15/10/14

Ακόμα καλά-καλά δεν πρόλαβε να χαρεί την πρωτιά και να κυλήσει η πρώτη βδομάδα ευχάριστα …χτύπησε «καμπανάκι» για μηνύσεις!
Μήνυση λοιπόν προτίθεται να καταθέσει η «Γραμμή Ζωής» κατά του Μάρκου Σεφερλή και του MEGA για τα τηλεφωνήματα-φάρσες του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής «Mega με μία» τα οποία είχαν ως στόχο ηλικιωμένους ανθρώπους.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής, Γεράσιμος Κουρούκλης, απαιτεί από τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που έκανε την τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του και αναφέρει σε δήλωσή του χαρακτηριστικά:

«Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».
Ο Γεράσιμος Κουρούκλη είπε στο lifo: «Ζητάμε από όλους σεβασμό και αξιοπρεπή συμπεριφορά ως προς την τρίτη ηλικία. Τον αγαπάμε τον κύριο Σεφερλή, αλλά η πλάκα έχει και τα όρια της. Αυτή τη φορά το παράκανε και το μόνο που ζητάμε είναι μια συγνώμη αξιοπρεπή, ειδάλλως και σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το συμβούλιο θα κινηθούμε νομικά».
Μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή για την τηλεφωνική φάρσα στους ηλικιωμένους.

Epeisodia orkos siopis Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 13-14 Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από τον Όρκο Σιωπής...
Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 13 Πέμπτη 30/10
Ο Άρης αποκαλύπτει στην Ελένη πώς ξεκίνησε η επιμονή του με το θάνατο του Παύλου κι αυτό τους φέρνει πιο κοντά και τον οδηγεί να πάρει μια απόφαση. Ο Τόνυ οργανώνει μια πολύ καλοστημένη παγίδα για τον Άγγελο, και ο Νώντας αρχίζει να πιέζει τον Αντώνη. Η Στέλλα με τον Σταύρο βάζουν μπροστά ένα σχέδιο, ενώ η Σοφία έρχεται στην Αθήνα να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες. Μετά τις αποκαλύψεις του Άρη στην Αλεξάνδρα, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει δράση…

Όρκος Σιωπής Επεισόδιο 14 Παρασκευή 31/10
Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τον Άρη. Έχει μία συνάντηση με τη Σοφία που θα επιφέρει συγκρούσεις. Ο Άρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, όταν δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Στάθη, που θα τον φέρει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Ο Πέτρος αποφασίζει να μιλήσει πιο ανοικτά στον Έκτορα για τον Νώντα και τις πραγματικές του προθέσεις. Η Σοφία αποφασίζει να βγει ένα μάλλον παράτολμο ραντεβού…


​Μάνα Χ Ουρανού Επεισόδιο 4 - Μάνα Χ Ουρανού, η νέα σειρά του Mega.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Μάνα Χ Ουρανού. Δείτε το επεισόδιο 4 της σειράς Μάνα Χ Ουρανού. MANA X OURANOU EPEISODIO 4 VIDEO


Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014 - Ο Χάρης θα δεχτεί μια πρόταση από έναν φίλο του που είναι διαφημιστής,όπου και θα του ζητήσει να γράψει ένα τραγούδι για μια διαφήμιση μιας τράπεζας. Ο Χάρης στην αρχή θα αρνηθεί αλλά όταν η Βάσω θα ακούσει το ποσό της αμοιβής θα φροντίσει να πάει να του αλλάξει αμέσως τη γνώμη και θα τον βοηθήσει να εμπνευστεί. Μια καινούργια κόντρα που θα προκύψει ανάμεσα στην Βούλα αλλά και τον Μηνά, όπου θα μπούμε σε μια διαδικασία κόντρας για το ποιος από τους δύο έχει καλύτερη φωνή για να καταφέρουν να το αποδείξουν θα πάρουν μέρος σε ένα διαγωνισμό ταλέντων. Ποιος όμως από τους δύο θα υποχωρήσει πρώτος;


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014 - Μία ολέθρια συνάντηση θα υπάρξει πάνω στη Μονεμβασιά .Ο Μάξιμος μαζί με τη Ρουμπίνη και την Ιωάννα θα βρεθούν αντιμέτωποι χωρίς όμως να γνωρίζουν πραγματικά το λόγο και τότε θα προσπαθήσουν να λύσουν το πραγματικό γρίφο. Η Ιωάννα όπου και είναι η πιο δύσπιστη εκεί πέρα θα στήνει συνεχώς καβγάδες μαζί με τον Μάξιμο .Η Ρουμπίνη βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση όπου και κάνει προσπάθειες να καταφέρει να λύσει το μυστήριο της συνάντησης στην Μονεμβασιά...


Τρίχες Επεισόδιο 1 - Τρίχες, η νέα σειρά του Mega.Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Τρίχες.Δείτε το επεισόδιο 1 της σειράς Τρίχες. TRIXES EPEISODIO VIDEO


NCIS τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014 - Σε αυτό το επεισόδιο από την πολυαγαπημένη μας σειρά θα δούμε την σύντροφο από έναν αξιωματικό του Ναυτικού ο οποίος έχει αποστρατευτεί πρόσφατα θα πέσει θύμα απαγωγής από μία ομάδα άγνωστων μασκοφόρων ανδρών ,τότε οι γνωστοί ήρωες της σειράς θα κληθούν να λύσουν το μυστήριο....


Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014 - Ένα παράξενο τηλεφώνημα δέχεται η Έλλη και πάει στο βουνό για να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της τον Λάζαρο. Ο Λάζαρος βρίσκεται στο βουνό με την ομάδα των ορειβατών τον οδηγό τους τον Μάρκο. Επειδή έχει ακραίες καιρικές συνθήκες η ομάδα των ορειβατών διακόπτουν την αναρρίχηση αλλά δεν είναι εύκολο η επιστροφή τους στον ξενώνα. Στο δρόμο τους βρίσκουν πολλά εμπόδια και έτσι παίρνουν το βράδυ τους στο βουνό. Ο οδηγός τους πάει να βρει βοήθεια αλλά δεν επιστρέφει πίσω. Όταν έφτασε η Έλλη στον ξενώνα τότε έφτασαν μια δημοσιογράφο η Αλεξάνδρα, ένα ζευγάρι μουσικών ο Σταύρος με την Νατάσα, Ένας μυστηριώδης καθηγητής τον Γεράσιμο και έναν ηλικιωμένο αγρότη τον Θωμά...


​Η Προδοσία τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014-Ο Οσμάν αποφασίζει να ξαναλειτουργήσει το τυπογραφείου του Αρίφ. Η Αϊτσά δέχεται να τον βοηθήσει. Η Μπερίν με τη σειρά της αρχίζει να δουλεύει στην ίδια υπόθεση με τον Χακάν και στενοχωριέται επειδή εκείνος συναντάει συχνά τη Ρουγιά. Ο Χακάν βλέπει ότι η Μπερίν ζηλεύει και αυτό του αρέσει πολύ. Ο Μετέ προσπαθεί να σώσει τον Αρίφ και συλλαμβάνει τον Τουγρούλ. Ερχόμενος αντιμέτωπος με τον Τουγρούλ βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία, που τόσο καιρό έψαχνε. Η Μπαχάρ αποφασίζει να μην κρατήσει το παιδί, που περιμένει, από φόβο για την αντίδραση της Ντενίζ. Η Σεντά δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στην Μπαχάρ και απευθύνεται τελικά στον Σονέρ. Εκείνος τρελαίνεται όταν μαθαίνει τι συμβαίνει και οι δυο τους αρχίζουν ενέργειες για να εμποδίσουν την Μπαχάρ, πριν να είναι πολύ αργά


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014 Πλέον ο Βίκτορας περιμένει τον Παύλο Συμεωνίδη ώστε να του παραδώσει τα λύτρα που του ζήτησε τότε όμως θα τηλεφωνήσει και στην Ελπίδα ώστε να την ενημερώσει ότι έχει βρει το μωρό. Μετά από όλα όσα έχει περάσει η Αγγελική και έχει αντέξει θα καταφέρει ύστερα από καιρό και για πρώτη φορά να κρατήσει το μωρό της,αλλά δυστυχώς γι αυτήν η ευτυχία της δεν κρατάει για πολύ,αφού την εντοπίζει και την οδηγεί στο τμήμα ο υπαστυνόμος Καραμανώλη...


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 15/10/2014
Ήδη οι γιορτές στο πατητήρι στα Χανιά ξεκινούν και μοιάζουν σαν δύο στρατόπεδα από
τη μία πλευρά ο Διαμαντής και από την άλλη ο Παύλος και κάποια γεγονότα που θα γίνουν ανάμεσα στους δύο αντιπάλους θα ξεκινήσουν μια σειρά από νέες εξελίξεις.


Όταν ο Παύλος Γιαννακάκης θα προσφερθεί να βοηθήσει τον Σήφη εκείνος θα απαρνηθεί τη βοήθεια του πατέρα του και αυτό το γεγονός θα τον αναγκάσει να εκδηλώσει όλο το μίσος που έχει για τον πατέρα του.


Τώρα θα μεταφερθούμε στη Κύπρο όπου βλέπουμε τον Ματθαίο να είναι εξοργισμένος ακόμα με τον Αχιλλέα όπου και θα απαιτεί να επιστρέψει όλα τα λεφτά που ανήκουν στην οικογένεια.

Η Μελίνα με τη σειρά της νιώθει ότι εκείνη φταίει για όλη την κατάσταση που βρίσκονται τα δύο αδέρφια αλλά Αχιλλέας με τη σειρά του προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη αγάπη που έχει για εκείνη και είναι αποφασισμένος να ξανασταθεί στα πόδια του επαγγελματικά και οικονομικά.


Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα παίρνουν από κοινού την απόφαση να πάει να κάνει εξωσωματική ώστε να καταφέρουν να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την οικογένεια τους.


Τώρα θα πάμε στα αμπέλια που έχουν οι Ματθαίοι και εκεί βλέπουμε την Όλγα να στριμώχνει για τα καλά τον Πάτροκλο,αποδεικνύοντας ότι είναι πάρα πολύ σκληρή επαγγελματίας.


Πλέον μεταφερόμαστε στον Μανωλιό και στην Κωνσταντίνα όπου τους περιμένει ένα απρόσμενο γεγονός,αφού βλέπουμε ότι στη διαθήκη της η θεία θα τους αναγκάσει να συγκατοικήσουν με άλλους έξι.

- Το αυτοκίνητο πήρε σβάρνα τους ανθρώπους που ήταν πεζοί μεταξύ στάσης λεωφορείου και ενός
- Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα
- Απίστευτες εικόνες! Νεκροί είναι ένας άνδρας, μια γυναίκα και ένα παιδί!
- Το δυστύχημα έγινε στο ύψος του Μεταγωγών
- Επι τόπου 4 οχήματα με 12 άνδρες της πυροσβεστικής

Με αίμα βάφτηκε σε διάστημα λίγων ωρών πάλι η άσφαλτος. Αυτή τη φορά στην Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στο ύψος του Μεταγωγών οδηγός ΙΧ μάρκας Smart έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε τρείς πεζούς σκοτώνοντάς τους!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχειρώντας να περάσει με πορτοκαλί φανάρι έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και έπεσε πάνω σε έναν άνδρα περίπου 30 ετών, μια γυναίκα και το παιδί της.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα θύματά τους διαμελίστηκαν!
Στο δυστύχημα εμπλέκονται και άλλα δυο ΙΧ οι οδηγοί των οποίων προφανώς δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και πληροφορίες αναφέρουν και για δυο τραυματίες.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!













Επι τόπου βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες.







ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget