25/10/14

video Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 3-1 Real Madrid Barcelona highlights goals- Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει στην Μαδρίτη από το γκολ του Νεϊμάρ, αλλά νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα με σκόρερς τους Κρ.Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά, έτσι πλησίασε στον βαθμό τους "μπλαουγκράνα"
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Χάμες Ροδρίγκες, Κρόος, Μόντριτς (87' Μόντιτς), Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (86' Κεντίρα)
Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Τσάβι (60' Ράκιτιτς), Ινιέστα (72' Σέρζι Ρομπέρτο), Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες (68' Πέδρο).
Real Madrid Barcelona 3-1 VIDEO


​video Δικαίωση Επεισόδιο 2-3-4 Δικαίωση, η νέα σειρά του Ant1.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Δικαίωση. Δείτε το επεισόδια της σειράς Δικαίωση:

Δικαίωση επεισοδιο 2 VIDEO
Δικαίωση επεισοδιο 3 VIDEO
Δικαίωση επεισοδιο 4 VIDEO

Δούκισσα Νομικού να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του DWTS 5- Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται ώστε στην αυριανή πρεμιέρα του «Dancing with the stars 5» να είναι απαστράπτουσα.Μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ κάνει η παρουσιάστρια για την αυριανή της εμφάνιση. Βέβαια, θα αναρωτιέστε πόσο ομορφότερη μπορεί να γίνει πια; Δείτε φωτογραφία που «ανέβασε» από τα παρασκήνια του σόου με την ομάδα της να την περιποιείται.

maria louiza lefkada instagram- Η Ελληνίδα παρουσιάστρια περνάει το Σαββατοκύριακό της στην Λευκάδα! Αν και η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά εκείνη δεν πτοήθηκε και έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα. Μάλιστα «ανέβασε» και φωτογραφία της στην προσωπική της σελίδα στο instagram, να ποζάρει με το μικροσποπικό, μπικίνι μαγιό της δίπλα στη θάλασσα. Ο λόγος για την... Μαρία Λουίζα Βούρου.

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς Zelda Williams, μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα της, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ για να τον κουβαλάει πάντα μαζί της. Η Ζέλντα Γουίλιαμς «χτύπησε» στο χέρι της ένα πουλί και την ημερομηνία γέννησης του διάσημου ηθοποιού και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, γράφοντας: «Για τον μπαμπά μου. Σ’ ευχαριστώ που ζωντάνεψες τις αναμνήσεις μου. Τώρα θα δίνω πάντα το χέρι μου στους άλλους με ένα χαμόγελο».


LIATSOS KARPONTINI VERTIS.Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν! Προσπαθούν να περνούν όσες περισσότερες ώρες μπορούν μαζί καθώς δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον.Το βράδυ του Σαββάτου παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Βασίλης Λιάτσος «ανέβασε» την παρκάτω φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook, γράφοντας «Πες τα παιχταρά» κι βάζοντας δίπλα καρδούλας, με επισήμανση το όνομα της καλής του.

Με αφορμή του εορτασμούς του Halloween στις Ηνωμένες Πολιτείες η γνωστή παρουσιάστρια έβαλε πλατινέ περούκα, φόρεσε τα ρούχα παραλλαγής κρατώντας στα χέρια τον απαραίτητο εξοπλισμό και έγινε μια... φανταρίνα.Πρόκειται ομολογουμένως για μια πετυχημένη μεταμφίεση, αφού δύσκολα αναγνωρίζεις πως είναι η μελαχρινή Μαρία Μενούνος.




​EPEISODIA 1-2-3-4 DIKAIOSI

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 01-02-03-04
Δικαίωση, επεισόδια 1 – 2. Είναι καλοκαίρι του 1992, όταν η οικογένεια του πολιτικού Μενελάου Βαρνέζη πάνε για καλοκαιρινές
διακοπές στο σπίτι τους στη Σύρο. Εκεί μένει και ο μεγαλύτερος τους εχθρός, ο Λευτέρης, ο οποίος περιμένει πως και πώς να ξεκινήσει ο τσακωμός βάζοντας μια αρχή στην παλιά τους βεντέτα. Η Ερμιόνη προσπαθεί να τον ηρεμίσει. Στο πλοίο η Βόλια γνωρίζει τον Νικηφόρο. Η Βάλια στο νησί υποφέρει μιας και μεγάλωσε εκεί σε ορφανοτροφείο μαζί με την Ανθή. Η Ανθή είναι πιστή της φίλη και στέκεται συνεχώς στο πλευρό της. Ο Μενέλαος θέλει να επενδύσει στο νησί αλλά ο Νικηφόρος θέλει να του χαλάσει τα σχέδια.

Προβολή Επ 1-2: MEGA

Δικαίωση Επεισόδια 3-4. Ο Νικηφόρος θα κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Η Βάλια όμως τον περιτριγυρίζει και υφαίνει τον δικό της ιστό χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Το παιχνίδι τους εξελίσσεται και από θύτης μετατρέπεται σε θύμα. Ο Αχμέτ βιώνει δυσάρεστες καταστάσεις και αυτό επειδή είναι φίλος με την οικογένεια του Βαρνέζη. Ο Χρήστος γίνεται πάρα πολύ καλός φίλος με τον Ασίμ, το γιο του Αχμέτ. Φίλοι γίνονται και με τη Μυρτώ. Τα παιδιά Χάρι στις μανάδες τους, Ανθής και Ερμιόνης περνούν πολλές ώρες μαζί. Τα συναισθήματα του Χρήστου και της Μυρτώς αλλάζουν. Δεν νιώθουν μόνο φιλικά ο ένας για τον άλλον. Η Ερμιόνη ότι οικονομίες είχε τις μετέφερε στο δικό της όνομα ώστε να μην της τα πάρει ο άντρας της και τις σκορπίσει για τα σχέδια του κατά του Μενελάου. Όταν ο Λευτέρης το μαθαίνει αντιδρά βίαια. Η Βάλια καταλάβει την παγίδα του Νικηφόρου.
dikaiosi epeisodia 1-2-3-4 mega


​Όνειρο Ήταν Επεισόδια 53-54-55-56-57 ONEIRO ITAN EPEISODIA
Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 53 Δευτέρα 3/11/2014

Για τις δολοφονίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα η Ήβη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Ο Άγγελος λέει στον Αντώνη ότι θα τον βοηθήσει ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει ποιος ήταν αυτός που έβαλε να δολοφονήσουν την Άννα και ποιος διοργάνωσε την απαγωγή της Ήβης...

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 54 Τρίτη 4/11/2014
Μια συνεργασία θα υπάρξει ανάμεσα στην Καραμανώλη και τον Αντώνη για να μπορέσουν να ξεσκεπάσουν εκείνον που κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Άννας και την απαγωγή της Ήβης.Όλες τις γυναίκες της οικογένειας Δραγούμη της έχει εντυπωσιάσει ο Άγγελος. Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονο φόβο στον Βίκτωρα και τον Πάνο.Μια συγκλονιστική πληροφορία θα μάθει η Εύα από ένα γράμμα που έχει αφήσει ο Παύλος Συμεωνίδης σε μια θυρίδα...

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 55 Τετάρτη 5/11/2014
Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις στην σειρά Όνειρο ήταν αφού στον Αντώνη κάνει η Ήβη μια τρομερή αποκάλυψη ότι κάποιοι της έχουν στήσει πλεκτάνη για να την μπλέξουν στους φόνου και να την πάνε φυλακή.Ο Αντώνης για να την βοηθήσει της λέει να πάει να κάνει το τεστ αλήθειας ώστε να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ήβη του λέει ότι για τον έναν φόνο ευθύνεται η ίδια.Το σχέδιό τους συνεχίζουν η Δόμνα και ο Άγγελος χωρίς να τους υποψιάζεται κανένας αφού κανείς δεν ανακαλύπτει την πραγματική τους σχέση και έτσι εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι...

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 56 Πέμπτη 6/11/2014
Τρομερές θα είναι οι εξελίξεις στα παρακάτω επεισόδια αφού την Ήβη θα την συλλάβουν με πολύ βαριές κατηγορίες. Μόλις το μάθει η Ελπίδα θα καταρρεύσει για ακόμα μια φορά.Για να μην καταδικαστεί η Ήβη ο Αντώνης και ο Πάνος θα κάνουν τα πάντα.Ένα συγκλονιστικό σχέδιο έχουν οργανώσει η Δόμνα με τον Άγγελο να βάλουν την Ελπίδα να μεταβιβάσει την περιουσία του Νικόλαου Αβραμίδη στα δύο της αδέρφια...

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 57 Παρασκευή 7/11/2014
Τον Άγγελο εμπιστεύεται χωρίς δεύτερη σκέψη η Ελπίδα και υπογράφει τα χαρτιά που της δίνει χωρίς να τα ελέγξει καθόλου. Με τα χαρτιά που υπογράφει η Ελπίδα μεταβιβάζει ολόκληρη την περιουσία της στα αδέρφια της.Την οικογένεια Δραγούμη ενημερώνει ο δικηγόρος τους ότι για να μπορέσουν να σώσουν την Ήβη πρέπει να ομολογήσει ότι αυτή έκανε τους φόνους και οι οικογένεια και ο Αντώνης απο πλευρά τους να δηλώσουν ότι η Ήβη πάσχει από ψυχική διαταραχή...
Όνειρο Ήταν Επεισόδια 53-54-55-56-57 ONEIRO ITAN EPEISODIA


​Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10-11-12-13-14-15-16-17-18 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 10. Η Σοφία προβληματίζεται έπειτα από την συνάντηση της με μια καλόγρια. Ο Πέτρος δεν θέλει να βλέπει την Μαρίνα στεναχωρημένη έτσι αναλαμβάνει δράση. Ο Πανίκος έχει μπλεξίματα με το νόμο. Ο Σταύρος με τον Πέτρο βρίσκουν ποια είναι η Ηλέκτρα. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 11. Η Σοφία θέλει να μάθει τα πάντα για την Θοδώρα αλλά ο Πέτρος της κρύβει πράγματα. Η Ηλέκτρα επιστρέφει στην Κύπρο για τον Στάθη. Ο Άρης ζιτάει από την γυναίκα του να πάνε ταξίδι. Ο Μενέλαος είναι στη Κύπρο και ο Νώντας αρχίζει να τον παρακολουθεί. Ο Έκτορας ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Επεισόδιο 12 . Η Αλεξάνδρα βλέπει το ρολόι του νεκρού άντρα της στα χέρια του Άρη και προσπαθεί να κρύψει το άγχος της. Ο Πανίκος έρχεται κοντά με την Ντεμέτ. Η Βασιλική θέλει να έχει επαφές με την Σοφία και το κερδίζει. Ο Μιχάλης λέει στην Μαρίνα πως ο πατέρας της θέλει να τον δει κατεστραμμένο. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα του.

Επεισόδιο 13. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 14. Η Αλεξάνδρα παγαίνει στην Αθήνα για να δει τον Άρη.Θα συναντήσει όμως την Σοφία και γρήγορα θα έρθει η σύγκρουση. Ο Άρης δέχεται τηλεφώνημα από τον Στάθη και βρίσκεται σε δίλλημα. Θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα τον φέρει πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνει. Ο Πέτρος θέλει να μιλήσει στον Έκτορα για τον Νώντα για τις προθέσεις του.

Όρκος σιωπής, επεισόδιο 15. Αναταραχή επικρατεί στην καρδιά του Άρη μετά την επίσκεψη της Στέλλας. Η Μαρίνα τα ξαναβρήκε με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για κάτι σημαντικό.

Επεισόδιο 16. Ο Πέτρος και ο Μενέλαος συναντιούνται μετά από τόσο καιρό. Η Ηλέκτρα λέει τον Στάθη πως έχει αισθήματα για τον Άρη, ο οποίος κατά περίεργο τρόπο δεν θέλει να ψάχνει άλλο το παρελθόν! Ο Τόνυ θέλει να χωρίσει η Στέλλα από τον Άγγελο. Η Ελένη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του άντρα της.

Επεισόδιο 17. Αυτά που ήθελε ο Φίλιππος δεν του πήγαν και τόσο καλά. Η Ελένη δεν ξέρει με ποιον να μείνει, με τον Έκτορα η με τον Άρη, ο οποίος θυμάται την Ηλέκτρα. Η Μαρίνα βρίσκει την Αλεξάνδρα σε κακή κατάσταση

Επεισόδιο 18. Ο Πέτρος βλέπει την Θοδώρα και της λέει πως η Σοφία δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Ο Άρης ψάχνει να βρει τον Μενέλαο για να μιλήσουν. Όλοι προετοιμάζονται για το πάρτι, ενώ ο Πέτρος και ο Γιώργος προσχωρούν σε συνεργασία. Ο Άρης ψάχνει να μάθει πράγματα από την Αλεξάνδρα.

Δείτε τα επεισόδια ORKOS SIOPIS στο sigma TV, πατώντας εδώ


​Μπρούσκο επεισόδια 220-221-222-223-224 BROUSKO EPEISODIA 220-221-222-223-224 ANT1

Μπρούσκο Επεισόδιο 220 Δευτέρα 3/11/2014
Η Ευρυδίκη όπως σας είχαμε πει στο προηγούμενο επεισόδιο είναι άσχημα χτυπημένη από το ξύλο που έφαγε από τον Πάτροκλο και το μόνο μέρος που έτρεξε ώστε να βρει καταφύγιο είναι το σπίτι του Αχιλλέα δυστυχώς όμως αυτό το γεγονός η Μελίνα δεν θα το δει με καλό μάτι όπου σιγά σιγά αρχίζουν και τη ζώνουν τα φίδια της ζήλιας.Από την άλλη μεριά όμως βλέπουμε στο Μπρούσκο ο Πάτροκλος έβγαλε το καλό του πρόσωπο στον Νεκτάριο και οι εξηγήσεις που του έδωσε φαίνονται να τον έχουν συγκινήσει πάρα πολύ.Ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα έχουν μία κουβέντα που αφορά την σχέση τους και η Όλγα θα του ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί εφόσον το νιώθει να είναι κάπου αλλού κολλημένος ενώ στην άλλη μεριά βλέπουμε τη Δάφνη να στηρίζει την Αναστασία όσο μπορεί αφού έχει καταλάβει ότι το παιδί που περιμένει είναι του Ματθαίου.Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να πάνε στη Γερμανία ώστε να φτιάξει το πόδι του και έχει σαν δικαιολογία ότι έχει κάποια χρήματα στην άκρη.Ο Ματθαίος θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Παύλο και ο Παύλος με τη σειρά του θα καταλάβει ότι πρέπει να είναι με κάποια γυναίκα.Ο Διαμαντής διατάζει τον Χρήστο να πάει και να παρακολουθεί την κάθε κίνηση των Ματθαίων. O Πάτροκλος θα συναντηθεί με τον συνεργό που είχε στην απαγωγή αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν θα έχει καλό τέλος. Ο Αντώνης θα δει το άσχημο πρόσωπο του Σήφη όταν θα τον πιάσει να κερατώνει την αδερφή του. Ή Μελίνα γίνεται έξω φρενών όταν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της ο Αχιλλέας έχει επικοινωνήσει στα κρυφά με την Ευρυδίκη και όλα γύρω της αρχίζουν να καταρρέουν.

Μπρούσκο Επεισόδιο 221 Τρίτη 4/11/2014
Η Μελίνα είναι έξω φρενών και την έχει κυριεύσει η ζήλια όπου και θα τσακωθεί με τον Αχιλλέα και θα τον κατηγορήσει πως ακόμα αγαπάει την Ευρυδίκη.Η Αναστασία είναι χάλια και ο αδερφός της ο Σήφης προσπαθεί να την ηρεμήσει και θα της πει ότι το παιδί που περιμένει θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της και να το κρατήσει και να μην κάνει καμία βλακεία.Η Δάφνη θα είναι προβληματισμένη σχετικά με το μωρό της Αναστασίας αλλά και για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας,αυτές τις ανησυχίες θα της μοιραστεί με την Κωνσταντίνα όπου και θα της ζητήσει τη βοήθεια για το πως ο Ματθαίος θα μάθει την πραγματική αλήθεια για το παιδί.Στη συνέχεια λέει ότι η Δήμητρα θα έχει μείνει έκπληκτη από τις συμβουλές που της δίνει η Ευρυδίκη σχετικά με τον Πάτροκλο αφού την συμβουλεύει να προχωρήσει την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ αυτής και του Πάτροκλου και να μην το αφήσει.Ο Παύλος Γιαννακάκης έχει ανακαλύψει ύστερα από τα στοιχεία που έχει μαζέψει ότι πίσω από τους αγοραστές της γης του Σήφη κρύβονται κάποια άλλα πρόσωπα.Η Μελίνα μετά από μία κουβέντα που έχει με την Δήμητρα θα προσπαθήσει να την ψαρέψει ώστε να μάθει εάν έχει παιχτεί κάτι μεταξύ τους.Η γιαγιά Ανδριανή θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στο Ματθαίο και να μην τον αφήσει να πουλήσει το πατρικό σπίτι που έχουν στο Διαμαντή δυστυχώς όμως δεν θα τα καταφέρει. Ο Πάτροκλος χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα θα προσβάλει άσχημα την Όλγα και θα την κατηγορήσει πως έχει μία διαφορετική μεταχείριση από τον Ματθαίο, εκείνη την ώρα η Όλγα θα του επιτεθεί όπου και θα τον απολύσει, την συγκεκριμένη απόλυση του όμως θα τη στηρίξει και ο Ματθαίος,μια στάση που θα τους ξαφνιάσει όλους.Η Μελίνα δείχνει να είναι τρομοκρατημένη αφού θα αναγνωρίσει στην τηλεόραση έναν από τους δύο απαγωγείς της .

Μπρούσκο Επεισόδιο 222 Τετάρτη 5/11/2014
Η Μελίνα είναι τόσο τρομοκρατημένη εξαιτίας του προσώπου που είδε στην τηλεόραση αφού αναγνώρισε τον απαγωγέα της που την κρατούσε κλειδωμένη όταν την είχαν απαγάγει.Ο Αχιλλέας βλέποντας έτσι την Μελίνα την στηρίζει και οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να πάνε στην Αστυνομία και να καταγγείλουν αυτό το γεγονός,στο άκουσμα όμως ότι θα πάνε στην Αστυνομία ο Πάτροκλος τρέχει πανικόβλητος.Ο Ματθαίος σύμφωνα με πληροφορίες νομίζει ότι πλέον έχει έρθει πολύ κοντά στην Όλγα, αλλά δυστυχώς για αυτόν η Όλγα έχει πάρει την όλη κατάσταση περισσότερο στα χέρια της αφού δεν θέλει να είναι η αντικαταστάτρια ή το υποκατάστατο της Αναστασίας.Η Δάφνη τολμά και το κάνει με τη βοήθεια της Κωνσταντίνας και παίρνει τηλέφωνο τον Ματθαίο όπου και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να του πουν ότι η Αναστασία περιμένει το δικό του παιδί.Τα πάντα θα ανατραπούν όταν ο Παύλος Γιαννακάκης θα πάει στον Αχιλλέα και θα του πει να συνεταιριστούν αφού θα του κάνει μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση όπου και θα τον ξαφνιάσει.Δυστυχώς όμως για τον Σήφη το πρόβλημα για το πόδι του έχει επιδεινωθεί πολύ που όπως σας είχαμε πει στα προηγούμενα επεισόδια ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με το πόδι του και όλοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να φύγει να πάει στη Γερμανία, να τον δει ο γιατρός του.Ο Μηνάς που έλεγε ότι έχει κάποια χρήματα στην άκρη, φυσικά και έλεγε ψέματα αφού τα χρήματα θα του τα δώσει στα κρυφά ο Παύλος Γιαννακάκης.

Μπρούσκο Επεισόδιο 223 Πέμπτη 6/11/2014
Πλέον ο Πάτροκλος έχει αρχίσει και βρίσκεται σε άσχημη θέση αφού η Αστυνομία ανέφερε στη Μελίνα αλλά και στον Αχιλλέα ότι έχουν βρει το κρησφύγετο που είχαν οι απαγωγείς καθώς και με ποιόν επικοινώνησε ο ένας από αυτούς.Η Αστυνομία όμως δεν θα αποκαλύψει το όνομα αυτού εφόσον η υπόθεση είναι ακόμα προς έρευνα.Ο Αχιλλέας όμως βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία και θα πάει να βρει έναν φίλο του που δούλευε στο εγκληματολογικό και θα τον παρακαλέσει να του πει ποιος είναι.Ο Σήφης έχει γίνει έξω φρενών όταν θα δει τον πατέρα του Παύλο Γιαννακάκη να είναι στον τάφο της μητέρας του.Η Όλγα είναι ταραγμένη αφού η πιθανότητα ο αδερφός της να έχει εμπλακεί σε ληστεία θα την βγάλει έξω από τα νερά της ενώ ο Χρήστος θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει αφού θα στηρίζεται πάνω στον Διαμαντή.Ο Μάρκος θα διαφωνεί με την Δάφνη και τελικά όμως η Δάφνη δεν θα τον ακούσει όπου και θα φύγει με την μικρούλα κόρη της και την νταντά της για την Κύπρο.Ο Μανωλιός μαζί με την Κωνσταντίνα φαίνονται να είναι ανήσυχοι σχετικά με την διαπαιδαγώγηση που έχουν τα ζώα τους.Η Δήμητρα έχει μια εχθρική στάση απέναντι στην Όλγα και το γεγονός αυτής της στάσης είναι ότι απέλυσε τον Πάτροκλο.Ο Μηνάς θα πικραθεί πολύ όταν θα καταλάβει ότι ο Σήφης έχει φύγει κρυφά μόνος του για την Γερμανία αφού όπως σας είχαμε πει o Μηνάς ήθελε να πάει μαζί του προκειμένου να πάνε να βρει τον γιατρό του.Ο Αχιλλέας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν τελικά θα του πουν με ποιον επικοινωνούσε ο ένας απαγωγέας της Μελίνας και σε κατάσταση έξω φρενών, θα πάει να τον συναντήσει...

Μπρούσκο Επεισόδιο 224 Παρασκευή 7/11/2014
Ο Αχιλλέας έχει πάει και έχει βρει τον άνθρωπο που του υπέδειξε ο φίλος του που δουλεύει στο εγκληματολογικό και τον κατηγορεί ασύστολα ότι αυτός ήταν που συμμετείχε αλλά και οργάνωσε την απαγωγή της Μελίνας και αυτό το γεγονός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χάσμα που έχει ανάμεσά της η οικογένεια. Ο Διαμαντής αλλά και η Αναστασία θα μάθουν αυτό που έκανε ο Σήφης, δηλαδή ότι σηκώθηκε και έφυγε μόνος του για τη Γερμανία. Θα προσπαθήσουν να του μιλήσουν στο τηλέφωνο αλλά δυστυχώς οι ελπίδες τους θα είναι μάταιες αφού δε θα μπορέσουν να τα φέρουν και τότε η ανησυχία όλων θα έχει κορυφωθεί. Ο Μανωλιός θα καταφέρει ηθελημένα ή άθελα του να βάλει διάφορες ιδέες του Μηνά ότι ο Σήφης πρέπει να έχει πάει στην Γερμανία μαζί με τη Μελίνα αλλά αυτό το γεγονός δεν θα είναι αλήθεια.Η Δάφνη έφτασε στην Κύπρο όπου και θα την φιλοξενήσει η Μελίνα στο σπίτι της, ενώ η Δάφνη θα προσπαθήσει για ακόμα μία φορά να πει με πλάγιο τρόπο στον Ματθαίο ότι το παιδί που περιμένει η Αναστασία είναι δικό του. Η Αστυνομία πλησιάζει κάθε μέρα και περισσότερο στον Γερμανό και τότε ο Πάτροκλος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο κλοιός γύρω του έχει αρχίσει να σφίγγει πάρα πολύ Ο Σήφης δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και είναι εξαφανισμένος ακόμα,γεγονός που έχει κορυφώσει την αγωνία όλων.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 220-221-222-223-224 BROUSKO EPEISODIA
ΠΗΓΗ videogr


Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34 Καθημερινή, κοινωνική σειρά στις 18:30

Ρουά ματ επεισόδιο 26 Πεμπτη 30/10/14- Ο Δημήτρης δείχνει να έχει μετανιώσει που φίλησε την Ιωάννα και τώρα νιώθει τύψεις. Η Στέλλα λέει στον Μάξιμο πως δεν είναι σωστό για τη Ρουμπίνη να μην ξέρει τι θα γίνει στην σχέση τους και έτσι του ζητά να χωρίσει τη γυναίκα του μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες. Ο Μιχαήλ ζητά από την Βίκυ να μην παντρευτεί. Η Αλεξία όμως βλέπει τις φωτογραφίες και θέλει να πάει στην αστυνομία φέρνοντας την Βίκοι και τον Σάββα σε άσχημη κατάσταση. Ο Ηρόδοτος έχει σχέση με την Παυλίνα. Η Ιωάννα συναντιέται με τον κανονικό πατέρα του παιδιού και ακούει όλα όσα έχει να της πει. Ο Δημήτρης θέλει να φύγει στο εξωτερικό.

Ρουά ματ επεισόδιο 27 Παρασκευη 31/10/14- Ο Δημήτρης λέει στην Ιωάννα πως αποφάσισε να αφήσει την Κύπρο μόνο και μόνο επειδή ήρθαν πολύ κοντά! Αυτή προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Μάξιμος έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του παιδιού μιας και αυτός έχει παράλογες απαιτήσεις. Μια κόντρα όμως που μπορεί να του στοιχίσει το παιδί. Στα χέρια του Σάββα φτάνει ένα γράμμα και του λέει πως εάν δεν δώσει πολλά χρήματα σε αυτόν που έχει τις φωτογραφίες τότε θα τις πάνε στην αστυνομία. Η Βίκυ ζητά τα χρήματα από την Ιωάννα η οποία της τα δίνει. Η Ρουμπίνη νιώθει εγκαταλελειμμένη και βάζει τους δικούς της κανόνες.

Ρουά ματ επεισόδιο 28 Δευτερα 03/11/14 Ο Μάξιμος που πιέζεται πολύ από την Ρουμπινή, αναγκάζεται να την δεχτεί πίσω στην δουλειά, πρέπει όμως αυτή του την πράξη να την δικαιολογήσει στην έξαλλη Ιωάννα. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα δέχεται να δώσει τα χρήματα στην Βίκυ αλλά ζητά την βοήθεια του Μιχαήλ για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και για ποιο σκοπό η Βίκυ θέλει αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Ηρόδοτος αγοράζει ένα κόσμημα για να κάνει δώρο στην Παυλίνα, αλλά του χαλάει τα σχέδια η Αλέξια. Παράλληλα ο Ακύλας έχει κανονίσει κρυφά ραντεβού με τον Αλέξανδρο, τον βιολογικό πατέρα του παιδιού που υιοθέτησε η Ιωάννα και του πάει το μωρό να το δει. Ενώ ο Δημήτρης είναι σε μαύρο χάλι και αποφασίζει να αφήσει για λίγο το εστιατόριο και την εκπομπή.

Ρουα Ματ Επεισόδιο 29 Τριτη 04/11/14- Η Ρουμπίνη απογοητεύεται από τον Δημήτρη ο οποίος για να προστατεύσει τον φίλο της της λέει της άσχημες αλήθειες. Η Ειρήνη λέει στον Ακύλα πως έχει σχέση με κάποιον και πως το έχει μετανιώσει πικρά. Η Παυλίνα τηλεφωνεί στον Νικόλα και τότε αποκαλύπτει κάτι τρομερό. Στο εργοστάσιο του Μάξιμου καταφθάνει η Ρουμπίνη, τα μέτωπα ανοίγουν και πάλι. Ο Ηρόδοτος πολιορκεί την Παυλίνα και η Βίκυ δυο ημέρες πριν τον γάμο της μαθαίνει από τον Μιχαήλ αυτό που την βασάνιζε τόσο καιρό.

Ρουα Ματ Επεισόδιο 30 Τεταρτη 05/11/14- Η Ιωάννα βάζει ντέντεκτιβ για να μάθει όλα όσα κάνει ο Μάξιμος με την Ρουμπίνη. Η Παυλίνα είναι σίγουρη πως ο Νικόλας δεν έχει πεθάνει και φεύγει για Μονεμβασιά. Η Βίκυ και ο Σάββας σιναντάνε το άνθρωπο που τους εκβιάζει και τον πληρώνουν με το ίδιο ακριβώς τρόπο. Η Ρουμπίνη λέεισ τον Μάξιμο πως θέλει να της κάνει παιδί και αυτός αρνείται. Ο Μάξιμος για ακόμα μια φορά εκτίθεται όταν η κοινωνική λειτουργός τον βλέπει να αγκαλιάζει στο κέντρο της Λεμεσού την Ρουμπίνη.

Ρουά Ματ Επεισόδια 31 Πέμπτη 06/11/14- Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε η Ιωάννα φέρνει αποτέλεσμα και καταφέρνει να καταγράψει φωτογραφίες αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύουν ότι ο Μάξιμος έχει παpάνομη σχέση με τη Ρουμπίνη. Όταν τα βλέπει η Ιωάννα κλονίζεται πολύ ψυχολογικά. Παράλληλα καταφτάνει στη Μονεμβασιά η Παυλίνα όπου τρελαμένη ανακαλύπτει ότι ο παλιός της έρωτας, ο Νικόλας είναι όχι απλά ζωντανός αλλά και παντρεμένος με 2 παιδιά. Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση της δολοφονίας του Μίλτου και η Βίκυ με το Σάββα ακούν με μεγάλη ανακούφιση τον αστυνόμο να τους λέει ότι η υπόθεση έκλεισε καθώς ο Παπαζήσης ομολόγησε. Στο μεταξύ ο Ακύλας παρουσιάζει για άλλη μια φορά το κακό του πρόσωπο και ξυλοφορτώνει άγρια την Ειρήνη, που καταλήγει στο νοσοκομείο, γιατί νομίζει πως πήγε με άλλον...

Ρουά Ματ Επεισόδια 32 Παρασκευή 07/11/14- Αυτά που ήταν απαραίτητα να μάθει, τα έμαθε πλέον η Ιωάννα για τον Μάξιμο και ενώ έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, δεν ξέρει πως να τα χειριστεί και μάλιστα λίγο πριν το γάμο της Βίκυς. Ο γάμος της Βίκυς από την άλλη, έχει καταρρακώσει τον Μιχαήλ. Την ίδια στιγμή η Παυλίνα είναι επίσης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανακάλυψη που έκανε με το Νικόλα που τον νόμιζε νεκρό. Στο μεταξύ υπάρχει και κάποιος χαρούμενος και δεν είναι άλλος από τη Ρουμπίνη που πείστηκε από το Μάξιμο ότι δεν έχει επαφή πλέον με την Ιωάννα.. Όταν όμως τα ενοχοποιητικά στοιχεία του ντετέκτιβ φτάνουν στα χέρια του Μάξιμου... θα ανατραπούν πολλά...

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 33 Δευτερα 10/11/14- Η Ιωάννα, καταρρακωμένη από τις φωτογραφίες, δείχνει στον Μάξιμο την πόρτα. Στο μεταξύ, σπίτι της Παυλίνας, μαζεύονται ο Μάνος η Ρουμπίνη και ο Μιχαήλ για μια βραδιά χαρτοπαιξίας και εξομολογήσεων. Ο Μάξιμος αρνείται να βγει από το σπίτι και να πάει στο εργοστάσιο, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει με το γάμο του. Απρόσμενα, ο Μιχαήλ με την Παυλίνα ανοίγουν μια καινούρια σελίδα στη σχέση τους. Όλοι συμβουλεύουν την Ρουμπίνη να αφήσει τον Μάξιμο και εκείνη επηρεάζεται καθώς πηγαίνει εκδρομή με τον Μάνο στην Πάφο. Ο Ηρόδοτος τα παίζει όλα για όλα με την Παυλίνα και μένει άφωνος από το αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης έχει έναν εκρηκτικό καβγά με τον Μάξιμο, και του αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 34 Τριτη 11/11/14- Ο Δημήτρης, αφού σε μια παρόρμηση της στιγμής παραδέχτηκε στον Μάξιμο ότι είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα, προσπαθεί να τα μπαλώσει χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Βίκυ ότι γνωρίζει για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του Σάββα και εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι το ήξερε επίσης. Παράλληλα η Παυλίνα αδειάζει τον ερωτοχτυπημένο Ηρόδοτο λέγοντας του ότι το φιλί τους ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη ζητά πολύ ευγενικά από την Στέλλα και τον Ηλία να συνεργαστούν ώστε να επηρεάσουν ή την Ρουμπινή ή τον Μάξιμο στο να χωρίσουν αφού αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη και ενδέχεται στο τέλος να πληγωθούν όλοι.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 35 Τεταρτη 12/11/14- Ο Μάξιμος δεν μπορεί να αποφασίσει με ποια από τις δύο γυναίκες θα συνεχίσει τη ζωή του. Η Ιωάννα γίνεται ράκος κι ο Δημήτρης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Μιχαήλ δέχεται μια, άνευ λόγου, λεκτική επίθεση από τον Σάββα και παραιτείται από το εργοστάσιο. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Μάξιμο να ξεκαθαρίσει τη θέση του και την ίδια στιγμή ο Ακύλας μαθαίνει ότι η Ρουμπίνη εργάζεται ξανά στο εργοστάσιο ζυμαρικών. Το γεγονός αυτό θα φτάσει ακόμα μια φορά τον πατέρα με το γιο στα άκρα. Από την άλλη, η Ρουμπίνη δεν έχει καμιά επικοινωνία με τον Μάξιμο, μέχρι που η Ειρήνη πηγαίνει να τη συναντήσει. Μια συνάντηση που η ίδια δεν μπορεί να αποφύγει κι είναι σίγουρη ότι δε θα της βγει σε καλό...

ROUA MAT ANT1 OLA TA EPEISODIA


​Μοντέρνα Οικογένεια Επεισόδια 15-16 VIDEO Επεισόδιο 15:
 Η Φαίη σκέφτεται να κάνει δώρο στο Φίλιππο για τα γενέθλιά του ένα καινούριο tablet και είναι πολύ χαρούμενη
γιαυτό. Αλλά στην πράξη θα αποδειχθεί ότι δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Δημήτρης θέλει να γίνει πιο θαρραλέος από ότι είναι... που δεν είναι δηλαδή... και ο Τάκης του διδάσκει αυτοάμυνα ενώ ο Λάμπρος προσφέρεται να βοηθήσει μια γειτόνισσα  στο να λύσει τα προβλήματά της. Στο μεταξύ μια σκακιέρα που αρχικά προοριζόταν μόνο για δώρο στο Φίλιππο οδηγεί την Κάρμεν και τον Τάκη σε κόντρα για το ποιος είναι καλύτερος στο σκάκι...
Μοντέρνα Οικογένεια Επεισόδια 15 VIDEO


Επεισόδιο 16: Μια πικάντικη φωτογραφία στον υπολογιστή βάζει τη Φαίη σε υποψίες για τον Πάνο. Πανικοβλημένη λέει  στο Φίλιππο να του μιλήσει... που να ξέρει όμως η Φαίη ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την ύπαρξη της φωτογραφίας... Την ίδια στιγμή ένας καλόγερος για ρούχα φέρνει κόντρα ανάμεσα στην Κάρμεν που θεωρεί ότι είναι αντιαισθητικός και στον Τάκη που πιστεύει ότι είναι έργο τέχνης! Και μέσα σ'όλα αυτά ο Λάμπρος δείχνει μεγάλη προθυμία να βοηθήσει την καθαρίστρια της πολυκατοικίας αλλά αυτό θα δημιουργήσει κωμικοτραγικές καταστάσεις...
Μοντέρνα Οικογένεια Επεισόδια 16 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget