12/12/14

Σε μια σπουδαία ανακάλυψη προχώρησαν εργάτες κατά τη διάρκεια εργασιών στο... κτίριο της Βουλής της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Οι εργάτες βρήκαν εντελώς τυχαία μία ανεκτίμητης ιστορικής αξίας κάψουλα του χρόνου, την οποία «έχτισαν» το 1795 σε έναν τοίχο του κτιρίου της εποχής.
Το σπουδαίο εύρημα ήρθε στο φως το πρωί της Πέμπτης. Οι άνδρες του συνεργείου που πραγματοποιούσαν εργασίες αποκατάστασης υδραυλικής βλάβης στο κτίριο του Κοινοβουλίου εντόπισαν την «μηχανή του χρόνου», η οποία είχε τη μορφή ενός κλειστού κουτιού.

Αμέσως κάλεσαν έναν ιστορικό τέχνης του Μουσείου Καλών Τεχνών της Βοστόνης ο οποίος μετέβη στο σημείο και βοήθησε στην προσπάθεια αποκόλλησής της από τον τοίχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κουτί είχαν κρύψει στον τοίχο οι Samuel Adams and Paul Revere κατά την ανέγερση του κτιρίου το 1795.

Σύμφωνα με το BBC η κάψουλα, η οποία μεταφέρθηκε στο Μουσείο για να μελετηθεί διεξοδικά, φέρεται να εμπεριέχει ένα πιάτο του Revere, χειρόγραφες σημειώσεις και νομίσματα που χρονολογούνται από το 1600. Το ακριβές περιεχόμενό της αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ένα νόμισμα που πιθανότατα βρισκόταν μέσα στο κουτί του χρόνου

Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο και δείχνει την κάψουλα η οποία δεν έχει ακόμα αποκολληθεί

Εργάτες και ειδικοί προσπαθούν να αποκολλήσουν με ασφάλεια την κάψουλα

Η ανασκαφή ήρθε στο φως λίγους μόλις μήνες μετά την ανακάλυψη και άλλης χρονοκάψουλας από το κτίριο της Παλιάς Βουλής, το οποίο αποτέλεσε και την πρώτη έδρα της κυβέρνησης. Στην εν λόγω ξεχασμένη κάψουλα που χρονολογείται από το 1901 όταν ανοίχτηκε βρέθηκαν ένα ποτ πουρί από καλά διατηρημένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων αποκόμματα εφημερίδων, ένα βιβλίο για την εξωτερική πολιτική και μια επιστολή από τους δημοσιογράφους της εποχής.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 12/12/2014

Τελικά ο Μιχαήλ θα τα καταφέρει και θα τα βρει μαζί με τον Σάββα και η αιτία θα είναι η Βίκυ.
 Η Βίκυ όμως θα προκαλέσει την μεγάλη αμηχανία του αφού θα γίνει έξω φρενών όταν θα τον δει να μιλάει στο τηλέφωνο μαζί με την Παυλίνα.
Η ακραία συμπεριφορά της θα τον κάνει να μην αναγνωρίσει τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Ακόμα θα πάμε να δούμε και τον Δημήτρη όπου και θα πηγαίνει στο σπίτι της Ιωάννας για να συμπαρασταθεί,αλλά θα την βρει να κοιμάται αφού εκείνη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μάξιμος έχει φύγει από το σπίτι.


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 12/12/2014 BROUSKO EPEISODIA 248

Μπρούσκο στο επεισόδιο 248 όπου έφτασε η μέρα που θα παντρευτεί η Δάφνη και στο σπίτι της θα φτάσει η Πανίτσα παρέα με την Κωνσταντίνα ώστε να την ντύσουν νυφούλα αλλά δυστυχώς γι αυτές η Δάφνη περνάει συνεχείς κρίσεις πανικού και αυτό το γεγονός θα την οδηγήσει να κάνει μια έκπληξη σε όλους πολύ ανατρεπτική.Πλέον το νέο που έμαθε η Αναστασία από τον Διαμαντή σχετικά με το γάμο του Ματθαίου, θα της ανατρέψει ολόκληρη την ζωή και θα της προκαλέσει ένα πολύ μεγάλο σοκ.Σύμφωνα με πληροφορίες η Αναστασία παίρνει την απόφαση να πάει στο γάμο της Δάφνης, ενώ ξέρει από πριν ότι εκεί θα βρει την Όλγα και με αυτό το γεγονός, θέλει να αποδείξει ότι όλα τα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια.Ακόμα βλέπουμε και τον Διαμαντή όπου είναι πάρα πολύ θυμωμένος με την οικογένεια των Ματθαίων, αφού πήραν την απόφαση ώστε να πάνε στο γάμο της Δάφνης και τότε βλέπουμε να βιώνει και αυτός τον δικό του θυμό με μια παράξενη αντίδραση, ενάντια σε αυτόν τον γάμο.Η μόνη παρηγοριά αισιοδοξίας σε όλη αυτή την κατάσταση για τον Διαμαντή είναι ότι ζει μαζί με την μικρούλα Στεφάνια, όπου η μικρούλα εξακολουθεί και είναι μαζί του αφού είναι ακόμα θυμωμένη μαζί με την Αγγελική αλλά και τον Σήφη που πήραν την απόφαση να χωρίσουν!
Αναμένονται σύντομα οι περιλήψεις των επεισοδίων 249-250-251-252-253


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 12/12/2014 dikaiwsi epeisodia
Η Ερμιόνη έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Λευτέρη αλλά και στην Αφροδίτη γεγονός που θα την αναγκάσει να του ζητήσει εξηγήσεις. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε και την Μυρτώ όπου ξανά είναι μαζί με τον Χρήστο και πλέον ζουν τον έρωτα τους στη Σύρο.Ακριβώς την ίδια στιγμή όμως στο νησί θα φτάσει και η Τζίνα που είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τη Βάλια. Ακόμα θα δούμε και την Νατάσα να απειλεί τον Σάκη ότι θα πάει και θα αποκαλύψει τα πάντα στον πρίγκιπα,ότι δηλαδή βάζει χέρι στα εμπόρευμα του εάν δε την αφήσει να το δοκιμάσει.Η Ερμιόνη παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον Λευτέρη αφού θα εμφανιστεί η Κλαίρη όπου και θα της πει μια σημαντική πληροφορία.


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 12/12/2014

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Γωγώ να πηγαίνει να βρίσκει τον Ανδρέα όπου και του ζητάει να της βρει μια θέση στην Κουλ Ντοκγ είδε αλλιώς θα πάει και θα πει σε όλους την αλήθεια σχετικά με τον Παύλο αλλά και τον Άρη.
Ακόμα βλέπουμε την Τατιάνα να πηγαίνει και να προκαλεί τον Παύλο να πάει και να πει, όλη την αλήθεια και  να πάνε να κάνουν μία νέα αρχή κάπου μακριά.
Η Μαριλένα παίρνει την απόφαση ώστε να πάει να πει όλη την αλήθεια στον Παύλο.
Η Τατιάνα τραβάει τα άκρα και απειλεί τον Παύλο ότι θα πάει και θα πει και θα τον κατηγορήσει ότι την παρενόχλησε.... 


​ORKOS SIWPIS EPEISODIA ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35
Όρκος σιωπής επεισόδιο 35 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-12-14
Η Ηλέκτρα φαίνεται να τα καταφέρνει με τον μικρό Αχιλλέα. Ο Πέτρος και ο Νώντας ανοίγουν τα χαρτιά τους σε σχέση με τον Γιώργο. Η Νίκη έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ της Χριστίνας και του Έκτορα και παίρνει θέση. Ο Τόνυ επισκέπτεται τη Θεοδώρα με μία τάση αυτοκριτικής αλλά εκείνη τον αιφνιδιάζει. Ο Ιούλιος είναι αποφασισμένος να μάθει από τον Άγγελο την αλήθεια για την ανεξήγητη συμπεριφορά του απέναντι στη Στέλλα.

ORKOS SIWPIS EPEISODIA ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget