26/9/14


Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο κανάλι της Βενετίας και η θέα που προσφέρει στους επισκέπτες του είναι –απλώς- μαγευτική. Το ίδιο
και οι υπηρεσίες και η πολυτέλεια που απολαμβάνουν. Τώρα, το Aman Canal Grande είναι ξενοδοχείο και μάλιστα αυτό που θα φιλοξενήσει τον Τζόρτζ Κλούνεϊ και την Amal Alamuddin.
Οι τελευταίες πληροφορίες από τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί εκεί ένα εντυπωσιακό πάρτι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το... πρώτο μέρος του γάμου του ζευγαριού. Δηλαδή; Αύριο θα γίνει ο θρησκευτικός και τη Δευτέρα ο πολιτικός (;), καθώς αναφέρεται ότι η δικηγόρος και ο σταρ αποφάσισαν να γίνουν δύο τελετές. Πάντως, στο ξενοδοχείο θα διεξαχθούν η τελετή, η δεξίωση και θα περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου του το ζευγάρι. Στο παρελθόν όμως, το ένδοξο κτίριο υπήρξε παλάτι και μάλιστα ελληνικό.
Η ιστορία που «κρύβεται» πίσω από το επτάστερο ξενοδοχείο είναι γραμμένη με γαλανόλευκα χρώματα. Το παλάτι ανήκε σε έναν Έλληνα κόντε από την Κέρκυρα, ονόματι Παπαδόπουλος, γι' αυτό και το όνομα που έφερε ήταν «Palazzo Papadopoili». Χτίστηκε το 1550 και πέρασε στα χέρια της οικογένειας Παπαδόπουλου το 1864. Συγκεκριμένα στα αδέλφια Άγγελο και Νίκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι κατέθεσαν προσφορά και το απέκτησαν.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος παντρεύτηκε μια πλούσια βενετσιάνα, την Μανταλένα Αλντομπραντίνι. Η κυρία καταγόταν από μια από τις πιο γνωστές και πλούσιες οικογένειες της Βενετίας. Το παλάτι στο οποίο στέγασαν τον έρωτα τους ήταν το πρώτο οίκημα στην πόλη που διέθετε ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, αλλά και ασανσέρ. Σε αυτό έγιναν ορισμένα από τα πλέον χλιδάτα πάρτι.
Ένα χρόνο πριν το «Palazzo Papadopoli» μετατράπηκε σε ξενοδοχείο και πήρε το όνομα Aman Canal Grande. Ο διάσημος ηθοποιός και η δικηγόρος θα μείνουν στην πεντάστερη σουίτα του ξενοδοχείου, το οποίο διακρίνεται για την πολυτέλεια του. Μάλιστα, σε αυτό υπάρχουν ακόμη πίνακες της οικογένειας Παπαδόπουλου. Η τιμή των δωματίων ξεκινά από τα 1200 ευρώ και φθάνει στα 4.000 ευρώ την ημέρα.
Πάρτε μια γεύση από το πρώην παλάτι που θα φιλοξενήσει το ζεύγος Κλούνεϊ-Alamuddin, αλλά και συγκεκριμένα από τη σουίτα που θα μείνουν -η οποία λέγεται ότι κοστίζει 3.650 ευρώ τη βραδιά- αλλά και από την αίθουσα που θα γίνει η τελετή. Βέβαια, στο ξενοδοχείο θα διαμείνουν και αρκετοί από τους καλεσμένους τους, κάποιοι εκ των οποίων θα φτάσουν με βάρκες. Τη Δευτέρα, οι αξιωματούχοι της πόλης θα κλείσουν μια διάβαση πεζών μπροστά από το παλάτι Cavalli Franchetti του 16ου αιώνα στο Grand Canal προκειμένου να κρατήσουν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα των επισκεπτών. Θα κλείσει τουλάχιστον για δύο ώρες μέχρι να γίνει το μυστήριο. Παράλληλα, λέγεται ότι οι Αρχές θα κλείσουν και... κανάλια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 η Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook εξέφρασε την αντίθεσή της για την τοποθέτηση της Γεωργίας Στεφανάκη στον Τομέα Πολιτισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.“Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα”, έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος.Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Η Ραχήλ Μακρή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς αναρρώνει και αποφάσισε να στείλει τον σύζυγό της να μιλήσει.Έτσι, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε σήμερα να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.Όπως είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η κα Μακρή έκανε καυστικά σχόλια για συναδέλφους της μέσα από τα social media.
Όταν για παράδειγμα τοποθετήθηκε στην θέη της τομεάρχη υγείας η κα Στεφανάκη, η οποία κατάγεται από το Λασίθι και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. η Ραχήλ Μακρή διαφώνησε.
Έγραψε στο Facebook ένα καυστικότατο σχόλιο με το οποίο άφηνε αιχμές για την απερχόμενη τομεάρχη Σταυρούλα Ξουλίδου.

Εγραψε: “Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κυρία Μακρή λόγω προβλήματος μετά από σοβαρό χειρουργείο, βρίσκεται καθηλωμένη στο σπίτι της. Ε, δεν είναι και τόσο πρέπον κύριε Πρόεδρε η παραπομπή μετά από προβλήματα υγείας. Κατά τα άλλα, ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυρία Μακρή δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει. “Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου. Εαν θέλουν ας με διαγράψουν” ανέφερε η κ.Μακρή σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Eπίσης από ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης γίνεται λόγος για οριστική ρήξη της Ραχήλ Μακρή με τον Πάνο Καμμένο και αιφνιδιαστικές κινήσεις της που πιθανόν να προλάβουν πειθαρχικά και επιτροπές λογοκρισίας που ανήκουν σε άλλες εποχές.

Το βίντεο που ανέβασε η Μακρή με τον Καμμένο από το 2011, λίγο πριν ανακοινωθεί η παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση ενός βίντεο στο Facebook από την Ραχήλ Μακρή με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο. Η κυρία Μακρή το ανέβασε λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το βίντεο είναι από τηλεοπτική συμμετοχή του Πάνου Καμμένου, το 2011, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Πάνος Καμμένος εξηγούσε την απόφασή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και αναφερόταν στο ενδεχόμενο να διαγραφεί από το κόμμα.

«Πάνος Καμμένος: Εγώ δεν φεύγω από το σπίτι μου», είναι ο τίτλος του βίντεο και το ερώτημα είναι τι μπορεί να εννοούσε η Ραχήλ Μακρή με την ανάρτησή του…
ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/?p=173099


​Η Προδοσία τι θα δούμε σήμερα 26/9/2014-
Ο Αρίφ πυροβολείται ενώ προσπαθεί να αποδράσει από το μέρος, που τον πήγαν οι στρατιώτες. Η Τζεμιλέ ενημερώνεται για τον θάνατο του Αρίφ την ώρα που προσπαθούσε από τη μια να μάθει νέα του και από την άλλη να βγάλει τον Μετέ από τη φυλακή. Συντετριμμένη, πηγαίνει στο νεκροτομείο και ζητά να τον δει. Οι στρατιώτες, όμως, δεν θέλουν να δώσουν το πτώμα για να κηδευτεί. Η Μπαχάρ, η οποία έχει παρεξηγηθεί μετά από όσα της είχε πει ο Σονέρ, μένει άναυδη όταν τον βλέπει στο μάθημα αερόμπικ. Ο Σονέρ συμμετέχει στο μάθημα αλλά στην έξοδο, της στήνει την παγίδα του. Γνωρίζοντας ότι η Ντενίζ δεν πρόκειται να αφήσει τη Μπαχάρ να φύγει, ο Σονέρ ζητά από τον Σουλεϊμάν να πάει πρώτα αυτόν στο σπίτι. Ο Χαλίτ παραδέχεται την ενοχή του. Η απελευθέρωση του Μετέ είναι θέμα χρόνου. Η Καρολίν και ο Χακάν εξακολουθούν να συναντιούνται συχνά. Η Μπερίν νευριάζει όταν βλέπει τον Χακάν και την Καρολίν μες στην οικειότητα ενώ γυρίζει με τη Ζεχρά από το σχολείο. Η Νεριμάν λέει στον Εκρέμ να κρατήσει την Καρολίν μακριά από τον Ίμπο και τον Κεμάλ. Άσχημος καυγάς ξεσπά μεταξύ της Καρολίν και της Νεριμάν. Η Τζεμιλέ, πάνω που σκεφτόταν πως γλίτωσε, δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Τουγρούλ.


​Karadayi τι θα δούμε σήμερα 26/9/2014-
Τελικά η Φεριντέ δέχεται την πρόταση που της έκανε ο Σινάν και ο Μαχίρ όταν το μαθαίνει γίνεται έξω φρενών. Όσο πάει και πλησιάζει η μέρα της εκτέλεσης του Ναζίφ και ο ίδιος πλέον έχει προσαρμοστεί και προσπαθεί να εμψυχώσει και την οικογένειά του εκτός από τον Ορχάν


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 26/9/2014-
Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Ρουά Ματ αφού η Ιωάννα έχει χτυπήσει με το αυτοκίνητό της μια
ετοιμόγεννη γυναίκα και στον μόνο που το λέει είναι στον Δημήτρη. Στο ξενοδοχείο έχει πάει ο Μάξιμος και μένει πλέον τώρα. Πολύ ενθουσιασμένη είναι η Ρουμπίνη που τώρα πια δεν θα χρειάζεται να κρύβονται. Δυστυχώς η Ιωάννα μαθαίνει ότι η κοπέλα που χτύπησε βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και δίπλα της της συμπαραστέκεται ο Δημήτρης.


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 26/9/2014-
Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα θα δεχτεί η Ήβη που θα την ταράξει πάρα πολύ και θα επιφέρει
αυτό το τηλεφώνημα καταιγιστικές αποκαλύψεις. Η αστυνομία πάει να συλλάβει τον Βίκτωρα με την κατηγορία της εγκατάλειψης του θύματος σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Η Δόμνα είναι έξω φρενών και εκτός ορίων αφού την εγκαταλείπει ο Παύλος.

Οι Καρυάτιδες, ίσως τελικά να αποκαλύψουν το μυστικό που κρύβεται στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης.Μια νέα άποψη για το ποιος
κρύβεται μέσα στον τάφο υποστηρίζει ο Andrew Chugg, συγγραφέας του βιβλίου «Η αναζήτηση του τάφου του Μ. Αλέξανδρου».
Ο συγγραφέας ισχυρίζεται, σε συνέντευξή του στο Discovery, ότι οι Καρυάτιδες που βρέθηκαν στον τύμβο αναπαριστούν ιέρειες που φορούν στεφάνια με πλεγμένα φίδια που στόχο είχαν να αποτρέψουν τους άντρες να πλησιάσουν.
Σύμφωνα με τον Chugg , οι γυναίκες αυτές ονομάζονται Κλώδωνες (η μακεδονική ονομασία των Μαινάδων) κι όχι Καρυάτιδες, δηλαδή ιέρειες του Διονύσου με τις οποίες η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Αλέξανδρου είχε ιδιαίτερη σχέση.
Γι αυτό και ο Chugg επιμένει ότι μέσα στον τάφο βρίσκεται η Ολυμπιάδα και αναφέρει ότι ο Πλούταρχος στο έργο του ο «Βίος του Αλέξανδρου» περιγράφει διονυσιακά και ορφικά όργια με τις Κλώδωνες και τη συμμετοχή της Ολυμπιάδας.
«Στο Ερμιτάζ και στο Metropolitan υπάρχουν αντίστοιχα αγάλματα του 4ου αιώνα π.Χ. που αποδίδονται σε ιέρειες του Διονύσου και μοιάζουν με τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης. Μάλιστα, φορούν ακόμα και τις ίδιες πλατφόρμες» λέει ο συγγραφέας.
Η στάση των χεριών τους –μοιάζουν να θέλουν να απωθήσουν πιθανούς εισβολείς-αποδεικνύει ότι βρίσκονται στον τάφο για να προστατεύουν την Ολυμπιάδα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget