25/7/14

Διαμάντια και Έρωτας Επεισόδια 18-19 diamantia kai erwtas epeisodia

Δευτέρα 28/7/14 Διαμάντια και Έρωτας Επεισόδιο 18
Η Ελίφ και ο Ομέρ έχουν πάει στο σημείο συνάντησης που τους έχει υποδείξει ο Σίτκι για να του δώσουν τα χρήματα που τους ζήτησε. Μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη όμως τους περιμένει εκεί καθώς το άνοιγμα της πόρτας ενεργοποιεί έναν επικίνδυνο μηχανισμό. Για ακόμη μια φορά πολύτιμη θα είναι η βοήθεια από τον Χουσεΐν...

Τρίτη 29/7/14 Διαμάντια και Έρωτας Επεισόδιο 19
Η Ελίφ φοβάται για τη ζωή της αδερφής της και δείχνει να είναι απαρηγόρητη ενώ ο Όμέρ προσπαθεί να την καθησυχάσει. Παράλληλα ο Ομέρ έχει διαπιστώσει ότι ο Σίτκι είναι μαχαιpωμένος στην πλάτη και το πιο πιθανό είναι να ήταν ήδη νεκpός πριν πάνε στο σπιτάκι. Στο μεταξύ η Νιλουφέρ έχει μπερδευτεί από τη συμπεριφορά του Μετίν και δεν είναι σίγουρη αν πρέπει να τον εμπιστευτεί...

Ποιο είναι, λοιπόν, το σχέδιο; Απλό: Οι δράστες, συνήθως βάζουν στόχο αυτοκίνητα που βρίσκονται σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Ο πολίτης, ανυποψίαστος τοποθετεί τις σακούλες στο πορτμπαγκάζ. Στη συνέχεια, μπαίνει στο αυτοκίνητο και βάζει μπροστά στη μηχανή. Ωστόσο, τότε βλέπει από τον καθρέφτη ένα χαρτάκι που είναι κολλημένο στο πίσω τζάμι του οχήματος. Κατεβαίνει να το αφαιρέσει έχοντας, φυσικά, τα κλειδιά του αυτοκινήτου στη μίζα.
Τότε, είναι η ώρα που «χτυπούν» οι δράστες. Μπαίνουν μέσα, πατούν γκάζι και γίνονται καπνός, πριν προλάβει ο κάτοχος του αυτοκινήτου να αντιδράσει.
Μάλιστα, στο όχημα βρίσκονται τσάντες, με προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά σπιτιού αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος!
Στην περίπτωση, λοιπόν, που δείτε κολλημένο ένα χαρτάκι απομακρυνθείτε από το σημείο και αφαιρέστε το αρκετά μέτρα μακριά.

ALPHA TO SOI SOU, Το σόι σου. Το πρωτότυπο σενάριο έρχεται από το Ισραήλ όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και μάλιστα τα δικαιώματα εκτός από τον ALPHA αγοράστηκαν και από αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής με σκοπό να το προσαρμόσουν και στα δικά τους δεδομένα.

Όσον αφορά στην ελληνική απόδοση, την έχει αναλάβει για τον ALPHA ο Αποστόλης Τσαούσογλου που έχει γράψει αρκετές σειρές, όπως «Φύγε εσύ, έλα εσύ» και «Μπαμπά μην τρέχεις», ενώ έχει κάνει διασκευή και προσαρμογή στις «Λάκης ο γλυκούλης», «LAPD», «Με λένε Βαγγέλη» και τώρα κάνει τη «Μοντέρνα οικογένεια» για το MEGA.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τη σκηνοθεσία στο «Σόι» του ALPHA θα κάνει ο Νίκος Ζαπατίνας. Το σενάριο άρεσε πολύ στο γνωστό σκηνοθέτη και έτσι θα είναι αυτός που θα βάλει την υπογραφή του στη σκηνοθεσία.Η ιστορία έχει να κάνει με αυτό που λέει ο τίτλος, δηλαδή με ένα «Σόι» που συναντιέται σε κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια και όπως καταλαβαίνετε δημιουργούνται πολλές κωμικές καταστάσεις. Η εικόνα του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού είναι πολύ ελληνική και με τις αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στη σειρά, θεωρούν στον ALPHA ότι η σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο, θα κάνει μία φορά τη βδομάδα τους τηλεθεατές να αγαπήσουν το «Σόι» τους.Όσο για το ποια θα είναι τα μέλη της οικογένειας, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί αυτές τις μέρες τα στελέχη του σταθμού κάνουν επαφές με ηθοποιούς και προς το παρόν δεν έχει πέσει καμία υπογραφή! Έτσι λοιπόν, μετά από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο ALPHA με τον «Νώντα» και «Το σόι σου» μπαίνει δυναμικά την επόμενη σεζόν και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας.

ALPHA O Nontas kai to pouli tou, τίτλος της σειράς είναι «Ο Νώντας και το πουλί του», αφού στη σουρεαλιστική αυτή κωμική σειρά θα πρωταγωνιστεί και ένα… πουλί. Το όνομά του είναι «Τουίτερ» καθώς η… συμπεριφορά του θυμίζει το ομώνυμο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, το twitter, αφού το πουλί... τουιτάρει με τις σκέψεις και τα τιτιβίσματά του να τα διαβάζουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Το πουλί του Νώντα μάλιστα, σύμφωνα με το σουρεαλιστικό σενάριο της Τίνας Καμπίτση που βασίζεται σε μια ιδέα του Πάνου Τσιροζίδη, είναι η «φωνή» που υπάρχει μέσα μας, της συνείδησης, της λογικής και που αρκετές φορές δεν δίνουμε σημασία στα… τιτιβίσματά της. Ο Νώντας όμως, έχει μάθει να συμβιώνει, αλλά και να ακούει το πουλί του, το οποίο βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες μέρες έγινε και η πρώτη συνάντηση των συντελεστών και ακόμα και στην ανάγνωση του σεναρίου οι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης, Υρώ Μανέ, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Σπύρος Παππάς, Άννα Μενενάκου, Ανδρέας Κοντόπουλος και Ιωάννα Ασημακοπούλου γέλασαν πολύ, κάτι που στον ALPHA ελπίζουν ότι θα συμβεί και με τους τηλεθεατές τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά.

ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΤΙ-ΑΠΙΣΤΟΣ Sasa Basta Λευτέρης Πανταζής - Αντι-άπιστος - Official Audio Release
Διεύθυνση παραγωγής: Χριστόδουλος Σιγανός
Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Παντζής
Μουσική: Χριστόδουλος Σιγανός / Κωνσταντίνος Παντζής
Στίχοι: Χριστόδουλος Σιγανός / Valentino
Ενορχήστρωση: Χριστόδουλος Σιγανός / Κωνσταντίνος Παντζής
Σάσα Μπάστα | Λευτέρης Πανταζής - Αντι-άπιστος | Sasa Basta - Lefteris Pantazis - Anti-apistos - Official Audio Release.

Το νέο τραγούδι της SASA BASTA δεν απέχει πολύ από τα προηγούμενα. Και πάλι διασκευή αλλά πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Και μπορεί το τραγούδι να βγήκε καταμεσής του καλοκαιριού, όμως ένα είναι το σίγουρο. Πώς ο χειμώνας είναι κοντά και το τραγούδι αυτό αναμένεται ν΄αγαπηθεί πολύ. Είναι και ο ΛΕ-ΠΑ βλέπετε… και ο ρυθμός, η μελωδία που είναι τόσο οικεία στον κόσμο.
Έξυπνη κίνηση. Ένα ακόμη στοίχημα αλλά με πολύ καλή απόδοση…

Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την εμπλοκή της σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μαζί με την 22χρονη έχει συλληφθεί και ένας 21χρονος φίλος και συγκάτοικός της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης σταμάτησαν την 22χρονη εντός του λιμένα του νησιού, προκειμένου να την υποβάλουν σε έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βρέθηκε στην κατοχή της μια πλαστική συσκευασία με κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε. Η κοπέλα τέθηκε υπό κράτηση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή για τη διενέργεια ελέγχου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν μεταξύ άλλων ποσότητες της ίδια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης βρίσκεται από τα ξημερώματα ο πατέρας της και δημοσιογράφος Μανώλης Καψής.

Τα ευρήματα στην κατοικία της 22χρονης

Η διενέργεια ελέγχου στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξεκίνησε έπειτα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Ύστερα από ελάχιστο χρόνο διαπιστώθηκε πως η 22χρονη κατείχε επιμελώς κρυμμένη εντός των ενδυμάτων της μια πλαστική συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα κάνναβης βάρους 21,75 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 53,8 γραμμαρίων
μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 9,9 γραμμαρίων
μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων
ένας σπαστήρας-τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης
μία γυάλινη πίπα καπνίσματος
μία ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού εντοπίστηκαν:

τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης
ένα μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης
ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου
έξι δεσμίδες με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
ένα μεταλλικό κυτίο γεμάτο με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
τρεις μηχανισμοί εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας
μία μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Στην κατοικία της 22χρονης συνελήφθη και ο 21χρονος συγκάτοικός της, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.
ΠΗΓΗ http://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-i-kori-tou-manoli-kapsi


​DIAMANTIA KAI EROTAS KARA PARA ASK.Διαμάντια και έρωτας: Τι θα δούμε σήμερα 25 Ιουλίου. Η Ελίφ είναι αναγκασμένη να βρει τα λύτρα για να σώσει την αδερφή της.
'Οταν της παρουσιάζεται ο Μετίν με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα ως αμοιβή για τη δουλειά στη Ρώμη, η Ελίφ θα μπει στον πειρασμό να τα πάρει για να πληρώσει τον Σίτκι.


​KARADAYI EPEISODIA FERIDE MAHIR.Η Φεριντέ ζητάει απ' το Σινάν να τη βοηθήσει έτσι ώστε να δεχτούν οι γονείς της καλύτερα το χωρισμό τους. Ωστόσο, έρχεται αντιμέτωπη με κάτι που δεν περίμενε.
Εν τω μεταξύ, ο Τουργκούτ δρα ανενόχλητος μέσα απ' το νοσοκομείο, απειλώντας τον Μελίχ ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν του...


​SULEIMAN EPEISODIA GR SUBS. Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 25 Ιουλίου. Για το Σουλεϊμάν, το ζήτημα του Σελίμ θα είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτά που θα δει και θ' ακούσει για τη Ναζενίν στη Μάνισα. Τα γράμματα που έστειλαν οι έμποροι μέσω του Ρουστέμ σχετικά με τον Ηγεμόνα Μουσταφά θα τον κάνουν να θυμώσει.


​Grey's Anatomy τι θα δούμε σήμερα 25/7/2014.Επειδή πλησιάζει ο γάμος η Μπέιλι λέει στην Εϊπριλ να φροντίσει εκείνη τους ασθενείς της γιατί η Μέρεντιθ, η Κάλι και η Αριζόνα θα είναι παράνυμφοι. Το πρώτο υπερηχογράφημα πηγαίνουν να κάνουν η Μέρεντιθ και ο Ντέρεκ. Αμφιβολίες έχει η Μπέιλι όταν πηγαίνει για την εκκλησία και ο Ρίτσαρντ προσπαθεί να την καθησυχάσει.


​Σήμερα στη σειρά, γυναίκες σε απόγνωση, οι κάτοικοι της γειτονιάς είναι ανήσυχοι μετά τα απανωτά κρούσματα κλοπών στην περιοχή και όταν ένας ληστής μπαίνει στο σπίτι της Γιασεμίν, κινητοποιούνται όλοι. Η Γιασεμίν πιστεύει πως ο Σινάν έρχεται πολύ κοντά στην Εμέλ και αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα. Η Ελίφ σχεδιάζει να στείλει τα παιδιά της σε ένα ιδιωτικό σχολείο αλλά πρώτα πρέπει να τα μάθει να συμπεριφέρονται σωστά για την επικείμενη σχετική συνέντευξη. Είναι χαμένη αλλά ο Ομέρ της δίνει μία ιδέα...
GREEK SUBS umutsuz EV KADINLARI ellinikoi ypotitloi gynaikes se apognosi epeisodia ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ VIDEO


​Ο Γιάννης Λάτσιος εστίασε στην επάνοδο του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2014-2015 στη δημιουργία ελληνικής παραγωγής. Μάλιστα τόνισε ότι θα παραχθούν πέντε νέες ελληνικές σειρές. Πρόκειται για την καθημερινή κωμική σειρά «Συμμαθητές», η οποία θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη και θα ολοκληρωθεί σε 180 επεισόδια στο διάστημα ενός έτους. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα είναι οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κρατερός Κατσούλης, Μιχάλης Μαρίνος, Παύλος Χαϊκάλης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νικολέτα Καρρά.
Επίσης στον ΑΝΤ1 ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες», με τους Βασιλική Ανδρίτσου στον ρόλο της κομμώτριας, Νίκο Μουτσινά στον ρόλο του συζύγου της και Αντώνη Βλοντάκη στον ρόλο του Ιταλού κομμωτή που θα εκτινάξει τις μετοχές του μαγαζιού της. Η παραγωγή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Ακόμη θα παίξουν οι εβδομαδιαίες σειρές «Εκδρομή» με τους Οθωνα Μεταξά - Λίνα Σακκά, «Τουρκικά για αρχάριους» (δεν υπάρχει ακόμη ανακοινώσιμο καστ) και «Βασιλιάδες». Φυσικά θα συνεχιστεί καθημερινά στις 7.00 το απόγευμα το «Μπρούσκο», ενώ το βασικό ζευγάρι Μελίνα - Αχιλλέας βρίσκεται αυτήν την περίοδο για γυρίσματα στην Ταϊλάνδη.
Τον Οκτώβριο σκυτάλη για το «Dancing with the stars 5»
Το μεγάλο ατού όμως του ΑΝΤ1 είναι τα σόου του. Τον Οκτώβριο θα αρχίσει τον χορό το «Dancing with the stars 5», με αλλαγές όμως στην κριτική επιτροπή. H παραγωγή έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να πάρει ιδέες από τη «μαμά» εταιρία. Τον Ιανουάριο θα πάρει τη σκυτάλη το «The Voice 2» και την άνοιξη το «Your face sounds familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το «Voice Kids» έχει δρομολογηθεί για τον Οκτώβριο του 2015, όπως και το σόου καταδύσεων «Splash».
Εκπομπές
Οσον αφορά τις εκπομπές, θα προβληθεί μια νέα παραγωγή με τον Σπύρο Σούλη με τίτλο «Ζόρικα επαγγέλματα», ένα οδοιπορικό μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ενώ συζητήσεις γίνονται με τη Ναταλία Γερμανού για ένα νέο φορμάτ. Επίσης συνεχίζουν «Τα Καρντάσιανς» ζωντανά και με μία ακόμη μέρα προβολής, οι «Ράδιο Αρβύλα», το «Ολα τρέλα» και το «Πρωινό». Το πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής θα ενισχυθεί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Πάντως δεν προβλέπεται πρωινό Σαββατοκύριακου, λόγω οικονομικής στενότητας.
Ο Γιάννης Λάτσιος γνωστοποίησε την πρόθεση του ΑΝΤ1 να συνεχίσει την ειδική εκπομπή «Ηρωες», ενώ τόνισε ότι στον αθλητικό τομέα ο σταθμός έχει αγοράσει τα δικαιώματα του Μουντομπάσκετ και του Europa League. Στον ενημερωτικό τομέα παραμένουν στις επάλξεις ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Χούκλη, ενώ δεν θα υπάρξει κάποια έξτρα βραδινή πολιτική εκπομπή. Τέλος, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού επιβεβαίωσε ότι μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, λέγοντας όμως ότι τη θεωρεί ακόμη συνεργάτη του Star.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget