30/9/14

Τα βάθρα τους έχουν ύψος 1,40 μέτρα και έτσι τα αγάλματα φτάνουν σε συνολικό ύψος 3,67 μέτρα. Εντυπωσιακές οι νέες φωτογραφίες. Από ύψος μεγαλύτερο των 3,5 μέτρων ατενίζουν οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης τον δεύτερο θάλαμο του τάφου. Εντυπωσιακές φωτογραφίες δείχνουν τη μεγαλοπρέπειεα του συμπλέγματος, το συνολικό ύψος του οποίου φτάνει τα 3,67 μέτρα.Τα βάθρα τους έχουν ύψος 1,40 μέτρα και έτσι τα αγάλματα φτάνουν σε συνολικό ύψος 3,67 μέτρα.Το δάπεδο του δεύτερου χώρου είναι υπερυψωμένο κατά 0,07μ. Ιχνη μπλέ χρώματος εντοπίζονται στο μέτωπο της ανωτέρω επιφάνειας.
Αφαιρέθηκαν οι δύο τελευταίοι δόμοι του τοίχου σφράγισης, μπροστά από τον δεύτερο διαφραγματικό τοίχο, αποκαλύπτοντας στο σύνολο τους τα μαρμάρινα βάθρα, πάνω στα οποία πατούν οι Καρυάτιδες.Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανασκαφική ομάδα έχει αφαιρέσει τον μεγαλύτερο όγκο των χωμάτων σε βάθος ενάμιση μέτρο πίσω από τις Καρυάτιδες, αποκαλύπτοντας το γεγονός πως οι τοίχοι και του τρίτου θαλάμου ακολουθούν τους υπολοίπους.
Ολοκληρώθηκαν, ακόμη, οι εργασίες αντιστήριξης με την προσθήκη υποστυλωμάτων στον πρώτο χώρο και ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν οριζόντιες αντηρίδες στον δεύτερο, προκειμένου να προχωρήσει η αποχωμάτωση. Παράλληλα, με τη συνέχιση της αποχωμάτωσης, στο θύρωμα του τρίτου διαφραγματικού τοίχου, ξεκίνησαν οι εργασίες υποστύλωσης στον τρίτο χώρο.

Ήταν ένας γάμος που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο και συγκεκριμένα παρουσία μερικών
συγγενών και φίλων, ωστόσο έκανε τη νύφη Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ. Φωτογραφίες της ίδιας και του δισεκατομμυριούχου συζύγου της Αράμ Οχανιάν από το ταξίδι του μέλιτος και την Πράγα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με το ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 30/9/2014!
Την μεγάλη απόφαση παίρνουν ο Αντώνης και ο Πάνος να πάνε εκείνοι στην Λαμία για να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν τι ακριβώς γίνεται. Από τον Πάνο όμως ζητούν η Στέλλα και η Άντρια να τις πάρει μαζί μέχρι την Αθήνα για να δουν οι ίδιες με τα μάτια τους το χώρο που ο Κατσιάς κρατούσε κλειδωμένη και κακοποιημένη την Ήβη.


​Ρουά ματ Επεισόδιο 11-Δείτε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο από την σειρά Ρουά ματ. Το ερωτικό τρίγωνο που υπάρχει ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα θα μα καθηλώσει και η ζήλια, ο ισχυρός ανταγωνισμός και το έντονο πάθος θα τους φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. ROUA MAT EPEISODIO 11 VIDEO


​Η Προδοσία τι θα δούμε σήμερα 30/9/2014

Ο Αρίφ περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια του Τουγρούλ, ο οποίος έχει χάσει κάθε έλεγχο. Η Τζεμιλέ αγωνιά για την τύχη του. Ο Σονέρ και ο Σουλεϊμάν σκέφτονται και εκείνοι με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Αρίφ. Ο Τουγρούλ προκειμένου να εξαναγκάσει την Τζεμιλέ να κάνει αυτό που θέλει, της στέλνει ένα πακέτο. Όταν η Τζεμιλέ λαμβάνει το πακέτεο, καταλαβαίνει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να χωρίσει από τον Αρίφ. Ο Μετέ όμως αντιτίθεται έντονα σε αυτό το σενάριο και προσπαθεί να πείσει τη μητέρα του να αντισταθεί. Και η δική του η κατάσταση όμως δεν είναι πολύ καλή. Δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στην παλιά του ζωή. Τα βράδια βλέπει εφιάλτες και ξυπνάει ουρλιάζοντας. Η Αϊτσά από την πλευρά της αποφεύγει τον Μετέ και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι δεν τον αγαπάει πια. Η Μπαχάρ μένει κρυφά στο σπίτι του Σονέρ με τη βοήθεια του Σουλεϊμάν και της Ντενίζ. Το βράδυ κοιμάται αγκαλιά με τη Ντενίζ αλλά με το που ανοίγει τα μάτια της το πρωί έρχεται αντιμέτωπη με μια έκπληξη. Ο Χακάν καταφέρνει τον στόχο του και πείθει την Καρολίν ότι του αρέσει πραγματικά ως γυναίκα. Ο Σονέρ και ο Ζιγιά έρχονται ξανά αντιμέτωποι για την καρδιά της Μπαχάρ αλλά αυτή τη φορά η κοπέλα έχει αποφασίζει να τους παιδέψει εκείνη. Ο Οσμάν κάνει μια προσπάθεια να πείσει τον Μετέ ποιο λόγο παντρεύτηκαν με την Αϊτσά

Karadayi τι θα δούμε σήμερα 30/9/2014

Για τον Ορχάν μαθαίνει όλη την αλήθεια ο Ναζίφ. Κάτω από την εφημερίδα του Σινάν βρίσκονται ο Μαχίρ με την Φεριντέ ώστε να αναμετρηθούν.Ο  Ιλκνούρ  αναγκάζεται να δανειστεί προϊόντα από γειτόνισσες γιατί τα οικονομικά της οικογένειας Καρά δεν είναι καλά.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget