6/7/14


​Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Ελένη Μενεγάκη τα «βρήκε» και πάλι με τους κουμπάρους της, Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δυο κυρίες μάλιστα πρόσφατα βρέθηκαν να γευματίζουν σε γνωστό εστιατόριο στης περιοχή του Νέου Ψυχικού. Όπως αναφέρει το stargr η Τζένη Μπαλατσινού είχε μιλήσει στην κουμπάρα της για αυτή την απόφαση και η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να στήριξε και να συμβούλευσε τη Τζένη στη διαχείριση του λεπτού ζητήματος, της δημόσιας ανακοίνωσης του χωρισμού, μιας που και η ίδια είχε περάσει από την αντίστοιχη διαδικασία με τον Γιάννη Λάτσιο.

Πηγή: gossip-tv


​Γυρίσματα στη Μαρίνα Λεμεσού για το Μπρούσκο! Ποια πανέμορφη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;



Στην πανέμορφη Μαρίνα Λεμεσού, βρέθηκαν οι ηθοποιοί του Μπρούσκο, όχι για να πιουν καφέ και να απολαύσουν το μαγικό τοπίο, αλλά για τα γυρίσματα του β' κύκλου της σειράς.
Ο Αντρέας Γεωργίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Μένια Μαθιουδάκη, ευγενέστατοι συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γυρίστηκε και μια σκηνή για τον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.
Στη σκηνή που γυρίστηκε, συμμετείχε και ένα όνομα έκπληξη που μέχρι τώρα δεν ξαναείδαμε στη σειρά και από τι φαίνεται θα είναι από τις νέες προσθήκες στον Β΄ κύκλο. Ο λόγος για την πανέμορφη Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, που θα αναμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να μάθουμε ακριβώς το ρόλο που θα υποδυθεί.
Ο Αντρέας Γεωργίου είχε την γενική επίβλεψη του γυρίσματος, ενώ παρόν ήταν και ο αδελφός του και πρωταγωνιστής στη σειρά του ΑΝΤ1 που μόλις προχθές έριξε αυλαία «Βαλς με 12 θεούς» Χριστόφορος Γεωργίου.
10483946 647242992036030 1903607469 n

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget