26/11/14


​Μπρούσκο επεισόδιο 237 26-11-2014

Μπρούσκο επεισόδιο 237.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού στο σπίτι του Παύλου εισβάλει ο Σήφης και ζητάει εξηγήσεις αλλά έχουμε να σας αναφέρουμε ότι ο Παύλος θα αντιμετωπίσει με σκληρό τρόπο τον Σήφη για πρώτη φορά και θα τον βάλει στην θέση του.Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα θα έχει μια πολύ μεγάλη συζήτηση με τον Ματθαίο αλλά ο Ματθαίος σε όλη την διάρκεια της συζήτησης θα σκέφτεται την Αναστασία.Συνταρακτικά θα είναι τα παρακάτω νέα αφού ο Σήφης θα συναντήσει την Λουκία και θα συνεχίσει ακάθεκτος το σχέδιό του που έχει ώστε να αποπλανήσει την Λουκία ερωτικά.Στο σπίτι της Δάφνης θα υπάρξει μια διαφορετική ατμόσφαιρα αφού η Πανίτσα και ο Μάρκος προγραμματίζουν να φέρουν νυφικά στο σπίτι για να διαλέξει η Δάφνη...


​Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 26/11/2014

Ο Λάζαρος θα ξεκινήσει για το μοναστήρι κρυφά όμως από την Έλλη , αλλά τελικά εκείνη θα το καταλάβει και θα τον ακολουθήσει.
Ο Βαγγέλης μαζί με τον Στέλιο θα ψάχνουν για την Νατάσα, όπου και θα βρουν το μαντήλι της δίπλα στο ποτάμι.  Ακριβώς την ίδια στιγμή,  ο Μάρκος θα βρει την Έλλη όπου είναι τραυματισμένη στο δάσος.
Η Έλλη θα του εξομολογηθεί για την απαγωγή του παιδιού της.  Λίγη ώρα αργότερα τα πάντα θα αλλάξουν όταν ο Μάρκος θα βρει στο υπόγειο τον Πάνο νεκρό.


​Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 26/11/2014

Από τον Άρη ζητάει ο Στάθης σε περίπτωση που του συμβεί κάτι να προστατέψει την Ηλέκτρα.
Η Αλεξάνδρα και ο Πέτρος παίρνουν μαζί τους τη Σάντρα στο Ναύπλιο, για ν' αλλάξει σκηνικά.Ο Έκτορας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δάφνη, μέσω της προεκλογικής εκστρατείας. Θα μάθει όμως ότι μαζί τους δουλεύει και η Ηλέκτρα και θα μείνει άναυδος.Ο Νώντας αποφασίζει να χαρίσει τη ζωή στον Στάθη και να τον χρησιμοποιήσει εναντίον του Πέτρου.Ο Τόνυ συνειδητοποιεί ότι παγίδευσε την άλλη εγγονή του Πέτρου και επιλέγει έναν ακραίο τρόπο για να καλύψει το λάθος του ενώ η Βασιλική κρυφακούει όλη την αλήθεια. Η Σάντρα αποφασίζει να πλησιάσει ξανά τη Στέλλα.Ο Στάθης ζητάει από την Ηλέκτρα να αφήσει τη δουλειά, που της προσέφερε η Νίκη. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο, να δει από κοντά τις δουλειές του πατέρα της. Ο Άγγελος και ο Ιούλιος στήνουν παγίδα στον Λεωνίδα, όμως ο Τόνυ έχει άλλα σχέδια για τον γιο του.


​Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 70 Τετάρτη 26/11/2014 - Η Ελπίδα μαζί με τη βοήθεια της Στέλλας θα αποκαλύψουν ότι ο Άγγελος μαζί με τον Κατσιά ήταν παιδικοί φίλοι.Ακόμα φαίνεται πλέον ότι ο Πάνος έπαιζε και εκείνος το δικό του παιχνίδι από την αρχή. Θα δούμε την υπαστυνόμο Καραμανώλη να δίνει διαταγή να πάει να συλληφθεί ο Άγγελος.


​Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 20-21-22-23-24 KARAGUL MAVRO TRIANTAFYLLO 20-21-22-23-24 EPEISODIA Star: Καθημερινά στις 18:40

MAVRO TRIANTAFYLLO Τετάρτη 26/11 Επεισόδιο 22
Η Μελέκ ικετεύει τους χωροφύλακες, τελικά ο Ρετζέπ γυρίζει πίσω και συνεχίζουν να μάχονται για την αγάπη τους. Η Εμπρού πηγαίνει την κόρη της για εξετάσεις στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνει μια αλήθεια, που θα δώσει μεγάλη έκταση στα γεγονότα...

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO 98 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget