22/10/14


​Μάνα Χ Ουρανού Επεισόδιο 6 - Μάνα Χ Ουρανού, η νέα σειρά του Mega.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Μάνα Χ Ουρανού.
Δείτε το επεισόδιο 6 της σειράς Μάνα Χ Ουρανού. ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 VIDEO


​NCIS τι θα δούμε σήμερα 22/10/2014-Η Χέτι θα συνειδητοποιήσει ότι η περίπτωση που έχει αναλάβει η αστυνομική ομάδα να τον ξαναφέρει πάλι σε επαφή με ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν της.


Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 22/10/2014-Ο Ηλίας έχει κάτι φρικτούς πονοκεφάλους και θα καταφέρει να ανακαλύψει
ότι το πρόβλημα του προέρχεται από τα δόντια του. Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει και θα τον αγχώσει είναι ότι πρέπει να βγάλει δύο τραπεζίτες.
Η Μαρίνα φαίνεται να είναι πάρα πολύ χαρούμενη αφού πλέον έχει συναντήσει έναν πολύ γοητευτικό γυναικολόγο.
Ο Μηνάς μαζί με τη Βούλα θα γνωρίσουν και θα καλωσορίσουν την καινούργια τους γειτόνισα.Ο Χάρης για κάποιους δικούς του ιδεολογικούς λόγους αρνείται επίμονα να μπει στο facebook.



​Το «Κάτω Παρτάλι» θα κάνει την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Ιανουάριο.Οι συντελεστές όμως ήδη έχουν
πιάσει δουλειά και τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου είναι έτοιμα. Σύμφωνα με το tvέθνος, η πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς θα θυμίζει μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη. Στην Σίφνο αρχικά θα δούμε τον Μανόλη, τη Βίβιαν, τον Κωνσταντίνο και την γιαγιά. Ο Μανόλης αποφασίζει να βρεθεί στην Σίφνο προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη του Παντελή. Και επειδή χωρίς τον Μανόλη δεν ζει, η Βίβιαν, τη βλέπουμε να τον ακολουθεί στην προσπάθειά της να ξεχάσει τον Θανάση. Ο Κωνσταντίνος πάλι προστίθεται στην παρέα γιατί πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορέσει κανείς να μάθει τι έχει γίνει με την γιαγιά. Τέλος, ο Θανάσης μαθαίνει ότι η Βίβιαν βρίσκεται στη Σίφνο και σπεύδει να την προλάβει προκειμένου να της κάνει ερωτική εξομολόγηση υπό το φως του φεγγαριού στο Αιγαίο.


Τρίχες Επεισόδιο 3-Τρίχες, η νέα σειρά του Ant1.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Τρίχες. Δείτε το επεισόδιο 3 της σειράς Τρίχες.
ΤΡΙΧΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 VIDEO


​Όμικρον Θετικό Επεισόδιο 28 - Δείτε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς Όμικρον Θετικό που προβάλετε στο Ant1 Κύπρου. Δείτε τις ολοκαίνουργιες εξελίξεις που κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα.
ΟΜΙΚΡΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 VIDEO


​EPEISODIA BROUSKO ANT1 ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 211-212-213-214
Μπρούσκο, επεισόδιο 211 Τριτη 21/10/2014.

Ο Πάτροκλος κλέβει από την Μελίνα την ταυτότητα της και την δίνει στην Ευρυδίκη, ώστε να ξεκινήσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Ο Ματθαίος τρέχει πίσω από την Όλγα για να την πείσει να μην φύγει από την εταιρεία. Η Αναστασία βλέπει την όλη σκηνή και την παρεξηγεί. Συνεχίζει ωστόσο να θέλει να του πει πως είναι έγκυος αλλά αυτός δεν της φέρνετε καλά και αυτή δεν του λέει τίποτα. Ο Σήφης δεν θέλει να δουλέψει στο οινοποιείο και ο Μηνάς ανησυχεί πολύ για αυτόν. Ο Παύλος υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Μελίνας και τα λίτρα βρίσκεται ο Διαμαντής, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν. Η Δήμητρα ζηλεύει πολύ που ο Πάτροκλος πήγε στην Κρήτη για την Βασιλική. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα τσακωθούν.

Μπρούσκο επεισόδιο 212 τεταρτη 22/10/2014. Ο Αχιλλέας ως γνωστός ζηλιάρης θα πέσει στην παγίδα της Ευρυδίκης και θα πιστέψει πως η Μελίνα κοιμήθηκε με τον Σήφη. Θα πάει λοιπόν και αυτός στα Χανιά και θα της επιτεθεί γεμάτος νεύρα. Η σύγκρουση όμως προς δυσάρεστη έκπληξη της Ευρυδίκης θα φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά. Ο Ματθαίος τηλεφωνεί στη Μελίνα και της ζητά να πουλήσει το σπίτι που της είχε αγοράσει ο Αχιλλέας έτσι ώστε να ξεπληρώσει το χρέος στην οικογένεια. Ο Σήφης δεν έχει ούτε ένα Ευρώ, έτσι αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Πάτροκλος εκβιάζει συνεχώς τον Διαμαντή ενώ αποφασίζει να κάνει το " καλό παιδί" ώστε να μην χάσει την δουλειά στους Ματθαίους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 213 πεμπτη 23/10/2014. Ο Παύλος ζητά από τον Μηνά να βοηθήσουν μαζί τον Σήφη. Ο Παύλος για να τον πείσει του λέει την δική του αλήθεια σχετικά με το ρόλο του Διαμαντή στο μίσος των παιδιών προς τον πατέρα τους. Ο Σήφης βγαίνει με την Λουκία και αυτή του αποκαλύπτει πως γνωρίζει ποιος είναι. Η Μελίνα θέλει να δείξει στον Αχιλλέα πως όλα αυτά που έμαθε είναι ψέματα, έτσι πάνε στο ξενοδοχείο. Το μυαλό τους πάει σε πλεκτάνη του Σήφη. Η Αγγελική λέει στην Αναστασία πως ο Ματθαίος πρέπει να ξέρει πως θα γίνει πατέρας. Η Αδριανή από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζεται με την Όλγα και λέει στον Ματθαίο πως αυτή είναι γυναίκα για αυτόν. Όλοι λένε πως ο Αντώνης δεν έχει μάτια παρά για την Αναστασία, αλλά αποκαλύπτεται πως βγαίνει με άλλες γυναίκες.

Μπρούσκο Επεισόδιο 214 παρασκευη 24/10/2014. Η Αναστασία τσακώνεται με τον πατέρα της και αυτός πικραίνεται. Η Μελίνα κατηγορεί τον Σήφη και εκείνος μαθαίνει πως η Ευρυδίκη κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αλλά αδιαφορεί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, αυτά μαθαίνει η Ευρυδίκη και τσαντίζεται. Ο Διαμαντής πάει να δει την μικρή Αθηνά και της παίρνει ένα πανάκριβο δώρο, αλλά η Δάφνη δεν το δέχεται. Η Πανίτσα θέλει να αναλάβει και πάλι το παιδί. Ο Ματθαίος ζητά από την Όλγα να πάνε μαζί διακοπές και αυτή δέχεται όλο χαρά. Ο Διαμαντής πηγαίνει στην Κύπρο και δίνει πολύ ενδιαφέρων στο Νεκτάριο. Η κίνηση αυτή πληγώνει τον Πάτροκλο, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες


​i prodosia akarsu - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 252 Τετάρτη 22/10/2014
Ο Αρίφ ξανασμίγει τελικά με την Τζεμιλέ. Το σχέδιο του Μετέ δουλεύει. Ο Αρίφ είναι ελεύθερος και ο Τουγρούλ στα χέρια του Μετέ. Οι άνθρωποι του Τουγρούλ καταστρώνουν σχέδια για να τον σώσουν. Όμως ο Σονέρ, ο Αρίφ και ο Σουλεϊμάν είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτούς. Η Καρολίν πείθει τον Ίμπο να της μεταβιβάσει όλη του την περιουσία. Το δίδυμο καταζητείται από την αστυνομία και αφού τακτοποιούν τις εκκρεμότητες τους, αγοράζουν εισιτήρια να διαφύγουν στο εξωτερικό. Όμως η Καρολίν έχει και άλλους λογαριασμούς. Η Μεσουντέ, αφού μαθαίνει που είναι ο Ίμπο, ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Οσμάν είναι έτοιμος να τυπώσει το περιοδικό. Προτείνει επίσης στον Χακάν να γράψει ένα άρθρο. Ο Χακάν, ο οποίος αρχικά δεν ήξερε τι να γράψει, γράφει ένα τόσο ωραίο άρθρο και ένα ποίημα, που ενθουσιάζει τους πάντες και πρώτη από όλους την Μπερίν. Ο Χακάν, που πηγαίνει να μιλήσει με την Μπερίν, μαθαίνει ότι φεύγει με την Ρουγιά στην Προύσα..

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget