30/7/14

klemmena oneira epeisodia Εξελίξεις Κλεμμένα Όνειρα 4ος κύκλος επεισόδια. Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε είναι ο Μάξιμος Μουμούρης, η Υρώ Λούπη και η Αφροδίτη Αντωνάκη.
Για λίγο ακόμα θα βλέπουμε την Ελισάβετ Μουτάφη και τη Αθηνά Οικονομάκου. Ο Δημήτρης Αρβανίτης δίνει την σκυτάλη στην στην Ρέινα Εσκενάζι.Ο τέταρτος κύκλος ξεκινάει από το περίστροφο που τράβηξε ο Γιώργος Παράσχος και ξεκινάει να ξετυλίγεται το κουβάρι του μυστηρίου και η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε 120 επεισόδια συνολικά.


​Δεν της φαίνεται καθόλου! Η Σάντρα Μπούλοκ
γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια παρέα φίλων της σε ένα μπαρ και πέρασαν κάτι παραπάνω από υπέροχα. Κάνοντας τρέλες με τις φίλες της και βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες τα.. κορίτσια ήπιαν μερικά ποτά και ξεφάντωσαν! Έτσι, η χολυγουντιανή ηθοποιός απέδειξε ότι ακόμη και στα 50 μπορείς να γλεντάς σαν έφηβη και να δείχνεις σαν εικοσάρα.

zougla-gr


​Όντως, το δώρο απ' τον Σουλτάνο ήταν δηλητηριασμένο και τώρα ο
Μουσταφά κατευθύνεται οπλισμένος υπό τη συνοδεία χιλιάδων στρατιωτών προς την Πόλη, προκειμένου να κάνει τον πατέρα του να λογοδοτήσει.Οι έρευνες ξεκινούν για να βρεθεί ο υπεύθυνος για το δηλητηριασμένο καφτάνι. Ο Μουσταφά προσπαθεί να πείσει το Σουλτάνο για την αλήθεια.Στο μεταξύ ο Ρουστέμ θέλει να μάθει τα πάντα από τον Ατματζά, τον οποίο φυλακίζει.Παίρνει με το μέρος του τον Πέρση Ηγεμόνα, Ελκάς Μιρζά, και εμμέσως τον απειλεί πως αν δεν κάνει αυτό που του ζητήσει, τότε θα πρέπει να ξεχάσει τη συμμαχία με το Σουλτάνο και το θρόνο της Περσίας.


​Ο Μαχίρ, μετά τις πληροφορίες που
παίρνει καταφέρνει και συναντά με τον άνθρωπο του Τουργκούτ, τον Σουάτ, αλλά δεν τον συλλαμβάνει.
Ο τσακωμός της Φεριντέ με τον Μαχίρ και τους γονείς της, την φέρνει αντιμέτωπη με το δίλημμα: Ποιον να διαλέξει; Την οικογένειά της ή τον Μαχίρ;

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget