25/8/14

Αν και αφήνει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό ο παγκοσμίου φήμης αρχαιολόγος και ανθρωπολόγος Νίκολας Σόντερς, καθηγητής στο τμήμα Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, δηλώνει σχεδόν βέβαιος για τον ένοικο του τάφου της Αμφίπολης.
Ο καθηγητής λέει -στην εφημερίδα Έθνος- ότι αρχικά ο τάφος μπορεί και να άρχισε να δημιουργείται για τον ίδιο τον Αλέξανδρο, είναι άλλωστε λέει γνωστό ότι το άψυχο σώμα του Μακεδόνα στρατηλάτη είχε πάρει το δρόμο για τη Μακεδονία όταν το απέσπασαν οι Πτολεμαίοι για να το εναποθέσουν τελικά σε μαυσωλείο στην Αλεξάνδρεια.
Έτσι είναι πολύ πιθανό στον περίλαμπρο τάφο, λέει σε συνέντευξή του στο Έθνος ο Νίκολας Σόντερς, τελικά να ενταφιάστηκε εκεί ο ναύαρχος του Μακεδόνα στρατηλάτη Νέαρχος.

Ο Νέαρχος άλλωστε ήταν από τους λίγους που θα μπορούσε να συνεχίσει την ανέγερση του μνημείου καθώς είχε την σχετική οικονομική επιφάνεια.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα ο Νίκολας Σόντερς αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Ίσως στον επικεφαλής του στόλου του, Νέαρχο; Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες αρχαιολόγοι μπορούν να έχουν μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη. Εξάλλου συχνά αυτό που φαίνεται λογικό σε εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, δύο χιλιάδες χρόνια πριν να είχε μια αρκετά διαφορετική εξήγηση. Επομένως είναι πιθανό μέσα στον τάφο να βρίσκεται κάτι εντελώς αναπάντεχο!”
Κάπου εδώ έρχονται και τα ερωτήματα όλων μας, ειδικά από τη στιγμή που η ανέγερση του μνημείου της Αμφίπολης ταιριάζει χρονικά τόσο με τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου όσο όμως και με τον θάνατο πολλών από τους επιγόνους του...


​Ξέρει πάντα πως να κάνει τα φλας των παπαράτσι να παίρνουν φωτιά! Έτσι κι αυτή τη φορά.. Η καυτή τηλεπερσόνα έδωσε το «παρών» στα MTV Video Music Awards, που έγιναν στο «Forum» του Λος Άντζελες και τους εντυπωσίασε όλους με το αποκαλυπτικό ρούχο που επέλεξε να φορέσει.Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία εμφανίστηκε με ένα Balmain μίνι φόρεμα και χωρίς σουτιέν, κάνοντας τους παπαράτσι να περιμένουν πως και πως ένα… καυτό «ατύχημα» της σταρ κάτι όμως, που δεν έγινε!


govastileto-gr


​Αυτή ήταν η ίσως η πιο εντυπωσιακή και καυτή εμφάνιση στα MTV Video Music Awards, που έγιναν την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να είναι 45 χρονών, ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε είναι στα καλύτερά της! Η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV φορώντας ένα μακρύ ασημί φόρεμα Charbel Zoe που αγκάλιαζε το κορμί της και άφηνε μερικά σημεία του κορμιού της γυμνά και γόβες Jimmy Choo, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!



govastileto-gr

​31 ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν με την φετινή διοργάνωση των MTV Video Music Awards που φέτος έλαβαν χώρα στο «Forum» του Los Angeles. Σε μια φαντασμαγορική βραδιά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν για τα εντυπωσιακά τους video clips!Την παράσταση έκλεψε η Miley Cyrus,η οποία μίλησε για τους άστεγους των ΗΠΑ, ενώ το βραβείο της το παρέλαβε ένας άστεγος.

Το φαινόμενο Beyonce έκλεισε με τον δικό της τρόπο τη φετινή τελετή των "MTV Video Music Awards", με την εμφάνισή της να προκαλεί standing ovation καθώς και συγκίνηση, μιας και μοιράστηκε μια μεγάλη αγκαλιά με τον σύζυγό της Jay-Z και την κόρη της Blue Ivy, "απαντώντας" έτσι στις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες περί επικείμενου διαζυγίου της.

Η λίστα με τους νικητές των "MTV Video Music Awards 2014″:
Καλύτερο Γυναικείο video: Katy Perry για τα τραγούδι «Dark Horse»
250814084821_1446
Kαλύτερο Αντρικό video: Ed Sheeran για το τραγούδι «Sing»
250814084821_1992
Καλύτερο Ποπ video: Ariana Grande για το τραγούδι «Problem»
250814084822_2584
Καλύτερο hip-hop video: Drake για το τραγούδι «Hold on (We're going Home)»
250814084823_3115
Καλύτερο rock video: Lorde για το τραγούδι «Royals»
250814084823_3630
Καλύτερος στίχος σε video: «5 Seconds of Summer» για το τραγούδι «Don't Stop»
250814084824_4191
Kαλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες: Το group «Fifth Harmony» που βγήκε από το αμερικανικό «X-Factor».
Fifth Harmony.jpg
Kαλύτερο video της χρονιάς: Miley Cyrus για το «Wrecking Ball»
250814084825_5346
Βραβείο για τον πιο πρωτοποριακό καλλιτέχνη: Beyonce
250814084825_5923
govastileto-gr


​Λίγο οι διακοπές, λίγο η χαλάρωση και η ξεκούραση, λίγο οι Κυκλαδίτικες νοστιμιές τα «τσίμπησε» τα κιλάκια του ο Γιώργος Λιάγκας και η αλήθεια είναι ότι στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι τόσο διαφορετικός από αυτές που δημοσιεύονται στα εβδομαδιαία περιοδικά.

Ο λόγος; Προφανής! Οι εν λόγω φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία ρετούς. Βέβαια ο παρουσιαστής ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία του στο καλό φαγητό. Εξάλλου ο ίδιος καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μέσα από την εκπομπή του σατίριζε τα κιλά του παρά το γεγονός ότι έκανε δίαιτα έτσι ώστε το καλοκαίρι να μπορεί να τρώει ελεύθερα ότι επιθυμεί.



gossip-gr

Souleiman-o-Megaloprepis-25-8-2014

Οι εξελίξεις του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 25/8/2014

Ο Σουλεϊμάν έχει πάρει την τελική του απόφαση και δεν την ανακοινώνει σε κανέναν. Από τον γιο του Μουσταφά του ζητά να τον συναντήσει στο στρατόπεδα του Ικονίου. Ο γιος του θα αφήσει την οικογένειά  πίσω στην Αμάσεια και  θα πάει λόγω της αφοσίωσής του. Εξέγερση ετοιμάζει το κίνημα με πρώτους τον Ατματζά και τον Τασλί Τζαντί για την εθρόνιση του Μουσταφά.

Karadayi-ti-tha-doyme-simera-25-8-2014

Karadayi τι θα δούμε σήμερα 25/8/2014

Ενώ η οικογένεια Καρά κάνει τα πάντα για να το σκάσει ο Μεχμέτ Σαίμ θα κάνει ότι μπορεί για να τους εμποδίσει να φύγουν και θα στείλει ένοπλους άνδρες για να τους σκοτώσουν. Όταν η οικογένεια φεύγει εσπευσμένα τότε μια σφαίρα πετυχαίνει την Ιλκνούρ τότε η κατάσταση δυσκολεύει και χρειάζονται άμεσα γιατρό. 

oneiro-itan-epeisodio-4

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 4

Τρίτη 26/8/2014

Την μητέρα της αναγνωρίζει η Ήβη και εξελίσσονται πολύ συγκινητικές στιγμές ανάμεσα στην Ήβη και τους γονείς της. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη γιατί η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ μεγάλη σύγχυση. Η Ήβη αρχίζει να εμπιστεύεται τον Πάνο και τότε ο Βίκτωρας του ζητάει να είναι κοντά στην κόρη του ....

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget