4/8/14

mega oneiro itan epeisodio 1 ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Σεζόν 1 Επεισόδιο 1
Η Ήβη Δραγούμη εξαφανίστηκε από την Κύπρο σε ηλικία 10 ετών και βρέθηκε τυχαία, στην Αθήνα14 χρόνια μετά, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του ανθρώπου που την είχε απαγάγει. Μαζί του είχε αποκτήσει κι ένα μωρό.Η οικογένεια της απ’ τις πιο πλούσιες της Κύπρου δεν είχε σταματήσει τις προσπάθειες να την βρει και κυρίως η μητέρα της Ελπίδα Δραγούμη που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια βασανιστικά ενώ η απώλεια της κόρης της, έφερε κρίση στον γάμο της που διαλύθηκε. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει την αγάπη της στα άλλα δυο παιδιά της που κι αυτά έχουν μια ιδιαίτερη ψυχολογία καθώς οι ισορροπίες στο σπίτι έχουν διαταραχθεί, εξαιτίας της εμμονής της μητέρας τους να συνεχίζει τις προσπάθειες να βρει την χαμένη της κόρη.

Η Ήβη φιλοξενείται αρχικά σε ένα νοσοκομείο κι από κει ξεκινάνε οι δραματικές προσπάθειες της οικογένειας για να βεβαιωθεί ότι είναι η Ήβη.Όμως η ψυχολογία της είναι διαταραγμένη καθώς τα 14 χρόνια αιχμαλωσίας και κακοποίησης, έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία της. Οι αρχικές εκτιμήσεις της ψυχολόγου Άννας Σαντοριναίου είναι πως θύματα παρόμοιων καταστάσεων δύσκολα επανέρχονται πλήρως, καθώς έχουν χάσει τα παιδικά τους χρόνια, ενώ οι αναμνήσεις και οι εφιάλτες είναι καθημερινοί.Όταν η οικογένεια της συναντά ένα πραγματικό αγρίμι αποφασίζει να κάνει πρόταση στην Άννα και τον άνδρα της παιδοψυχολόγο Αντώνη Σαντοριναίο να μετακομίσουν στην Κύπρο και να αναλάβουν την αποθεραπεία της. Μαζί παίρνουν και τον πυροσβέστη που της έσωσε την ζωή τον Πάνο Μπόγδανο που είναι ο μοναδικός άνθρωπος που η Ήβη εμπιστεύεται.Όμως η επιστροφή της στο σπίτι, θα προκαλέσει διάφορες παρενέργειες στην οικογένεια και κυρίως στα αδέρφια της που συνειδητοποιούν ότι χάνουν την προσοχή των γονιών τους και πως τόσο καιρό ήταν υποκατάστατα.

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Επεισόδιο 1 VIDEO
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Επεισόδιο 157 FINAL VIDEO



​Για την προσωπική της ζωή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δούκισσα Νομικού και όπως αποκαλύπτει απολαμβάνει τη μοναξιά της.«Ήμουν σχεσάκιας» λέει στο celebrity και συνεχίζει: «Τον τελευταίο ένα χρόνο που είμαι μόνη μου, αρχίζω και το απολαμβάνω πολύ. Μπαίνω δύσκολα σε σχέση, πρέπει να νιώσω εμπιστοσύνη και πρέπει ο άλλος να έχει υπομονή και επιμονή μαζί μου. Αν καταφέρει όμως και με κερδίσει, τότε παραδίνομαι! Στην αρχή μια σχέσης, όχι, δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια, το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα τον ξαναδώ».

newsbeast-gr


​Ο συμπρωταγωνιστής του Paul Walker στις ταινίες «Fast & Furious», Vin Diesel, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για το χαμό του κολλητού του.Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Vin Diesel έχασε τον «αδελφό» του, όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί. Ο Paul Walker βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες, στη Santa Clarita στην California.«Ήταν ένα βαρύ πράγμα, Michael…», δήλωσε στην εκπομπή «Live with Kelly and Michael», όπου και βρέθηκε καλεσμένος με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία «Guardians of the Galaxy».«Στο παρελθόν ήμουν μπράβος και είχα χάσει αρκετούς συναδέλφους στη δουλειά. Όμως, η αδελφική σχέση που είχα με τον Paul ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν κάποιος που … μεγαλώσαμε στην δουλειά μαζί, γίναμε μαζί διάσημοι. Και ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να θρηνείς κάποιον και να πρέπει στα γυρίσματα να μιλάς σαν να τον έχεις μπροστά σου», τόνισε και κατέληξε: «Είναι μία από τις σκοτεινότερες στιγμές στο ταξίδι μου… Ναι ρε παιδιά, ξέρετε ότι είναι δύσκολο. Όλοι έχουμε χάσει αγαπημένα μας πρόσωπα»

govastileto-gr


​Η Φεριντέ, αγωνιώντας τόσο για τον Μαχίρ όσο και για το τι απέγινε ο Σουάτ, ψάχνει να τον βρει κι όταν τελικά τον συναντά βλέπει απέναντί της έναν άλλο άνθρωπο.Ο Μαχίρ δεν της λέει τίποτα σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τον πατέρα της, αλλά η Φεριντέ καταλαβαίνει ότι έχει συμβεί κάτι κακό.Τις υποψίες της θα επιβεβαιώσει η Σονγκιούλ...


​Η Χουρρέμ φοβάται ότι ένα άλλο μεγάλο μυστικό πρόκειται να αποκαλυφθεί.
Παράλληλα, ένα ερωτικό γράμμα φτάνει στη Μιχριμάχ κι εκείνη απαντά με ψυχρότητα. Όταν όμως η απάντησή της πέφτει στα χέρια του Ρουστέμ, τα πράγματα χειροτερεύουν.
Η Μιχριμάχ όμως αντιλαμβάνεται ότι είναι έτοιμη να δηλώσει πως θέλει να χωρίσει το Ρουστέμ.

Mega Oneiro than epeisodia ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ
Η εξαφάνιση ενός ανήλικου παιδιού στιγματίζει για πάντα την οικογένεια. Η επανεμφάνιση της κοπέλας μετά από 14 χρόνια θα δρομολογήσει συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς έρχονται στο φως αναλυτικά γεγονότα από την κακοποίησή της. Η αποθεραπεία της και η κοινωνική της επανένταξη θα δημιουργήσει ανατροπές και συγκρούσεις.

ΙΣΤΟΡΙΑ:
Η Ήβη Δραγούμη, εξαφανίστηκε από την Κύπρο σε ηλικία 10 ετών και βρέθηκε στην Αθήνα μετά από 14 χρόνια, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του ανθρώπου που την είχε απαγάγει. Μαζί του είχε αποκτήσει κι ένα μωρό! Η οικογένειά της, απ' τις πιο πλούσιες της Κύπρου, δεν σταμάτησε ποτέ τις προσπάθειες να τη βρει, αλλά μάταια... Η εξαφάνιση της Ήβης δημοσιοποιήθηκε και πήρε μεγάλες διαστάσεις αλλά ποτέ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μητέρα της, η Ελπίδα Δραγούμη πέρασε όλα αυτά τα χρόνια βασανιστικά. Η απώλεια της λατρεμένης της κόρης ανέτρεψε τις ισορροπίες, οδήγησε τον γάμο της σε οριστική διάλυση και διατάραξε τον ψυχισμό των δυο παιδιών της που έπρεπε να ζήσουν τα πιο τρυφερά τους χρόνια κάτω από το βάρος της απώλειας της αδελφής τους. Η Ήβη φιλοξενείται αρχικά σε ένα νοσοκομείο και μετά μεταφέρεται στο σπίτι της στην Κύπρο όπου ξεκινούν οι δραματικές προσπάθειες της οικογένειας για να θεραπευθεί. Τα τραγικά χρόνια αιχμαλωσίας και κακοποίησης, έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία της. Οι αρχικές εκτιμήσεις της ψυχολόγου Άννας Σαντοριναίου είναι πως θύματα παρόμοιων καταστάσεων δύσκολα επανέρχονται πλήρως, καθώς έχουν χάσει τα παιδικά τους χρόνια, ενώ οι αναμνήσεις και οι εφιάλτες είναι καθημερινοί. Όταν οι γονείς της έρχονται αντιμέτωποι με ένα πραγματικό αγρίμι προτείνουν στην Άννα Σαντοριναίου και στον σύζυγό της παιδοψυχολόγο Αντώνη Σαντοριναίο, να μετακομίσουν στην Κύπρο για να αναλάβουν την αποθεραπεία της. Την ίδια πρόταση κάνουν και στον πυροσβέστη που της έσωσε την ζωή, στον Πάνο Μπόγδανο, καθώς είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο η Ήβη έχει εκδηλώσει εμπιστοσύνη. Η επιστροφή της στο σπίτι είναι καταλυτική για τις ζωές όλων! Τα αδέρφια της συνειδητοποιούν πως έρχονται σε δεύτερη μοίρα και πως πάντα ήταν ένα υποκατάστατο! Ο Πάνος Μπόγδανος συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένος με την Ήβη! Η ίδια, θεραπεύεται μέσα από τον έρωτα που νιώθει για τον Αντώνη Σαντοριναίο και εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με ιερούς όρκους και με μοναδικά συναισθήματα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σενάριο: Κώστας Βαζάκας
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κούτρας, Spiros.c , Χριστίνα Τρύφωνος.
Πρωταγωνιστούν: Δανάη Σκιάδη (Ήβη Δραγούμη), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Αντώνης Σαντοριναίος), Φίλιππος Σοφιανός (Βίκτωρας Δραγούμης), Άννα Μονογιού (Άννα Σαντοριναίου), Έμιλυ Κολιανδρή (Δόμνα Δραγούμη), Χριστίνα Παυλίδου (Ελπίδα Δραγούμη), Νίκη Δραγούμη (Στέλλα Δραγούμη), Σπύρος Καττίδης (Νικόλας Δραγούμης), Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Παύλος Συμεωνίδης), Εύα Παπαγεωργοπούλου (Άντρια), Αντρέας Φυλακτού (Ορέστης), Έλενα Λιασίδου (Εύα), Χριστιάνα Αρτεμίου (Μαργαρίτα), Πάνος Μακρής (Πάνος Μπόγδανος), Κώστας Σκαφίδης (Αλέξανδρος).

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget