21/10/14


​Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 15-16-17-18

Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από τον Όρκο Σιωπής

Επεισόδιο 15
Τρίτη 4/11

Συναισθηματική αναταραχή προκαλεί η επίσκεψη της Ηλέκτρας στο σπίτι του Άρη και αυτό δίνει τροφή για σχόλια.
Η Μαρίνα τα ξαναβρίσκει με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για το λαβράκι που τσίμπησε. Νέα δεδομένα θα δημιουργήσει η  γνωριμία του Πέτρου με τον Γιώργο στη δεξίωση του Νώντα,
Μια μεγάλη ανησυχία θα δημιουργηθεί από την συζήτηση της  Αλεξάνδρα με την Στέλλα....

Επεισόδιο 16
Τετάρτη 5/11

Μετά από πολλά χρόνια θα συναντηθούν ο Πέτρος και ο Μενέλαος και θα ανανεώνουν τους όρκους σιωπής που τους δένουν, αλλά ς ο Πέτρος δεν φαίνεται να πείθεται από τις καλές προθέσεις του Μενέλαου. Κάθε επαφή από το παρελθόν  ζητάει από τον Στάθη η Ηλέκτρα και του αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη.
Ο Άρης παίρνει την απόφαση να σταματήσει να ασχολείται με το παρελθόν. Σε ένα οίκο ευγηρίας επισκέπτεται έναν άνδρα η Αλεξάνδρα όπου την βλέπει η Μαρίνα κι απαιτεί εξηγήσεις. Τα κρυφά ραντεβουδάκια συνεχίζουν η Στέλλα με τον Άγγελο κι ο Τόνυ αναλαμβάνει δράση για να τους χωρίσει. Το σχέδιο εξόντωσης του Φιλίππου βάζει σε εφαρμογή.

Απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Εκτορα η Ελένη και τρέχει να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Άρη. Η Δάφνη ειδοποιεί τον Έκτορα ότι ο Αντώνης θέλει να φύγει από την καμπάνια. Ο Γιώργος, είναι έξω φρενών από τη συμπεριφορά του Νώντα, πλευρίζει τον Πέτρο.
Η Νίκη λέει  στην Ηλέκτρα να δουλέψει για εκείνη. Μια τρομερή αποκάλυψη κάνει η  Αλεξάνδρα στη Μαρίνα....

Επεισόδιο 17
Πέμπτη 6/11

Επειδή τα πράγματα με τον Φιλίππου δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν ο Τόνυ θα αναλάβει να τελειώσει τη δουλειά.
Η Ελένη είναι ανάμεσα στον Έκτορα και τον Άρη, που αυτός συνεχίζει να νοσταλγεί την Ηλέκτρα.
Την καταστροφή προσπαθεί να γλιτώσει ο  Γιώργος, ενώ ο Νώντας είναι ανήσυχος και πλευρίζει τη Νίκη.
 Η Μαρίνα βλέπει την Αλεξάνδρα σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για να κλείσει τους λογαριασμούς του με ένα φάντασμα απ' το παρελθόν…

Επεισόδιο 18
Παρασκευή 7/11

Την Θεοδώρα επισκέπτεται ο Πέτρος και της ξεκαθαρίζει ότι η Σοφία δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Ο Μενέλαος στέλνει ένα ανησυχητικό μήνυμα στον Άρη,αλλά δεν μπορεί να τον βρει στο κινητό για να μιλήσουν.
 Από τον Τόνυ και τον Ηλία ανακρίνεται ο Μενέλαος .Η Σάντρα αλλάζει εντελώς εμφάνιση για να ταιριάξει με το πάρτι.
Ο Νώντας μαθαίνει ότι ο Γιώργος ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Πέτρο. Στο πάρτι με τα παιδιά δεν θα πάει η Στέλλα αφού αρρωσταίνει .
Η Αλεξάνδρα βρίσκει αφορμή και της εξηγεί ότι πρέπει να χωρίσει με τον Άγγελο.

 Ο Στάθης δίνει ένα φάκελο με στοιχεία για τον Άρη στην Ηλέκτρα και της ζητάει να τον βάλει σε θυρίδα. Ο Πέτρος και ο Γιώργος προχωρούν σε συνεργασία.
Την Αλεξάνδρα  πιέζει ο Άρης για απαντήσεις αλλά εκείνη αποφεύγει. Ο Αντώνης αποφασίζει να παραιτηθεί από την προεκλογική καμπάνια.
Όλες οι ζωές των ηρώων θα επηρεαστούν σε αυτή την νύχτα του πάρτι ....


Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Επεισόδιο 81 VIDEO

Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Μην Αρχίζεις την ΜουρμούραΔείτε το επεισόδιο 81
της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα.Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις που μας περιμένουν.


​Μάνα Χ Ουρανού Επεισόδιο 5

Μάνα Χ Ουρανού, η νέα σειρά του Mega.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Μάνα Χ Ουρανού. Δείτε το επεισόδιο 5 της σειράς Μάνα Χ Ουρανού VIDEO.


Όμικρον Θετικό Επεισόδιο 27 VIDEO 

Δείτε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς Όμικρον Θετικό που προβάλετε στο Ant1
Κύπρου. Δείτε τις ολοκαίνουργιες εξελίξεις που κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα.Απολαύστε το


​NCIS τι θα δούμε σήμερα 21/10/2014

Το τρένο καταλαμβάνει και του αλλάζει πορεία ένας πρώην υπάλληλος του σιδηροδρόμου για να αποδείξει  ότι η σιδηροδρομική εταιρεία μεταφέρει επικίνδυνα χημικά


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 21/10/2014

Στο σπίτι της Ρουμπίνη στην Μονεμβασιά μπαίνει ο Ακύλας και αρχίζει να την απειλεί. Τότε εκεί δημιουργείται μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα ο πατέρας της να καταρρεύσει και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του Ηλία γίνεται καλύτερη και τότε αποφασίζουν να πάνε με την Ρουμπίνη στην Κύπρο για να μπορέσουν να καταγράουν την περιουσία της Ιωάννας. Η Ιωάννα δίνει εντολή στον δικηγόρο να κάνει τα πάντα για να κερδίσουν την μάχη για την περιουσία


Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 21/10/2014

Το μεγάλο λαμόγιο στην ιστορία ο πατέρας του Τζιοβάνι ο Θανάσης θα έρθει στο κομμωτήριο και θα ζητήσει μερίδιο από τις εισπράξεις του κομμωτηρίου.
Οι συνέπειες που θα έχει αυτός ο εκβιασμός θα είναι πάρα πολύ σημαντικές ενώ θα προκαλέσει πάρα πολλά γέλια σε όλους


​Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 251 Τρίτη 21/10/2014
Ο Μετέ έρχεται στα κρυφά στο σπίτι. Ενώ προσπαθεί να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία
του, πέφτει πάνω στην Αϊτσά. Μετά από αρκετό διάστημα, λιώνει ο πάγος, που υπήρχε ανάμεσά τους και ο Μετέ της κάνει μια εξομολόγηση. Η Καρολίν και ο Ίμπο έχουν μπλεξίματα. Οι δουλειές του δεν πηγαίνουν καλά και οι πελάτες εισβάλουν στο κατάστημα τους απαιτώντας να πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Ο πόνος, που αισθάνεται στην πλάτη της η Μπερίν επιμένει. Ο Χακάν, ο οποίος τη φιλοξενεί σπίτι του, της βάζει κρέμα στην πλάτη και παίρνει το θάρρος να τη φιλήσει. Η Μπερίν ανταποκρίνεται αρχικά αλλά στη συνέχεια μετανιώνει και φεύγει. Η Μπαχάρ μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί φτάνουν και η Τζεμιλέ με την Μπερίν και τον Οσμάν για να συμπαρασταθούν στον Σονέρ. Η Ντενίζ αισθάνεται ενοχές για ό,τι συνέβη στην Μπαχάρ και όλοι προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο γιατρός εξηγεί στον Σονέρ πως η Μπαχάρ έχει αιμορραγία και χρειάζεται αίμα αλλά η ομάδα της είναι σπάνια. Ο Σονέρ βρίσκεται σε απόγνωση και ο Σουλεϊμαν του προτείνει να ζητήσουν τη βοήθεια του Ζιγιά, που είχε ανταποκριθεί και παλιότερα. Ο Σονέρ για να σωθεί η Μπαχάρ αφήνει στην άκρη τον εγωισμό του και ενημερώνει τον Ζιγιά για τη δύσκολη κατάσταση. Εκείνος, δίχως δεύτερη σκέψη, σπεύδει στο νοσοκομείο, αλλά άθελα του κάνει μια μεγάλη γκάφα. Αποκαλύπτει στην Ντενίζ ότι θα αποκτήσει αδελφάκι. Ο Μετέ κάνει μια τελευταία συμφωνία με τον Τουγρούλ, δίχως να γνωρίζει πως στην πραγματικότητα υπογράφει τη θανατική καταδίκη του Αρίφ...


​EPEISODIA BROUSKO ANT1 ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 211-212-213-214
Μπρούσκο, επεισόδιο 211 Τριτη 21/10/2014.

Ο Πάτροκλος κλέβει από την Μελίνα την ταυτότητα της και την δίνει στην Ευρυδίκη, ώστε να ξεκινήσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Ο Ματθαίος τρέχει πίσω από την Όλγα για να την πείσει να μην φύγει από την εταιρεία. Η Αναστασία βλέπει την όλη σκηνή και την παρεξηγεί. Συνεχίζει ωστόσο να θέλει να του πει πως είναι έγκυος αλλά αυτός δεν της φέρνετε καλά και αυτή δεν του λέει τίποτα. Ο Σήφης δεν θέλει να δουλέψει στο οινοποιείο και ο Μηνάς ανησυχεί πολύ για αυτόν. Ο Παύλος υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Μελίνας και τα λίτρα βρίσκεται ο Διαμαντής, έτσι αρχίζουν να ψάχνουν. Η Δήμητρα ζηλεύει πολύ που ο Πάτροκλος πήγε στην Κρήτη για την Βασιλική. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα τσακωθούν.

Μπρούσκο επεισόδιο 212 τεταρτη 22/10/2014. Ο Αχιλλέας ως γνωστός ζηλιάρης θα πέσει στην παγίδα της Ευρυδίκης και θα πιστέψει πως η Μελίνα κοιμήθηκε με τον Σήφη. Θα πάει λοιπόν και αυτός στα Χανιά και θα της επιτεθεί γεμάτος νεύρα. Η σύγκρουση όμως προς δυσάρεστη έκπληξη της Ευρυδίκης θα φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά. Ο Ματθαίος τηλεφωνεί στη Μελίνα και της ζητά να πουλήσει το σπίτι που της είχε αγοράσει ο Αχιλλέας έτσι ώστε να ξεπληρώσει το χρέος στην οικογένεια. Ο Σήφης δεν έχει ούτε ένα Ευρώ, έτσι αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Πάτροκλος εκβιάζει συνεχώς τον Διαμαντή ενώ αποφασίζει να κάνει το " καλό παιδί" ώστε να μην χάσει την δουλειά στους Ματθαίους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 213 πεμπτη 23/10/2014. Ο Παύλος ζητά από τον Μηνά να βοηθήσουν μαζί τον Σήφη. Ο Παύλος για να τον πείσει του λέει την δική του αλήθεια σχετικά με το ρόλο του Διαμαντή στο μίσος των παιδιών προς τον πατέρα τους. Ο Σήφης βγαίνει με την Λουκία και αυτή του αποκαλύπτει πως γνωρίζει ποιος είναι. Η Μελίνα θέλει να δείξει στον Αχιλλέα πως όλα αυτά που έμαθε είναι ψέματα, έτσι πάνε στο ξενοδοχείο. Το μυαλό τους πάει σε πλεκτάνη του Σήφη. Η Αγγελική λέει στην Αναστασία πως ο Ματθαίος πρέπει να ξέρει πως θα γίνει πατέρας. Η Αδριανή από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζεται με την Όλγα και λέει στον Ματθαίο πως αυτή είναι γυναίκα για αυτόν. Όλοι λένε πως ο Αντώνης δεν έχει μάτια παρά για την Αναστασία, αλλά αποκαλύπτεται πως βγαίνει με άλλες γυναίκες.

Μπρούσκο Επεισόδιο 214 παρασκευη 24/10/2014. Η Αναστασία τσακώνεται με τον πατέρα της και αυτός πικραίνεται. Η Μελίνα κατηγορεί τον Σήφη και εκείνος μαθαίνει πως η Ευρυδίκη κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αλλά αδιαφορεί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν όμορφες στιγμές, αυτά μαθαίνει η Ευρυδίκη και τσαντίζεται. Ο Διαμαντής πάει να δει την μικρή Αθηνά και της παίρνει ένα πανάκριβο δώρο, αλλά η Δάφνη δεν το δέχεται. Η Πανίτσα θέλει να αναλάβει και πάλι το παιδί. Ο Ματθαίος ζητά από την Όλγα να πάνε μαζί διακοπές και αυτή δέχεται όλο χαρά. Ο Διαμαντής πηγαίνει στην Κύπρο και δίνει πολύ ενδιαφέρων στο Νεκτάριο. Η κίνηση αυτή πληγώνει τον Πάτροκλο, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget