14/11/14

Claudio Ranieri andare a casa ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΡΑΝΙΕΡΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!
Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Εθνικής γράφτηκε στο Καραϊσκάκης όπου ηττήθηκε έχασε 1-0 από τους ψαράδες των Νήσων Φερόε και είναι τελευταία στον πιο βατό όμιλο που κληρώθηκε ποτέ…
Ήττα που συνιστά ντροπή γνώρισε η Ελλάδα από τα Νησιά Φερόε με σκορ 1-0…
Εφιάλτης στο Καραϊσκάκη και απίστευτη… ξεφτίλα για μια ομάδα που όλοι καταλάβαμε πως μέσα σε λίγους μήνες έκανε βήματα προς τα πίσω, αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε στον ποδοσφαιρικό της Μεσαίωνα…


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Mόρας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Γκέκας (46’ Αθανασιάδης), Καρέλης (62’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος.

Στον πάγκο: Καπίνο, Γλύκος, Τζιόλης, Κολοβός, Μάνταλος, Βύντρα, Ντίνας, Μπακάκης, Τασουλής, Παπαδόπουλος.

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Νες, Ντάβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπεντζαμινσεν, Μπ. Όλσεν (88' Κ. Όλσεν), Χολστ (75’ Τζουστίνουσεν) , Έντμουνσον (88' Φέρο), Βατνχαμαρ.

Στον πάγκο: Τόμσεν, Γκέστσον, Σόρενσεν, Χ. Γιάκομπσεν, Κ. Όλσεν, Φέρο, Μπαρταλστοβου, Ρ. Γιάκομπσεν.



​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 14/11/2014 Η οικογένεια των Ματθαίων μαζί με την θα Όλγα αναχωρήσουν για την Κρήτη, που θα συμμετέχουν στη γιορτή που κάνει ο Διαμαντής.
O Ματθαίος μαζί με την Όλγα θα συναντήσουν ξαφνικά μπροστά τους την Αναστασία κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να εξαγριώσει την Αναστασία όπου και θα αντιδράσει πολύ άσχημα. 


 Τελικά η Μελίνα θα κάνει το τελικό βήμα προς την εξωσωματική και Αχιλλέας είναι συνεχώς δίπλα της αφού και οι δύο αγωνιούν για το αν θα τα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το όνειρό τους.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο επεισόδιο 228 η Μελίνα τα βρίσκει με την γιαγιά και τότε θα έχουν μια συζήτηση και θα της δίνει διάφορες πληροφορίες σχετικά με την ανάμιξη που είχε ο πατέρας της στην περιβόητη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων.

Η  Αγγελική θα απαιτήσει από τον Αντώνη να ξεχαστεί αυτό που συνέβη μεταξύ τους και αυτός θα εναντιωθεί απέναντί της. 


 Τέλος βλέπουμε και την Δάφνη να παραμένει στην Κύπρο και η αιτία θα είναι η Πανίτσα όπου θα απαιτεί να βρουν δουλειά στον Ιταλό μουσικό που έχει ερωτευθεί για να γυρίσουν στην Κρήτη.


​Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 14/11/2014

Μετά από πολλά χρόνια θα συναντηθούν ο Πέτρος και ο Μενέλαος και θα ανανεώνουν τους
όρκους σιωπής που τους δένουν, αλλά ς ο Πέτρος δεν φαίνεται να πείθεται από τις καλές προθέσεις του Μενέλαου. Κάθε επαφή από το παρελθόν  ζητάει από τον Στάθη η Ηλέκτρα και του αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη.
Ο Άρης παίρνει την απόφαση να σταματήσει να ασχολείται με το παρελθόν. Σε ένα οίκο ευγηρίας επισκέπτεται έναν άνδρα η Αλεξάνδρα όπου την βλέπει η Μαρίνα κι απαιτεί εξηγήσεις. Τα κρυφά ραντεβουδάκια συνεχίζουν η Στέλλα με τον Άγγελο κι ο Τόνυ αναλαμβάνει δράση για να τους χωρίσει. Το σχέδιο εξόντωσης του Φιλίππου βάζει σε εφαρμογή.

Απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Εκτορα η Ελένη και τρέχει να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Άρη. Η Δάφνη ειδοποιεί τον Έκτορα ότι ο Αντώνης θέλει να φύγει από την καμπάνια. Ο Γιώργος, είναι έξω φρενών από τη συμπεριφορά του Νώντα, πλευρίζει τον Πέτρο.
Η Νίκη λέει  στην Ηλέκτρα να δουλέψει για εκείνη. Μια τρομερή αποκάλυψη κάνει η  Αλεξάνδρα στη Μαρίνα....


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 14/11/2014

Η Ελπίδα μαζί με τον Βίκτωρα κάνουν ότι μπορούν ώστε να καταφέρουν να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν, αλλά αυτό που τους νοιάζει πολύ περισσότερο είναι να μπορέσουν να πάρουν και την Ήβη μαζί τους.
Ακόμη θα δούμε και τον Άγγελο να δέχεται  ένα παράξενο και πολύ απρόσμενο τηλεφώνημα όπου και θα είναι από το γιο του.


​MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 10-11-12-13-14 KARAGUL GREEK SUBS ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Star: Καθημερινά στις 18:40
Παρασκευή 14/11 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 14
Ο Κεντάλ καταφέρνει να βρει τα χρήματα, που χρειάζεται, για να διώξει την Εμπρού και τα παιδιά της από το σπίτι και να απαλλαγεί επιτέλους από τη δυσάρεστη παρουσία τους. Την τελευταία όμως στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο γεγονός. Η Οζλέμ, η οποία παρεξήγησε το μυστικό ανάμεσα στον Κεντάλ και τη Ναρίν, καταστρώνει ένα σχέδιο για να συκοφαντήσει τη Ναρίν και να χάσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της οικογένειας. Στο τέλος όμως το σχέδιο της θα φέρει αντιμέτωπες την Εμπρού με τη Ναρίν...


Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 14/11/2014

Το πλατό της εκπομπής των Καρντάσιανς έχει αναστατωθεί από την λιποθυμία της Καιτούλας. Αμέσως μετά από όλο αυτό το χάος που επικρατεί θα προσπαθήσει η Καιτούλα ώστε να μην κάτσει δίπλα στον Τάσο η Μπεκατώρου.
Μέσα σε όλο αυτό το χάος θα δούμε και τον Θανάση έναν απρόσκλητο επισκέπτη όπου και θα θέλει να μαζέψει χρήματα για έναν σύλλογο που είναι στην ουσία φάντασμα μέσα από την εκπομπή με την ευγενική συνδρομή όλων εκεί πέρα . 


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 14/11/2014

Η Ντίνα θα μάθει σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση που έχει ο Άρης μαζί με την Γκέλυ, μετά θα πάει και θα το ανακοινώσει στον Ισίδωρο όπου θα κάνουν πολλά σχέδια σχετικά με το γάμο τους.
 Η Τατιάνα κάνει ότι μπορεί ώστε να πει αρνητικά λόγια για τον Γρηγόρη στον Αριστείδη.
Ο Αριστείδης με τη βοήθεια της Βάλιας θα πάει να βρει τους παλιούς συμμαθητές του ώστε να καταφέρει και να ξεσκεπάσει το μυστικό που έχει η Τατιάνα.
Η Βάλια έχει ξεκινήσει να πάει να βρει την Αθανασία μία παλιά συμμαθήτριά της .


​DIKAIOSI EPEISODIO 17 MEGA ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Παρασκευή 14/11
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Περίληψη: Η είδηση ότι ο πολιτικός Κουμεντάκος πέθανε, τρομοκρατεί τη Νατάσα. Εκμεταλλευόμενη τα προσόντα της, πείθει τον Θησέα να την κρύψει μέχρι το θέμα να ξεχαστεί. Εν τω μεταξύ, ο Πρίγκιπας την ψάχνει παντού. Η Τζίνα αγωνιά για τη γιαγιά της και προσπαθεί να την εντοπίσει. Ο Ιάσωνας τής ζητάει να ηρεμήσει και την προειδοποιεί ότι η Βαρνέζη δεν είναι εύκολη αντίπαλος, πρέπει να σκεφτεί με ψυχραιμία τις κινήσεις της. Και η Χριστίνα όμως προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Θωμάς πιέζει τον Νικηφόρο να του παραδώσει το χειρόγραφο. Ο Λευτέρης λαδώνει τον Θησέα για να του αναθέσει τη δουλειά του εμπορικού. Ο Χρήστος προτείνει στη Μυρτώ να βγουν για φαγητό, με σκοπό να ξανασυστηθούν. Γρήγορα όμως η κουβέντα τους καταλήγει σε καβγά. Η Τζίνα, πάνω στην απελπισία της, επισκέπτεται τη Βάλια αποφασισμένη για όλα. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ανταλλάσουν το πρώτο τους φιλί. Την ώρα που η Τζίνα απειλεί τη Βάλια μ' ένα μαχαίρι, ο Πρίγκιπας εισβάλλει στο καμαρίνι της...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Ανδρέου), Νίκη Παλληκαράκη (Βάλια), Κάτια Νικολαΐδου (Ερμιόνη), Κλέων Γρηγοριάδης (Χρηστίδης), 'Αννα Μιχαήλου (Ανθή), Γιάννης Καρατζογιάννης (Μενέλαος), Βασίλης Μπισμπίκης (Θησέας), Κωνσταντίνα Κλαψινού (Μυρτώ), Ευαγγελία Συριοπούλου (Τζίνα), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικηφόρος), Δημήτρης Μαύρος (Λευτέρης), Βίκυ Κάβουρα (Κλαίρη), Νίκος Αναδιώτης (Ασίμ), Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Χρήστος), Φωτεινή Ντεμίρη (Χριστίνα), Ναταλία Κηρύκου (Λία), Αλίνα Κωτσοβούλου (Μαρία), Σπύρος Σπαντίδας (Θωμάς), Νίκη Γρανά (Αφροδίτη), Κατερίνα Δημητρόγλου (Νατάσα), Αλέξανδρος Αμερικάνος (Παύλος), Νίκος Καραμολέγκος (Αχμέτ), κ.ά.

Η βασική ιστορία γράφτηκε από τον: Δημήτρη Αρβανίτη
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Πλοκή: Μαντώ Αρβανίτη, Μελίνα Τσαμπάνη
Ανάπτυξη κι επιμέλεια σεναρίου: Φώφη Κώττη
Διάλογοι: Μαρία Αναστασίου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Αμάντα Σοφιανοπούλου
Σκηνοθέτες Μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Επιμέλεια-Σύμβουλος Πλοκής: Γιάννης Μπότσης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget