6/10/14


​MANA X OURANOU EPEISODIA 1-2
Μάνα Χ Ουρανού, επεισόδιο 1. Ο αγώνας δρόμου για την Κατερίνα τώρα ξεκινά. Η ίδια


​Karadayi τι θα δούμε σήμερα 6/10/2014-Στο εισαγγελέα πάει να καταθέσει ο Σινάν γιατί απέκρυψε στοιχεία και εκείνος ισχυρίζεται ότι με αυτά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά απλά κάποιος του τα έστειλε. Το χέρι της Φεριντέ πάει η οικογένεια Καρά να ζητήσει αλλά η οικογένεια Σαντόγλου δεν κάνει καμία ετοιμασία για να δεχτεί τους μελλοντικούς της συγγενείς..

Tamam-erxetai-me-thn-Maria-LekakhMARIA LEKAKI TAMAM EPEISODIA.Ταμάμ έρχεται με την Μαρία Λεκάκη - Η ολοκαίνουργια σειρά Ταμάμ με την Μαρία Λεκάκη έρχεται στον Ant1,δείτε το παρακάτω τρέιλερ της σειράς τους να καταλάβουμε τι μας περιμένει. VIDEO

I-ekdromi-olokainouria-seira-apo-ton-Ant1ANT1 EKDROMI EPEISODIA.Η εκδρομή ολοκαίνουργια σειρά από τον Ant1-Φέτος στην ελληνική τηλεόραση θα δούμε να εξαφανίζονται τα τουρκικά σίριαλ και να ξεκινούν οι ελληνικές και οι Κύπριες εκπομπές και σειρές. Αυτό το θεωρούμε πάρα πολύ καλό γεγονός ότι πολύς κόσμος θα βρει δουλειά από τον τόπο μας και ότι τα κανάλια θα μας κρατάνε το ενδιαφέρον μας σε υψηλούς ρυθμούς και δεν θα ξαναχωριστούμε σε δύο στρατόπεδα οι μεν υποστηρίζουν τα ελληνικά σίριαλ και οι δεν να βλέπουν τα τουρκικά.
ANT1 EKDROMI VIDEO


​Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 6 Οκτωβρίου 2014 | Ο Μετέ έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τον Τουγρούλ. Η Τζεμιλέ προσπαθεί να τον πείσει πως αυτός που πήγε στο κατάστημα του ρολογά, δεν είναι ο Τουγρούλ. Ο Μετέ όμως ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει ορκιστεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Γκιοζντέ συναντά τον Μετέ και του δίνει πληροφορίες σχετικά με τον Τουγρούλ.Για πρώτη φορά ο Σονέρ και η Μπαχάρ περνούν μαζί μια ολόκληρη μέρα. Ο Σονέρ της εξομολογείται τον έρωτά του και της ζητά να επιστρέψει σπίτι. Η Μπαχάρ επιστρέφει σπίτι κάνοντας τη Ντενίζ πολύ χαρούμενη. Ο Σονέρ ενοχλείται από την επίσκεψη του Ζιγιά αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει, αν και αναρωτιέται τι συζητούν.Ο Σονέρ και η Μπαχάρ προς το παρόν το κρατούν κρυφή τη σχέση τους από τη Ντενίζ. Αλλά σύντομα το μυστικό τους αποκαλύπτεται. Μια μέρα, ενώ Σονέρ βρίσκεται στο δωμάτιο της Μπαχάρ, εισβάλει μέσα ξαφνικά η Ντενίζ...


​Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 6 Οκτωβρίου 2014 | Νιώθοντας ενοχές για την οικονομική καταστροφή του Σήφη, η Μελίνα, προκειμένου να του συμπαρασταθεί, ζητάει του Αχιλλέα ν΄ αναβάλουν το γαμήλιο ταξίδι τους.Ο Σήφης πλευρίζει την Λουκία, δίνοντάς της ψεύτικο όνομα.


​Ρουά Ματ: Τι θα δούμε σήμερα 6 Οκτωβρίου 2014 - Ο Μάξιμος προσπαθεί να μάθει από την Παυλίνα που είναι η Ρουμπίνη, αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν ξέρει. Η Βίκυ αναγκάζεται να πάει στο εργοστάσιο και να δει τον Μιχαήλ.Η Ιωάννα συναντάει τον πατέρα του μωρού της κοπέλας που σκότωσε.


​STAR Kuzey Guney επεισόδιο 18 Περίληψη-: Ο Κουζέι σαστίζει βλέποντας τον πατέρα του δίπλα στον μεγαλύτερό του εχθρό. Με την οργή του να
φουντώνει γίνεται ο ίδιος ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού του. Επιπλέον υποχρεώνεται να επιστρέψει στο νοσοκομείο, απ'όπου βγήκε χωρίς να έχει γίνει τελείως καλά. Ο Σαμί ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Φερχάτ, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του γιου του. Στην προσπάθειά του να κλείσει όλους τους λογαριασμούς του με τον Φερχάτ, θα κλείσει μετά από χρόνια και το κενό στη σχέση με το γιο του…


​ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 Περίληψη: Η Ελπίδα δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης και ο νευρολόγος τούς αναφέρει πως εάν δεν βρεθεί η κόρη της ίσως και να μη συνέλθει ποτέ. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες για την Αγγελική και προσεγγίζουν τον Αντώνη, εκείνος αποκρύπτει την αλήθεια αλλά ενημερώνει τον Βίκτορα πως δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν να την κρατούν κρυμμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του DNA και όλοι μαθαίνουν ποιος είναι ο πατέρας της 'Ηβης.


​ANT1 EKDROMI EPEISODIA.Η εκδρομή ολοκαίνουργια σειρά από τον Ant1-Φέτος στην ελληνική τηλεόραση θα δούμε να εξαφανίζονται τα τουρκικά σίριαλ και να ξεκινούν οι ελληνικές και οι Κύπριες εκπομπές και σειρές. Αυτό το θεωρούμε πάρα πολύ καλό γεγονός ότι πολύς κόσμος θα βρει δουλειά από τον τόπο μας και ότι τα κανάλια θα μας κρατάνε το ενδιαφέρον μας σε υψηλούς ρυθμούς και δεν θα ξαναχωριστούμε σε δύο στρατόπεδα οι μεν υποστηρίζουν τα ελληνικά σίριαλ και οι δεν να βλέπουν τα τουρκικά.
ANT1 EKDROMI VIDEO

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Πρεμιέρα σήμερα με χωρισμό!Πρεμιέρα κάνει σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, η επιτυχημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις την μουρμούρα".Το φθινόπωρο βρίσκει την Βάσω και τον Χάρη χωρισμένους. Όσο κι αν το πάλεψαν οι διαφορές και τα παράπονα μαζεύτηκαν βουνό κι η μόνη λύση ήταν ο χωρισμός. Ο Χάρης γυρνάει για να πάρει τα τελευταία του πράγματα με την ελπίδα πως θα την ξανακερδίσει.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget