29/10/14


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 29/10/2014

Ο Πάνος μαζί με τη Στέλλα παίρνουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.
Κάθε μέρα που περνάει η Ήβη δένεται όλο και περισσότερο μαζί με τον Άγγελο.Ο Βίκτωρας πλέον πιστεύει πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή ώστε να αναλάβει την αρχηγία όλης αυτής της κατάστασης και θα ξεκινήσει να αναζητά τη Δόμνα,που φαίνεται  να είναι υπεύθυνη για πολλά γεγονότα και καταστάσεις που έχουν συμβεί στην οικογένεια Δραγούμη όχι όμως χωρίς κάποιον λόγο.Θα ανακαλύψει  όμως ένα πολύ μεγάλο μυστικό από το παρελθόν όπου και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει όλο το τοπίο. 


​Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 29/10/2014

Πλέον όλες οι εξελίξεις έχουν ξεφύγει από κάθε όριο αφού όλοι οι θαμώνες που βρίσκονται στον ξενώνα έχουν εγκλωβιστεί χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Ο Λάζαρος έχει πάει μαζί με την Έλλη ώστε να χτενίσουν όλη την περιοχή για να μπορέσουν να ξαναβρούν το παιδί τους.  Αλήθεια όμως ποiος ξέρει από όλους αυτούς  τι πραγματικά έχει συμβεί! 


​ANT1 ROUA MAT EPEISODIA ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 25 ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10/14
Ο Μάξιμος αποκαλύπτει στη Ρουμπίνη ότι υιοθετήσανε με την Ιωάννα ένα μωρό. Η Ρουμπίνη μετά την ψυχρολουσία δίνει τελική διορία στον Μάξιμο δύο μήνες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να χωρίσει οριστικά. Αλλιώς του προαναγγέλλει το τέλος της σχέσης τους. Κι όσο ο Μάξιμος κερδίζει χρόνο, τόσο δένεται με το μωρό, ενώ την ίδια στιγμή στο σπίτι του υπάρχει μια αρμονική σχέση με την Ιωάννα και το παιδί. Η Βίκυ είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Σάββα και το ανακοινώνει σε όλους. Όταν το μαθαίνει ο Μιχαήλ, καταρρακώνεται. Ο βιολογικός πατέρας του υιοθετημένου μωρού επικοινωνεί με την Ιωάννα και ζητάει μαζί της συνάντηση, γεγονός που της προκαλεί όχι μόνο πανικό αλλά και φόβο. Ο Δημήτρης είναι στο πλευρό της και προσπαθεί να την ησυχάσει, όμως για πρώτη φορά με αφορμή αυτό το γεγονός, θα έρθουν πολύ κοντά….
ANT1 ROUA MAT EPEISODIA VIDEO


​Όρκος σιωπής επεισόδιο 13 ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10/14. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.
Όρκος σιωπής επεισόδιο 13 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget