10/10/14

Πέθανε ο θρυλικός Μητσάρας... Μια θρυλική μορφή των ελληνικών γηπέδων, ο γνωστός σε όλους Μητσάρας, «έφυγε» δυστυχώς από την ζωή. Γνωστός φίλος του Πανιωνίου αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, κάποιος μπορούσε να τον συναντήσει είτε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, είτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο της Ελλάδας. Αλλά όχι μόνο. Διότι έδινε το «παρών» συνεχώς και σε κοινωνικούς αγώνες.
Πάντα χαμογελαστός και ευχάριστος, πάντα φιλικός με όλους. Και πάντα φυσικά με εκείνα τα αξέχαστα πλακάτ του, που έγραψαν ιστορία με τα έξυπνα μηνύματα που «κουβαλούσαν» εδώ και τόσες δεκαετίες...Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο που έχει σημασία αυτή την ώρα...

roya-mat-10-10-2014 Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 10/10/2014

Ο Μάξιμος βλέπει σε φωτογραφία αγκαλιά με κάποιον άντρα την Ρουμπίνη .Ότι υπήρξε πολύ

monterna-oikogeneia-10-10-2014 Μοντέρνα Οικογένεια τι θα δούμε σήμερα 10/10/2014

Μια διαφωνία έχουν ο Δημήτρης με τον Λάμπρο στο αν θα ρέπει να εξερευνήσουν όλο το νησί ή αν α πρέπει να μην κάνουν τίποτα απλά να μείνουν ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα. Το σχέδιο που έχει ο Φίλιππος για την αναβίωση του ερωτά του για την Φαίη θα πάρει μια περίεργη ροπή για εκείνη που δεν μπορεί να φανταστεί τι την περιμένει

mprousko-10-10-2014 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 10/10/2014
Ο Νεκτάριος δείχνει να είναι έκπληκτος με τη Δήμητρα αφού δείχνει να είναι αρνητική

Karadayi-10-10-2014 Karadayi τι θα δούμε σήμερα 10/10/2014

Ο Μαχίρ προσπαθεί να βρει την αδερφή του και η οικογένεια Καρά είναι πολύ αναστατωμένη.

zwdia-10-10-2014Δείτε τα ζώδια από 10-10-2014 εώς 12-10-14-Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα,ποιες είναι οι προβλέψεις και τα

Οι περισσότεροι έχουν ακουστά την κομποστοποίηση, ωστόσο δεν είναι εύκολο κανείς αν δεν έχει αυλή, χώρο στο μπαλκόνι ή τους ειδικούς κάδους να την κάνει...

Όμως ακόμη κι αν είστε κι εσείς σε αυτούς που δε μπορούν να κάνουν κομποστοποίηση, μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε με ποιο τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε εναλλακτικά τις φλούδες από τα φρούτα και λαχανικά.


Καθαριότητα

1. Για να καθαρίσετε βρώμικες, λιπαρές επιφάνειες: Προτού καταφύγετε στα τοξικά καθαριστικά, δοκιμάστε λίγο λεμόνι. Πασπαλίστε την περιοχή με λίγο αλάτι η μαγειρική σόδα και στη συνέχεια τρίψτε με λεμονόκουπες. (Μην το δοκιμάσετε σε ευαίσθητες επιφάνειες, όπως τα μάρμαρα).

2. Γυαλίστε την καφετιέρα σας: Για να κάνετε τις γυάλινες καφετιέρες να λάμπουν ρίξτε λίγο πάγο, αλάτι και μερικές φλούδες από λεμόνι μέσα σε αυτή. Κουνήστε το περιεχόμενο για μερικά λεπτά, πετάξτε το και ξεβγάλτε.

3. Καθαρίστε τους βραστήρες τσαγιού: Για να εξαφανίσετε τα άλατα που συσσωρεύονται στους βραστήρες, γεμίστε το δοχείο με νερό και φλούδες από λεμόνι και αφήστε το νερό να βράσει. Κλείστε τη θερμοκρασία και αφήστε το για μια ώρα. Ξεβγάλτε και στεγνώστε καλά.

Φαγητό

5. Φτιάξτε σκόνη με το εκχύλισμα των εσπεριδοειδών: Πάρτε το ξύσμα από λεμόνια, λάιμ, πορτοκάλια ή γκρέιπφρουτ, αφαιρώντας προσεκτικά την ψίχα. Αφήστε το να στεγνώσει περίπου τρεις μέρες. Στη συνέχεια ρίξτε τα στο μπλέντερ και κάντε τα σκόνη. Φυλάξτε σε καθαρά βάζα.

6. Φτιάξτε μυρωδάτη ζάχαρη: Ανακατέψτε λίγη από τη σκόνη εσπεριδοειδών που έχετε φτιάξει με ζάχαρη και χρησιμοποιήστε τη σε φρέσκους, φυσικούς χυμούς. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε ξύσμα από εσπεριδοειδή μέσα σε ένα βάζο με ζάχαρη μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.

7. Φτιάξτε λεμονοπίπερο: Ανακατέψτε σκόνη από ξύσμα λεμονιού με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

8. Φτιάξτε μυρωδάτο λάδι: Ρίξτε ξύσμα από κίτρο ή εσπεριδοειδή (αφού αφαιρέσετε την ψίχα) σε ένα γουδί και χτυπήστε το με λίγο λάδι. Βάλτε το σε ένα βάζο και ρίξτε περισσότερο λάδι και αφήστε το για έξι ώρες. Στραγγίξτε σε ένα καθαρό βάζο.

9. Φτιάξτε σνακ πατάτας: Ανακατέψτε φλούδες από πατάτες με αρκετό χυμό από λεμόνι και ραντίστε με λάδι. Βάλτε τις φλούδες σε ένα ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, και ψήστε σε υψηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας μία φορά, μέχρι να πάρουν χρώμα (περίπου 10 λεπτά). Δοκιμάστε και αλατίστε

10. Φτιάξτε ζωμό λαχανικών: Βράστε φλούδες από πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, κομμάτια από πράσο και όποιο άλλο λαχανικό έχετε χρησιμοποιήσει και ετοιμάζεστε να πετάξετε για να φτιάξετε ζωμό λαχανικών.

Ομορφιά

11. Φτιάξτε scrub με φλούδες μπανάνας: Πασπαλίστε με ζάχαρη το εσωτερικό από τις φλούδες από μπανάνες και κάντε απαλή απολέπιση. Τρίψτε απαλά το σώμα σας και ξεβγάλτε.

12. Αναζωογονήστε το πρόσωπό σας: Τρίψτε φλούδες από πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ στο πρόσωπό σας (εκτός από την περιοχή των ματιών) και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

13. Ενυδάτωση: Τρίψτε απαλά μια φλούδα αβοκάντο (από την μεριά της σάρκας) στο πρόσωπό σας για μια πλούσια ενυδάτωση.

20. Μειώστε τους μαύρους κύκλους: Οι φλούδες από πατάτες μειώνουν τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας. Πιέστε ελαφρά στο δέρμα για 15 λεπτά.

Πηγή

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget