14/12/14

Το έκθεμα θα παρουσιαστεί σε γαλλικό Μουσείο - Οι αρχαιολόγοι κράτησαν τη γυναίκα στην ίδια κατάσταση, στην οποία βρέθηκε, υπό το φόβο καταστροφής του ευρήματος
Μούμια ηλικίας 1000 ετών βρέθηκε σε ένα αρχαίο θρησκευτικό συγκρότημα στο Περού.«Είναι ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα της ανασκαφής, επειδή είναι άθικτη» δηλώνει, όπως μεταδίδει η Dail Mail, αρχαιολόγος.



Πρόκειται για το μουμιοποιημένο κορμί μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε σε εμβρυική στάση. Οι ειδικοί, αποφάσισαν να την κρατήσουν έτσι, από φόβο μην καταστραφεί το καλοδιατηρημένο μεν αλλά αδύναμο κορμί της γυναίκας, η οποία υπολογίζεται πως όταν θάφτηκε ήταν περίπου 30 ετών.



Η χιλίων ετών μούμια, αναμένεται να εκτεθεί στη Λυόν, στο Musee des Confluences, στα τέλη του μήνα.



Το εν λόγω μουσείο είναι καινούργιο και εξερευνά τις ανθρώπινες αναπαραστάσεις του θανάτου, ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές και κουλτούρες του κόσμου.






Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 14/12/2014 ONEIRO ITAN EPEISODIA 14 DEKEMVRIOU
Η αστυνόμος Καραμανώλη και οι συνεργάτες που έχει, θα της αποκαλύψουν ότι ο Ερμής Φραγκόπουλος είναι ένας μάρτυρας που καλύπτεται από προστασία και φέρει το κωδικό όνομα Γλαύκος. Ακόμα βλέπουμε την Ήβη να βρίσκει λιπόθυμο τον Γκάμπριελ κάτω στο πάτωμα. Εκείνη θα προσπαθήσει ώστε να τον επαναφέρει, αλλά θα συνειδητοποιήσει έντρομη ότι δεν έχει σφυγμό .

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget