2/10/2014


Το χαράτσι των 650 ευρώ ίσως δεν επιβληθεί σε όσους δεν είχαν εμπορική δραστηριότητα - Καταργείται η υποχρέωση συγκεντρωτικών καταστάσεων - Ξεπαγώνουν οι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου με τον ΕΝΦΙΑ 

Eισηγήσεις και για κατάργηση του Τέλους Επιτηδεύματος για όσους δεν ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα  εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου φέρεται να εισηγείται κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όσους στη διάρκεια του έτους δεν είχαν καθόλου εμπορική δραστηριότητα ή διατήρησαν ανενεργά μπλοκάκια.

Παρελθόν θα αποτελεί από το 2015 η υποχρέωση υποβολής κάθε μήνα των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτών. Από το 2015, καθιερώνεται πάγια η τριμηνιαία υποβολή . Σημειώνεται ότι για το 2014, μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις όσοι έχουν υποχρέωση υποβολής μηνιαίων συγκεντρωτικών – που έγιναν τριμηνιαίες – θα πρέπει να τις υποβάλλουν και για τα τέσσερα τρίμηνα έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Την ίδια  στιγμή,  ξεπαγώνουν οι επιστροφές φόρου. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας της 30ης Σεπτεμβρίου έως την οποία είχαν «παγώσει» οι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος με οφειλές ΕΝΦΙΑ, οι συμψηφισμοί ξεπαγώνουν και έτσι, όσοι δικαιούνται επιστροφή φόρου, αυτή δεν θα καταλήξει μεν ατόφια στην τσέπη τους, αλλά θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν σε δόσεις τους επόμενους μήνες.

πηγη


Πώς είναι η καθημερινότητα του Μπραντ Πιτ με έξι παιδιά στο σπίτι; Μάλλον απολαυστική και δημιουργική, όπως δηλώνει ο ίδιος...
γάμος του με την Αντζελίνα Τζολί ολοκλήρωσε την ευτυχία του. Αυτή την περίοδο το ζευγάρι ασχολείται με τα γυρίσματα της νέας του ταινίας By The Sea στη Μάλτα, έχοντας μαζί και τα παιδιά του.

«Η πατρότητα με άλλαξε από κάθε άποψη. Έγινα πιο γενναιόδωρος και εύθυμος άνθρωπος. Για μένα πλέον σημασία έχει μόνο η εκπαίδευση και η ανατροφή τους, αυτές είναι οι προτεραιότητές μου.
Νιώθω γεμάτος βλέποντάς τα να μεγαλώνουν, είναι ό,τι πιο όμορφο μου συνέβη ποτέ» σχολίασε σε συνέντευξή του ο σταρ.

Μπορεί ένα βιβλίο γραμμένο πριν από 73 ολόκληρα χρόνια να κρύβει την λύση του μυστηρίου της Αμφίπολης;
Το βιβλίο "The lion monument of Amphipolis", που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις του φημισμένου πανεπιστημίου Χάρβαρντ τον Νοέμβριο του 1941, ήταν αφιερωμένο στον Λέοντα της Αμφίπολης, το εμβληματικό γλυπτό που βρέθηκε στην περιοχή, και περιγράφει τη σημασία του και το ιστορικό υπόβαθρο πίσω από την κατασκευή του.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Χάρβαρντ, η Αμφίπολη ήταν πιθανότατα το σημείο όπου ετάφη ο Λαομέδων, στρατηγός και στενός φίλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δεδομένου ότι η επικρατούσα άποψη αυτή τη στιγμή είναι ότι στον μεγαλοπρεπή τύμβο της Αμφίπολης είναι θαμμένο κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με τον Μέγα Αλέξανδρο, δηλαδή κάποιος συγγενής ή στρατηγός του, η θεωρία αυτή μοιάζει να έχει βάση.

Ποιος ήταν λοιπόν ο Λαομέδων; Όχι βέβαια ο πιο γνωστός Λαομέδων, ένας από τους βασιλείς της Τροίας που, σύμφωνα με το μύθο, σκοτώθηκε από τα βέλη του Ηρακλή όταν αθέτησε την υπόσχεσή του προς αυτόν. Πρόκειται για τον Λαομέδοντα τον Μυτιληναίο, ο οποίος χάρη στη γνώση του της περσικής γλώσσας ήταν διερμηνέας και επιστάτης των αιχμαλώτων κατά την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τον ιστορικό Διογένη τον Λαέρτιο, ο Λαομέδων είχε εξοριστεί από τον Φίλιππο Β΄, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά επανέκαμψε όταν ο ενθρονίστηκε στο Βασίλειο της Μακεδονίας ο Μέγας Αλέξανδρος, όπου και τον υπηρέτησε στις εκστρατείες του.

Μετά το θάνατο του μεγάλου στρατηλάτη, ο Λαομέδων ανέλαβε τη σατραπεία της Συρίας, όμως ένα χρόνο αργότερα εκδιώχθηκε από τον Νικάνορα και κατέφυγε στην Καρία, όπου ο Αλκέτας του Ορόντου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιστορικού Ιουστίνου, του παραχώρησε την Αμφίπολη – εξ ου και η σχέσητου Λαομέδοντα με την περιοχή, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένδειξη για τη λύση του μυστηρίου…


​ONEIRO HTAN EPEISODIA 38-39-40-41-42 Όνειρο Ήταν Επεισόδια 38-39-40-41-42

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 38

Η παρουσία της Αγγελικής κάνει την Ελπίδα να νοιώθει καλύτερα και δένεται μαζί της μέρα με την μέρα και δεν μπορεί να την αποχωριστεί καθόλου,όλο αυτό το γεγονός θα την αναγκάσει να πει στον Βίκτορα να την υιοθετήσουν. Το σπίτι της οικογένειας Δραγούμη θα δεχτεί μια απρόσκλητη επίσκεψη, αυτή θα είναι της υπαστυνόμου Καραμανώλη όπου και εκεί θα δει την Αγγελική.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 39

Η Αγγελική ύστερα από μια κουβέντα που θα έχει με τον Αντώνη θα του αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον άντρα που την είχε αιχμαλωτίσει,τότε ο Αντώνης θα αρχίσει να σκέφτεται όλες αυτές τις πληροφορίες και ότι είχε σχεδιασμένο όλο αυτό το σχέδιο από καιρό.Πλέον ο Παύλος κατάφερε και άρπαξε το μωρό και θα τηλεφωνήσει στον Βίκτορα και θα του ζητάει πάρα πολλά λύτρα....

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 40

Πλέον ο Βίκτορας περιμένει τον Παύλο Συμεωνίδη ώστε να του παραδώσει τα λύτρα που του ζήτησε τότε όμως θα τηλεφωνήσει και στην Ελπίδα ώστε να την ενημερώσει ότι έχει βρει το μωρό. Μετά από όλα όσα έχει περάσει η Αγγελική και έχει αντέξει θα καταφέρει ύστερα από καιρό και για πρώτη φορά να κρατήσει το μωρό της,αλλά δυστυχώς γι αυτήν η ευτυχία της δεν κρατάει για πολύ,αφού την εντοπίζει και την οδηγεί στο τμήμα ο υπαστυνόμος Καραμανώλη...

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 41

Πλέον τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει μια απίστευτη μορφή αφού η Αγγελική ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά για όλη την αλήθεια και πότε ο Βίκτορας που έχει καταλάβει ότι θα βρεθεί με συγκλονιστικές αποκαλύψεις,παίρνει τηλέφωνο τον διευθυντή του νοσοκομείου στην Αθήνα όπου και είχε νοσηλευτεί η Ήβη και θα του ζητήσει να βρει έναν τρόπο ώστε να καταφέρει να καλύψει τα πάντα.Ύστερα από λίγες ώρες όλοι θα μάθουν ότι ο γιατρός πήγε κι αυτοκτόνησε αφού δεν άντεχε την κατακραυγή ότι η πραγματική Ήβη Δραγούμη είναι η Αγγελική

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 42

Πλέον οι μεγάλες αποκαλύψεις έχουν γίνει και όλοι δείχνουν να μένουν άναυδοι αφού ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η οικογένεια Δραγούμη θα βρει την αληθινή τους κόρη. Τότε η Ελπίδα θα ανακοινώσει στον Βίκτορα ότι θα πάει και θα του ζητήσει διαζύγιο και πως αν η Ήβη είναι η πραγματική κόρη του Παύλου θα καταφέρουν να ζήσουν όλα όσα στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μακριά.Τα πράγματα θα ανατραπούν ακόμα περισσότερο όταν η Ήβη θα ακούσει με προσοχή τη φωνή του Πάνου και τότε θα καταλάβει ότι τα χρόνια που ήταν φυλακισμένη και ζούσε κάτω στο υπόγειο αυτή τη φωνή την είχε ξανακούσει.Η Δόμνα πλέον έχει χάσει τον έλεγχο και σημαδεύει τον Παύλο με το όπλο που έχει ο Βίκτορας και θα τον πυροβολήσει


Αυτές είναι οι πόλεις με τις ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναίκες στον κόσμο! - Ποια βρίσκεται στην κορυφή;


Μοιραστείτε το στο facebook
Μπορεί η ανθρωπότητα να αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα, ωστόσο ένα είναι αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί φλέγον. Σε ποια πόλη βρίσκονται οι ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο; Οι ομορφότερες γυναίκες ζουν σε δέκα πόλεις. Στη λίστα που ακολουθεί από το δέκα έως την κορυφή δείτε αυτές τις δέκα πόλεις.

10. Χονγκ Κόνγκ, Κίνα

Το Χονγκ Κόνγκ κατά πολλούς είναι πιο glamorous ακόμα και από το Παρίσι. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια το προτιμούν κορυφαία μοντέλα και ηθοποιοί.

9. Τελ Αβίβ, Ισραήλ

Δεν χρειάζεται πολύ ώρα για να καταλάβει κανείς ότι το Τελ Αβίβ έχει όμορφες γυναίκες. Η έντονη νυχτερινή ζωή, ο υπέροχος καιρός και οι μαγευτικές παραλίες είναι μερικά από τα πράγματα που περιμένεις ότι θα απολαύσεις. Όταν βρεθείς εκεί όμως θα ανακαλύψεις ότι η ισότητα είναι γεγονός.

8. Μόντρεαλ, Καναδάς

Στο Μόντρεαλ οι διαφορετικοί τύποι γυναίκας είναι τόσοι πολλοί σαν την παλέτα ενός ζωγράφου, άρα για όλα τα γούστα!

7. Στοκχόλμη,

Σουηδία

Μία βόλτα στους δρόμους της Στοκχόλμης θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς. Αιθέριες υπάρξεις και νυχτερινή ζωή τα βασικά χαρακτηριστικά της.

6. Μαϊάμι /Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Το Μαϊάμι είναι ο παράδεισος για εκείνους που αναζητούν πολύ αδύνατες γυναίκες. Οι παραλίες είναι γεμάτες...

5. Πράγα, Τσεχία

Η Πράγα είναι γνωστή για τις μπύρες της και τις... γυναίκες της! Οι δρόμοι της μοιάζουν με πασαρέλα.

4. Κοπενχάγη, Δανία

Μία ατελείωτη πασαρέλα. Ετσι είναι οι δρόμοι της Κοπενχάγης.

3. Καράκας, Βενεζουέλα

Οι γυναίκες εδώ είναι όμορφες και γοητευτικές. Έχετε δει άλλωστε πότε διαγωνισμό καλιστείων όπου να μην είναι στον τελικό μοντέλο από την Βενεζουέλα;

2. Μιλάνο, Ιταλία

Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το Μιλάνο, καθώς υπάρχουν μοντέλα παντού!

1.Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Το Ρίο είναι γνωστό για δύο πράγματα: για τις παραλίες του και για τα απίστευτα σώματα και τις σέxι παρουσίες που τις κατακλύζουν!


«Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω. Αλλά το να κλέψεις τη
συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα . Με μελέτησες αρκετά σκληρά; Ποτέ δεν θα γίνεις – θες απλά να γίνεις εγώ . Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα. Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή. Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου» λένε οι στίχοι του νέου τραγουδιού «Two Steps Behind», της Madonna. Σε ποια αναφέρεται στην…Lady Gaga!
Μπορεί η 28χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια να διατυμπανίζει πως για εκείνη η 56χρονη βασίλισσα της ποπ είναι το πρότυπό της, η Madonna όμως, δε φαίνεται καθόλου να συγκινείται το αντίθετο μάλιστα.
Από τα «καρφιά» της Madgi δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην σύζυγός της, Gay Richie. Στο άλλο της καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Heartbreak City» η τραγουδίστρια αναφέρει ότι τη «στοιχειώνει» η ανάμνηση της σχέσης τους και ότι αισθάνεται ότι τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει δόξα. «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσά σου. Προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα. Και τώρα ζητάς την ελευθερία σου» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget