22/7/14

NASA says discovering alien life in next 20 years!Η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε εξωγήινη ζωή, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, έξω από το ηλιακό μας σύστημα.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία σκιαγράφησε πρόσφατα σε μια δημόσια ομιλία στην Ουάσινγκτον, έναν οδικό χάρτη για την αναζήτηση της εξωγήινης ζωής στο Σύμπαν, χρησιμοποιώντας μια σειρά από τρέχοντα και μελλοντικά τηλεσκόπια.

«Αν πιστεύουμε ότι υπάρχει ζωή πέρα από τη Γη; Θα τολμούσα να πω ότι οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου εδώ, θα έλεγαν ότι είναι απίθανο στην απέραντη απεραντοσύνη του σύμπαντος εμείς οι άνθρωποι να είμαστε μόνοι μας» είπε ο πρώην αστροναύτης, Charles Bolden.

Ο πλανήτης Άρης και μια σειρά άλλων φεγγαριών στο ηλιακό μας σύστημα έχουν γίνει το επίκεντρο της προσοχής για πολλές δεκαετίες, σε ό,τι αφορά την αναζήτηση εξωγήινης ζωής.

Για παράδειγμα, πρόσφατα ο αστρονόμος Kevin Hand ανέφερε ότι θα μπορούσε να υπάρχει εξωγήινη ζωή στο δορυφόρο του Δία, την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει όμως δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, οι επιστήμονες της NASA αυτή τη φορά μίλησαν αποκλειστικά για την αναζήτηση σημαδιών ζωής σε πλανήτες γύρω από άλλα αστέρια έξω από το ηλιακό μας σύστημα.

Όπως δημοσιεύει το Star.gr, o φωτογράφος Βασίλης Κυριαζής, έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της όπου βλέπουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαμε γνωρίσει.
Η Αλίκη, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αγκαλιά με φίλους και έχοντας χαλαρή διάθεση αλλά παραμένοντας πάντα γοητευτική και πανέμορφη!



2

​diamantia kai erotas epesodia greek subs kara para ask Διαμάντια και Έρωτας - Τα Επεισόδια 15-16-17
Τετάρτη 23/7/14
Επεισόδιο 15
Ο Ομέρ έχει υποψίες για την Ελίφ καθώς πιστεύει ότι κάτι του κρύβει...
Οι έρευνες εντείνονται όλο και περισσότερο αλλά αρχίζει να σφίγγει και ο κλοιός γύρω από την Ελίφ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Στο μεταξύ ο Μερτ αποκαλύπτει στον Ταγιάρ ότι η Νιλουφέρ έχει εξαφανιστεί. Τα πράγματα πλέον αρχίζουν και παίρνουν δραματική τροπή...

Πέμπτη 24/7/14
Επεισόδιο 16
Ενώ η Ελίφ και ο Ομέρ συνεχίζουν να αναζητούν τον Σίτκι, ο Μερτ δέχεται ένα κρίσιμο τηλεφώνημα από τη Νιλουφέρ.
Από την άλλη ο Μετίν κάνει στη Νιλουφέρ ένα δώρο.

Παρασκευή 25/7/14
Επεισόδιο 17
Η Ελίφ προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των λύτρων που χρειάζεται για να σώσει την αδερφή της, τη Νιλουφέρ. Στο μεταξύ ο Μετίν της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget