26/8/14

Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J - YouTube
Καλλιτέχνης: Κέιτι Πέρι
Άλμπουμ: Prism
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2013

Bir Istanbul Masali gr subs stin kardia tis polis.Στη καρδιά της πόλης, Βίντεο επεισόδια Ελληνικοί Υπότιτλοι
Το “Στη Καρδιά της Πόλης” είναι μία τουρκική σαπουνόπερα. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στη Τουρκία στις 18 Σεπτεμβρίου 2003 και ολοκληρώθηκε στις 23 Ιουνίου 2005. Η σειρά προβλήθηκε και στην Ελλάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.



Υπόθεση
Η Εσμά (Αχού Τουρκπεντσέ) είναι η κόρη μιας οικογένειας που ζει σε μία έπαυλη. Ο πατέρας της, Τζεμάλ (Αλτάν Ερκεκλί) είναι ο σοφέρ και η μητέρα της, Σουζάν (Βαχιντέ Γκιορντούμ) είναι η μαγείρισα της οικογένειας Αρχάν για πάνω από 30 χρόνια. Ζουν σε ένα μικρό σπίτι χτισμένο για το προσωπικό, σε μία γωνία του τεράστιου κτήματος των Αρχάν. Η Εσμά είναι ερωτευμένη με τον Ντεμίρ (Οζάν Γκιουβέν) για όλη της τη ζωή. Ο Ντεμίρ που ασχολείται συνεχώς με τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις σχέσεις δεν έχει προσέξει ποτέ την Εσμά, προς μεγάλη της απογοήτευση. Ο εργατικός αδερφός του Σελίμ (Μεχμέτ Ασλαντούγ), από την άλλη, διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση (Εταιρεία ARC). Πήρε την διοίκηση της εταιρείας, όταν ο πατέρα του, Ομέρ (Τσετίν Τεκιντόρ) συνταξιοδοτήθηκε, και προσπαθεί να συνηθίσει την καινούρια του θέση αλλά, παράλληλα, να διοικήσει την εταιρεία όσο πιο ομαλά γίνεται. Όταν η Εσμά μεταμορφώνεται σε μία ελκυστική και εξελιγμένη γυναίκα, αυτή η μεταμόρφωση δεν επηρεάζει μόνο τον Ντεμίρ, αλλά και τον Σελίμ. Σε αυτή την ιστορία, θα εξερευνήσετε ένα τρίγωνο που συνδέεται με ταξικές διαφορές ανάμεσα σε φτωχές και πλούσιες οικογένειες. Πώς θα επηρεάσει η αλλαγή του ασχημόπαπου σε κύκνο όλη την οικογένεια; Θα γίνει η Εσμά μέλος της οικογένειας Αρχάν; Θα ξεπεράσει η αληθινή αγάπη όλα τα εμπόδια;

Ηθοποιοί και Χαρακτήρες
Μεχμέτ Ασλαντούγ - Σελίμ Αρχάν
Οζάν Γκιουβέν - Ντεμίρ Αρχάν
Αχού Τουρκπεντσέ - Εσμά Κοζάν
Τσετίν Τεκιντόρ - Ομέρ Αρχάν
Αρσέν Γκιουρζάπ - Μπεχιγιέ Αρχάν
Αλτάν Ερκεκλί - Τζεμάλ Κοζάν
Βαχιντέ Γκιορντούμ - Σουζάν Κοζάν
Γιασεμίν Τσονκά - Τσιτσέκ Κοζάν
Ισμαήλ Χατζίογλου - Οζάν Κοζάν
Τομρίς Ιντζέρ - Νεμπιλέ Αρχάν
Εργκιούν Ουγκλού - Τεομάν Αρχάν
Εσρά Ροναμπάρ - Μπινούρ Αρχάν
Φούντα Σιρινκάλ - Ναζλί Γενιτζέ
Σουχεϊλά Ελμπάς - Τατιάνα
Οζάν Σαχίν - Μουράτ
Χικμέτ Κορμουξού - Αντβιγιέ
Γιούλια Νίτου - Μαρία
Κάαν Τσακίρ - Νετζατί
Ονουργιάι Εβρεντάν - Γιασεμίν
Σεμπνέμ Ζορλού - Χαντάν
Ιμπραήμ Ιρίς - Ερκάν (σοφέρ)
Σεντά Ακμάν - Πελίν
Μετίν Μπαλάι - Μπαχατίν Γκογιαλί
Τζανάν Χοσγκιόρ - Αϊσεγκιούλ
Κεμάλ Τοπάλ - Μουσά
Μουράτ Μουσλού - Μουράτ
Ιντίλ Φιράτ - Αϊλίν
Ντιλάν Ερτσετίν - Αϊσέ
Σελντά Οζέρ - Σαχικά
Ερντέμ Ακαξέ - Θείος
Μπουράκ Σεντούρκ - Κύριος Ογούζ
Αχμέτ Οζασλάν - Τεομάν Αρχάν (πρώτα επεισόδια)
Ντολουνάι Σοϊσέρτ - Ντεριά
Νιχάτ Ιλερί - Χότζας Τουγρούλ
Αϊσέ Σουλέ Μπιλγκίτς - Ζεϊνέπ
Μπαχάρ Γιανιλμάζ - Ιπέκ
Ζερίν Τεκιντόρ - ψυχολόγος Ντενίζ

Eνα από τα σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της Ρόμα


​Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 26 Αυγούστου.Ο Ηγεμόνας Μουσταφά σώζει τον αδερφό του, Σελίμ, από την επίθεση των Γενιτσάρων. Ο Σουλτάνος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και πάνω που όλα δείχνουν ότι ο θάνατός του είναι κοντά, μια ξαφνική παρέμβαση των γιατρών θα τον επαναφέρει στη ζωή.Ο καθένας από τη δυναστεία έχει τους λόγους του που φοβάται. Τα αντικρουόμενα συμφέροντα φαίνονται πλέον πιο ξεκάθαρα από ποτέ.

​Όνειρο ήταν: Τι θα δούμε σήμερα 26 Αυγούστου.Η 'Ηβη αναγνωρίζει τη μητέρα της και οι σκηνές που εκτυλίσσονται ανάμεσα στη βασανισμένη κοπέλα και τους γονείς της είναι πολύ συγκινητικές. 'Ομως το κορίτσι βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση και το έργο όλων δυσκολεύει.Ο Βίκτωρας ζητά από τον Πάνο να παραμείνει δίπλα στην κόρη του καθώς η 'Ηβη δείχνει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα. Η Ελπίδα ενημερώνει τον Νικόλα και την Στέλλα πως ξαναβρήκαν την 'Ηβη και πως σε λίγες μέρες θα είναι στην Κύπρο. Ο Νικόλας χαίρεται, αλλά η Στέλλα αντιμετωπίζει το γεγονός ψυχρά και μόνο η ξαδέλφη της, η 'Αντρια, γνωρίζει τον λόγο.
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Επεισόδιο 1 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Επεισόδιο 157 FINAL VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget