23/6/14

​Ελληνικοι Υποτιτλοι Diamantia kai erotas MEGA Episodes Bolum kara para ask greek subs Ομέρ Ελίφ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ Επεισόδια ellinikoi ypotitloi.
ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Περιγραφή: Η νέα δραματική σειρά, «Διαμάντια και 'Ερωτας», έρχεται στο Mega. Μια ιστορία μυστηρίου που εκτυλίσσεται στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Καταιγιστική δράση, αστυνομική πλοκή και αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, σε μία σειρά που κόβει την ανάσα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι γνωστοί στο ελληνικό κοινό: Engin Akyrek (από τη «Φατμαγκιούλ») και Tuba Büyüküstün (από το «'Ενα αστέρι γεννιέται»).
Ο αστυνόμος Ομέρ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Σιμπέλ. Η πανέμορφη Ελίφ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Οι δρόμοι του Ομέρ και της Ελίφ θα διασταυρωθούν με τον πιο τραγικό τρόπο, όταν ο πλούσιος πατέρας της Ελίφ θα βρεθεί δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, ενώ στο διπλανό κάθισμα είναι νεκρή και η αρραβωνιαστικιά του Ομέρ, η Σιμπέλ. Πώς βρέθηκαν μαζί τα θύματα, ποιος τους σκότωσε και γιατί; 'Ενα ανατρεπτικό κουβάρι αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται για την Ελίφ που θα αναθεωρήσει για πολλά πράγματα στη ζωή της. Ξέπλυμα χρήματος, παράνομα διαμάντια, η χρεωκοπία της οικογένειάς της και η απαγωγή ενός πολύ δικού της ανθρώπου θα την αναγκάσουν να συνεργαστεί με τον μοναδικό άνθρωπο που φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στις έρευνες, αλλά και πάντα δίπλα της, τον Ομέρ.
Δράση, σασπένς, αγωνία και ανατροπές στη νέα καθημερινή σειρά του Mega που θα προβάλλεται από τις 7 Ιουλίου καθημερινά στις 7.00 μ.μ.
DIAMANTIA KAI EROTAS PROTO EPEISODIO 1 VIDEO
DIAMANTIA KAI EROTAS TELEUTAIO EPEISODIO VIDEO








​muhtesem yuzyil.Ο Μουσταφά αποφασίζει να στείλει τη Μιχρουννισά στην Πόλη για λόγους ασφαλείας, αλλά η εξομολόγηση της Μιχρουννισά θα τον αφήσει έκπληκτο.
Η Νουρμπανού καταφέρνει ύστερα από προσπάθειες να ξαναβρεθεί στην αγκαλιά του Ηγεμόνα Σελίμ.
Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 23 Ιουνίου.


​Epeisodia prodosia akarsu.Η Ντενίζ είναι πολύ ευτυχισμένη, που ζει με τον πατέρα της. Θέλει να επισκεφτεί τον τάφο της μητέρας της και ζητά από τη Μπαχάρ να τη συνοδεύσει. Στο ίδιο νεκροταφείο είναι και ο τάφος των γονιών της Μπαχάρ. Ο Σονέρ, που δεν το γνωρίζει αυτό, αρνείται να έρθει μαζί τους και η κοπέλα.Εξαιτίας της Ντενίζ όμως τα πνεύματα ηρεμούν και ο Σονέρ καταλαβαίνει γρήγορα το λάθος του και νιώθει τον πόνο της Μπαχάρ. Ο Οσμάν πηγαίνει να σκοτώσει τον Μιτχάτ και γίνεται έξαλλος όταν βλέπει να τον περιμένει ο Μετέ. Αλλά κάποιος έχει ειδοποιήσει τον Σαμίλ.Ο Σαμίλ με τους δικούς του, ήδη τους έχει στήσει παγίδα. Γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών. Ένας άγνωστος άντρας όμως, εξουδετερώνει όλους τους δεξιούς. Την ταυτότητά του, τη μαθαίνει μόνο η Τζεμιλέ.
AKARSU ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
AKARSU ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


​Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 23 Ιουνίου BROUSKO.Ο Πάτροκλος ταράζεται όταν βλέπει τον Αχιλλέα στο ραντεβού κι αντιλαμβάνεται ότι μια προσπάθεια για να τον αποπροσανατολίσει θα ήταν πλέον μάταιη. Η Μελίνα από την άλλη, δυσαρεστημένη με αυτήν την εμμονή του Αχιλλέα, του ζητά μέχρι το γάμο τουλάχιστον να αφήσει το συγκεκριμένο θέμα στην άκρη και να συνεχίσουν τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Ο Αχιλλέας μοιάζει να κάνει πίσω... Όμως βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και φέρνει τον Πάτροκλο ενώπιον των πράξεών του.

Ο Σήφης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση της Αναστασίας για το διαζύγιο, ζητά από τον Αντώνη να μην φύγει από το σπίτι και από την εταιρεία, αναλαμβάνοντας εκείνος την ευθύνη. Παρατηρώντας τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Αναστασίας το τελευταίο διάστημα, ο Σήφης υποψιάζεται ότι η αιτία είναι ο Ματθαίος και σπεύδει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να μάθει την αλήθεια. Ο Ματθαίος βλέποντας τον κίνδυνο, ζητά από την Αναστασία να προσέχει τις κινήσεις της.

Η Βασιλική είναι ανένδοτη και απορρίπτει την οποιαδήποτε πιθανότητα να ξανασμίξει με το Μηνά αλλά και να συγχωρέσει την Εύα. Έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει νωρίτερα στην Κύπρο, αλλά και η Εύα ντροπιασμένη και μετανιωμένη, φεύγει οριστικά από την Κρήτη. Η Δήμητρα σοκάρεται από τα λεγόμενα της Ευρυδίκης, που πάνω σε μία κρίση της λέει ότι αυτός ο γάμος μπορεί και να μην γίνει.


​Η Ηρώ παρακολουθεί από την κάμερα με κομμένη την ανάσα τη συνομιλία του Μαλτέζου με την Έλεν.Ο Άρης μαθαίνει για την αποβολή της Νάντιας και πάει στο κολέγιο για να στηρίξει τον Σταύρο με όλες του τις δυνάμεις.Ο Ρώσος ενημερώνει τη Χρύσα για την αποβολή της Νάντιας και για τις εξελίξεις σχετικά με τον Μαλτέζο.Ο Ορέστης αποφασίζει να πάει στη Αμερική και να κάνει εκεί φυσικοθεραπείες για το χέρι του...


​Ο πόλεμος γύρω από τη Βίκυ οδηγείται στην τελική του φάση με μια σύγκρουση Μάρκου και Θάνου μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Νίκου. Η Έλλη αποφασίζει, παρά τις αντιρρήσεις της, να συνεχίσει να εκπροσωπεί το Νικήτα στην αντιδικία με Φίλιππο και Μαρίνα.
Η μικρή Σοφία ανάβει θυμωμένη μια μικρή φωτιά, αλλά είναι ο Κωστής αυτός που τη μετατρέπει σε πυρκαγιά που εξαπλώνεται. Η γαλήνη στο σπίτι του Λευτέρη και της Ελπίδας αποδεικνύεται προσωρινή και η τραγωδία έρχεται απροειδοποίητα. Το δικαστήριο μετατρέπεται σε ρινγκ με το Φίλιππο να βγάζει από μέσα του έναν άλλο εαυτό.


​Θύμωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη φωτογραφία του Σάκη Ρουβά, στην οποία ο γνωστός τραγουδιστής, απεικονίζεται να κρατάει ένα μεγάλο ψάρι.
"Θεωρώ αυτούς που ψαρεύουν με μπουκάλες "κότες λυράτες"! Απαράδεκτους και δολοφόνους! Απαγορεύεται από το νόμο. Θεωρώ μια φλωρίστικη, απαράδεκτη, άναδρη ενέργεια απέναντι στο ψάρι, γιατί είτε κατεβαίνεις με ελεύθερη κατάδυση έχεις δύο λεπτά μπορείς και χτυπάς, αλλιώς με τα μπουκαλάκια πίσω, με τις φόρμες κτλ πήγαινε παίξτο αλλού" σημείωσε ο παρουσιαστής.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Πρωινό Mou"...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget