4/11/14

kanto-opos-o-akis-epeisodio-1

Καν' το όπως ο Άκης Επεισόδιο 1

Καν' το όπως ο Άκης, η νέα εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη στο Mega.
Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την εκπομπή Καν' το όπως ο Άκης που θα παρουσιάζει συνταγές εύκολες και οικονομικές. Δείτε το επεισόδιο 1 της εκπομπής Καν' το όπως ο Άκης.

dikaiosi-epeisodio-10VIDEO Δικαίωση Επεισόδιο 10
Δικαίωση, η νέα σειρά του Ant1.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Δικαίωση. Δείτε το επεισόδιο 10 της σειράς Δικαίωση

ellinofreneia-epeisodio-3-11-2014

Ελληνοφρένεια  Επεισόδιο 8 - 3-11-2014

Η Ελληνοφρένεια με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά πιο δυνατή από ποτέ,μέσα από το κανάλι του Alpha .


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014-Η Βάσω έκανε δύο λάθη γραμματικής και τότε ο Χάρης θα αρχίσει το κήρυγμα ότι ως παλιός απουσιολόγος θα κάτσει να την διορθώσει ενώ θα την κατηγορήσει ότι δεν χειρίζεται καλά την ελληνική γλώσσα.Η κίνηση του Χάρη να διορθώσει την Βάσω με τα λάθη της δεν άργησε να φέρει τη σύγκρουση μεταξύ τους.Ο Ηλίας θα γίνει εθελοντής προπονητής στην παιδική ομάδα που υπάρχει στη γειτονιά τους. Η Μαρίνα βλέποντας αυτή την κίνηση του Ηλία πλέον έχει αρχίσει να το βλέπει ανταγωνιστικά.Η Βούλα λέει στο Μηνά να πάει να κάνει εξετάσεις και του λέει για έναν γείτονά τους τότε ο Μηνάς τα βλέπει πεισματικά στην αρχή αλλά τελικά το κόλπο πιάνει.Ο Μηνάς χωρίς να θέλει να αφήσει κάποια εκκρεμότητα πίσω του όταν πάθει κάτι η εάν συμβεί κάτι ξαφνικό θα πάει θα κάνει την διαθήκη του.


​Όρκος Σιωπής τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014-Ο Άρης, κρυφά απ' όλους, συνεχίζει τις έρευνες για τον θάνατο του πατέρα του. Η Νίκη προσπαθεί να απομακρύνει τον Διονύση από τη Χριστίνα.Ο Τόνυ ενημερώνει τη Θοδώρα ότι η Στέλλα και ο Άγγελος έχουν σχέση και εκείνη απαιτεί να τους χωρίσει το συντομότερο. Η Αλεξάνδρα ανησυχεί για την εμφάνιση του Μενέλαου και ο Πέτρος αναλαμβάνει να το ερευνήσει. Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ηλέκτρα πως θα πάει στην Ελλάδα, για να συναντήσει τον Άρη.Ο Νώντας δίνει εντολή στον Ηλία να κλέψουν τον υπολογιστή του Γιώργου και να διαγράψουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Σοφία παλεύει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Η Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον Μιχάλη, η Αλεξάνδρα ανησυχεί για κείνη ενώ ο Πέτρος συλλέγει κρυφά πληροφορίες για τον Μιχάλη. Η πρώτη συνάντηση Άρη – Ηλέκτρας ανατρέπει τα πάντα...


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014-Η Ρουμπίνη δείχνει να είναι πάρα πολύ απογοητευμένη όταν ακούει βαριές αλήθειες από τον φίλο του Δημήτρη όπου και προσπαθεί να προστατεύσει το φίλο του.Η Ειρήνη θα εξομολογηθεί στο να Ακύλα ότι έχει μια κρυφή σχέση και ότι το έχει μετανιώσει με τον χειρότερο τρόπο.Η Παυλίνα τελικά θα βρει το θάρρος που χρειάζεται ώστε να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του Νικόλα, αλλά δυστυχώς για εκείνη θα κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη.


Ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας 10ετίας στη χώρα μας και τα Βαλκάνια εκτιμάται ότι θα είναι ο φετινός καθώς έχουν πέσει αρκετά χιόνια από τις 22 Οκτωβρίου, αλλά και θερμοκρασίες που σημειώνονται στη καρδιά του χειμώνα... Ο χειμώνας που έχουμε μπροστά μας φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως σχέση με προηγούμενους που επικράτησαν τουλάχιστον τη τελευταία 10ετία στη χώρα μας, οι οποίοι δεν είχαν πολλά χιόνια ούτε πολύ κρύο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά των αντικυκλώνων στη δυτική Ευρώπη και η χρονιά των σφοδρών χιονοπτώσεων και του πολικού ψύχους στην ανατολική Ευρώπη.Οι αντικυκλώνες θα εγκατασταθούν στη δυτική Ευρώπη, αφήνοντας έτσι, όλα τα συστήματα και το κρύο από τη βόρεια Ευρώπη να κινηθεί προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.Χρονιές όπως το 1988, το 2001, το 2002, το 2004 και το 2008, είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ωστόσο το 1988, το 2001 και το 2004 τα φαινόμενα μέσα στο Χειμώνα ήταν ακραία και ασυνήθιστα σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά τους μήνες Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.Στη Σιβηρία, φέτος μετά από πολλά χρόνια, επικρατεί ήδη αυτή την εποχή ψύχος με θερμοκρασίες ακόμα και -30oC.Το ψύχος αυτό αναμένεται να επισκεφτεί τη χώρας μας τόσο μέσα στον Νοέμβριο όσο και στον Δεκέμβριο!


Ανοίγουν το επόμενο διάστημα 1.271 θέσεις σε δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου... Ανοίγουν το επόμενο διάστημα 1.271 θέσεις σε δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) μετά τις δύο σχετικές εγκριτικές αποφάσεις που δημοσιοποιήθηκαν.Όπως αναφέρουν τα Νέα, πρόκειται για θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου, προκειμένου να καλυφθούν εποχικές ανάγκες.Ειδικότερα, οι 1.090 θέσεις της πρώτης εγκριτικής απόφασης που αφορούν υπηρεσίες δήμων και ΝΠΔΔ που παραδέχονται έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, εκ των οποίων οι 989 είναι με σύμβαση μίσθωσης έργου και οι 101 με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.Το χρονικό διάστημα απασχόλησης κυμαίνεται από οκτώ μήνες για τα ωδεία έως ένα έτος στην περίπτωση συμβάσεων του έργου.


Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014-Ενώ όλα δίπλα τους καταρρέουν το περιβόητο κομμωτήριο τους δυναμώνει κάθε μέρα και χάρη στους πρωτότυπους τρόπους που βρήκε η ιδιοκτήτρια του ώστε να το προβάλει και να το διαφημίζει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κομμωτήριο να γεμίζει κάθε μέρα από πελάτισσες. Η Καιτούλα που δεν έχει πάει ώστε να διαφημίσει το περιβόητο κομμωτήριο της από εφημερίδες μέχρι τις πρωινές εκπομπές, τώρα όμως θα δεχτεί την επίσκεψη από έναν παραγωγό ραδιοφωνικής εκπομπής που της λέει να πάει να κάνουν μαζί εκπομπή και η Καιτούλα μη χάνοντας την ευκαιρία,θα πάει και θα καταντήσουν την εκπομπή άλλο ένα διαφημιστικό για το κομμωτήριο της


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014- Ο Παύλος θα ζητήσει από την Τατιάνα να σταματήσουν αυτό το φλερτ που έχουν μαζί αφού φαίνεται τρομαγμένος από την ανάκριση που του έκανε ο Αριστείδης.
Η Ντίνα βρήκε από τον τηλεφωνικό κατάλογο που μένει ο Άρης κι έτσι παίρνει την απόφαση να πάει να του κάνει μια ξαφνική επίσκεψη.


Ο Ηλίας Ψινάκης κουμπάρος στο Κάτω Παρτάλι-Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά Κάτω Παρτάλι αφού ένας γάμος θα έρθει και θα ανατρέψει την κατάσταση και μάλιστα κουμπάρος σε αυτόν τον περιβόητο γάμο, θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης όπου και θα παντρέψει το ζευγάρι. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον σταθμό ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης θα παίξει τον κουμπάρο. Σύμφωνα και με το σενάριο το ζευγάρι αναγκάστηκε να επισημοποιήσει την σχέση του.Εδώ ερχόμαστε να συμπληρώσουμε και κάτι ανατρεπτικό ο Ηλίας Ψινάκης συμφώνησε ώστε να παραχωρήσει το σπίτι του στην περιοχή για να γίνουν πολλά από τα γυρίσματα.


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014- Η Βάλια φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τον μεγάλο θρίαμβο που έκανε η παράσταση της ,ενώ αντιθέτως η Μυρτώ έχει αρχίσει να βαριέται στη δεξίωση και δεν μοιράζετε καθόλου την μεγάλη χαρά που έχει η Βάλια.Ο Χρήστος θα πάει στην Αθήνα ώστε να πάει να παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν λύνονται,του γνωρίζει ότι η μοίρα του επιφυλάσσει ένα ύπουλο παιχνίδι.



​Μάνα Χ ουρανού τι θα δούμε σήμερα 4/11/2014- Μία ανάσα βρίσκεται η Κατερίνα αλλά και ο Γρηγόρης ώστε να καταλάβουν ότι τα παιδιά τους έχουν κακές συνήθειες που δεν πρόκειται να καταλάβουν .Η Αλεξία έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Πάνο στο πάρτι που γίνεται στην Σαρωνίδα.Πλέον η Αλεξία έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Πάνο και για να καταφέρει η Αλεξία να μειώσει αυτή την ελάχιστη απόσταση αναμεταξύ τους πρέπει να πείσει τους γονείς της ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα δεν πρέπει να το μάθει η Μαριλίζα που δεν θέλει καν να κάνουν παρέα.Τα πνεύματα ανάμεσα στην Ολίβια αλλά και την Αγγελική έχουν αγριέψει αφού η Ολίβια είναι εξαγριωμένη γιατί της έκλεψε τον πολίστα.


​MAURO TRIANTAFYLLO Τρίτη 4/11 Επεισόδιο 6 Μαύρο Τριαντάφυλλο
Η Εμπρού και τα παιδιά βρίσκονται έξω από το σπίτι. Ο Κεντάλ δεν μπορεί να ξεπεράσει την έκπληξη του και να τους επιτρέψει να περάσουν μέσα. Όταν ο Μπαράν τους βλέπει όλους μαζί, θυμώνει ακόμα περισσότερο. Η Εμπρού είναι κουρασμένη και κάπως διστακτική. Ο Κεντάλ τη ρωτά για ποιον λόγο ήρθαν ενώ θα μπορούσε απλά να είχε στείλει ένα πληρεξούσιο και η Εμπρού του απαντά πως σκέφτηκε πως μια τέτοια ιδέα θα ήταν καλύτερη επειδή έτσι και τα παιδιά θα μπορούσαν να δουν λίγο περισσότερο τους συγγενείς τους και θα μπορούσαν πιο άνετα να τακτοποιήσουν τις δουλειές με τα κτήματα. Το επόμενο πρωί όλοι στο σπίτι βρίσκονται σε ταραχή αφού θα γίνει το μνημόσυνο του Μουράτ...


​Όνειρο Ήταν Επεισόδια 54 ONEIRO ITAN EPEISODIA - Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 54 Τρίτη 4/11/2014
Μια συνεργασία θα υπάρξει ανάμεσα στην Καραμανώλη και τον Αντώνη για να μπορέσουν να ξεσκεπάσουν εκείνον που κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Άννας και την απαγωγή της Ήβης.Όλες τις γυναίκες της οικογένειας Δραγούμη της έχει εντυπωσιάσει ο Άγγελος. Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονο φόβο στον Βίκτωρα και τον Πάνο.Μια συγκλονιστική πληροφορία θα μάθει η Εύα από ένα γράμμα που έχει αφήσει ο Παύλος Συμεωνίδης σε μια θυρίδα...

Μπρούσκο Επεισόδιο 221 Τρίτη 4/11/2014
Η Μελίνα είναι έξω φρενών και την έχει κυριεύσει η ζήλια όπου και θα τσακωθεί με τον Αχιλλέα και θα τον κατηγορήσει πως ακόμα

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget