάτου να μπει σε καραντίνα κοινώς να μην ξανακάνει ερωτα.Η Ντίνα φαίνεται ότι πλέον τρίβει τα χέρια της και το μελλοντικό γαμπρό που έχει τον Στέφανο όπου ο συγκεκριμένος παίζει ταυτόχρονα και με την Κρίστη.Η Γκέλυ θα καταφέρει να τον πιάσει αφού τηλεφωνεί στο κινητό του όπου και θα απαντήσει η Κρίστη. Θα τα καταφέρει όμως αφού θα πει μια πολύ καλή δικαιολογία.


​roya-mat-29-12-2014 epeisodio Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 29/12/2014 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Μαξίμου να πηγαίνει στην Ιωάννα και να της ζητάει να βλέπει πολύ περισσότερο από τη βλέπει την κόρη του.Η Ιωάννα όμως από τη μεριά της φαίνεται ότι έχει άλλη άποψη. Το αποτέλεσμα αυτής της κουβέντας θα είναι να συγκρουστούν αναμεταξύ τους.Ακόμα θα δούμε και την Αλεξία, που πηγαίνει στον Σάββα ώστε να βρει κάπου παρηγοριά και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μεθύσουν μαζί κι ακριβώς το επόμενο πρωί να μη θυμούνται κανείς τι ακριβώς συνέβη.


​orkos-siopis-29-12-2014 epeisodio 44 Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 29/12/2014 - Η Θεοδώρα προσπαθεί να διαφυλάξει την ασφάλεια του Στάθη.Ο Έκτορας ξεκαθαρίζει την κατάσταση με την Ελένη ενώ ο Νώντας μιλάει στη Νίκη για τα προβλήματά του. Η Μαρίνα απαιτεί κάποιες απαντήσεις απ' τον Πέτρο και η Σάντρα οργανώνει στα κρυφά μια ρομαντική νύχτα με τον Ιούλιο, που όμως δεν εξελίσσεται, όπως περίμενε.Η Σοφία με την Αλεξάνδρα κάνουν μια συζήτηση, που εκκρεμούσε από καιρό και ο Έκτορας έρχεται πιο κοντά με τη Χριστίνα.Ο Άρης εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν έρχεται αντιμέτωπος με την Ελένη. Το ίδιο ισχύει και για την Ηλέκτρα...


​MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 43 - Μαύρο Τριαντάφυλλο τι θα δούμε σήμερα 29/12/2014 - Ο Μπαράν, μετά από αυτά που μαθαίνει, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από τον μεγάλο του έρωτα. Η Αϊσέ, που δεν γνωρίζει την αλήθεια, κατηγορεί τον εαυτό της.Η Σιμπέλ στο αρχοντικό έχει να αντιμετωπίσει την Οζλέμ. Τίποτα πλέον δεν θα είναι όπως παλιά.Οι ισορροπίες στο αρχοντικό έχουν χαθεί. Ο Κασίμ πλησιάζει όλο και πιο πολύ τη Σιμπέλ..

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget