17/9/14

Το άγνωστο ντοκιμαντέρ για την αρχαία Αμφίπολη του Δημήτρη Λαζαρίδη. Ο αρχαιολόγος και «πατέρας» των ανασκαφών στην Αμφίπολη Σερρών, Δημήτρης Λαζαρίδης, παρουσιάζει την ιστορία της πόλης, τη σημασία της στην αρχαιότητα και το ιστορικό των ανασκαφών που πραγματοποίησε ο ίδιος με την ομάδα του από το 1956 έως το 1984.Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται, επίσης, τα σημαντικότερα ευρήματα από την περιοχή, τα οποία φιλοξενούνται στο μουσείο της Καβάλας, όπως αντικείμενα κοροπλαστικής της ελληνιστικής περιόδου, αγγεία, επιτύμβιες στήλες, αγαλματίδια, γυναικείες προτομές, κοσμήματα κ.ά. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο λιοντάρι της Αμφιπόλεως, καθώς και στους τάφους μακεδονικού τύπου που ανασκάφηκαν γύρω από τον οικισμό.Τέλος, λόγος γίνεται για τους μύθους και τη θρησκευτική λατρεία που σχετίζονται με την περιοχή του Παγγαίου.Μαζί θα κυκλοφορήσει και ένα ένθετο αφιέρωμα που θα παρουσιάζει για πρώτη φορά τις προσωπικές σημειώσεις του μεγάλου Έλληνα αρχαιολόγου, για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και το ιστορικό μνημείο του Τύμβου.


​Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει αδυναμία στις ψηλές και ξανθιές.Βέβαια, έχει αδυναμία και στην Ελλάδα και έτσι βρήκε τον τέλειο συνδυασμό. Η γυναίκα που «μαρκάρει στενά» ο ποδοσφαιριστής ακούει στο όνομα Νατάσα Καλογρίδη. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με το ciao, ο Κριστιάν Καρεμπέ και η ηθοποιός γνωρίστηκαν στην Μύκονο όπου έκαναν τις διακοπές τους. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής εντυπωσιάστηκε από την Νατάσα Καλογρίδη και δεν την άφησε από τα μάτια του. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο, την θάλασσα και τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Όσες μέρες ήταν στο νησί των ανέμων έκαναν στενή παρέα. Τώρα, το τι θα συμβεί στην πορεία και που θα οδηγήσει αυτή η γνωριμία ο χρόνος θα το δείξει.


​Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Malta-Yacht.Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο κρυφός γάμος τους στη Γαλλία και ο Brad Pitt με τη Angelina Jolie


Karadayi: Ο Μαχίρ σώζει τον πατέρα του!Η ομολογία του Τουργκούτ είναι γεγονός και πλέον ο Μαχίρ είναι πολύ κοντά στο να σώσει μια για πάντα τον πατέρα του.Η ομολογία του εγκλήματος μαζί με το αποδεικτικό στοιχείο βρίσκονται κλειδωμένα στο γραφείο του Εισαγγελέα Αχμέτ. Όμως αυτό δεν θα σταματήσει τον Μεχμέτ Σαΐμ. Ο θάνατος του Τουργκούτ έχει δρομολογηθεί με δήμιο του τον Νετζντέτ.


Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η Lady GaGa.Φυσικά το αεροδρόμιο θα κατακλυστεί από φαν της τραγουδίστριας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την συναυλία της, την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Το στήσιμο της σκηνής θα έχει πλάτος 50 μέτρα, ύψος επταώροφης οικοδομής και βάθος 31 μέτρα, η σκηνή θα καταλάβει έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ πάνω της θα στηθούν δύο γιγαντοοθόνες LED και 30 τόνοι ηχητικών, φωτιστικών και μηχανημάτων για ειδικά εφέ!


​Ανακοινώθηκαν και φέτος τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο από τον βρετανικό οργανισμό QS World University Rankings. Τα είκοσι καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου με σειρά κατάταξης είναι:

EPEISODIA AKARSU PRODOSIA Η Προδοσία τι θα δούμε σήμερα 17/9/2014
Στο πλαίσιο των αποφάσεων, που έχει πάρει η Μπαχάρ αρχίζει πλέον και χρησιμοποιεί την εβδομαδιαία άδειά της. Ο Σονέρ εκνευρίζεται, που συναντιέται με το Ζιγιά, αλλά αποδέχεται αναγκαστικά την κατάσταση. Η Μπαχάρ έχει γενέθλια και ο Ζιγιά με τις φίλες της, της ετοιμάζουν πάρτι. Ο Σονέρ πηγαίνει στον χώρο, που γίνεται το πάρτι αλλά μόλις τη βλέπει δίπλα στον Ζιγιά και εκείνον να της προσφέρει ένα ακριβό κόσμημα, αλλάζει γνώμη και επιστρέφει σπίτι. Αφήνει το δώρο του στον Σουλεϊμάν για να της το προσφέρει εκ μέρους του. Η Μπερίν υποψιάζεται τον Χακάν και αποφασίζει μια κατ’ αντιπαράθεση συνάντηση με την Καρολίν. Ο Χακάν γίνεται έξαλλος όταν η Καρολίν ισχυρίζεται πως ο Χακάν γνώριζε τα πάντα για τη δολοφονία του Αχμέτ. Με αυτό τον τρόπο παίρνει την εκδίκησή της. Η Μπερίν φεύγει και ο Χακάν επιτίθεται στην Καρολίν αλλά επεμβαίνει ο Εκρέμ. Ο Χακάν έχει καταλάβει πια τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Ο Μετέ τηλεφωνεί στην Αϊτσά και της ανακοινώνει ένα σημαντικό νέο. Η Φιλίζ μεθάει και πηγαίνει στο σπίτι του Σονέρ. Μαθαίνοντας ότι εκείνος έχει φύγει για να συναντήσει την Μπαχάρ, αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά της Φιλίζ θα σταθεί μοιραία για εκείνη και η δραματική εξέλιξη θα τους επηρεάσει όλους…

EPEISODIO ONEIRO ITAN Όνειρο ήταν: Επεισόδιο 20 (17.9.14) Επεισόδιο 20 – Τετάρτη 17/9/14 Mega «Όνειρο ήταν»
Η Ήβη λέει στη μητέρα της πως θέλει να δώσουν το μωρό για υιοθεσία, γιατί δεν αντέχει να το αντικρίζει καθώς της θυμίζει τις φριχτές μέρες που έζησε. Ο Βίκτωρας απομονώνει τη Δόμνα σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και την ανακρίνει για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Η Ήβη εξιστορεί στον Αντώνη τα τέσσερα χρόνια συμβίωσης μαζί με την Αγγελική προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει.

Η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξή της στο "E tv" δίνει την δική της απάντηση σε όσους την επικρίνουν και συγκεκριμένα σε όσους ισχυρίζονται ότι το σώμα στη διαφήμιση δεν ήταν δικό της."Πάνω από όλα πιστεύω είναι η ιδέα. Μου είπαν "θα σε βάψουμε μαύρη" τους λέω "δεν πειράζει". Και να είμαι εγώ εκεί πάνω τώρα στο βουνό, τέτοια παραγωγή δεν έχω ξαναδεί πουθενά, υπέρπαραγωγή, λες και ήμουν με τον Τζον Γουέιν. Μου είχαν τροχόσπιτο εκεί πολυτελέστατο με air condition κλπ να ξεκουραστώ, δεν ξεκουράστηκα βέβαια γιατί ήμουν συνέχεια στο γύρισμα" τόνισε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και συνέχισε με απάντηση στους επικριτές της: "Το σώμα μου; Ούτε το κεφάλι; Τίποτα δεν ήταν; Εσύ πως με βλέπεις; ίσως επειδή με είδαν μαύρη, ποιος ξέρει..."Όσο για τις δυσκολίες που είχαν τα πλάνα όπου ήταν κρεμασμένη και για το ανέβασμα στο άλογο, είπε: "Στη Νάουσα ο θείος μου είχε ένα άλογο, ένα γαϊδούρι και μία κατσικούλα. Με έπαιρνε συνέχεια μαζί του στα κτήματα από εδώ από εκεί γιατί τον βοηθούσα και είχα μια εμπειρία από το άλογο. Βέβαια με βοήθησαν για να ανέβω γιατί ήταν πολύ ψηλό αλλά τα κατάφερα πολύ καλά. Αμαζόνα!"


Highlights Goals VIDEO Olympiacos 3-2 Atlético
Olympiacos
Masuaku 13, Afellay 31, Mitroglou 73.
Atlético
Mandžukić 38, Griezmann 86.
Με μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην περσινή φιναλίστ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μαγικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας 3-2 στην πρεμιέρα!
Μαζουάκου (13') και Αφελάι (31') μετά από εξαιρετικές κομπίνες και ο Μήτρογλου «εκτέλεσαν» τους «ροχιμπλάνκος», οι οποία είχαν βάλει... φωτιά στο παιχνίδι με τους Μάντζουκιτς (38') και Γκρίεζμαν!
Olympiacos 3-2 Atlético VIDEO


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget